«
veckans guldkorn. »
11.02.2009ME

ihh det her gjorde mig glad.

Næsten hver dag støder jeg på nye modeblogs, men hvordan i alverden jeg har kunnet gå så længe uden at opdage Trine fra Århus, fatter jeg ikke.

Hun er ung, sød og superkøn, og så synes jeg at hendes dagens outfits er rigtig fine – og så minder hun rigtig meget om nogle af de unge svenske modebloggere (hvilket bestemt er ment som en kompliment).

Tjek hende ud, jeg tror personligt at hun bliver en af de store.

Helt tilfældigt fandt jeg Lisas blog, og vupti var der et indlæg om mig.

Det gjorde mig rigtig glad, da det faktisk er relativt svært at “komme frem” indenfor modeblogging, da vi er så mange om buddet… Udover det, motivere god omtale mig endnu mere til at fortsætte med at blogge, og blive bedre.

Tjek Lisas rigtig fine blog her

Hun er freelance stylist samtidig med hun passer sin smukke datter, olivia.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Kia 11.02.2009 at 21:48

  Jeg troede at du havde set det for længst! :)

 • Reply Trine 11.02.2009 at 21:51

  Nej, først lige set det nu:)

 • Reply Lisa 12.02.2009 at 09:53

  Iiih altså, hvor er jeg glad for at du blev glad – og nu blev jeg også glad for din omtale, så det kan vist kun blive en glad dag for os begge :)

 • Reply Trine 12.02.2009 at 12:44

  Haha, ja :)

 • You Might Also Like