« costume awards
just another fashion magazine »
24.09.2012BEAUTY ME

GIVE AWAY – Trine’s Wardrobe Hair Care

jeg fortæller virkelig ikke ofte nok, hvor meget jeg værdsætter jer læsere. I er virkelig altid så søde, positive og giver mig så meget energi. det er umuligt for mig at vise hvor meget jeg værdsætter hver enkelt af jer læsere og specielt jeres kommentarer, men en lille give away kan måske vise det bare en anelse. jeg vil nemlig udlodde hele min hårserie til 5 af jer læsere, og jeg håber virkelig at I vil blive ligeså vilde med produkterne som jeg er… Vinderne vil få følgende produkter:

Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo
Trine’s Wardrobe Argan oil Shampoo er parabenefri og skabt til dem, der ønsker sundt hår året rundt. Den tilsatte argan olien sikre håret den optimale pleje både i regnvejr, sne, storm og ved solskin.

Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner
Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner er parabenefri, og ideel til spaltede spidser, kemisk ødelagt hår og tørt hår eller hvis man blot ønsker at bevare sit allerede sunde hår.

Trine’s Wardrobe Dry Shampoo
Trine’s Wardrobe Dry Shampoo er parabenefri og kan anvendes i alle hårtyper og hårfarver. Dry Shampooen består af en unik spray-on hårpudder, der absorberer uønsket fedt i håret, tilføjer volumen, giver struktur og et mat look – samtidig med, at den er ganske usynlig. Den renser håret uden brug af vand, og efterlader håret velduftende med volumen, der holder hele dagen. Dry Shampooen skåner håret for slitage, og er ideel til at genopfriske håret mellem hårvask. Perfekt til håndtasken, og når det skal gå stærkt, om morgenen, til festivaler og byture.

Trine’s Wardrobe Salt Water Spray
Trine’s Wardrobe Salt Water Spray er parabenefri og helt uden parfume. Sprayen kan anvendes i alle hårtyper og hårfarver. Trine’s Wardrobe Salt Water Spray giver volumen og struktur til håret og efterlader håret med et lækkert rodet beach look.

Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum
Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum er parabenefri og uden parfume. Serummet reparerer spaltede spidser og kemisk ødelagt hår, men bruges også til almindeligt hår for at gøre det mere smidigt og glansfuldt.

det eneste I skal gøre er at skrive, hvilket produkt I især godt kunne tænke jer at prøve i kommentarfeltet… husk at brug jeres rigtige email, så jeg kan komme i kontakt med jer – det er kun mig der kan se den.

vinderen bliver fundet d. 2 oktober kl. 14.00 – held og lykke.’

TRANSLATION: sorry guys this post is only for my danish readers.. <3


(Visited 796 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1,072 Comments

 • Reply Josephine 24.09.2012 at 18:36

  Begge disse produkter er mine favoritter: Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner & Trine’s Wardrobe Dry Shampoo

  Tak for en god blog!

 • Reply Signe Krogshede 24.09.2012 at 18:36

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve tørshampooen da jeg indtil nu ikke har fundet en tørshampoo der virker optimalt. Og da jeg altid er på farten ville den være rar at kunne have med i tasken så håret altid så rent og ikke fedtet ud :)
  Desuden er det min fødselsdag i dag, så kunne godt tænke mig at vinde mig selv en ekstra gave :)

 • Reply Christine H. 24.09.2012 at 18:38

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din argan oil serum. Jeg har meget langt og tykt hår og derfor kræver det mefget pleje. Så denne olie ville sikkert gøre underværker :)

 • Reply sofie madsen 24.09.2012 at 18:40

  Nu har jeg allerede prøvet shampoo, balsam og saltvandsspray, som jeg synes var rigtig gode.
  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve dryshampooen, da jeg ofte mangler volume i mit hår :)

 • Reply Amalie 24.09.2012 at 18:41

  jeg vil vildt gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg desværre har krøller, og er temmelig træt af mit hår.. Jeg kunne godt tænke mig noget, som kan gøre mit hår lidt mere smidigt og sådan pænt.. Har også længe ledt efter et godt hår produkt, da jeg er træt af konstant at skifte.. :-)
  – Tak for inspirerende billeder og tekster hver dag.. :-)

