« Mig og mine børn med Szhirley
Gravid uge 30 »
23.05.2017PREGGO

Gravid uge 26

Uge 26

I morgen rejser vi på ferie. Vi skal til LA – vores såkaldte ”babymoon” og den skal stå på 14 dages afslapning og forhåbentlig masser af sol. Jeg må indrømme at jeg her dagen før afrejse alligevel tænker om det er lidt langt at rejse så langt henne i graviditeten. Flyveturen tager over 11 timer og vi er virkelig langt væk, hvis der skulle ske noget. Men ok, hvorfor skulle der det? Jeg har det jo stadig vildt godt heldigvis, og tænker faktisk en ferie kommer til at gavne både baby og mig.

Søvn
Jeg vågner et par gange om natten, men har nemt ved at falde i søvn igen og kan stadig helt uproblematisk ligge på både ryggen og siden.

Cravings
Stadig ikke de store, men jeg glæder mig helt usandsynligt meget til USA og amerikansk mad. Jeg skal spise ekstra mange burgere denne gang :D

Krop
Jeg er stadig i ok form. I den her uge har jeg trænet 4 gange og jeg cykler fortsat dagligt. Tænker det måske også er derfor jeg endnu ikke har vand i kroppen.

Uge 27

Flyturen gik over al forventning – Vi var vildt heldige og fik tre sæder til to. Jeg sørgede for at stille mig op oftere end normalt, hvilket egentlig kom helt naturligt pga den hyppige tissetrang.

Vi har nu brugt en uge i LA, hvor vi selvom det er en køre-by har gået mellem 12 og 16 kilometer hver dag, og det har på ingen måde været et problem – tvært i mod.

Nu kører vi snart til Palm Springs, hvor vi skal bruge resten af ferien ved poolen og sole og slappe af – alle 3. Hun bevæger sig mere end nogensinde, så jeg føler virkelig vi er tre på tur :)

Krop
Det er sgu sjovt pludselig at have en kæmpe mave i badedragt. Selvom man måske stadig ikke kan se en kæmpe gravid mave, så ser den altså ok vild ud når den kommer i en badedragt.. Man er i hvert fald ikke længere i tvivl om at jeg er gravid.

Cravings
Kaneltyggegummi

Se forrige graviditetsdagbog HER

(Visited 3,957 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Jo 23.05.2017 at 19:30

  Vil du lave et indlæg med sommerjakker? :)

 • Reply Line 25.05.2017 at 11:54

  Kaneltyggegummi lyder alt for vildt! Er det en amerikanerting eller kan det mon opstøves i Danmark???

  • Reply Trine 29.05.2017 at 11:36

   Hej Line
   Det er så lækkert!
   Jeg ved faktisk ikke hvor man kan få det fast, men jeg er nogle gange stødt på det i slikbutikker eller kiosker med godt slik udvalg :)
   KH

  You Might Also Like