« 3 goodies: Pool Floats
Mig og min uddannelse med Eva Bo Geisler »
24.07.2016PEOPLE TRAVELS

Mig og min håndbagage

Det sidste levende billede i ‘Mig og min håndbagage’ er såmænd mig selv. Læs bl.a. hvad jeg fordriver tiden med i flyveren, hvad der altid skal være i min håndbagage og hvem der er min bedste rejsebuddy.
migogminhaandbagage-front

HVOR OFTE REJSER DU
I gennemsnit nok et par gange om måneden, men nogle ture er kun med én overnatning.

JEG ELSKER AT BESØGE
Nye steder. Der er virkelig intet bedre end at ankomme et helt nyt sted og ikke vide noget som helst om hvor man skal gå hen. Det sagt vender jeg altid tilbage til Italien om sommeren (dog forskellige steder) og så elsker jeg at genbesøge Paris og New York.

YNDLINGSBESKÆFTIGELSE PÅ FLYET
Jeg kan bedst lide at flyve langt i store flyvemaskiner, så man kan se film og ikke mindst sove. Sove er den bedste tidsfordriv.

migogminhaandbagage

I MIN HÅNDBAGAGE
Alverdens pastiller og tyggegummier, bog eller magasin, pas, pung, telefon, oplader, facial mist og sovemaske og ørepropper hvis det er en længere tur.

BEDSTE REJSEMINDE
Det er virkelig svært for jeg har haft så mange gode rejseoplevelser, men lige nu er der særligt to der står frem. Den ene var, da jeg gik i 2.G og i sommerferien var med min familie i Brasilien. Det var den vildeste og mest eksotiske oplevelse jeg nogensinde har haft. Vi boede i Bahia regionen og var først i Salvador. Den smukkeste by, men der var politimænd med kæmpe gevær på hvert gadehjørne… det skulle man lige vende sig til. Derefter havde mine forældre lejet et hus på stranden, hvor vi tilbragte 14 dage i den smukkeste natur og med frisk fanget grillet fisk og masser af caipirinhas hver dag.
Den anden rejser jeg kommer til at tænke på var New York med min kæreste. Det var vores første rejse, vi havde kun været kærester i 3 måneder, og jeg husker det som den tur hvor jeg virkelig blev overbevist om at det var ham og jeg.

migogminhaandbagage2

EN GOD BOG TIL FLYVETUREN
M Train af Patti Smith.

IS ELLER KØLIG COCKTAIL
Nu har jeg netop været på Sicilien, hvor de producerer verdens bedste is. Italiensk is med sicilianske pistacienødder er det lækreste i verden, men hvis jeg endelig skulle vælge, så vil jeg dog nok alligevel sige en kølig cocktail.

JEG DRØMMER OM AT REJSE TIL
Jeg blev helt forelsket i Mexico, da vi var der i februar, så det vil jeg gerne genbesøge, og ellers har jeg også en drøm om en kombineret Tanzania og Zanzibar tur.

Læs Mig og min håndbagage med Josephine Mai HER

migogminhaandbagage3

AKTIV ELLER AFSLAPNINGSFERIE
Uden tvivl afslapningsferie. Jeg synes jeg har nok action og aktiviteter i hverdagen, så når jeg er på ferie vil jeg allerhelst bare slappe af. Det sagt elsker jeg at svømme, løbe en morgentur og gå lange ture.

TRE TING, DER SKAL MED I KUFFERTEN
Min Mason Pearson børste kan jeg ikke undvære, og det vil være for dumt at skulle investere i en ny. Derudover vil jeg have Trine’s Wardrobe Dry Shampoo og Eye roll-on med, da de ikke kan købes i udlandet, og det kan alt andet.

YNDLINGS REJSEBUDDY
Uden tvivl min kæreste Nicholas. Vores definition af ferie er totalt ens, hvilket gør alting mega nemt. Vi vil gerne opleve en masse, men det vigtigste er at slappe af, være sammen og spise god mad. Derudover slapper jeg instinktivt af i hans selskab, og det gør det super nemt at falde ned i feriegear.

migogminhaandbagage4

MIN SENESTE REJSE GIK TIL
Sicilien og derefter Bornholm

HOTEL ELLER LEJLIGHED
Jeg ELSKER hotelferier, hvor alt bliver fikset, men når det kommer til sommerferie synes jeg faktisk det er mega lækkert at leje et hus eller lejlighed, så man selv kan lave mad nogle af aftenerne. De steder vi var på Sicilien var der udekøkkener, og for mig er det indbegrebet af ferie at gå ned på de lækre madmarkeder og handle ind og så grille og drikke vin om aftenen.

MIT BEDSTE REJSETIP
Lav research hjemmefra. Noget af det vigtigste for mig når jeg rejser er madoplevelserne, så jeg sørger altid for at have skaffet nogle gode tips til restauranter hjemmefra. Man gider virkelig ikke spilde et måltid når man er på ferie.

Læs Mig og min håndbagage med Sisse Sejr-Nørgaard HER

(Visited 2,082 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Snullemor 02.08.2016 at 23:43

    Den hvide bluse med blonde/hulmønster – hvor er den fra? Den er virkelig fin : )

  • You Might Also Like