 • Reply Maria Louise Falck 24.09.2012 at 18:47

  -er storforbruger af dryshampoo så den er allerede tilføjet på min shoplist, men kunne rigtig godt tænke mig at prøve argan shampooen, elsker den fantastiske arganolie, det er et sandt vidundermiddel. og intet mindre…

 • Reply Signe Marie Marott Bentzen 24.09.2012 at 18:47

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve shampooen og conditioneren, fordi jeg virkelige elsker argan oil! Gad vide hvad der sker med håret, når det også er i shampooen?

 • Reply Ditte 24.09.2012 at 18:47

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din argan oil serum, fordi jeg ikke har prøvet en serum før, og tænker at det måske kan hjælpe lidt på mit slidte hårs udseende :)

 • Reply Helene 24.09.2012 at 18:49

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve dry shampooen, sådan en kan jo redde enhver dårlig hårdag!

 • Reply Kathrine 24.09.2012 at 18:49

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mit hår virkelig trænger til ekstra pleje og jeg har overvejet at prøve dine produkter flere gange, så dette ville da være den optimale måde at få lov til det :)

 • Reply Henriette 24.09.2012 at 18:50

  “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum” er bestemt i toppen af min ønskeseddel, elsker din blog og vil sikkert elske dine produkter ligeså højt!

 • Reply Mariann Boje Jones 24.09.2012 at 18:50

  Jeg vil gerne prøve din saltvands spray, tror den kan give mit lange hår et fedt casual udtryk :)

 • Reply Lena Bjerregård 24.09.2012 at 18:51

  Argan Oil Serum kunne jeg vildt god tænke mig at prøve, da mine spidser er ret slidte – desværre. :-) Så jeg håber på at finde et produkt, som kan reparere dem. :-)

 • Reply Carolina S 24.09.2012 at 18:52

  Kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo :)

 • Reply Cecilie 24.09.2012 at 18:52

  Jeg ville elske at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner, da mine spidser godt kunne trænge til en tur, og jeg længe har ledt efter et produkt til lige netop det formål. Det lyder derfor fantastisk. Dog kunne jeg godt tænke mig at prøve dem alle (:

 • Reply Paula 24.09.2012 at 18:53

  Dry shampoo’en. Jeg har en travl hverdag og den virker ideel til de dage hvor jeg måske ikke når at vaske mit hår. Ellers er alle produkterne vidunderlige.
  Fortsat god dag!

 • Reply Sara 24.09.2012 at 18:53

  Det er nok tørshampooen jeg glæder mig mest til :) Lækker give away!

 • Reply Mette 24.09.2012 at 18:53

  Fedt!! :) Jeg vil SÅ gerne prøve din tørshampoo!! Jeg har latterligt fint og fladt hår, og en tørshampoo er genial til at give fylde. So crossin’ my fingers… :)

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 18:53

  Jeg kunne godt bruge sådan en hårolie. Mit lange hår skriger efter pleje – mildest talt! Og har desværre ikke lyst til at klippe mine lange lokker, har en frygt for frisører, da jeg ALDRIG er glad for det, som jeg får. Måske skulle jeg eftersøge en god frisør? ;-)

 • Reply Marlene Lykke 24.09.2012 at 18:54

  Jeg har allerede tørshampooen stående på min hylde herhjemme, så nu ville jeg gerne prøve saltvandssprayen! Dine produkter er vildt gode, og jeg er blevet kæmpefan af din tørshampoo! To tommelfingre vendt op ad herfra! :-)

 • Reply Anna 24.09.2012 at 18:54

  HEj… først er fremmest så elsker jeg at læse med på din blog! OG synes at det er en vildt fed give away du laver!
  Jeg har allerede saltvands sprayen, men vil virkelig gerne eje de andre produkter.
  Specielt ville jeg gerne have Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner, fordi jeg har mange spaltede spidser, og mit hår bliver meget nemt slidt, så jeg leder efter et godt produkt til mit hår, og tror at den virkelig ville kunne hjælpe mig!;)
  -Anna

