« Mig og min festival med Clara Matz
Noget om livets små øjeblikke og Kildevæld med blid brus »
Copenhagen 05.06.2016health PEOPLE

Mig og min personlige træning med TW member Kathrine Opfølgning

Jeg har tidligere præsenteret Kathrine, og for et par måneder siden tog jeg en snak med hende om hendes forløb med en personlig træner. Dengang havde hun netop startet et otte ugers forløb med personlig træner Line Hansen aka Lines Livsstil – se iøvrigt hendes gode træning/sundheds blog HER, og nu er det tid til at kigge på hendes resultater, og ikke mindst høre om forløbet, hendes nye kostvaner og hvordan fremtidens træning ser ud.

kathrinetræning

Navn: Kathrine Stentebjerg 
Alder: 23år  
Beskæftigelse: Studerer kommunikation på Danmarks medie- og journalisthøjskole og arbejder hos Trine’s Wardrobe.

DEN PERFEKTE DAG STARTER 
med en hård morgentræning, derefter hjem og få morgenmad, tjekke mails og blive opdateret på sociale medier. Og derefter gå i gang med dagens arbejde eller studie.  

DINE RESULTATER
– Min fedtprocent er faldet med 6,5 procent.
– Jeg har tabt 2,7 kg.
– Jeg har taget 0,7 kg. på i muskler
– Jeg har tabt 27,5 cm rundt på hele kroppen

Jeg har taget en start- og sluttest for at kunne måle min styrke og kondition før og efter forløbet. Konditionsmæssigt, har jeg løbet en cooper-test, hvor jeg forbedrede mig med 0,44 km. Derudover lavede jeg kropshævninger under en vægtstang, air squats, sit ups og push ups – alle øvelser gik ud på at lave så mange som muligt på ét minut. Og jeg forbedrede mig i alle øvelser med mellem 7 til 14 gentagelser. Så er der helt sikkert sket noget med næsten 33% forbedring i  alle tests! Jeg har faktisk allerede tabt et kilo mere, siden jeg stoppede med at træne med Line for en uge siden.

MIT BEDSTE SUNDHEDSTIP
Lad VÆR med at guilt-trippe dig selv. Det skal ikke handle om dårlig samvittighed! Som Line siger: ”I stedet for at banke dig selv oveni hovedet med, hvad du har gjort galt eller spist, så i stedet se fremad og tænk på, hvad du så kan gøre bedre i næste uge.”
Nyd din træning, træn det som du synes er sjovt! Og nyd den bolle med ost eller den iskolde øl i solen. For mig handler det meget om at være bevidst om, hvad der er vigtigst for mig og at være realistisk omkring det. 

STØRSTE FORSKEL PÅ AT TRÆNE ALENE VS PERSONLIG TRÆNER

Den største forskel har, for mig, været motivationen og at nogen har holdt mig i ørerne. Når jeg løber sindssyge intervalløb med stigning på løbebåndet, så har jeg haft brug for at Line står og hepper på mig og siger, at det kan jeg godt. For så kan jeg også. Line har formået at presse mig utrolig meget til hver træning. Så nu, når jeg selv træner, så ved jeg, at jeg kan gennemføre de hårde intervaller og de hårde øvelser!

HVAD VAR FEDEST  
Det fedeste var, da jeg kunne begynde at se resultater! Jeg fik pludselig mavemuskler, kunne spænde alt på mine lår, kunne se forskel på vægten og samtidig også i træningslokalet. Derudover, er jeg begyndt at elske træningen – at det ikke bare var noget jeg skal, men noget som jeg virkelig gerne vil. Når jeg har hviledag, så glæder jeg virkelig at komme af sted igen. 

HVAD VAR HÅRDEST 
Line’s intervaltræningsprogrammer på løbebånd. UDEN tvivl! Jeg er relativt stærk og elsker at styrketræne, men jeg har aldrig været kæmpe fan af løbebånd. Og Line har i den grad formået at udfordre mig med diverse hårde hældninger, højt tempo og mange gentagelser! Flere gange har jeg været lige ved at falde af løbebåndet, men bagefter står man tilbage med den fedeste følelse i verden! Man kan virkelig meget, når man presser sig selv!

Læs om mit forhold til sundhed og træning HER

kathrine2

EN TYPISK DAG KOSTMÆSSIGT
Morgenmad: Røræg med enten peberfrugt, agurk eller melon.
Frokost: Hvis jeg er på arbejde, så ofte en wrap fra Palæo eller salat fra 7/11. Og hvis jeg er hjemme, så spiser jeg enten rester af aftensmaden fra dagen før eller proteinpandekager.
Mellemmåltid: Oftest et stykke frugt eller et stykke vasa sport knækbrød med mager ost.
Aftensmad: steak eller kylling m. salat eller rodfrugter.
I forbindelse med træning, har jeg taget et stykke frugt inden morgentræning, og spist æg til morgenmad efterfølgende for at få min protein. Udover maden, så drikker jeg 2,5-3 liter vand om dagen.

HVORDAN KOMBINERER DU BYTURE MED DIN NYE LIVSSTIL
Hvad alkohol angår, så prøver jeg enten at holde mig til øl, vin eller drikke drinks med enten light energidrik eller light sodavand.

HVORDAN TRÆNER DU NU 
I løbet af de otte uger trænede jeg med Line en gang om ugen, og derudover trænede jeg tre-fem gange om ugen selv. Nu træner jeg fem gange om ugen – tre hold som TRX, dancefit og HIT og derudover laver jeg mit program, som jeg har fået af Line to gange om ugen. – Line vil gerne have, at jeg træner minimum tre gange om ugen.

TRÆNING GØR MIG  
Stærk, glad og uovervindelig. Jeg elsker følelsen af at have præsteret. Og jeg er en mega dårlig taber, så jeg fokuserer meget på at forbedre mig konstant. Træning giver mig en times pusterum om dagen, hvor jeg ikke behøver at tænke på arbejde, studie og alt det andet, der foregår omkring mig. Dén ene time fokuserer jeg udelukkende på at træne. 

HVORDAN HOLDER DU MOTIVATIONEN EFTER FORLØBET ER SLUT
Jeg ved, hvor nemt det er at gøre, så snart man har værktøjerne. Så derfor er forløbet jo egentlig (forhåbentlig) kun begyndelsen. Jeg har allerede tabt mig lidt knap et kilo yderligere, siden jeg stoppede ved Line for en uges tid siden.

HVAD KOMMER DU TIL AT SAVNE MEST VED PERSONLIG TRÆNING
At presse mig selv og hele tiden at få nye gode øvelser og træningspas. Jeg kommer helt til at savne at give Line dræberblik, men så have et kæmpestort smil på læberne, når træningen er overstået.

Følg Kathrines personlige træner Line HER

(Visited 1,318 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like