« LA part II
Come and buy my clothes / Loppemarked x 5 units »
17.10.2015ME TRAVELS

LA part III

LA-2
Jeg savner allerede solen og varmen i LA helt vildt, og jeg savner palmerne og at hoppe i poolen helt vildt. Jeg har allerede overbevist min kæreste om, at han skal tage med mig til Californien meget snart!

Her kommer lidt flere billeder fra LA – de er fra den sidste del af min tur, hvor jeg mødtes op med bedste Lilja.

I’m missing LA already. I’m missing the heath, the palms and the feeling of jumping in the pool. I have to go back really soon. Here’s the third part of my LA diary where I among other stuff met up with my friend Lilja

LA-2a
LA-2b

Lilja tog mig bl.a ud at hike, og det var så optur. Vi ‘besteg’ en 5 kilometers rute i bagende solskin kl. 8 om morgenen. Man kunne kigge ud over hele LA, og ikke mindst se Hollywood skiltet.

Lilja took me on a 5 kilometres hike. We went up really early because of the heath, and it was an amazing experience. You could see all over LA and last but not least I finally got to see the Hollywood sign :)

 

Efterfølgende kørte vi hen på Republique og fik den lækreste granola og kaffe til morgenmad.

Afterwards we had delicious granola and coffee at Republique.

LA-2d

Dernæst tog vi til Melrose Avenue, hvor mange af de gode butikker ligger, og de har virkelig gjort noget ud af det. Det her var haven foran Isabel Marant butikken.

Afterwards we went to Melrose Avenue where a lot of the great stores are placed. This is the beautiful garden in front of Isabel Marant.

 

Pool time – gud, hvor jeg elsker at bade:D

Pool time :D

 

 

LA-2f

Fik endelig brugt min selfie stick jeg købte i London i sommer.

I finally got to use my selfie stick that I bought in London this Summer.

 

….But first coffee! Den bedste kaffe i byen fås helt klart hos Alfred.

…But first coffee! You get the best coffee in town at Alfred.

LA-2h

Mig på Republique som jeg virkelig også kan anbefale. Næste gang jeg kommer skal jeg gå amok i deres kager.

Me at Republique! You have to check that place out if you ever go to LA. Their bakery is amazing.

LA-2i

Fik minimum 1 af de her frugt tallerkner på The Standard hver dag. Deres frugt smager så meget bedre end herhjemme.

I got a least one of these fruit plates at The Standard every day. Their fruit taste so much better than home.

(Visited 2,924 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply kathrine johansen 18.10.2015 at 15:33

  sikke en masse skønne og lækre billeder! Og hvor ser det bare indbydende ud :)

  God solskins søndag!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

 • Reply Mig og min træning med Emilie Lilja - TRINE'S WARDROBE 25.03.2016 at 11:40

  […] Så er det blevet tid til en snak med smukke Emilie Lilja omkring træning og sundhed. Jeg har kendt Lilja i ret så lang tid, og efter hun begyndte at træne med min træner Sara, så har jeg heldigvis set en del mere til hende.. Hun var bl.a. den sødeste værtinde, da jeg i efteråret var i LA. […]

 • You Might Also Like