« H&M Everyday Icon Feature
My Christmas Outfit »
Aarhus 24.12.2015ME

I wish you all a Merry Christmas

nellycom7thingsilike7a

Nu er der ikke lang tid til, at der skal spises andesteg og risalamande. Da jeg var yngre synes jeg selve juleaftensdag var den længste dag i verden, men nu nyder jeg virkelig hele dagen. Jeg går altid en ekstra lang tur med vores hund, hygger med jule tv og ikke mindst Disneys juleshow, og så hjælper jeg til med maden – risalamanden står jeg bl.a. altid for.

Jeg vil ønske jer alle en rigtig dejlig dag og ikke mindst aften med dem i holder af. Mange knus Trine

Christmas eve is just around the corner, and I’m enjoying every moment before it’s time for the big Christmas dinner. I arrived in Aarhus December 22nd and I’m spending the Christmas in the house where I grew up together with my nearest family.

I want to wish you all a merry Christmas with the ones you love. xx Trine

(Visited 759 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Ana Rita 24.12.2015 at 18:00

    Merry Christmas to you too! :) Hope you have a great day.

    Blog – Coco made me do this

    XOXO

  • You Might Also Like