« Status 3,5 måned som mor
A camel jumpsuit »
Copenhagen 06.11.2017FAMILY OUTFITS

Lidt om barselslivet

Jeg får “barslet” den en del de her uger, og ved I hvad – jeg nyder det så meget!
Roberta er meget vågen om dagen, og det har gjort at jeg på ingen måde får arbejdet så meget som jeg havde forestillet mig! Og selvom det nogle gange kan være frustrerende, at der er en helt fyldt indbakke, og at jeg desværre ikke får opdateret herinde helt så meget som jeg plejer, så er det på samme måde fuldstændigt ligegyldigt – for tiden med hende er så værdifuld og det hele går så hurtigt!

 

De fleste dage har vi en formiddagsaftale, hvor vi hygger og går tur med en af mine veninder. Det er så dejligt at have tid til sådan nogle ting, og jeg mindes ikke at jeg har været så social siden jeg gik i gymnasiet. I fredags hyggede vi med min svenske veninde Hanna. Vi havde ingen planer men endte med at tulle rundt i en masse timer, drak kaffe og jeg viste hende rundt i Frederiksberg Have, hvor hun aldrig havde været før.

Friday I met up with my Swedish friend Hanna and went for a long walk in Frederiksberg.

Jeg ELSKER min nye taske fra ERDEM x H&M.

I love my new ERDEM x H&M bag.

Vi var bl.a. forbi Fasangården i Frederiksberg Have. Den er forpagtet af årstiderne, og der er den fineste lille gårdbutik og et spisehus.

We stopped by one of my favorite places in Frederiksberg called Fasangården. It’s an organic shop and eatery.

| COAT Stand | KNIT Monki | JEANS Levi’s | BAG ERDEM x H&M |

(Visited 4,886 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply ida 06.11.2017 at 17:47

  Hej Trine
  Super fin blog!
  Jeg vil høre om du har købt den stripede bluse for nylig? Jeg kan nemlig ikke finde den på Monkis hjemmeside :)

  Ida

  • Reply Trine 07.11.2017 at 10:48

   Kære Ida
   Jeg købte den for et par uger siden, så måske du stadig kan finde den i de fysiske butikker :)
   Kh

  You Might Also Like