« Glitter boots and yellow tee
My new indigo friend from Calvin Klein »
Copenhagen 24.11.2016OUTFITS

Leopard always works

201116b

Det eneste print jeg aldrig nogensinde bliver træt af, det er leopard print (ej striber og prikker må også med på listen). Leopard gør altid en dag en anelse mere festlig, og jeg elsker både printet på accessories og på tøj.

Dét sagt, så er det virkelig sjældent at jeg støder på et flot leopard print, for der er stor forskel. Jeg har fx længe ledt efter en fake leopard fur, men jeg har ikke lykkedes med at finde én hvor både print og facon gik op i en højere enhed, før nu altså!

Jakken jeg brugte min søndag i er fra Modström og udover den, så havde jeg bukser på fra Acne Studios, New Balance sneakers og solbriller fra Céline.
__________________

Leopard might be the only kind of print that I never get too much of (except dots and stripes)
A little leopard just makes a day a bit more festive, and I love leopard print both on accessories and clothes.

That being said I find it really difficult to find a pretty leopard print, there’s such a huge difference in the prints. I’ve been looking for a fake leopard fur for such a long time, but I haven’t found one where I both liked the print and the shape until now.

This coat is from Modström and I wore it Sunday with pants from Acne Studios, New Balance sneakers and sunglasses from Céline.

201116201116c

(Visited 667 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like