« Diary from Copenhagen Fashion Week
Thursday Tip: Wash your face »
Copenhagen 07.02.2017fashion week PEOPLE

Mig og min modeuge med fashion director på Elle, Josephine Aarkrogh

Fashion Director hos Elle Josephine Aarkrogh er uden tvivl blandt de mennesker i Danmark, der deltager i flest modeshows igennem en sæson. Hun kan krydse Berlin og København modeugerne af, men har stadig både New York og Paris at se frem til.

Jeg har taget en snak med hende om alt fra hendes bedste modeshow-oplevelse til forskellen på hvordan man klæder sig til de forskellige modeuger. Tag et kig med nedenfor.

josephineaarkrogh

Navn: Josephine Aarkrogh
Alder: 28 år
Beskæftigelse: Fashion Director på ELLE og blogger på nevernotgoing.com

HVORDAN FORBEREDER DU DIG OP TIL MODEUGEN? 
Jeg forsøger at planlægge hvad jeg skal have på, men jeg er faktisk virkelig dårlig til det. Ugen op til modeugen går som regel med ekstra arbejde, for selvom modeugen også er arbejde, betyder det alligevel nogle dage væk fra kontoret, og det kan mærkes i mailboksen! Det ender så med at jeg i dagene op til panikker helt – men jeg finder jo heldigvis altid et eller andet at tage på. Det eneste jeg er god til at forberede er ansigtsmasker (lige nu er jeg glad for Aesops scrub efterfulgt af fugtmaske) og at lægge neglelak.

HVAD SER DU MEST FREM TIL?  
At se nogle virkelig pæne ting og at være sammen med mine skønne ELLE-kollegaer. Det bedste er, når vi i bilen i mellem showene taler om, hvad vi godt (eller måske ikke så godt) kunne lide.

HVORDAN STARTER EN GOD MORGEN UNDER MODEUGEN  
Ikke for tidligt! Der skal være tid til tøjkriser og at bruge et par ekstra minutter på makeup’en… Og hvis første stop er en event med morgenmad klager jeg ikke!

DIN PARTNER-IN-CRIME UNDER MODEUGEN 
Det er alle de andre ELLE-damer, men især vores Shopping Editor Johanne Brostrøm.

josephineaarkrogh1

HVILKE MODEUGER DELTAGER DU I DENNE SÆSON
Jeg har været i Berlin og selvfølgelig deltaget i den københavnske modeuge, nu skal jeg til L.A. og så derefter til modeuge i New York og så Paris.

DET BEDSTE MODESHOW, DU NOGENSINE HAR VÆRET TIL  
Der er mange! Sidste sæson oplevede jeg mit første Chloé-show i Paris, det var stort fordi jeg er megafan! Ellers ligger Alexander Wangs sidste show for Balenciaga og shows hos Prada, Stella McCartney, Céline og Proenza Schouler også højt på listen. I starten af februar skal jeg se Tommy Hilfigers “See now, Buy now” show i Los Angeles – det glæder jeg mig helt vildt til!

HVOR MANGE GANGE OM DAGEN SKIFTER DU TØJ? 
Jeg er ikke rigtigt til det der med at skifte tøj flere gange om dagen under modeugerne. Jeg synes, at det bliver lidt kunstigt… Jeg skifter maks. en gang, og det er hvis jeg skal ud til noget om aftenen.

HVOR ER DET VIGTIGST FOR DIG AT VÆRE TILSTEDE? – TIL SHOWS ELLER I GADEBILLEDET? 
Begge steder. Showsene er selvfølgelig en stor del af modeugen, og det vi er der for, men streetstyle er også en stor del af det i dag.

Læs mig og min modeuge med PR manager hos Ganni HER

josephineaarkrogh2

ER DER FORSKEL PÅ, HVORDAN DU KLÆDER DIG TIL DE DANSKE VS. DE INTERNATIONALE MODEUGER? 
Det er lidt nemmere at klæde sig til Københavns modeuge, fordi man har hele sin garderobe til rådighed. Den kan jeg ikke rigtigt tage med til Paris… Og så har vi en chauffør i København, som også gør skovalget en del nemmere. Der er det noget andet i Paris, hvor vi skal hele byen rundt, ofte med metro. Så må man have skifteskoene med.

HØJE ELLER FLADE SKO  
Høje! Det ser bare bedre ud på et billede. Men de flade kommer ofte på om fredagen, når vi besøger messerne.

DIN UNIFORM UNDER MODEUGEN 
Det er så koldt i København i februar, at jeg som regel går efter en flot men varm frakke (gerne i en særlig farve eller med en opsigtsvækkende detalje), som ikke kræver ret meget andet end et par gode sko og en smuk taske. Og forhåbentlig skinner solen, så man også kan have solbriller på.

DET FØRSTE DU GØR, NÅR MODEUGEN ER SLUT  
Tager hyggetøj på!

Læs mig og min modeuge med mig HER

(Visited 2,069 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 07.02.2017 at 08:31

  I own the same J.W. Anderson bag but in black :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Christina 07.02.2017 at 16:45

  Jeg elsker de her indlæg! Super inspirerende outfitmæssigt, ment også fedt at høre fra de forskellige personaer i det danske modebillede! :)

 • You Might Also Like