« Balcony inspiration – 18 idéer til din altan
Lyserødt boligtilbehør / pink decor »
13.05.2015INTERIOR

Home #21 – Pink

Jeg ligger syg med feber på anden dag, og i går havde jeg virkelig en dag, hvor jeg var så syg, at jeg ikke engang orkede at læse en eneste mail.

Nu har jeg netop sovet nogle timer, og det går heldigvis lidt bedre. I hvert fald hjalp det at kigge lidt af mine inspirationsbilleder igennem, og jeg tænkte, at jeg ville dele mit crush på interiør der er lyserødt med jer:D

Jeg prøver altid at overtale min kæreste til, at vi skal have noget mere lyserødt herhjemme. Altså ikke på pige-barbie-måden, men på en lækker underspillet måde – lidt ligesom den stol vi har HER

ENGLISH RECAP

I’ve been having a fever for two days now, and what better way to spend a day home sick with browsing through pinterst. I really got a thing for pink interior these days, and here’s some of my favorite inspirations pictures.

home-pink home-pink1 home-pink2 home-pink3 home-pink5 home-pink6 home-pink7 home-pink8 home-pink10

(Visited 1,516 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Lyserødt boligtilbehør / pink decor at TRINE'S WARDROBE 20.05.2015 at 07:39

    […] er stadig væk en sucker for lyserøde bolig detaljer, og i den her uge drømmer jeg om at tilføje de her 8 ting til boligen. Min kæreste vil nok synes […]

  • You Might Also Like