« Mig og min personlige træning med TW member Kathrine
Mig og mine jeans med Marie Jedig »
24.04.2016PEOPLE

Karrierekvinde og mor med Sara Bro

Måske I læste min snak med Janka om det at køre karriere og samtidig være mor. Janka er selvstændig og det giver helt klart nogle fordele mht fleksibilitet og lange morgener, men har også sine ulemper, da man aldrig rigtig har fri.

Den næste jeg har taget en snak med har absolut ingen lange morgener. Hun møder nemlig på job når vi andre sover allertungest – til gengæld har hun tidligt fri og det giver bestemt nogle fordele.

Jeg har altid synes at Sara Bro var en af Danmarks sejeste kvinder. Jeg kan huske hvor meget jeg elskede hendes show Hjerteflimmer, da jeg gik i folkeskolen, og siden hen har jeg lyttet en masse til hende i radioen. Hun er mega cool, sjov og så er hun stadig helt vildt festligt, i modsætningen til en af mine fordomme til mødre – altså at man bliver en anelse kedelig. Jeg har taget en snak med Sara om alt fra hendes morgenrutiner, hvilket råd hun vil ønske hun havde fået før hun blev mor, hvordan livet før og efter unger er og også om hendes forhold til børn og sociale medier.

sarabro

Navn: Sara Bro 
Alder: 41 år 
Beskæftigelse: Radio og TV vært på P3 / DR

BESKRIV DIN MORGENRUTINE
Jeg møder på arbejde hver morgen kl. 05, så jeg står op kl. 04.00 – Jeg dyrker yoga hver morgen i 5-10 minutter, solhilsen 1-2 gange og armbøjninger. Yogaen gør mig klar i hovedet og vækker hele kroppen. Det har jeg gjort, siden jeg begyndte at lave verdens største brevkasse med Adam Duvå Hall i 2009. Derefter tager jeg et hurtigt bad, og bruger min nyfundne kærlighed clarisonic sammen med purifying foam fra madara. Jeg slutter altid af med at gå ind under en iskold bruser. Det har min mor altid gjort, så jeg gør det helt pr. automatik. Hvis du ikke er rigtig vågen, så er du det i hvert fald efter et koldt bad.

HVILKE AKTIVITETER LAVER DU MED DIT BARN
Jeg har 2 børn på hhv. 5 og 8 år. De går i skole og børnehave, og går til fodbold og breakdance. Ellers går vi på legepladser rundt om i kbh, danser til høj musik derhjemme, skyder med bue og pil eller nerfguns, tegner og spiller på Ipads og PS3. mit yndlingsspil er et gammelt tony hawk skate spil med et skatebord, man står på hjemme i stuen foran tv’et.

FORSKELLEN PÅ DIT LIV NU OG FØR DU BLEV MOR
Der er en kæmpe forskel, selvfølgelig primært er det min frihed og spontanitet der er begrænset. Den er ikke forsvundet, den er bare begrænset. Jeg kan i princippet gøre alle de ting, jeg gerne vil stadigvæk – Jeg er bare nød til at være en benhård planlægger til enten at have børnene med eller få dem passet.

HVAD ER DET BEDSTE VED HVERDAGEN  
Fordi jeg møder tidligt, har jeg også tidligt fri. Så jeg enten kan have lidt tid for mig selv eller hente et eller begge børn tidligt. 

ET RÅD DU GERNE HAVE HAFT, INDEN DU BLEV MOR 
Det er faktisk et ret svært spørgsmål. Ville jeg har gjort noget anderledes, hvis jeg havde vist, hvad jeg ved nu? Jeg tror det ikke. Men hvis du ved, at du gerne vil have børn, så skal du ikke gå og vente på at du en dag bliver ramt af en indre sandhed at NU er tiden inde. Det er ikke sikkert, at det sker, og der kommer til at være nogle hårde første år uanset om du får børn nu eller venter 5 år. men når de hårde år er overstået, kommer der ilt til dit liv igen. Det lover jeg. ^_^

sarabro1

HVAD ER DET SIDSTE DU GØR, INDEN DU GÅR SENG 
Jeg er begyndt her de sidste par år at tage min make-up af om aftenen, inden jeg går i seng. Jeg synes, at jeg fortjener en lille stående ovation for det, ha ha!!! Jeg bruger tromborg herbal cleansing water og så en olie. Madara age recovery eller tromborg anti stress face oil.

TRE TING, DU IKKE KAN LEVE UDEN  
Mine børn, mine søskende, mine venner.

NÆSTE REJSEDESTINATION 
Jeg skal til 30 års fødselsdag på Bornholm, som jeg glæder mig helt vildt til (TW: Den fest glæder jeg mig også til!!). Så skal jeg til Legoland med børnene, og så håber jeg, at vi også skal til Samsø i sommerferien. Og så drømmer jeg om surf ferie i Cold Hawaii.

DET BEDSTE OG HÅRDESTE VED AT VÆRE MOR  
Det hårdeste ved at være mor er at du ved at dine børn skal opleve smerte, modstand, ulykkelig kærlighed og ondskab. Og at du kun kan gøre en lille del for at forberede dem på det. Det er jo en del af alle liv at opleve de ting. Det bedste er når de siger: jeg elsker dig, mor! også selvom det er for at fedte for ikke at få skæld ud for noget ballade

YNDLINGS TRÆNINGSFORM 
Jeg har trænet reformer træning de sidste 2 år, og jeg er helt afhængig af det. Jeg har opdaget og oparbejdet mavemuskler, som jeg ikke anede eksisterede. Og så er jeg lige begyndt at træne TRX træning, som er så ubeskriveligt hårdt og derfor også virkelig effektfuldt. Heldigvis, kan jeg træne begge delene i CPH Powerhouse, som ligger om hjørnet fra hvor jeg bor.

HVAD SYNES DU OM AT HAVE SINE BØRN PÅ DE SOCIALE MEDIER 
Jeg putter selv mine børn på instagram, men jeg kunne aldrig finde på at ligge dem på facebook. På Instagram handler det meget om humor og visualitet. Jeg synes, at facebook er blevet meget moralsk medie, hvor man giver sine holdninger tilkende, og der synes jeg ikke, at børnene hører hjemme ufrivilligt.

HVAD VILLE DU LAVE, HVIS DU IKKE HAVDE DIT NUVÆRENDE JOB 
Jeg vil gerne være klipper. Klippe dokumentarfilm og spillefilm. Eller forfatter på fuld tid.

HVILET RÅD VIL DU SELV GIVE TIL KVINDER, DER ENDNU IKKE ER MOR 
Nyd dit liv, nyd din krop og nyd din frihed.

Læs første interview i karrierekvinde og mor HER

(Visited 4,561 times, 2 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Laura 24.04.2016 at 12:03

    Sara Bro er SÅ sej, og jeg er tosset med dine interview-indlæg, Trine :)

  • Reply Things I like #50 - TRINE'S WARDROBE 02.08.2016 at 10:17

    […] med allerskønneste Sara Bro til Nik & Jay koncert på Grøn […]

  • You Might Also Like