« Gravid uge 14
Gravid uge 18 + uge 19 »
Copenhagen 13.04.2017PREGGO

Gravid uge 16 + uge 17

Kalenderen siger nu år 2017 og årsskiftet føles markant vildere end nogensinde før – tænk at Nicholas og jeg bliver forældre i 2017. Det er helt vildt at tænke på… Her er lidt skriblerier fra uge 16 og uge 18, hvor trætheden endelig var væk, jeg var til jordemoder for første gang og mærkede bevægelse.. Desuden holdt vi stadig graviditeten for os selv (og de allernærmeste), og det gjorde det til en helt speciel og ret magisk tid.

Uge 16
Marrakech viste sig at være den perfekte gravid-destination, da ca halvdelen af restauranterne ikke har alkoholbeviling :D Vi havde den bedste tur – se dagbog fra Marrakech HER og HER, men det er også virkelig rart at være hjemme igen.

Cravings
Jeg har stadig ikke sådan nogle “jeg-dør-hvis-jeg-ikke-spiser-xx nu, meeeen jeg har ufatteligt meget lyst til grønt frugt. De grønne lucas pærer, og de skal være knasende friske – intet blødt. Det samme med grønne druer – kun de helt knasende og så grønne æbler. Heldigvis en ok sund craving :)

Krop
Der er stadig ikke nogen stor synlig mave, men der er kommet en lille bule der især er tydelig om aftenen, og mine hofter er klart blevet mere polstret, så jeg har en del bukser jeg ikke længere kan passe.

Søvn
Jeg er et nyt menneske!! Trætheden er væk, og det er vidunderligt dejligt endelig at kunne hænge nogenlunde sammen efter kl 21.

Ting jeg ikke kan lide
Jeg har nærmest ikke rørt sodavand siden jeg blev gravid.. ikke at jeg drak litervis før, men jeg kunne godt lide en cola zero en gang imellem – ikke længere, og så kan jeg slet ikke parfume – som i slet ikke, og det er faktisk lidt et problem, da virkelig mange danskere åbenbart bruger kæmpe mængder af parfumer.

 

Uge 17

Tiden går heldigvis hurtigere end tidligere, og jeg er virkelig begyndt at hygge mig med graviditeten. Det har gjort SÅ meget, at jeg nu kender babys køn. Alt virker mere realistisk og jeg kan efterhånden ikke vente på hun kommer ud – selvom jeg ikke engang er halvvejs.

I forrige uge begyndte jeg for første gang at kunne mærke de små skvulp fra maven – altså bevægelse og det er virkelig syret og stadig urealistisk, at det er vores lille baby jeg kan mærke derinde.

Jeg har i den her uge også endelig været til jordemoder – oppe på Frederiksberg Hospital, og det var virkelig den BEDSTE oplevelse. Jeg må virkelig sige at jeg er imponeret og glad over de professionelle mennesker jeg indtil videre har mødt i sundhedssystemet forbindelse med min graviditet.

Min kæreste var selvfølgelig med og vi snakkede egentlig bare lidt løst og fast, fik en masse brochurer og så hørte vi babys hjerte, der heldigvis bankede helt perfekt.

Læs mine tidligere graviditetsdagbøger HER

(Visited 5,886 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Sara W 13.04.2017 at 12:11

    Den hyggeligst tid❤️ Sjovt med parfumen. Jeg husker, at jeg nærmest kunne gætte shampoomærke ved at cykle i København om morgenen. Og i bussen måtte jeg nogle gange skifte plads fordi jeg ikke kunne udholde duften/lugten.

  • You Might Also Like