« Mig og min telefon med Christiane Vejlø
Mig og min træning »
Copenhagen 11.03.2016PEOPLE

Mig og min telefon med Mette Marie Lei Lange

Mette Marie Lei

Den næste kvinde i rækken er min kontornabo – Mette Marie Lei Lange også kendt som indehaveren af bloggen Twin Peaks. Udover at jeg har fornøjelsen af at se MM nærmest hver dag, så tænkte jeg, det var oplagt at høre om en anden bloggers forhold til sin telefon.

Jeg er vild med MM’s blog, der er noget helt andet end min egen. MM skriver og skriver, og skriver godt! Som jeg ser det er sproget og hendes gode energi essensen af Twin Peaks universet, hvor jeg umiddelbart er mere visuel, og derfor var jeg nysgerrig på, hvordan hun bruger sin telefon, og hvor meget hun bruger den. Hun har trods alt både mand og to yndige tvillingebørn, så jeg kunne forestille mig, at hun ikke har meget tid til fx. at bruge Yoga Studio, som jeg gør ;)

Navn: Mette Marie Lei Lange
Alder: 34 år
Telefon: Iphone 6 +
Beskæftigelse: Fuldtidsblogger på Twin Peaks
Instagram: @MMLEILANGE

APP, DU VAR NØDT TIL AT SLETTE
Jeg kan ikke komme på en app, jeg har være NØDT til at slette. Jeg har (desværre) ikke været single, mens Tinder og Happn har været til, men det er jo sådan én, som mine singleveninder sletter med jævne mellemrum.

MEST NYTTEFULDE APP
WordPress (de fleste bloggers platform) for mit vedkommende. Jeg har sjældent min computer med på ferie, for jeg kan klare det hele på mobilen. Og WordPress bruger jeg til at skrive og udgive blogindlæg.

MEST VANEDANNENDE APP
Instagram. BIG time! Jeg bruger den selvfølgelig også på en måde i forbindelse med mit arbejde, men jeg har svært ved at komme igennem en film i sofaen uden lige at skulle scrolle lidt.. Det er sygt!

APP’EN DU VILLE ANBEFALE TIL EN VENINDE
Makeup Genius fra L’Oreal har jeg og et par veninder hygget os godt med i juleferien! Det er en app, der scanner ens ansigt, og så kan man se, hvordan man ville se ud med forskellige makeup-looks på. Det er vildt skægt! Også på mænd …

APP’EN DU VILLE ANBEFALE TIL MÆND
TimeHop! Det er en app, man kobler op på Instagram, facebook og andre sociale medier, og så viser den, hvad man uploadede den samme dage sidste år, forrige år og så videre. Min går syv år tilbage, og det er både gruvækkende og hyggeligt.

MEST OVERRASKENDE APP PÅ DIN TELEFON
TegnApp. Det er en app, hvor jeg kan slå op, hvordan forskellige ord siges på tegnsprog. Jeg er for nylig begyndt at lave videoblogs på min blog, og det gjorde mig opmærksom på, at jeg åbenbart har en del døve læsere, som selvfølgelig synes, det var en dårlig idé med de filmede indlæg fremfor de skrevne. Derfor hentede jeg TegnApp og lærte at sige ‘Glædelig jul’ og sendte en hilsen kun til dem. Det påtænker jeg at gøre engang imellem for hyggens skyld. Jeg synes, det er ekstremt fascinerende, at nogen kan stå lige ved siden af mig og tale dansk, uden at jeg forstår det, så derfor vil jeg gerne lære en lille smule.

migogmin-telefon
HVORDAN HAR DU DET MED SELFIES
Ambivalent. På den ene side tager jeg jo en del, og på den anden side synes jeg, det er noget fis. Også dem, jeg selv tager. :-) Jeg kan ikke rigtigt forstå, hvorfor mange tager selfies ind i et spejl, mens de kigger på telefonen? De ve vel godt, hvor knappen sidder – kan de i det mindste ikke se op og få en kunstig øjenkontakt med beskueren i spejlet?

MEST OVERRASKENDE APP PÅ DIN TELEFON
TegnApp. Det er en app, hvor jeg kan slå op, hvordan forskellige ord siges på tegnsprog. Jeg er for nylig begyndt at lave videoblogs på min blog, og det gjorde mig opmærksom på, at jeg åbenbart har en del døve læsere, som selvfølgelig synes, det var en dårlig idé med de filmede indlæg fremfor de skrevne. Derfor hentede jeg TegnApp og lærte at sige ‘Glædelig jul’ og sendte en hilsen kun til dem. Det påtænker jeg at gøre engang imellem for hyggens skyld. Jeg synes, det er ekstremt fascinerende, at nogen kan stå lige ved siden af mig og tale dansk, uden at jeg forstår det, så derfor vil jeg gerne lære en lille smule.

APP’EN DU IKKE KAN LEVE UDEN
Min kamera-app. Jeg tager de fleste billeder til min blog med iPhonen.

UDOVER DIG SELV, HVEM BURDE MAN SÅ FØLGE PÅ INSTAGRAM
@humansofny – det er en mand, der går rundt i New York og stopper forskellige mennesker og stiller dem forskellige spørgsmål. Han er fantastisk til at få nogle vilde og intime historier ud af sit møde med de her mennesker. Det er dybt fascinerende.

Læs forrige app interview med mig HER og Christiane Vejlø HER og husk at tjekke Mette Maries skønne univers på Twin Peaks HER

(Visited 3,934 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Jeg gør mig til ovre hos Trine - Twinpeaks 15.03.2016 at 19:00

    […] Hvis det har interesse, kan man læse om mig og min mobil på Trines Wardrobe her. […]

  • You Might Also Like