« Things I like #11
Two new Necklaces – Maria Black »
20.01.2015inspiration INTERIOR

Home #18 – Work Space

I dag får jeg mit nye kontor, og det betyder at jeg nu har to kontorer jeg skal indrette. Et hjemmekontor og mit arbejdskontor… Hjemmekontoret er dog nogenlunde på plads, men der mangler en masse, og i dag møder jeg et helt hvidt rum med kun et bord, så der er nok at tage fat på. Jeg synes det er vildt vigtigt, hvis man har mulighed for det, at indrette ens kontor hyggeligt. Man tilbringer trods alt en kæmpe del af sit vågne liv på netop ens kontor. Derfor forestiller jeg mig, at jeg bl.a. skal have masse af planter og små fine pynte ting. Nedenfor kan I se lidt forskellige inspirations billeder.

workspace workspace1 workspace2 workspace3 workspace4 workspace6 workspace7 workspace8

ENGLISH RECAP
Today I’ll finally get the keys to my new office which means I now got two offices to decorate – the one at home and my new one outside of home. Luckily the office in our apartment is almost done, but we still need to fix a few details. My new office is a completely white and empty room so I got a lot of work to do there. Above you can see some of my inspiration pictures. It’s quite important to me that my office is cosy since I’m spending a lot of hours there.. Therefore I’m planing on buying a lot of plants and decor.

(Visited 951 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply MODETENDENSER 20.01.2015 at 19:58

  Hvor må det være skønt med eget kontor! xx

  http://modetendenser.dk

 • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP 20.01.2015 at 23:27

  Super fed inspiration ;)
  det ser rigtig godt ud.

 • Reply Pasioned 21.01.2015 at 04:46

  like you blog!

 • You Might Also Like