« Winter boots
Hvis man nu skulle give mig en gave »
Sponsored by Selected Femme 30.11.2017THINGS

Inspiration til juleønskesedlen

Det er det samme hvert år, og alligevel kommer det bag på mig… Vi rammer slutningen af november, og så begynder min mor at rykke efter årets ønskeseddel. Jeg er (blevet) typen der året igennem noterer ned på min iphone, hvis jeg finder på noget at ønske mig, og selvom det lyder ret tjekket, så er jeg alligevel ikke tjekket nok til nogensinde at få færdiggjort listen og sende den ud til folk – eller det vil sige primært til min mor :P

I år skal det være anderledes – for der skal jeg også tænke på en lille ønskeliste til Roberta, og når listerne er færdiggjort, så vil jeg igang med at købe gaver til familie og venner.

| KNIT Selected Femme |  PANTS Selected Femme | SHOES Selected Femme |

Jeg elsker bløde gaver, og tøj og accessories har siden jeg var lille fyldt store dele af min ønskeseddel. I år ønsker jeg mig især bløde striktrøjer – fordi jeg altid mangler noget at pakke mig ind i, særligt nu hvor jeg dagligt går lange ture med barnevognen. Derudover ønsker jeg mig nedenstående jakke til at matche bukserne jeg har på på billeden ovenfor… Jeg tænker det vil være et perfekt sæt til hverdag med sneakers og til fest med stiletter.

Min Selected Femme ønskeliste

Jeg elsker også at give tøj til andre. Min far får næsten altid en blød gave, det samme gør Nicholas og jeg elsker også at give min mor, svigerinde eller veninder en blød pakke.

Når jeg vælger tøj som gave, så prøver jeg altid at vælge noget jeg enten konkret ved vedkommende mangler eller også vælger jeg noget ret tidsløst, så det kan blive brugt over en længere periode end et direkte tendens-item

Mine valg til veninder og familie HER

Buksedragten er tiltænkt min veninde Clara, der altid er misundelig på mine buksedragter. Striktrøjerne vil være gode til min svigerinde og veninder og min mor kunne være pæn i det seje sorte jakkesæt. Meeen man skal jo ikke afsløre hvad man køber. Se hele min liste HER

pictures by: Julie Bjarnhoff

 

(Visited 3,952 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Sophie 30.11.2017 at 18:33

    Virkelig smukke billeder af dig :-) Det er så fint med den stemning som er fanget i billederne.

  • You Might Also Like