« Mere blomsterprint
Mønstermix »
Portovenere 28.09.2017OUTFITS

Lidt snak om flatterende kjoler

Lige nu har slå-om-kjolerne vel ligeså gyldne dage som dengang Diane Von Furstenberg havde sin storhedstid..
Det var faktisk i mine gymnasieår, og jeg kan huske, at en af mine bedste veninder var så heldig, at hendes mor havde et skab fuld af (de for os ubetalelige) Diane Von Furstenberg slå-om-kjoler i smukke prints… Jeg var helt vildt jaloux kan jeg huske.

Heldigt for mig, så falder denne revival for slå-om-kjoler præcis sammen med, at jeg har et spædbarn, der skal ammes rigtig tit.
Så hvad der før for mig blot var en smuk form for kjoler, som i øvrigt er helt vildt flatterende, så er slå-om-kjolen nu også blevet et meget praktisk valg af beklædning, da de er utroligt ammevenlige.

 

Der er utroligt mange pæne på markedet netop nu, men de allerpæneste er nu stadig dem fra realisation par, og sådan et par stykker havde jeg med på ferien til Italien… Bl.a. denne her som er den lidt længere model “The Violette”, og som er lavet i det lækreste silke.

Right now there are super many pretty wrap dresses in stores, but my favorite kinds are still the ones from realisation par. I brought a couple of their dresses with me to Italy.. This model is called “The Violette” and I absolutely love the silhuette.

| DRESS Realisation Par (here) | DENIM JACKET Won Hundred (on sale here) | EARRINGS Malaikariass (here) |

Der er brugt reklamelinks i indlægget.
(Visited 3,291 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Sophia 29.09.2017 at 09:48

    Kære Trine,
    Hvordan fungerer det, når man bestiller fra Realisation Par? Kommer der told og moms oveni?
    Mange hilsner,
    Sophia

  • You Might Also Like