« Mig og Min Håndbagage med Josephine Mai
Mig og min håndbagage med Sisse Sejr-Nørgaard »
03.07.2016PEOPLE

Mig og min sommerferie med Sidsel Alling

Sommerferien er efterhånden godt i gang for mange af os, og derfor er dette også det sidste interview i rækken med Mig og min sommerferie.

Denne gang har jeg taget en snak med Sidsel Alling som jeg har kendt i rigtig mange år. Sidsel elsker at holde sommer i Danmark og allermest elsker hun at bade. Få hendes bedste tips til tour-de-Danmark, hør om hvad hun skal spise og læs og om hendes første ferieminde.

sidselalling

Navn: Sidsel Alling 
Alder: 28  
Beskæftigelse: Kommunikationschef for Mads Nørregaard, blogger på fashionpolish.dk og medforfatter på bogen SMART

HVAD SKAL DU TIL SOMMER 
For første gang nærmest nogensinde skal jeg holde min sommerferie i udlandet.  Jeg skal til Milano med min veninde Sara og drikke Aperol, spise pasta og se Beyonces Formation Tour! Jeg glæder mig helt vildt. Derudover skal jeg til Sydfrankrig med min familie, så skal jeg naturligvis på Roskilde, men det er både business & pleasure, så det gælder vist ikke helt som ferie.

TRE TING, DER SKAL MED I KUFFERTEN  
Masser af bøger. Både hurtigt læste krimier og lidt tungere læsestof, en kimono, min badedragt fra samarbejdet mellem Freya Dalsjø og Mads Nørgaard og mine nye sandaler fra Marni som jeg fandt i outlet-centeret Century 21 i New York.

HVAD SAVNER DU MEST VED KØBENHAVN, NÅR DU ER UDE OG REJSE
Min cykel og cavabaren i Torvehallerne som er det bedste sted at hænge efter arbejde. Den er vist lukket i år, men forhåbentlig kommer der en ny rosépusher på samme solspot.

Læs min guide til de 10 bedste steder at drikke rosé HER

sidselalling1

 

HVAD LÆNGES DU EFTER VED SOMMER  
Noget af det bedste jeg ved er at bade og øve mig i mit hovedspring, så det savner jeg altid, så snart det bliver koldere.

GOD BOG  
Jeg læser Øst for Paradis af John Steinbeck cirka hvert tredje år, den bliver jeg aldrig træt af! Kan også anbefale Vogues tidligere moderedaktør Grace Coddingtons selvbiografi.

HVAD PLEJER DU AT LAVE I SOMMERFERIEN 
Jeg er næsten altid i Danmark. Jeg elsker dansk sommer, og de sidste par år har jeg taget en lille Danmarksturne blandt andet til Tisvilde, Helgenæs hvor min far har sommerhus og Samsø med veninder. Det vigtigste er, at der er strand for jeg prøver at bade hver dag i min ferie.

ØL ELLER ROSE  
Begge dele! Men nok mest rosé.

YNDLINGS FESTIVAL  
Jeg har været på Roskilde Festival hvert år i 12 år og stopper nok ikke foreløbig. Men Vanguard i Göteborg og Musik i Lejet er også virkelig hyggelige og lidt mere civiliserede da man ikke bor på pladsen.

Læs Mig og min sommerferie med mig HER

sidselalling3

DEN FØRSTE REJSE, DU KAN HUSKE  
Min mor er teaterskuespiller, og jeg var ofte med hende på turne som barn overalt i Danmark. Men jeg husker en chartertur med min mor og kusine til Spanien hvor der var pool og elevator på hotellet og kæmpe morgenmadsbuffet med pandekager. Det husker jeg som den vildeste luksus!

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT I KØBENHAVN  
Faktisk kan jeg ikke så godt lide, når det er alt for varmt. Helst ikke over 22 grader så skal jeg placeres i skyggen, men på regnvejrsdage tager jeg på museer eller bliver derhjemme og ser serier.

YNDLINGS SOMMERSPISE  
Jomfruhummer med citron og aioli og masser af vandmelon, hver dag.

 I HÅNDBAGAGEN 
Jeg er ikke god til at pakke og slet ikke håndbagage, så jeg glemmer ofte underholdning til turen eller læbepomade, solcreme og den slags ting, men jeg øver mig! Men læsestof, høretelefoner og min uundværlige sovemaske fra Holistic Silk.

sidselalling2

YNDLIGSDESTINATION 
Jeg har brugt rigtig mange somre på øen Anholt med både familie og venner. Øen er lillebitte. Der er næsten ingen biler og alle kender nærmest hinanden efter en uge. Det sted vil altid have et helt særligt plads i mit hjerte!

STRAND ELLER STORBY 
Strand med badebro.

SÅDAN SKAL JEG SE UD I SOMMERFERIEN  
Jeg er ikke mega god til sommertøj, da jeg bedst kan lide mørke farver, men nok korte kjoler, en bomberjakke og slippers i forskellige afskygninger. Naturligvis solbriller og saltvandshår.

Læs mig og min sommerferie med modellen Regitze Christensen HER

(Visited 2,768 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 03.07.2016 at 10:33

  Yes, books are also very important for me during vacations :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Mig og min sommerferie med Sarah Wulff - TRINE'S WARDROBE 17.07.2016 at 09:13

  […] Læs mig og min sommerferie med Sidsel Alling HER […]

 • You Might Also Like