« Tak til jer og update
10 ting jeg glæder mig til når jeg ikke længere er gravid »
Copenhagen 28.06.2017PREGGO

Gravid uge 38

Uge 38
Onsdag morgen var jeg igen på Herlev for at tjekke at hun stadig ligger med hovedet nedad, og det gjorde hun heldigvis, og hun ligger endda mere eller mindre fast sagde lægen, hvorefter han tilføjede, at hun kan komme ud any minute now. Det er jo helt vildt syret at tænke på.

Jeg må til at i gang med at pakke den der hospitalstaske og så krydser jeg ellers fingre for at hun lige holder sig inde et par uger endnu – i hvert fald til og med NorthSide Festival.. Vi tager afsted torsdag.

Krop
Maven vokser fortsat og jeg er begyndt at kunne mærke plukkeveer for første gang, hvis jeg fx går i længere tid. Ellers føler jeg mig egentlig fint tilpas. Jeg er helt klart mere træt – nærmest ligesom i starten af graviditeten og kan uden problem sove eftermiddagslur hver dag.

Cravings
Det går vildt nemt med mad. Jeg har hverken mere eller mindre appetit end normalt og jeg har heller ikke nogle mærkelig cravings. Kvalmen er også aftaget i kraft af at min mave er sunket og ikke presser så meget op længere.

Uge 39
Vi er hjemme igen efter NorthSide Festival, og det forløb helt fint selvom jeg selvfølgelig ikke kunne se ligeså mange koncerter som normalt.
I dag er det d. 16 juni, og faktisk min fødselsdag. Jeg er netop blevet forkælet med det største morgenbord af min kæreste.
Tænk, at det bliver den sidste fødselsdag jeg nogensinde holder som bare mig – jeg kan næsten ikke holde spændingen ud længere :)

Krop
Nu begynder jeg virkelig at kunne mærke at fødslen er nær. Jeg trænede uden problemer i uge 38, men på blot en uge har min krop udviklet sig til at være markant tungere og mit bækken er virkelig begyndt at blive ømt – især hvis jeg går meget i løbet af en dag.

Cravings
Vandmelon og agurk

Søvn
Der er også sket noget med søvnen den her uge. Jeg sover stadig relativt fint, og har stadig meget gavn af ammepuden, men jeg er begyndt at vågne 3-4 gange hver nat fordi jeg skal tisse – jeg formoder det er fordi hun ligger virkelig og presser på nu.

(Visited 5,795 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 28.06.2017 at 08:51

  Love what you wore – especially the dress with the pink pattern!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Mette 28.06.2017 at 10:48

  Kære Trine,
  Vil du ikke samle et indlæg med alle de fine kjoler du har haft på i din graviditet?- eller fx dem på disse billeder? KNus

 • You Might Also Like