« ysl.
se det her er smart. »
24.01.2009BEAUTY

mac.

Jeg er ubetinget en MAC pige. Har stort set kun make up med deres label på, og det er af den simple årsag, at jeg har erfarret, at deres make up er bedst!

Photobucket
MAC har lavet en ny kollektion med fokus på forskellen på brunetter, blondiner og rødhårede.
Derfor har de lavet tre forskellige kollektioner – lidt ligesom vi kender det fra hårprodukter, hvor det også er meget “in”, at lave special shampoo til fx. blondiner.
Kollektionen ser rigtig fin ud og kan købes i MAC’s butikker eller her
Desuden har de lavet forslag til seks looks man kan lave med disse produkter – nogle looks som man jo godt kan lade sig inspirere af selvom man ikke har de pågældende produkter.
Photobucket
Sidst men ikke mindst er MAC fantastiske til at lave kunstige øjenvipper. Noget mange piger aldrig bruger, men som jeg synes er sjovt når jeg skal i byen for at skabe et mere dramatisk look..
Photobucket
Øjenvipperne kan naturligvis også fås i deres butikker og her

(Visited 358 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Kia 24.01.2009 at 22:05

  Det synes jeg er en fantastisk idé. Jeg har rødligt hår og porcelænshvid hud og har ofte tænkt på at der trods alt er forskel på smokey eyes på mig og en mørk pige f.eks. Cool, hvis kollektionen giver mig hjælp til at lave makeuplooks der gør min hud og hårfarve endnu pænere.

 • Reply Trine Kjær 24.01.2009 at 22:11

  Præcis.. Det er på tide de tænker over det for som du selv siger vil en mørk pige alt andet end lige kunne bære en mørkere make up end en med lys hud, så det er positivt.. håber de bliver ved med at udvikle den, så der kommer mange produkter i hver serie./Trine

 • Reply Anonymous 25.01.2009 at 14:02

  Shipper de til DK? (hjemmesiden du henviser til, jeg ved nemlig at M.A.C. ikke gør det, hvilket har ærgret mig længe…så kunne være helt fantastisk, hvis de gør)./Maria

 • Reply Trine Kjær 25.01.2009 at 16:36

  Det ved jeg faktisk ikke.. gik ud fra det, men køber altid selv MAC i magasin:)/Trine

 • Reply Stine 23.08.2009 at 23:34

  Mac er så utrolig bra! Fantastisk blogg du har, vakker er du også

 • You Might Also Like