 • Reply Emma 24.09.2012 at 18:54

  Jeg kunne rigtig godt tænke mif at prøve det hele faktisk (serien har jo fået så meget ros ;-)), men specielt Argan Oil Serum fordi mit hår trænger til ordentlig hjælp i ny og næ fordi jeg udsæter det for store mængder clor :-)

 • Reply Tina 24.09.2012 at 18:54

  Jeg har svært ved at vælge mellem Argan Oil Serum og saltvandssprayen, men hvis jeg SKAL vælge, må det nok blive saltvandspsrayen :)

 • Reply Arenze 24.09.2012 at 18:54

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, da jeg op til flere gange er stødt på f.eks. beautyblogs hvor ‘serum’ er et af de ord der går igen og igen, og det er bare så dyrt! Dog har du formået at holde dine produkter i den billigere ende, og det princip er jeg helt vild med!
  Hvis dine produkter er lige så lækker som din blog, så er jeg ikke i tvivl om at de vil blive taget i brug hver evig eneste dag! :-)

 • Reply Nana Bech 24.09.2012 at 18:54

  Jeg vil allerhelst have tør-shampooen, som jeg har hørt så meget godt om. Er også lige løbet tør for min sædvanelige.. Shampoo og conditioner kunne også være sjovt at prøve og saltvandssprayen og serum’en har jeg allerede :)

 • Reply Simone 24.09.2012 at 18:54

  “Trine’s Wardrobe Dry Shampoo”, den kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve :-)

 • Reply Sarah 24.09.2012 at 18:55

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve tørshampooen, da jeg har prøvet diverse andre tørshampoos uden held, og som næsten har efterladt mit hår i værre tilstand end før den blev brugt. Derudover har jeg også kun hørt godt om den, så håber virkelig den kan gøre underværker ved mit enormt tykke hår, som hurtig bliver slidt og trist at se på.

 • Reply Maria Korsgaard 24.09.2012 at 18:55

  Jeg døjer sådan med volumiøst hår.. Det ser så kedeligt ud når mine lange lyse lokker hænger tungt ned af ansigtet, så dryshampooen lyder ikke helt som en tosset ide + at man springer let og elegant en hårvask over! Yup, that must be it ;-)

 • Reply Bené B 24.09.2012 at 18:55

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve ‘Trine’s Wardrobe Dry Shampoo’, fordi jeg generelt er glad for tørshampoo, men dog aldrig har fundet en, jeg har forelsket mig i. Dog har jeg et par veninder, der er utrolig glad for denne tørshampoo, og jeg håber derfor også, at denne kan blive min ‘the one’ tørshampoo :-))

 • Reply Louise 24.09.2012 at 18:55

  Mange af mine veninder er allerede afhængige af tørshampoo’en, så den kunne jeg aller helst tænke mig at prøve!

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 18:56

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din tørshampoo, da jeg aldrig rigtig har prøvet at bruge tørshampoo, men er blevet anbefalet det, fordi jeg ikke rigtig synes mit hår har nok fylde, til trods for at der er nok af det. Det ville have godt af lidt fylde og volume, frem for bare at ligge fladt ned. Desuden bliver mit hår meget nemt elektrisk her i efteråret og vinteren, og det har jeg også hørt tørshampoo skulle være god imod!

 • Reply Katrine Henriksen 24.09.2012 at 18:56

  Kunne godt tænke mig at prøve Argan Oil Shampoo, fordi jeg syne det er ekstremt vigtigt at have sund hår!

 • Reply Ditte 24.09.2012 at 18:56

  Jeg vil rigtig gerne prøve din dry shampoo :)

 • Reply Michala 24.09.2012 at 18:56

  Jeg ville meget gerne prøve Argan Oil serum da jeg har krøller og tendens til tørt hår og især spidserne bliver hurtigt tørre. Jeg har overvejet flere gange at prøve serum så det er den oplagte mulighed for at komme igang med at bruge det :)

 • Reply Rikke 24.09.2012 at 18:56

  Jeg synes bestemt Arang Oil Shampoo virker rigtig spændende, og kunne virkelig godt bruge den! :-)

