« Off to Paris
Paris in the Spring Time »
14.04.2015OUTFITS TRAVELS

H&M Studio in Bangkok

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lige nu befinder jeg mig i Paris. Men før jeg begynder at dele billeder derfra kom jeg i tanke om at jeg stadig mangler at dele lidt fra min Thailand tur bl.a. de her billeder fra Bankok, hvor jeg havde bukser og skjorte fra fra H&M Studio og badedragt og sandaler fra & Other Stories. Nu vil jeg gå ud i de parisiske gader og finde en solplet hvor jeg vil nyde morgenmad. Hav en dejlig tirsdag.

ENGLISH RECAP
I’ve arrived in Paris, but before sharing Parisian pictures with you I wanted to share a look from my trip to Thailand. These pictures where taken in Bangkok and I wore shirt and pants from H&M Studio and bathing suit and sandals from & Other Stories. Now it’s time to find a sunny spot for breakfast here in Paris. Have a lovely Tuesday.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Jeg mangler faktisk stadig at

(Visited 543 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Gap 14.04.2015 at 08:52

    I like those pants!!
    XOX, Gap.
    http://www.gaptoothedgirl.com

  • You Might Also Like