« Purple rain
My CFW looks part I »
Puglia 28.07.2018OUTFITS

italia mi amore

Hvis man har fulgt med på bloggen noget tid, så er det vist ingen hemmelighed at mit andet land er Italien. Der er intet sted (pånær hjemme) i verden jeg føler mig bedre tilpas end i Italien, og for mig er det bare ikke rigtig sommer før jeg har besøgt støvlelandet og spist mig igennem pizzaer, bøffelmozzarella og burrata, tomater, melon og skinke, pasta og masser af fisk og skaldyr.

If you’ve been following me for some time you might have noticed that I got a huge love for everything Italian. I’ve been here almost every Summer since I was a kid, and to me it’s not really Summer before I’ve been eating my way through Italy.

I år er vi taget helt ned syd på til Puglia. En region som jeg aldrig har besøgt før, men som har stået øverst på min to-do liste længe. Mine forældre har lejet det mest fantastiske hus lige i den gamle del af Monopoli tæt på strand og restauranter. Her er så fantastisk og nærmest ingen danskere, så jeg burde faktisk ikke tippe om det ;)

This time we’re in Puglia which is down south. I’ve never been in this part of Italy before but I’ve been wanting to go here for a long time. I love it already Everything is beautiful and there’s almost no tourist – at least no Danes which I like ;)

Outfittet her er fra den førte dag hernede, hvor jeg havde den her smukke kjole på fra Ganni.

The look is from our first day here where I wore this amazing dress from Ganni

(Visited 3,067 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply nat 29.07.2018 at 02:31

  this ganni dress is so gorgeous and perfect for summer

  xx

  http://anoddgirl.blogspot.com.au

 • Reply Anna 31.07.2018 at 09:06

  Apulien er så fantastisk et sted. Jeg var afsted i 2016, hvor vi lejede en lille gård ude i ingenting, men det var helt ubeskriveligt. Regionen er ubestridt min favorit i Italien grundet de få turister og der helt laidback-stemning du finder, de små grotter og bugter, højtliggende byer i bakkerne, hvidkalkede stenhuse og ikke mindst burrata, som jo kommer fra Apulien. Vil gerne snart afsted igen.

 • Reply Kristine 01.08.2018 at 19:44

  Så lækkert et sted! Hvis man nu på egen hånd havde fundet Puglia – Har du så tips til andre byer? Mad, vin, strand? Som fx Ostuni, Lecce, Brindisi?

 • You Might Also Like