« Things I Like #56 NYC edition, Kenzo x H&M
A look from Marrakech »
28.12.2016TRAVELS

Marrakech tips

marrakechtips

På lørdag flyver min kæreste og jeg til Marrakech, hvor vi skal holde nytår og tilbringe en lille uges ferie. Jeg glæder mig usandsynligt meget – Marokko og særligt Marrakech har stået øverst på min ønskeliste over rejsedestinationer virkelig længe.

Til gengæld har vi ikke haft den store tid til at forberede turen, så vi ankommer ret uforberedt udover, at vi har booket en virkelig nice riad, hvor vi skal bo alle dagene, og så har vi også booket et bord nytårsaften på et virkelig sejt sted.

Vi skal naturligvis besøge The Jardin Majorelle og forbi de forskellige souks, men hvilket er bedst?
Derudover er kalenderen helt fri, så jeg vil vildt gerne høre jer, hvis I har nogle tips til ting man skal se, steder man skal spise og hvad I nu ellers kan dele af tips og tricks.

Jeg vil blive vildt taknemlig, i hvert fald <3
_____________________

My boyfriend and I are leaving for Marrakech this Saturday. We’re going to celebrate NYE there and I’m so excited. Marrakech has been on the top of my wishlist for such a long time, and I can’t wait to see all the colours and taste their delicious food.

It’s our first time there, so if you got any tips or recommendation to restaurants, shops or things we must see or visit then please share a comment below.

Thanks in advance <3

(Visited 3,409 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

9 Comments

 • Reply Sofie 28.12.2016 at 23:00

  Cafe Arabe, husker jeg som et virkelig fint sted! Deres tagine retter er ret lækre, og så har de en flot tagterrasse med udsigt over hele medinaen :)

  • Reply Trine 30.12.2016 at 08:05

   Hej Sofie
   Den har jeg hørt om – den vil vi helt sikkert tjekke ud :)
   Godt nytår
   kh Trine

 • Reply Laura Kassem 28.12.2016 at 23:25

  Åh Trine – I kan roligt glæde jer! Marrakesh er en fantastisk by. Jeg besøgte den for første gang her til november.

  I er nødt til at spise på NOMAD. Det er en moderne marrokansk restaurant, hvor alt er frisk og lækkert, serveret flot og så er der en vildt hyggelig tagterrasse. Lille bonus: NOMAD er placeret ved den souk, som vi bedst kunne lide. Lige om hjørnet var der lædervarer for alle pengene.. Men vær forberedt på at der skal pruttes om prisen. Jeg kom hjem med en lækker lammeskindsjakke til 600 kr!

  Et andet must er: Il Limoni. Fineste restaurant. Det er en af perlerne ved Marrakesh: Du har ingen idé, om hvad der venter dig, så snart man træder ind af døren. Så har jeg ikke sagt for meget :)

  Hotel Royal Mansour er helt sikkert et besøg værd. Det er det fineste, smukke sted. Bare gå en tur gennem deres have, besøg deres spa (det er helt okay bare at kigge… Priserne er godt nok lidt(!) pebredede) og få serveret “afternoon tea” der.

  God tur og nyd det!! Det går alt for stærkt. Glæder mig til at følge med.

  • Reply Trine 30.12.2016 at 08:04

   Kære Laura,

   TUSIND tak for din kommentar og tips. Jeg vil tjekke det hele ud, det lyder lige som mig :)
   Rigtig godt nytår

   KH Trine

 • Reply Stine 29.12.2016 at 17:23

  Marrokansk søndagsbrunch på La Mamounia, frokost eller middag på Terrasse des Èpices, gadekøkkenerne på Djemaa el-Fna, frokost på den lille café med tilhørende designbutik, som ligger ved siden af Jardin Majorelle, en omgang hammam, Café Arabe er virkelig skønt, en tur i Atlasbjergene med guide.

  • Reply Trine 30.12.2016 at 08:04

   Hej Stine

   Tak for tips. Brunch på søndag lyder jo helt genialt efter nytårsaften – det vil vi tjekke ud :)
   Rigtig godt nytår

   KH Trine

 • Reply Nanski 30.12.2016 at 13:53

  Middag på Riad El Fenn. Virkelig god mad og et lækkert hotel i øvrigt… god tur?

 • Reply Bené 01.01.2017 at 02:09

  Skal til Marrakech i det nye år. Hvor bor I? Kan det anbefales? :-)

 • Reply Pernille Nørregaard 17.09.2017 at 18:48

  Hej Trine.
  Jeg skal selv til Marrakech i år og holde nytår sammen med nogle venner.
  Hvor spiste I nytårsaften og er det anbefalelsesværdigt eller har du et andet godt sted at anbefale. Der er intet at finde på Michelinguiden.
  Med venlig hilsen
  Pernille

 • You Might Also Like