« Pink Modström Fur and a lot of parties
All Black + Pieces Gold Necklace »
Copenhagen 09.11.2015ME OUTFITS

Gold boots and Ole Lynggaard Forest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with c3 preset

Weekenden stod i festen tegn. Og jeg har godt kunne mærke at kroppen har været lidt tungere her til morgen end normalt. Til gengæld var det virkelig to gode fester jeg var til både fredag og lørdag! Lørdag hvor vi fejrede min træner Sara var jeg i ført de her nye guld støvler fra & Other Stories og mine ringe fra Ole Lynggaard Silver Forest

This weekend was full of parties. Saturday I went to my PT’s birthday party in these new gold boots from & Other Stories and my rings from Ole Lynggaard Silver Forest.

(Visited 1,591 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like