« Mig og min personlige træning med TW member Kathrine Opfølgning
NorthSide 2016 »
Copenhagen 19.06.2016PEOPLE

Mig og min sommerferie med Sarah-Sofie Boussnina

Sarah-Sofie Boussnina er næste levende billede i min række af Mig og min Sommerferie. Hun har vildt gang i skuespiller karrieren og er netop blevet gift med sin kæreste Louis Samson, der er forsanger i Julias Moon, så jeg tænker hun får en travl sommer. Læs med her, og hør bl.a. om hendes første rejse, sommerferieplaner og 3 ting hun altid har med i håndbagagen.

migogminsommerferie-ss1

Navn: Sarah-Sofie Boussnina 
Alder: 25 år 
Beskæftigelse: Skuespillerinde 

HVAD LÆNGES DU EFTER VED SOMMER  
Lys og varme! 

ØL ELLER ROSE  
Rosé

HVAD SKAL DU TIL SOMMER 
Jeg skal lave spillefilm i udlandet – så I år får jeg ikke rigtigt ferie. Til gengæld er jeg så privilegeret, at jeg nu får mere og mere lov til at arbejde i udlandet kæmpe oplevelser, som jeg får lov til at dele med min mand, som besøger mig så meget som muligt! Jeg håber dog, at jeg får mulighed for at tage et par dage på Skanderborg, for der skal Louis spille (forsanger i Julias Moon), og det må jeg bare se! 

TRE TING, DER SKAL MED I KUFFERTEN 
Bikini, solcreme og en god bog.

DEN FØRSTE REJSE, DU KAN HUSKE  
Tunesien med min familie.

Læs Mig og Min Sommerferie med modellen Regitze Christensen HER

migogminsommerferie-ss

GOD BOG  
Chicago af Alaa Al Aswany

SÅDAN SKAL JEG SE UD I SOMMERFERIEN  
Jeg skal se helt sommeragtig ud. Tænker krøllet stort hår og solbrun hud!

HVAD PLEJER DU AT LAVE I SOMMERFERIEN 
Sidste år var jeg med Julias Moon på Tour, det var sindssygt fedt! Elsker at være med min mand på arbejde. Jeg ser så meget op til ham. Ellers har jeg faktisk filmet nærmest hver sommer de sidste fem år.

HVAD SAVNER DU MEST VED KØBENHAVN, NÅR DU ER UDE OG REJSE  
Min lejlighed.

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT I KØBENHAVN  
Jeg går i biografen, på café eller også sidder derhjemme med en god bog

I HÅNDBAGAGEN 
iPhone, headphones og vand.

Læs om mine sommerferie planer HER

(Visited 2,794 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like