« Budget tip: Celine vs Monki
Gina Tricot Active »
Berlin 24.01.2016THINGS

MALAIKARAISS SS16

malaikaraiss

Det er sjældent at jeg pludselig ‘opdager’ en ny designer som jeg er helt op at ringe over, men det er sket med tyske MALAIKARAISS som jeg blev introduceret til for nogle måneder siden!

Jeg er fuldkommen vild med hendes æstetik, der både er minimalistisk, klassisk og samtidig skæv. Jeg havde selv et sæt på fra hende til showet HER og det bliver ikke det sidste MALAIKARAISS jeg skal have i garderoben.

It’s quite rare that I ‘discover’ a new designer that I’m beyond excited about, but that’s what happened when I was introduced to German MALAIKARAISS a couple of months ago.

I’m in love with her aesthetics which is both minimalistic and classic, but with a twist. I wore one of her design to her show HERE, and I definitely need more of her clothes in my wardrobe after watching her SS16 collection.

Udover at jeg elskede stylingen af modellerne, så var mine favorit items jakken med pelskraven, kjolerne og så var der de smukkeste jakkesæt.

Besides loving the styling I fell completely in love with the coat with fur collar, the dresses and some beautiful suits. 

(Visited 912 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like