 • Reply Stine 24.09.2012 at 18:56

  Tak for dine altid skønne og inspirerende indlæg : )
  Jeg kunne især godt ønske mig Argan Oil Serum – tænker at den vil være helt perfekt til at få styr på ‘elektrisk’ hår her til vinter…

 • Reply Stephanie 24.09.2012 at 18:56

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner

  den kunne jeg helt vildt godt tænke mig at vinde, har hørt rigtig meget godt omkring den fra mine veninder,
  men har aldrig selv fået prøvet den, egentlig også for dårligt (;

  så kunne være helt vildt fedt at vinde den GIVE-AWAY, så man kunne afprøve det og måske endda blive fast bruger
  af dine skønne produkter (;

  Jeg krydser fingre og håber (;

  Knus og Kram Stephanie

 • Reply Mette Glerup 24.09.2012 at 18:57

  Hej Trine,

  Nu er Argan Olie jo vildt hypet og har været det længe, men jeg har endnu ikke formået at prøve det.. Er måske i bund og grund bange for ikke at vælge det helt rigtige produkt første gang..

  Derfor vil jeg gerne proritere at prøve: Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum

  Vil jo allerhelst prøve alle produkterne, da jeg jo har kunnet følge med i udviklingen og resultatet på dit hår. Stort tillykke med dine produkter <3

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 18:57

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve om mit hår kunne blive glad for Argan Oil Serum, da det er fint og tyndt og altid godt kan bruge lidt ekstra pleje..

 • Reply Maria 24.09.2012 at 18:57

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum – for mine spidser er så tørre og ødelagte, og det lyder som om din serum kunne være redningen!:)

 • Reply Cecilie F. 24.09.2012 at 18:57

  Jeg har hørt meget godt om tørshampooen, så den ville jeg glæde mig specielt meget til :)

 • Reply Trine 24.09.2012 at 18:58

  Tørshampooen :-)
  Jeg er afhængig af at vaske mit hår konstant fordi det så hurtigt fedter, og so far er jeg ikke blevet imponeret over de tør shampooer jeg har prøvet! Derudover har jeg parfumeallergi, så dine produkter passer perfekt til en som mig :-)

 • Reply Pia Christoffersen 24.09.2012 at 18:58

  Der er jo alt hvad hjerte kan begære :) Mit hår vil elske det. Mit hår sukker efter fugt, så Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum ville jeg vildt gerne afprøve.

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 18:59

  Jeg kunne særligt godt tænke mig tørshampooen! <3

 • Reply Mille Christine 24.09.2012 at 18:59

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum,” da jeg ikke har så meget erfaring med olier til håret! Og det virker som om du har godt styr på det.

 • Reply Natascha 24.09.2012 at 18:59

  Kunne godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo. Ved ikke om det er mig der er uheldig eller om der virkelig er noget galt med de tidligere dry shampoos jeg har prøvet. De virker altid de første 5-10 min og så virker mit hår allerede mere fedtet end før jeg puttede dry shampooen i. Derfor vil jeg gerne prøve din dry shampoo, for er sikker på at den er langt bedre end de tidligere jeg har prøvet.

 • Reply Signe 24.09.2012 at 18:59

  Jeg vil rigtig gerne prøve din argan oil serum. Jeg har et meget langt, tykt og krøllet hår – hvilket kræver rigtig meget pleje. Derfor er jeg sikker på, at denne olie ville gøre underværker!! : )

 • Reply Anna 24.09.2012 at 18:59

  Jeg gad godt prøve både shampoo og conditioner – er på jagt efter gode, nye produkter, der passer til og passer på mit hår :)

  /Anna

 • Reply camilla schwartz 24.09.2012 at 19:00

  Jeg vil meget gerne prøve salt water-sprayen, da det øko- frisør -mærke jeg plejer at bruge er gået ud af produktion, og jeg er derfor på jagt efter et nyt mærke. Jeg har ikke prøvet dit mærke, men synest at æstetikken er i top i designet:)

 • Reply Amalie Freja 24.09.2012 at 19:00

  Hej søde Trine,

  Jeg kan altså ikke bestemme mig om jeg helst vil prøve din salt water spray eller dry shampoo :)
  Bruger allerede din Argan Oil Serum, den er så god!

