« Mig og den nye sæson med Darja Barannik
Mig og mine børn med SneglCille »
Los Angeles 30.04.2017PEOPLE TRAVELS

L.A GUIDE – Mig og min by med Emilie Lilja

Selvom det ikke er lang tid siden jeg sidst kom hjem fra ferie – nemlig min tur til L.A, så kribler det allerede i mig for at komme afsted igen. Der går dog lidt tid – for snart må jeg ikke flyve længere, og så skal sommeren naturligvis tilbringes herhjemme med vores lille baby. Det bliver faktisk min første hele sommer i Danmark siden jeg selv var baby – sjovt at tænke på, og jeg glæder mig helt vildt :)

Jeg tænker mange af jer måske er ved at planlægge sommerferien eller måske en storbysferie enten her i slutningen af foråret eller til efteråret, og derfor har jeg taget fat i en række seje damer, og snakket med dem om en udenlandsk by som de har et helt specielt forhold til.

For hvis man rejser til en ny destination, så er det nu engang fedest at have nogle gode insider tips fra folk, der ved hvad de taler om. Jeg var personligt selv så heldig at have selskab af Emilie Lilja, da jeg var i LA for første gang for halvandet år siden. Hun var den bedste vært man kunne ønske sig, og pudsigt nok var hun der også, da jeg for nogle uger siden igen besøgte L.A.

Nu er det tid til, at I også får lidt af hendes tip til Englenes by – byen med verdens smukkeste lys – nemlig L.A.
Kig med nedenfor hvor hun bl.a. tipper til bedste burgersted, shopping, hangout spot og hvad hun trods alt savner ved Danmark når hun er i L.A.

Navn: Emilie Lilja 
Alder: 29 år  
Beskæftigelse: DJ, Model og stifter af YouTube universet Liljatraining
By: Los Angeles

BESKRIV DIT FØRSTE MØDE MED L.A. 
Jeg boede i New York, men skulle til L.A. for at signe med et bureau derovre – og jeg var egentlig overbevist om, at jeg klart var mest til New York som by og aldrig ville elske L.A. Da jeg så kom dertil et lille år efter for at arbejde i 3 måneder, faldt jeg pladask for byen. For det er det med LA – man skal lære den at kende, før at den kommer op og konkurrerer med en by som New York. Men når man så kender den, så er der intet andet, der når den til sokkeholderne. 

DET FØRSTE MAN SKAL GØRE, NÅR MAN KOMMER TIL L.A.  
Tag på IN-N-OUT og bestil en burger og husk at sig animal style (Det er en ekstra sovs med løg, der smager hjernedødt)

HVORDAN ER MENNESKERNE  
Venlige, imødekommende og høflige – men også overfladiske. De fleste der bor i LA er for at opnå ”The American Dream”, så de vil hjælpe dig langt, men ikke længere end dem selv.  

BEDSTE RESTAURANT, SOM KUN LOKALE ELLERS KENDER 
Bestia

BEDSTE STED AT FÅ BURGER
IN-N-OUT

YNDLINGS BUTIK 
424 On Fairfax

HER FÅR MAN DE BEDSTE DRINKS 
FRIEND BAR I SILVERLAKE, der er ejet af Mr. André, som er kendt fra sine famøse graffiti smileys og som også ejer de to velkendte hoteller i Paris, Amour og Grand Amour.

HVAD KUNNE DANSKERE LÆRE AF FOLK FRA L.A.  
Service.

HVAD SAVNER DU MEST VED DANMARK, NÅR DU ER UDE AT REJSE? 
Yoghurt uden sukker. Derhjemme er jeg stor fan af A38 eller Cheasys 0,1 % youghurt, men i USA har de ikke den slags – eller jeg har i hvert fald ikke fundet en erstatning endnu. Der er så afsindig meget sukker i alle deres morgenmadsprodukter, så hvis du nogensinde undrer dig over, hvorfor du har taget lidt på derovre, selvom du har spist rigtig sundt og kalorielet, så tag et ekstra kig på din morgenmad.

Læs Mig og min træning med Emilie Lilja HER

TRE ORD, DER BESKRIVER AT BO I L.A.  
Palmer, velvære og uendelige muligheder

YNDLINGS HANGOUT STED  
Verve Café på Melrose Ave.

DET BEDSTE STED AT SPISE MORGENMAD 
Republique

HVAD SHOPPER DU ALTID, NÅR DU ER I L.A.
SUPREME og GLOSSIER

NÆSTE REJSEDESTINATION  
Det ved jeg faktisk ikke endnu. Sommerferieplanerne er at være i vores sommerhus i Tisvilde, men det kan man næsten ikke stemple som en rejsedestination, vel? 

Se min dagbog fra LA HER

(Visited 3,190 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Anna 30.04.2017 at 12:31

  Hej Trine.
  Jeg er begyndt at bruge din dry shampoo, og den er rigtig god i forhold til de andre jeg har prøvet! Men noget, for mig, der ville gøre den helt perfekt var at den blev parfumefri. Jeg synes det er helt unødvendigt med parfume duften. Og det ville gøre den til den bedste parfume og parabenefri dry shampoo på markedet. Jeg håber det er noget du vil overveje:)

  • Reply Trine 30.04.2017 at 16:51

   Hej Anna

   Tusind tak for din kommentar, og hvor er jeg glad for at du kan lide min dry shampoo – jeg elsker den også selv.
   Jeg er klar over nogle foretrækker en parfumefri version (inklusiv mig selv pt fordi jeg er gravid) og til dem har jeg lavet den her: http://shop.trineswardrobe.com/product/after-work-out-dry-shampoo/
   som er fri for både parfume og parabener. Den giver ikke ligeså meget volumen som den orange, men den gør håret rent og lækkert.

   KH Trine

  You Might Also Like