« What’s in my bag during fashion week
Lidt om morgenrutiner og hvorfor jeg altid spiser morgenmad »
Copenhagen 03.02.2017ME PREGGO

Gravid uge 6

Hvor er det skønt, at der er så mange af jer, som spørger ind til min graviditet og gerne vil høre mere <3 Jeg tænker selvfølgelig, at jeg gerne vil dele nogle af mine tanker og erfaringer so far. Jeg opdagede selv hvordan jeg fra sekundet jeg så de to streger, begyndte at gennemsøge internettet for oplysninger om graviditeter, og jeg elskede at læse andres historier og betragtninger..

Som jeg skrev HER så har jeg noteret lidt ned i løbet af ugerne der er gået. Det kan jeg generelt anbefale alle gravide, for det flyder let sammen det hele. Nu er det tid til lidt tanker fra uge 6 + 7, hvor jeg virkelig kunne mærke, at der skete nye ting og sager i kroppen.

graviduge6

Uge 6

Tænk at jeg er gravid. Vi vil ikke glæde os endnu. Jeg er så kort henne, men det er stadig noget af det vildeste jeg har prøvet som kvinde – Alle de forandringer i kroppen

Jeg følger med på diverse apps og læser en masse om baby som overhovedet ikke er et foster nu, men et embryon. Hvor stort det er nu, tænk at dets hjerte allerede slår.

Jeg har læst at hjertet nu er på størrelse med en birkes. I går spiste jeg en håndværker med tusindvis af birkes, og derefter spiste jeg en tebirkes. Tør slet ikke tænke på hvor mange hjerter det så har været?

Vi har allerede fortalt mine forældre og mine svigerforældre nyheden. Det føltes så godt, og alle var virkelig glade.

Jeg er også lykkelig. Jeg har hverken kvalme eller ubehag, og ømheden i brysterne er slet ikke så slem længere. Til gengæld er jeg træt, virkelig træt.

Jeg kan falde i søvn siddende i en stol, det har jeg aldrig prøvet før.

Uge 7

Jeg er så træt at jeg aldrig har oplevet noget lignende. Jeg troede folk overdrev når de snakkede om graviditets-træthed, men jeg tager det hele i mig… Man er så sindssygt træt, eller det er jeg i hvert fald.

Det er ret specielt for mig at prøve at være så træt hele tiden, da jeg til daglig nærmest aldrig er træt, men ofte tvinger mig selv i seng om aftenen fordi jeg ved at søvn er godt.

Normalt ville jeg heller aldrig tage en lur i løbet af dagen, medmindre jeg har tømmermænd, og nu behøver jeg minimum en lur om eftermiddagen, og selvom jeg har fået den, så er det 100% sikkert at jeg falder hen foran fjernsynet inden klokken har slået 20.

Derudover har jeg det heldigvis strålende!
Men gud hvor er det svært at holde det hemmeligt. I den her uge var jeg bl.a. til Zalando middag, hvor der selvfølgelig blev serveret vin (jeg er på en “ikke-vin-i-hverdagen-i-november-kur”) og torsdag var min kæreste og jeg til DANSK magasin prisen, hvor jeg lod som om jeg drak hele aftenen, men ikke indtog en eneste tår… Jeg frygter allerede for julefrokostsæsonen :P

(Visited 11,141 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Rena 03.02.2017 at 09:21

  Love your fun shirt!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Sidsel 03.02.2017 at 15:17

  Selvom jeg ikke selv er gravid, så er det skønt at læse med :)

 • Reply Johanne Kristensen 03.02.2017 at 20:39

  Hej Trine, så fedt at læse om lige præcis de uger! Jeg er selv i uge 6 nu, og synes det at være gravid er det VILDESTE jeg nogensinde har oplevet!!! Kan nærmest ikke tænke på andet, og føler mig bare så glad og taknemmelig, samtidig med jeg er ved at skide i bukserne af skræk! Glæder mig meget til at følge med i den kommende tid!?

 • Reply Stinne 06.02.2017 at 21:30

  Dejligt og læse med!
  Jeg var også ekstrem træt hele tiden og jeg var på dagpenge de første 4 mdr og tør ikke tænke på hvordan det må være med et fuldtidsjob :)

 • Reply Tina 17.02.2017 at 12:40

  Kommer der ikke flere af disse hyggelige uge erindringer? :-)
  Hyggeligt at læse med!

 • Reply S 07.03.2017 at 16:02

  Hej Trine,

  Hvilken graviditets app bruger du?? Jeg er selv (meget tidligt) gravid og tænker at det ku være sjovt at følge lidt med i hvad der sker derinde. Der er bare så sindsygt mange forskellige apps og jeg er simpelthen for træt til at vælge én! ?

  KH S

  P.S skriver af gode grunde, som du helt sikkert forstår, ikke mit fulde navn ?

 • You Might Also Like