« Undgå jule-blues
Things I like #66 »
13.01.2017ME

Happy Friday: Weekend Getaway

GLÆDELIG fredag skønne jer. Den her uge har været lang, blæsende og kold, men alligevel er jeg i strålende humør den her fredag. Lige nu sidder jeg med havregrød og dagens anden kaffe inden jeg om lidt skal jeg på en stor skydning ude på The Lab som I snart kommer til at se mere til, og når dét engang er færdigt, så skal jeg fejre en af mine allerbedste veninders fødselsdag med italiensk mad, og jeg glæder mig usandsynligt meget.

Noget andet jeg glæder mig til er når min kæreste og jeg i morgen formiddag dribler mod Sverige, hvor vi skal på et lille weekend ophold på Ystad Saltsjöbad. Jeg forestiller mig det bliver et par dage i morgenkåber og tøfler og forhåbentlig med lidt solskin, så vi kan gå en tur langt stranden.

Hav en dejlig weekend <3

ystad

Happy Friday! I’m in such a great Friday mood. Right now I’m having oatmeal and my second cup of coffee before I’m off for a big photoshoot that I can’t wait to show you.

Just after the shoot I’m going to celebrate the birthday of one of my best friends, and tomorrow my boyfriend and I are going to Ystad where we’ll spend the rest of the weekend at Ystad Saltsjöbad (a spa hotel) – I can’t wait. Have a lovely weekend <3

(Visited 1,332 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Josefine, Ystad Saltsjöbad 17.01.2017 at 12:05

    Beautiful Pictures!
    Hope you enjoyed your stay with us! :)

  • You Might Also Like