« Postkort fra sommerlandet med Josephine Bredsted
Mig og min uddannelse med design assistent hos By Malene Birger, Amalie Bendixen »
Copenhagen 23.07.2017PEOPLE

Mig og min sommerferie med Fallulah

Sommeren er højsæson for arbejde når man er sangerinde som Fallulah, og med en helt lille pige, så tænker jeg hun må få ekstra travlt denne sommer. Jeg har taget en snak med hende om sommerplaner, livet som relativ ny mor. Hvad skal hun læse, og hvad skal hun spise i ferien? Og så deler hun et virkelig godt rejsetip – som jeg bestemt kan lære noget af når jeg pakker sommerferie-kufferten.

Navn: Maria Apetri aka Fallulah 
Alder: 32 år 
Beskæftigelse: Sangerinde og sangskriver  

FORTÆL OM DINE SOMMERPLANER  
Efter et meget intenst forår som nybagt mor med tonsvis af promovering og en stor tour i hele Danmark med min 4 mdr. gamle datter på slæb, er min kæreste Thomas og jeg enige om, at vores sommer i år skal være helt fri for faste planer. Vi skal bare ned i gear, spise friske bær og ærter i bælg, hygge i min mors sommerhus på landet, gå lange ture med vores datter Gloria og vores hund Maggie. Simpelthen bare nyde ikke at skulle så meget. Nu er jeg jo musiker, og sommeren er vores højsæson, så jeg kommer ikke til at holde helt fri, men mine koncerter er godt spredt over hele sommeren i år, sådan at vi kan tage den med ro. 

DANSK SOMMER ELLER SOMMER I UDLANDET
Vi holder dansk sommer i år. Det er min favoritsæson, og her jeg synes vores land er allersmukkest. Vi har talt om måske at tage et smut til Hamburg, men det bliver nok ret spontant, hvis det bliver til noget.

DE FEM VIGTIGSTE TING I KUFFERTEN
1.) Gode bøger – jeg læser lige nu Ligblomsten af Anne Mette Hanhcock og Girl In A Band af Kim Gordon.
2.) Solcreme factor 50
3.) Babylegetøj til at underholde min lille dame
4.) Høretelefoner, så man kan nyde en god podcast
5.) En flaske lækker rosé eller lambrusco

HVAD SKAL PÅ GRILLEN 
Jeg er helt vild med grillede majs med masser af salt, chiliflager og smørbar´(en rigtig god plantesmør).  

BEDSTE SOMMERMINDE SOM BARN
Som barn mindes jeg at sommerferien føltes som en hel livstid. Meget kunne nå at ske, og når man kom tilbage efter ferie havde alle udviklet sig enormt meget. For mig var lykken at holde ferie hos min mormor i hendes lille hus. Jeg sov længe, spiste rugbrødsmadder og mormors rabarbergrød, spillede kortspil, læste tegneserier og prøvede at lære at rulle momses smøger.

YNDLINGSBESKÆFTIGELSE PÅ FLYET 
Jeg er en nervøs flyver, så jeg forsøger at distrahere mig selv, så meget jeg kan. Det virker afslappende på mig at lytte til musik og se komedieserier. Det er sjældent, det lykkes mig at sove, så jeg omfavner bare at jeg er mega træt, når jeg når frem og får det bedste ud af selve turen. Ligeså snart man lander og træder ind i et nyt land, er det det hele værd.

ROSÉ ELLER EN KOLD ØL 
Altid Rosé.

UUNDVÆRLIGT SOMMER BEAUTY PRODUKT  
Jeg drømmer om mere søvn. Det kunne være lækkert at indhente de 7 søvnløse måneder, jeg har haft, siden min datter kom til verden. Hvis man er udhvilet, ser man bare smukkere ud og udstråler overskud.

FESTIVALSPLANER
Mine fleste festivalsoplevelser er som en del af underholdningen og sjældent som gæst. Men da jeg er så heldig at skulle spille på Roskilde Festival i år med Hun Solo-projektet, da vil jeg meget gerne nå at se Lorde og Solange også.
Jeg er også så heldig at blive inviteret tilbage at spille på Skanderborg Festival år efter år, så har en kæmpe kærlighed til den festival. Der er altid et godt blandet program og god stemning. Og så spiller jeg der sørme også i år.


BEDSTE REJSETIP
Vær realistisk når du pakker. Hvis der er noget i dit skab, du ikke får brugt til hverdag, så er chancerne også ret små for, at du får det brugt på din ferie. Nøj, hvor har jeg slæbt mange flotte sko og tasker med rundt i verden, som jeg overhovedet ikke fik brugt.

HVAD SKAL DU LÆSE 
Træn, Spis, Lev, da jeg søger inspiration til træning og lidt sundere kostvaner. Jeg vil gerne være en stærk og sej mor, der kan holde til at bære rundt på mit barn, uden at mine arme syrer og min ryg værker.

HVILKE TRE KUGLER VÆLGER DU TIL DIN IS 
Stracciatella, hvid chokolade og en lækker frugtsorbet, fx rabarber.

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT 
Så kan man se masser af Netflix og HBO helt uden dårlig samvittighed. Jeg er en kæmpe seriejunkie.

YNDLINGS REJSEDESTINATION 
Min store drøm er at besøge Japan og Bali. Af steder jeg rent faktisk har været, holder jeg meget af Los Angeles.

SMAGEN AF SOMMER ER 
Kirsebær, jordbær, hindbær, ærter, grillet grønt, kold lambrusco, bagte kartofler med hvidløgssmør.

POOL ELLER HAVET 
Jeg foretrækker havet, selvom jeg sjældent kommer ud og bader i det. Men jeg elsker at sidde og kigge på at det bevæger sig.

AKTIV FERIE ELLER AFSLAPNING 
En god blanding er optimalt for mig. Jeg kan ikke bare ligge på en strand og slappe af, så bliver jeg totalt rastløs. En perfekt dag er at være i naturen om dagen og på en lækker udendørsrestaurant om aftenen, eller hygge hjemme med en god film.

HVORDAN SER DINE SANDALER UD 
Jeg skal vist have købt mig nogle nye. Jeg har lidt svært ved at passe mine sko efter min graviditet.

SOMMERENS SOUNDTRACK
Tror jeg skal genlytte Lana Del Rey’s første album og gå på opdagelse i 60/70’erne efter skjulte skatte.

(Visited 2,861 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like