« A dress made out of recycled bottles
Buongiorno »
12.09.2017OUTFITS

Gult og lyserødt

Det er ingen hemmellighed at jeg elsker lyserød og jeg elsker at matche lyserød med andre farver. Fx fungerer lyserødt og rødt vildt pænt sammen, og lyserødt og bordeaux er også en klassiker. Den anden dag lyste jeg Frederiksberg Allé op i lyserødt og gul – en kombi jeg ikke mener at have kørt før.

Jeg har glædet mig sådan til endelig at kunne passe den her nederdel, som har hængt i min garderobe siden maj, hvor jeg var højgravid. Den er fra samarbejdet mellem Ganni og Net-A-Porter.


Last week I lighten up the streets in a pink and yellow color combi. I’ve been looking so much forward to wearing this skirt that I got while I was pregnant – it’s from Ganni x Net-A-Porter.

| TEE Won Hundred | SKIRT Ganni x Net-A-Porter |

(Visited 1,289 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like