« 3 Goodies: Detailed Denim Jackets
Diary from Palm Springs »
19.04.2017GUIDE THINGS TRAVELS

My hand luggage packing guide

Jeg har efterhånden fløjet ufatteligt mange kilometer, og jeg har derfor også fået opbygget nogle ret gode rutiner når det kommer til at pakke min håndbagage. Man gider jo ikke slæbe for mange unødvendige ting med, men når man skal flyve langt fx. til USA eller Asien, så gider man til gengæld heller ikke mangle noget.

Første regel for mig når jeg skal flyve er at iføre mig et super komfortabelt outfit. 9 timer i et par skinny jeans er ikke sjovt, så gå efter bløde materialer, der ikke strammer. Derudover har jeg altid de her 14 ting med når jeg skal flyve langt.


I’ve been flying a lot the last couple of years, and therefore I’ve picked up some things that really makes an oversea flight more comfortable. Below you can see what I’m always carrying in my hand luggage.

| 1. WATER BOTTLE BKR (here) | 2. BOOK Hella Joof Papmaché Reglen (here) |
|3. CASHMERE SOCKS Johnson of Elgin (here) | 4. CHEWING GUM Stimorol (here) | 5. BAR Raw Bite (here) |
| 6. HOODIE Acne Studios (here) | 7. EARPLUGS Aeropartner (here) | 8. FACIAL MIST Trine’s Wardrobe (here) |
| 9. FLUFFY SLIDERS UGG (here) | 10. SLEEPING MASK Holistic Silk (here) |
| 11. TOOTHBRUSH Hay (here) | 12. TOOTHPASTE Marvis (here) |
| 13. HEADPHONES BeoPlay (here) | EYE ROLL-ON Trine’s Wardrobe (here) |

Mange af tingene giver måske sig selv. Fx er det altid rart at have vand med sig, en snack og en facial mist, der kan fugte huden som altid bliver totalt udtørret på flyture.

Uldstrømper, tøfler og hættetrøje er noget jeg er begyndt at tage med mig indenfor de sidste par år. Jeg synes altid der er vildt fodkoldt i fly, men man gider ikke sidde i sine sko, så et par lunestrømper og endnu smartere en eller anden form for slippers, så man ikke skal til at tage sneakers på hver gang man skal på toilet… det er virkelig noget der gør noget for komforten.

Sovemaske og ørepropper gør at jeg kan sove og så synes jeg det er lækkert at have sin tandbørste med, så man ikke føler sig alt for usoigneret.

(Visited 1,859 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like