« Eyes on: Spring Work out wear
Sund fast food guide København »
25.03.2016health PEOPLE

Mig og min træning med Emilie Lilja

Så er det blevet tid til en snak med smukke Emilie Lilja omkring træning og sundhed. Jeg har kendt Lilja i ret så lang tid, og efter hun begyndte at træne med min træner Sara, så har jeg heldigvis set en del mere til hende.. Hun var bl.a. den sødeste værtinde, da jeg i efteråret var i LA.

Lilja har bloggen Emilie Lilja og arbejder derudover som model. Jeg synes det vil være mega spændende at høre om hendes tanker om kost og træning netop fordi hendes erhverv er at se godt ud, og altid fremtræde slank, tonet og sund. Der er ingen tvivl om at Lilja er født med ekstremt flotte gener, men jeg ved også hun arbejder hårdt for at se ud som hun gør, og at der skal arbejdes lidt hårdere når man har passeret de 25 år! Læs med her og få hendes bedste tips.

MIGOGMINTRÆNINGLILJA1

Navn: Emilie Lilja
Alder: 27 år
Beskæftigelse: Blogger på emilielilja.com, DJ og model hos Scoop Models og Ford Models.

TRÆNINGSFORMER
Puls & Styrke hold i Fitness World med Sara (aka. HealthySkinnyBitch) som også er min private træner i hverdagen. Når jeg er i USA, dyrker jegSoulcycle, SLT (Work out på en megaformer) og hiking.

HVOR OFTE
Ca 4 gange om ugen

BEDSTE SUNDHEDSTIP
Drik masser af vand, helst 2 liter om dagen. Jeg har selv problemer med at huske det, men jeg kan tydeligt se forskel i min hud, når jeg har en periode, hvor jeg gør det regelsmæssigt. Husk også så vidt muligt at spise sundt i hverdagen, så man kan hygge sig ekstra i weekenden.

DIT SUNDE GO-TO
Jeg eeeeelsker gulerødder med hummus! – Og det kan jeg jo næsten få overalt. Så jeg har faktisk ikke et favorit to go spot, når jeg skal have en sund snack.

BEDSTE VED HVERDAGEN
Mit arbejde!

SUNDHED FOR DIG 
Sundhed er stadig nyt for mig, da jeg ikke er opvokset med salat og kendskab til sunde ting. Jeg er fra en familie hvor der blev serveret kød, kartofler og sødmælk til daglig, og derfor har jeg skulle lære mig selv (og det gør jeg stadig) at elske sundt og slankende mad. Det er altså svære end man lige umiddelbart tror, når ens krop og mindset ikke er vant til at elske det. 

BLOWDRY ELLER AIRDRY 
Blowdry – Jeg hader når mit hår er vådt og man er udenfor.

MIGOGMINTRÆNINGLILJA

BESKRIV DIN KOST
85 % af min kost er sund og slankende og består af en masse grøntsager og en variation af hhv. kylling, kød og fisk. I weekenden kommer så de sidste 15% til udtryk i mine usunde vaner.

GUILTY PLEASURE
ALT der er usundt! Min cheatday om søndagen indeholder generelt en stor, fed pizza, bland-selv slik, chokolade og nogle chips…. Min cheat day er det bedste, jeg ved.

DIN MOTIVATION
Mit arbejde motiverer mig. Som model er man nødsaget til at holde nogle specifikke mål, og eftersom jeg ikke kan leve uden min cheatday om søndagen, er jeg nødsaget til at træne lidt ekstra i hverdagen. – Og det gør jeg gerne. Jeg bruger træning til mange ting – Ikke bare at holde mig slank. Når jeg er frustreret, vred eller rastløs, så hjælper det helt vildt at komme op i centeret og komme af med noget energi. Så er jeg blød som et lam bagefter.

HVIS DU SKULLE VÆRE DEN BEDSTE TIL EN SPORT
Ej den er svær! Jeg er et kæmpe konkurrencemenneske, og jeg vil helst være den bedste til det hele, men det er jo umuligt. Hmm.. Jeg tror det ville være længdespring – det ser så fucking blæret ud jo! Eller også vil jeg være den bedste i verden til tennis. Jeg blev faktisk engang Danmarksmester, men det er næsten for mange år siden til, at jeg egentlig kan blære mig med det stadig, haha!

BEDSTE VED WEEKEND
Min cheat-day!

(Visited 4,940 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply kathrine johansen 25.03.2016 at 16:23

    Det var et rigtigt dejligt indlæg at læse, og sikke en masse tips og god læsning :).
    God dag!
    http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  • You Might Also Like