« Pakkeliste til hospitalet, fødsel
Tak til jer og update »
Copenhagen 24.06.2017PREGGO

Gravid uge 36

Uge 36
Jordemoderen tog heldigvis fejl – hun ligger ”rigtigt” – altså med hovedet nedad – det fik vi bekræftet til scanning på Herlev.. Dog skal vi scannes én gang til om 14 dage, da hun endnu ikke står fast i bækkenet, og er vildt livlig, så der kan være en risiko for at hun vender sig igen.

Tirsdag var jeg til Elle Style Awards med stor mave. Det gik virkelig godt, og jeg havde den hyggeligste aften med en masse rare mennesker, og jeg holdt sgu ud helt til showets slutning.

Derudover har jeg været på barselsbesøg hos en veninde, vi har været til middag med et vennepar og til fødselsdag – så der har været fuld knald på, men jeg har det godt og nyder egentlig aktivitet, da det får ventetiden til at gå hurtigere :)

Krop
Maven vokser godt og ellers er alt fortsat godt. Jeg har ikke problemer med bækkenet og aftenkvalmen er også forsvundet igen.

Søvn
Det bliver svære og svære at ligge for maven, men jeg klarer alligevel ca. 7 timers søvn hver nat kun afbrudt af en tissetur. Primært fordi jeg ligger i ske med min ammepude.. som jeg virkelig ikke kan anbefale nok.

Uge 37
Fødslen nærmer sig fra om 3 dage går jeg ind i den egentlige terminsperiode, der strækker sig fra 37+0 til 42+0. Jeg kan godt mærke det kommer tættere på. Min krop føles tungere, og jeg er efterhånden også rimeligt utålmodig efter at møde spradebassen indeni maven.

Hun bevæger sig næsten hele tiden i løbet af mine vågne timer – laver ormen, så kommer der en fod ud i siden, så en arm, og det er vildt hyggeligt, særligt fordi jeg ikke mærker det store til hende om natten <3

Læs graviditetsdagbøgerne fra tidligere uger HER

(Visited 4,070 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Anne 26.06.2017 at 16:53

  Sjældent at se dig med hestehale, men hold så op, det klæder dig sgu superb, det kan da godt gøre ofte.

  • Reply Trine 27.06.2017 at 10:05

   Hej Anne
   Tak for din søde kommentar:)
   KH Trine

  You Might Also Like