« The Best Spring Leather Jackets
Suede Fever »
04.04.2015inspiration INTERIOR

Home #20 – it’s all in the colour details

Jeg har altid været vild med farver, og har ret mange kulørte ting hængende i garderoben. Jeg kan ikke lide når farverne bliver for hidsige eller dominerende, men jeg synes farver viser overskud og mod og jeg kigger altid lidt mere på mennesker jeg går forbi, hvis de har en flot farvet taske eller en smuk farvet jakke.

Det samme gælder når det kommer til bolig. Jeg elsker at komme hjem til folk der bor med farver. Det giver et hjem kant, og er den letteste måde at tilføje boligen personlighed.

Selv har jeg mit hjem relativt hvidt – altså væggene, men jeg drømmer om at tilføje nogle farvede møbler. Gerne i velour, og farvede tæpper og lamper er også en super nem måde at tilføje ens hjem lidt farve. Her er lidt fra min inspirationsmappe.

ENGLISH RECAP
I’ve always loved colors, and I always find myself looking a bit extra on people I come across if they’re wearing something colorful. I don’t like if it’s too crazy but a small color detail such as a bag or a coat just adds so much personality to an outfit.

The same with interior. I love visiting people who lives in colorful surroundings – and right now I want to add some colors to my own apartment. I’m dreaming of colorful velvet furniture, colored carpets and lamps. Here’s some pictures from my inspiration folder.

home20 home20a home20b      home20hhome20chome20ehome20d
home20g home20ihome20f

(Visited 1,681 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 04.04.2015 at 10:08

  Wonderful inspirations! I love colours, too, and both in clothing but also in interior :)
  xx from Germany/Bavaria, Rena
  International Giveaway: Zatchels Bag as Thank-You for the Supporter of my Hobby
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Sara 05.04.2015 at 03:23

  Such great inspiration to add a little color to my home

 • You Might Also Like