« Hello from LALA Land
LA part II »
Los Angeles 14.10.2015ME TRAVELS

LA I love you

Det bliver ikke til så meget blogging herovre fra, men har masser af indlæg i ærmet til jer når jeg er hjemme i morgen. Jeg har bare haft så få dage, at jeg virkelig vil nyde det – uden nogen computer :) Dog håber jeg I følger med på både instagram og snapchat – trineswardrobe, hvor jeg har delt meget af min tur.

Vi ses i DK om en dags tid <3

I haven’t blogged as much as I normally do, but I really wanted to enjoy LA and have some vacation without my laptop :) But I’ll be back in Copenhagen tomorrow, and I’ve got so many post coming up. Until then remember to follow me on instagram and snapchat – trineswardrobe… I’m uploading a lot here from LA.

(Visited 1,912 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like