« LFW
Pretty Checks »
19.09.2014health ME

let’s do this – squatbuttchallenge

thesquatbutt14

Godmorgen.. Jeg er så frisk i dag og glæder mig helt vildt til weekenden. I dag starter jeg morgenen i Sporting Health Club hos verdens bedste personlige træner Sara og jeg glæder mig så meget, da det næsten er en uge siden jeg har trænet med hende – fordi jeg har været i London! Tænk at jeg er blevet typen der glæder mig til at træne – det havde jeg ikke troet for bare et par måneder siden ;)

Anyways, jeg vil bare ønske jer alle en rigtig dejlig fredag og god weekend når I når så langt.

Good morning guys! I’m in such a great mood today, and I can’t wait for the weekend to begin. Today I’m starting my morning at Sporting Health Club with the best PT in the world Sara. I’m looking so much forward to a hard workout since it’s almost been a week since I’ve been working out with Sara because I’ve been in London! It’s so funny that I’m suddenly the kind of girl that is looking forward to going to the gym – who would have thought just a couple of months ago? ;) Anyways just wanted to wish you all a happy friday.

(Visited 296 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Berit - Muselil.dk 19.09.2014 at 09:04

    Åh, du bliver så hooked. Det er jo altid bare lige med at komme i gang, og så har jeg hørt det tager 21 dage at gøre det til en vane. Jeg kan slet ikke leve uden at bevæge mig. God træning og god weekend :-)

  • Reply MODETENDENSER 19.09.2014 at 13:54

    Jeg tænker også, at det må hjælpe SÅ meget på motivationen at have en, der holder øje med en og giver gode råd. Det kunne jeg godt mangle nogle gange, men sejt, at du er sprunget ud i det og er så tilpas!

    http://modetendenser.dk

  • You Might Also Like