« Gravid og skønhedsprodukter
Thursday Tip: Kom med mig på loppemarked på Søndag »
Copenhagen 03.04.2017ME PREGGO

Gravid uge 14

Jeg siger det igen, men jo længere jeg kommer i graviditeten jo hurtigere går tiden virkelig. Min app siger at 70% af graviditeten nu er overstået, og at der er 85 dage tilbage til vores pige muligvis kommer, så vildt at tænke på… Det er jo lige om lidt, og der er så meget, der skal nås inden.

Vi er netop i dag startet med at rydde hele vores ene badeværelse, der skal bl.a. skal renoveres inden babys ankomst, og der er også en del andre projekter, men det når vi nok :) I dag kan I nedenfor læse lidt tanker fra Uge 14, hvor vi bl.a. var til kønsscanning.

Læs om mine skønhedsrutiner som gravid HER

Uge 14
Vi er tilbage på Frederiksberg efter de dejligste juledage i Århus. Jeg har det stadig virkelig godt – ingen kvalme eller ubehag af nogen art og jeg kan mærke, at det bliver mere og mere virkeligt for mig, at vi til sommer skal have en baby.

Torsdag d. 29 december gjorde især noget særligt. Der var vi til tidlig kønsscanning. Jeg har aldrig rigtig forstået, at folk gad at betale penge for en tidlig scanning når man alligevel vil få det at vide i uge 20 til misdannelsesscaningen

Men der sker altså et eller andet med én når man bliver gravid, og både Nicholas og jeg var så nysgerrige, at vi ikke kunne dy os får at få det at vide – og jeg vil sige at det er de bedste 500 kr. jeg nogensinde har brugt.

Det sjove er, at når man så ligger der på briksen og skal scannes, så er man egentlig total ligeglad med kønnet, man vil blot se baby og sikre sig at den er vokset rigtigt, at hjertet slår og at alt ellers er som det skal være.

Det var det og jeg må sige at da jeg så baby her, der i øvrigt bevægede sig helt vildt meget, blev jeg virkelig ramt af baby-lykke og kærlighed. Tænk at vi skal have en lille pige

Krop
Mine veninder og kæreste siger at man stadig intet kan se, og det er nok også rigtigt, men om aftenen er jeg begyndt at få en lille bule nedenfor maven, og jeg har i den her uge lagt alle mom jeans a la levi’s 501 ned i kælderen, da de er ubehagelige og strammer.

Søvn
Jeg er stadig mere frisk end i 1 trimester og jeg nyder det virkelig. Til gengæld vågner jeg gerne et par gange om natten fordi jeg skal tisse så meget.

Cravings
Vi har slet ikke talt de famøse graviditets-cravings endnu. Jeg ved ikke om jeg er unormal eller andre bare overdriver for jeg har altså ikke haft nogle direkte cravings. Jeg har ting jeg ikke bryder mig ligeså meget om som jeg tidligere gjorde – fx sodavand og så kan jeg godt crave noget sødt om aftenen, men jeg tror mere det handler om at det er mørkt udenfor, og at vi tilbringer langt flere aftener herhjemme i sofaen med film end vi ville have gjort, hvis jeg ikke var gravid.

Nu skal vi i øvrigt til Marrakech

Læs forrige graviditetsdagbog Uge 12 + 13 HER

(Visited 7,286 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like