« Mig og min håndbagage med Sisse Sejr-Nørgaard
Mig og min håndbagage »
Copenhagen 17.07.2016PEOPLE

Mig og min sommerferie med Sarah Wulff

Jeg er så heldig, at min kontornabo er taskemærket Leowulff. Bag brandet står Sarah Wulff, der først og fremmest er en vildt dygtig forretningskvinde, men derudover er den bedste liiiige at tage en sludder med i løbet af arbejdsdagen.

Sarah har helt vildt mange rejsedage i løbet af året i forbindelse med hendes forretning – hun er bl.a. ofte i Tyrkiet hvor meget af produktionen foregår. Derfor var jeg spændt på at høre om hun foretrækker sommer i Danmark, og så ved jeg jo hun skal giftes den her sommer, så det ville jeg også gerne høre lidt mere om.

migogminsommerferie-sarahgwulff

Navn: Sarah Leowulff  
Alder: 29 år 
Beskæftigelse: CEO og Creative Director bag taskemærket Leowulff 

HVAD SKAL DU TIL SOMMER
Jeg skal giftes, og vi tager formentlig på Honeymoon lige efter. Jeg tror det bliver til Miami, men det er ikke sikkert endnu. Vi er desværre ret dårlige til at planlægge langt frem.

HVAD PLEJER DU AT LAVE I SOMMERFERIEN
Jeg har ingen traditioner eller ritualer – Jeg tager det lidt som det kommer. Jeg har super travlt med Leowulff og åbner en del ny lande indenfor de næste 6 måneder. Rejser har jeg nok af – I år har jeg allerede rejst til 11 gange.

TRE TING, DER SKAL MED I KUFFERTEN
Tørshampoo, en fin kjole og et par Valentino sko.

HVAD SAVNER DU MEST VED KØBENHAVN, NÅR DU ER UDE OG REJSE
Min kommende mand (hvis ikke han er med), venner og familie. Altid!

HVAD LAVEDE DU SIDSTE SOMMER
Jeg var i Monaco sammen med min kæreste, hvor han friede! <3

Læs mig og min sommerferie med Sidsel Alling HER

migogminsommerferie-sarahwullf2

DEN FØRSTE REJSE, DU KAN HUSKE 
Fedt spørgsmål – Det har jeg aldrig tænkt over. Jeg tror måske, at jeg har rejst over 300 gange i mit liv – så der skal lige tænkes her… Jeg tror hellere, at jeg vil nævne den rejse/ferie som jeg kom først i tanke om, da jeg læste spørgsmålet. Det er Jul og nytår for 3 år siden med min lillebror, mor og far i Saint tropez, Frankrig.

I HÅNDBAGAGEN
Min Macbook (self!), tørklæde, magasiner, make-up og opladere.

YNDLIGSDESTINATION
New York og Firenze.

VÆRSTE FERIEMINDE 
Det synes jeg ikke rigtig, at jeg har haft. Det eneste jeg kommer i tanke om, er når jeg har mistet fly hjem og skulle igennem alt den kaos med at bestille nyt og ventetiden. Jeg er ikke så tålmodig.

GOD BOG 
The Luxury Strategy: Break the Rules of Marketing to Build Luxury Brands. Det er den, jeg læser lige nu. Jeg har desværre ikke tid til at sætte mig ned og læse en krimi, så når jeg åbner en bog er det for at blive klogere på min forretning eller livet.

Læs mig og min sommerferie med Regitze Christensen

migogminsommerferie-sarahwullf1

YNDLINGS SOMMERSPISE 
ALT på grill! Elsker det.

HVAD LÆNGES DU EFTER VED SOMMER 
En lækker brise, glas Rosé og en følelse af lidt mere frihed.

SÅDAN SKAL JEG SE UD I SOMMERFERIEN 
Jeg kommer til at gå meget i kjoler – fine kjoler! Jeg skal giftes, og vi holder 3 dags arrangement. Vi skal til et par bryllupper og barnedåb – derfor tænker jeg, at kjoler bliver mine ‘what to wear’ i sommeren 2016.

YNDLINGSSTED AT HÆNGE UD I KØBENHAVN OM SOMMEREN 
Papirøen og sejle rundt i kanalerne sammen med min kæreste og venner i hans båd, som hedder ‘Tørstig’. ;-)

ØL ELLER ROSE 
Begge! Dem, der kender mig godt vil altid sige, at jeg altid bestiller en øl i et vinglas, og når jeg har lyst til noget andet, bliver det til et glas rosé eller in gin tonic!. Mums.

Mig og min sommerferie med mig

(Visited 1,636 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like