« LOVE
Tilbage til hverdag »
Skagen 15.08.2017OUTFITS

Hej fra Skagen og første gang uden baby

Efter nogle dage i Århus og et smut forbi Smukfest, så er vi nu i Skagen.
De 5 timer på Smukfest var i øvrigt min allerførste gang uden Roberta, og det var pænt grænseoverskridende at forlade hende, men det var heldigvis min mor der skulle passe – så hun var i de bedste hænder, og der var rigeligt af udpumpet brystmælk hun kunne| mæske sig i.

Det gik da også lige som det skulle, og jeg fik set min kæreste optræde med hans og Pelles Lågsus show, hvor bl.a. L.O.C, Specktors, Kidd og Medina gæstede, og ærligt talt, så nød jeg faktisk at være bare mig i et par timer!

Da showet var ovre kunne jeg dog ikke komme hurtigt nok hjem – for jeg savnede hende helt ubeskriveligt.. Det er så vildt at man kan elske og savne et lille menneske så meget – et menneske som jeg for 5 uger siden aldrig havde mødt.

After spending a couple of days in Aarhus and a quick visit to Skanderborg Festival we’re now in Skagen at the top of Denmark.
We’re staying in my parents Summer house and we’re really enjoying ourselves – doing as little as possible. 

Nu er vi i Skagen med mine forældre oppe i deres sommerhus, og vi nyder det så meget. Vi slapper af, leger en masse med Roberta, der udvikler sig helt ekstremt hurtigt. Vi spiser masser af fisk og så går vi masser af lange ture med hende i strækviklen som er en fuldkommen genial opfindelse.

| JACKET Topshop (old) | TEE NA-KD (here) |  SKIRT & Other Stories |

(Visited 4,335 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 15.08.2017 at 16:43

  The combo with the amazing shirt and the beautiful skirt is cool!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Nina 16.08.2017 at 17:48

  Stræk vikler og vikler generelt er nemlig en helt fantastisk opfindelse! Når hun bliver lidt tungere og for stor til strækvikle, må du sige til, hvis du vil afprøve en fastvikle med lidt guidance :)

 • You Might Also Like