« northside festival day 1.
jewelry box »
18.06.2012inspiration ME

james blake – northside festivalnu er jeg tilbage i københavn efter 3 fantastiske dage i århus. jeg har stadig en masse ting, jeg skal dele med jer fra northside festivalen… og tænkte at lægge ud med en af de koncerter, jeg havde glædet mig allermest til (udover the xx.) nemlig james blake som jeg har set live en gang før på roskilde sidste år! det var helt magisk i telt med lyn, torden og regn… så jeg var lidt i tvivl om, hvordan det ville blive at se ham på en “åben festival!” det viste sig dog at være sindssygt godt – han er virkelig talentfuld, spillede en masse nye sange og en masse gamle kendinger som “limit to your love” og “the wilhelm scream” – igen optog jeg en lille video, så I kunne få lidt af stemningen med… I kan se den herunder!

TRANSLATION: I’m back in copenhagen after spending 3 lovely days in Aarhus at NorthSide Festival! I still got a lot of photos from the festival, and I’ll start off by showing you some pictures from the james blake concert. I’ve seen him once before at roskilde festival last year… and he’s still as talented as he were back then! he played a lot of new tracks and of course some of my old favourites – such as “limit to your love” and “the wilhelm scream!” I recorded a small video of one of his new tracks – you can see it below.

 

Untitled from trine kjær on Vimeo.

(Visited 173 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

10 Comments

 • Reply Carolina S 18.06.2012 at 19:51

  Var også til James Blake, og det var simpelthen så magisk på en eller anden måde ! Virkelig fedt ! :)

 • Reply Rikke 18.06.2012 at 19:54

  Åh nu misunder jeg dig endnu mere! James er helt fantastisk :)
  Og jeg kan kun give dig ret, det var en vanvittig oplevelse at se ham på Roskilde, alt passede perfekt ind i hans lille univers :)

  Rikke, http://rikkewestesen.blogspot.com/

 • Reply antonie rikardsson 18.06.2012 at 21:08

  virkelig flot ny opsætning! og god video!

  antonierikardsson.blogspot.dk

 • Reply Sofie 18.06.2012 at 21:56

  Åh jeg må og skal se ham live igen – jeg så nemlig også James på Roskilde sidste år, og det var, som du skriver, fuldstændig magisk, så det må genopleves – og gerne snart! :)

 • Reply Christina Maria 18.06.2012 at 22:06

  Hej Trine.

  Jeg ved godt at du umuligt kan nå at svare på alle dine læseres spørgsmål, men jeg prøver dog alligevel at skrive min kommentar igen :)

  Hej Trine. Jeg skal snart flytte og mangler i den grad inspiration til smykke-opvaring, tøj- opvaring og sko-opvaring. Jeg har set din løsning her http://trineswardrobe.dk/out-of-trines-wardrobe-4/ – og jeg vil virkelig gerne se mere. Evt om du har ændret på gardaroben i din nye lejlighed. Blandt mine veninder som også er store tøj entusiaster, er det virkelig ofte et problem. De mangler alle inspiration til opvaring af tøj, sko smykker m.m. Jeg savner mere af den salgs indlæg i blog universet. Kan du hjælpe?
  Jeg skal læse mode i Kolding efter sommerferien, så min gardarobe skal self. også se tjekket ud :)

  Tillykke med dit ejet domæne, glæder mig til at følge dig her.

  Imellem tiden må du se det her, det flotteste tøj stativ jeg længe har set: http://www.annaleena.se/shop/index.php?route=product/category&path=61

  Hilsen Christina

 • Reply Stephanie F 18.06.2012 at 22:10

  Ihh hvor fint! jeg var der også- den bedste og hyggeligste festival, virkelig!

 • Reply Line 18.06.2012 at 22:26

  Jeg havde faktisk ikke de store forventninger til James Blake – havde ikke set ham før og har kun hørt enkelte numre… Men det var faktisk en af festivalens helt store overraskelser for mig. Han spillede på et perfekt tidspunkt, hvor man var kommet lidt ned i gear igen, og magisk er faktisk et rigtig rammende ord! Jeg forstår stadig ikke, at flere medier har givet ham dårlige anmeldelser – jeg synes, det var perfekt på alle planer!!

 • Reply Line Riishøj 19.06.2012 at 08:40

  Det ser ud til, at du havde en meget god placering i forholdt til scenen, for der var vist ret mange mennesker ;-)
  Jeg er SÅ træt af, at der ikke var nogen af mine venner og veninder, der ville med mig på Northside.. Men jeg skal helt klart afsted næste år!

 • Reply Johanne 19.06.2012 at 13:49

  Lækre stemningsbilleder

  http://www.johanneblog.dk

 • Reply Hannelore 27.06.2012 at 09:52

  Oh James! How much I love him :) I’ve seen him three times, once with a DJ set, and once in a concert hall in Brussels, but the best and most breathtaking performance was at worldwide festival, the scenery (a 180 degree view on the sea behind him) and the atmosphere were magical. I’ll never forget that!

 • You Might Also Like