« Mig og mine børn med SneglCille
The Babyshower »
Copenhagen 11.05.2017PREGGO

Gravid uge 23

Uge 23 og 24 bød på to rejser – først en tur til Paris og derefter en weekend i Skagen. Jeg føler mig stadig i topform og graviditeten forløber stadig virkelig godt. Jeg har fået lidt nye cravings og min mave er endelig begyndt at vokse. Læs med i min graviditetsdagbog nedenfor.

Uge 23

Jeg er netop kommet hjem fra Paris, hvor jeg var inviteret ned af H&M for at se det store H&M Studio show. I alt var jeg kun afsted lidt over 24 timer, men jeg nåede den obligatoriske modeuge-frokost på Hôtel Costes, lidt shopping – ikke Chanel til mig selv, men baby ting… Petit Bateau er jo virkelig nuttet <3 Om aftenen stod den på middag med H&M og lidt andre pressefolk, show inklusiv The Weeknd koncert og så et par møder næste dag inklusiv frokost på Café Charlot inden jeg igen fløj hjem.

Rejsen gik fint og jeg føler mig stadig super mobil, men jeg glæder mig nu også til en weekend uden de store planer.

Cravings
Paris er normalt lig med rosé og tatar, men det rimer ikke så godt på graviditet, så i stedet spiste jeg lidt ekstra croissanter denne gang.

Krop
Jeg har gået vildt mange kilometer i den her uge og det fungerer vildt godt. Maven er stadig lille – jeg har næsten lyst til at gå og strutte med den bare for at folk skal se at jeg altså er gravid :P

Uge 24

Maven vokser hver dag nu, og hvis jeg har noget stramt på er man snart ikke i tvivl om at min mave er en rigtig gravidmave. Hun bevæger sig helt vildt – jeg kan for første gang mærke at der størrelses mæssigt er en lille baby – hun slår kolbøtter og hygger sig virkelig

Krop
I weekenden var vi i Gl. Skagen og se mine forældres nye sommerhus. Jeg glæder mig allerede til at tilbringe mange ferier der, og her fik jeg svømmet for første gang som gravid. Det var alt for fedt – tænker jeg måske skal tilmelde mig noget svømning herhjemme også.

Cravings
Jeg hyggespiser helt klart mere. Lige nu er favoritslikket pandehovederne fra Katjes som jeg ellers aldrig rigtig har haft noget forhold til, og så er jeg heldigvis stadig helt på alt hvad der er grønt og sprødt som pære, bladselleri og agurk.

Læs forrige graviditetsdagbog HER

(Visited 4,306 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like