« NorthSide 2016
Mig og min sommerferie med Sidsel Alling »
26.06.2016PEOPLE

Mig og Min Håndbagage med Josephine Mai

Jeg elsker at høre om folks rejsevaner, og jeg er specielt en sucker for at høre om deres bedste pakketricks, hvad de skal have med på flyveren, tips til rejseuniformen og yndlings destination.

Jeg har derfor taget fat i min yndlings hårstylist Josephine Mai, som jeg før har introduceret HER. Jose rejser nemlig vildt meget, og jeg tænker at hun må have nogle god tips til sommerens ferier.

MIGOGMINHaaNDBAGAGE-JOSE1

Navn: Josephine Mai 
Alder: 29 år
Beskæftigelse: Hårstylist 

HVOR OFTE REJSER DU 
Ret ofte for tiden. De sidste 5 måneder har jeg været på 6 forskellige jobs I udlandet. Men ingen rejser just for the fun of it, endnu. Paris modeuge I februar var kombineret arbejde og fornøjelse dog, jeg havde min kæreste Malthe med, som jeg var sammen med, når ikke jeg skulle arbejde.

I MIN HÅNDBAGAGE  
Har jeg som regel alt mit tøj, da min kuffert jeg tjekker ind er fyldt til bristepunktet med mit arbejdsgrej. Hvis ikke det er arbejde, plejer jeg at rejse med en let håndbagage. Kun det nødvendige, men altid mindst 2 flasker vand. Ligemeget hvor kort eller lang en tur jeg skal på. Stay hydrated!

MIT BEDSTE REJSETIP 
Lad være med at pakke for meget, men sørg for altid at have dine solbriller ved hånden.

YNDLINGSBESKÆFTIGELSE PÅ FLYET 
Jeg keder mig for det meste lidt på fly. Men hører altid musik, podcasts eller lydbøger. Det hjælper dog ikke på jeg bliver rastløs af at sidde stille. Plus, jeg føler tit, at jeg bliver lidt “køresyg” af at flyve. Skal jeg på lange ture, har jeg min computer med til at arbejde på.

MIGOGMINHAANDBAGAGE-JOSE5

BEDSTE REJSEUNIFORM 
Noget behageligt! Jeg har nogle helt fantastiske super stretch jeans fra 5 Units, som jeg rigtig ofte rejser i. Med en hættetrøje eller noget andet blødt og rart sat til.

YNDLINGS REJSEBUDDY  
Jeg elsker at rejse med min kæreste. Han har en evne til at få mig til at slappe helt af og være ligeglad med alt andet. Og min veninde og kollega Anastasia Hess har jeg rejst meget med pga. arbejde. Vi kender hinanden virkelig godt efterhånden, og vi har det altid super grineren sammen.

TRE TING, DER SKAL MED I KUFFERTEN
Dry shampoo, solcreme og Mason pearson børsten.

MIGOGMINHAANDBAGAGE-JOSE4

JEG ELSKER AT BESØGE 
Nye steder, jeg ikke har besøgt før. Opleve nye kulturer, smage ny mad, se hvordan folk går klædt, og hvordan de sætter deres hår. Jeg var i Toscana ved Firenze for en måned siden, det var min første gang I Italien. Spørg mig virkelig ikke hvorfor!! Men der var så smukt! Jeg skal med sikkerhed tilbage og spise mere pizza og pasta.

EN GOD BOG TIL FLYVETUREN 
Jeg er lige begyndt på Patti smith “Just kids”. Det er en klassiker, og jeg er allerede helt opslugt.

STRAND ELLER STORBYFERIE 
De kan to forskellige ting, og jeg holder meget af begge. De sidste par år har jeg været mest på storbyferie. Jeg er ikke så meget til at tage en uge til et charter sted og ligge på stranden hele ugen. Der skal helst ske noget.

HOTEL ELLER LEJLIGHED  
Jeg elsker, at man med Airbnb kan komme helt ind I folks private hjem, og få et indblik I hvordan mennesker bor og lever rundt om I verdenen.
Meeeen jeg er også en sucker for gode hoteller med deres overdådige morgenmadsbuffet, og rooftop bar hvor du kan nyde et glas hvidvin til solnedgangen.

Læs Mig og min sommerferie HER

MIGOGMINHAANDBAGAGE-JOSE2
BEDSTE BUDGET REJSETIP
Danmark – her er jo så smukt og fantastisk om sommeren.

JEG DRØMMER OM AT REJSE TIL
Australien. En af mine bedste veninder har været der et halv år, og er kommet hjem med de mest fantastiske billeder og minder derfra. Min kæreste og jeg planlægger at tage dertil til vinter.

BESKRIV DIN SOMMER-UNIFORM 
Sidste år kørte jeg ret meget denim, det kommer nok til at gå lidt igen I år med nogle off-shoulder toppe og hvide sneakers.

BEDSTE REJSEMINDE  
I efteråret var jeg i Californien og besøge min kæreste Malthe, som var derovre at studere i 6 måneder. Så at se ham igen var naturligvis vidunderligt! Han boede i et beach-house ned til stranden I San Diego med nogle andre unge, og dagene gik med at spille beachvolley og forsøge at lære at surfe. Det er virkelig ikke så legende let, som det ser ud folkens. BBQ og bonfires på stranden om aftenen. Vi havde nogle gode venner med et kæmpe hus i LA, som vi også hang en del ud ved. Der var altid fest og spændende mennesker på besøg.

MIGOGMINHAANDBAGAGE-JOSE3

 

Læs Josephines Mai’s bedste beauty tricks HER

(Visited 2,185 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 26.06.2016 at 09:59

  Love your Lewi’s shirt!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Mig og min håndbagage med Sisse Sejr-Nørgaard - TRINE'S WARDROBE 10.07.2016 at 09:23

  […] Læs Mig og min håndbagage med Josephine Mai HER […]

 • Reply Mig og min håndbagage - TRINE'S WARDROBE 24.07.2016 at 09:45

  […] Læs Mig og min håndbagage med Josephine Mai HER […]

 • You Might Also Like