« Christmas Decor
Christmas at our place »
23.11.2014INTERIOR

Julepynt / Christmas Decor

Nu er der kun 1 uge til 1. advent og jeg tror at denne weekend for mange er den hvor der pyntes op derhjemme. Det skal jeg i hvert fald i gang med snart, og inden jeg går i gang tænkte jeg at dele lidt flere af mine jule-inspirations-billeder med jer.

There’s only 8 days left until it’s December, and I can’t wait. I’ll start decorating today, and thought I wanted to share a bit more of my Christmas-inspiration-pictures.

jul jul1 jul4jul2jul3   jul7jul6jul5

I kan se mit tidligere jule inspirations indlæg HER og følge mig på pinterest hvor der er endnu flere billeder HER

You can see my previous post about Christmas HERE and follow me on pinterest HERE

(Visited 1,556 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply jenaly 23.11.2014 at 19:27

  I love Christmas and decorating to make it look very Christmasy!!!

  http://www.inmydreams.ca/

 • Reply Dominique 23.11.2014 at 19:43

  great

  xxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply Sara 24.11.2014 at 09:25

  Jeg kan ret godt lide idéen med nogle grene, men jeg har bare allerede rigeligt med gran, så jeg er vist nødt til at finde på noget andet ;)

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

 • Reply Josefine Larsen 24.11.2014 at 22:09

  Åh, man kommer helt i julestemning af at se de billeder! Så fine måder at pynte sit hjem op til jul – på en lækker og diskret måde. Gren-grenen i vaser med pynt er virkeligt en god ide! Det ser simpelthen så sødt og hyggeligt ud – det kunne jeg helt klart overveje at gøre i mit hjem.

 • You Might Also Like