« Gravid uge 26
9 tips til gravide »
Copenhagen 30.05.2017PREGGO

Gravid uge 30

Vi springer lidt i graviditetsugerne fra sidst HER – men det er som om der sker færre og færre forandringer jo længere jeg når i graviditeten eller også bliver jeg i hvert fald mindre opmærksomme på dem. Nu er jeg i 3 trimester og jeg kan slet ikke forstå at der er mindre end 10 uger til at vi endelig skal møde vores baby.

Gravid uge 30
Vi er i Århus for at holde påske hos mine forældre. Jeg er fuld af overskud og køreturen på de små tre timer (som jeg ellers frygtede) var intet problem. Nu skal den bare stå på fire dages ferie med masser af god påskemad, gåture og afslapning.

Krop
Min mave er virkelig begyndt at vokse – det er især tydeligt for dem der ikke har set mig i nogle uger.. som fx mine forældre. Derudover har jeg det strålende. Jeg er fyldt med energi og kan godt mærke at redebygger-genet er begyndt at spille ind. Eneste negative ting er at mine slimhinder er super tørre og at jeg konstant får næsteblod, men det har jeg læst mig til er meget normalt.

Træning
Jeg træner stadig omkring 3 gange om ugen, og jeg ville ikke undvære det for noget i verden. Jeg er virkelig overbevist om, at det har en helt afgørende rolle for at jeg stadig har det så godt, er totalt mobil og stort set kan de samme ting som før jeg var gravid.

Gravid uge 31
Vi har bestilt vores første ferie som familie, hvor vildt er det ikke lige!!! Nogle vil måske kalde det lidt optimistisk, men faktum er at allerede før vi kendte til vores baby eksistens vidste vi, at vi i september skulle fejre min mor og fars 60 års fødselsdag med en kæmpe fest i Italien. Nu skal lille-pigen med og jeg kan slet ikke vente, selvom jeg godt er klar over at det bliver en anelse bøvlet at rejse med en baby på 2-3 måneder, men jeg er også sikker på det bliver lige hvad vi har brug for.

Status
Derudover er mit redebygger-gen virkelig trådt i kraft nu, og jeg er så småt ved at tjekke det meste af på den famøse baby-ting tjekliste. I kan se nogle af hendes kommende ting HER, og så er vi started med at renoverer for good – både badeværelse, soveværelse og hendes kommende værelse.

Du kan se mine tidligere graviditets-dagbøger HER

(Visited 5,021 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Louise 30.05.2017 at 10:13

  Hej Trine.
  Faldt lige over din blog og kan slet ikke lade være med lige at komme med en kommentar.
  Tillykke med graviditet og din baby lige om snart. Det er så spændende. Mht. at rejse med et spædbarn, så tror jeg ikke du skal være bekymret. Jeg rejste med min lille pige til Italien da hun var 2 måneder gammel. De fleste mener at jo mindre de er, des nemmere er de at rejse med. Det er i høj grad op til hvordan man er som forældre (mennesker) og ser udfordringer eller muligheder i livet ;) Det er først når de bliver 9-10 måneder og skal aktiveres hele tiden at det er mere besværligt. Pøj pøj med den sidste tid og fødslen og tillykke endnu en gang :)

  • Reply Trine 30.05.2017 at 13:05

   Kære Louise
   Tusind tak for din søde kommentar.
   Jeg tænker også at tage det helt roligt og optimistisk. Jeg har nemlig også hørt (som du siger) at det faktisk er nemmere når de er helt små end når der kommer mere krudt i dem.
   Vi glæder os helt vildt <3
   God sommer
   KH Trine

 • Reply Stinne 30.05.2017 at 19:44

  Hyggeligt at følge med :)

  • Reply Trine 06.06.2017 at 16:46

   Dejligt at høre :)

  You Might Also Like