  Og dejligt med en konkurrence :)

  Solskins hilsner (i regnvejr),
  Amalie Freja

 • Reply Malene 24.09.2012 at 19:00

  Ej, hvor dejligt! Jegkæmper simpelthen sådan med mit hår for tiden! Ligegyldigt, hvad jeg gør, så forbliver mit hår tørt og småkruset! Det irriterer mig, men undrer mig virkelig også, for det er kommet nærmest fra den ene dag til den anden. Nu er jeg så blevet anbefalet at prøve Argan Oil, fordi det i følge min frisør skulle hjælpe rigtig meget på nogle af de ting, som jeg slås med. Derfor må det også være alt med argan oil, men især netop den serum, som jeg helst vil have lige nu, for mit hår trænger til pleje, og det skal være NU, inden vinteren kommer og sætter det på en ny prøve..

 • Reply Nanna Says 24.09.2012 at 19:01

  Har allerede Salt Water Spray’en og er helt vild med den!
  Har hørt så mange positive ting om din Tørshampoo, så den ville jeg specielt elske at prøve :-)

  xx

 • Reply Camilla 24.09.2012 at 19:01

  Jeg bliver altid nødt til, at sætte mit hår op i en knold dagen efter jeg har vasket det, idet det bliver så hurtigt fedtet. Det er så irriterende, fordi mine krøller er det der giver mig mest selvtillid. Derfor ville det være mega fedt med en tørshampoo, så jeg kan have håret nede hver dag :D

 • Reply Olivia 24.09.2012 at 19:01

  Jeg kunne virkelig godt tænke på at prøve din salt water spray. Har hørt meget godt om den! :)

 • Reply Julie 24.09.2012 at 19:02

  Fantastisk giveaway! Jeg synes alle dine produkter lyder helt igennem lækre, men det produkt jeg allerhelst vil prøve er Dry Shampoo’en – jeg er ret sikker på, at den vil redde enhver morgen, hvor man ønsker at sove en halvtime længere – desuden føler jeg endnu ikke, at jeg har fundet den rette Dry Shampoo til mit hår endnu; så måske denne fra din hårserie er den rette og længe søgte (:

 • Reply Stine Marie 24.09.2012 at 19:02

  Har altid godt kunne tænke mig at prøve en saltvandsspray, så det må nok blive den. Godt nok ikke helt i sæson, men man kan vel altid finde en undskyldning for at være strand lækker!

 • Reply Helene L 24.09.2012 at 19:03

  Jeg gad virkelig godt prøve Argon Oil Serum, fordi jeg er så heldig at eje alle dine andre produkter ;) Og hvis den bare er halvt så god som de andre produkter, så er jeg solgt. Mit hår er blevet helt fantastisk efter jeg begyndte at bruge din shampoo og conditioner, og jeg elsker virkelig at den har pumpe, for jeg har ret let ved at overdosere mit hår med shampoo/balsom, men med pumpen bliver man mere bevidst om hvor meget man bruger (+ jeg vil nødig bruge den op for hurtigt).

 • Reply Emma CK 24.09.2012 at 19:03

  Er generelt utrolig vild med salt water sprays og jeg er sikker på, at din også er rigtig god, så den kunne jeg især godt tænke mig, selvom de alle lyder rigtig gode! :-)

 • Reply Simone 24.09.2012 at 19:03

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din dry shampoo :) Jeg får altid hvidt støv i mine øjenbryn med den jeg har nu. Så et nyt alternativ ville være skønt!

 • Reply Frederikke Olsen 24.09.2012 at 19:04

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner uden tvivl!

  Jeg har hørt rigtig meget om ikke bare denne olie conditioner men også mange andre, og det skulle virkelig gøre underværker for håret! Jeg vil virkelig gerne prøve det, også fordi at jeg har en veninde der er blevet super glad efter hun er begyndt at bruge det til sit hår!

  xx

 • Reply Pernille 24.09.2012 at 19:04

  Din dry shampoo og Argan Oil er allerede blandt favoritterne :) Næste forsøg bliver din saltvandsspray! :) Tak for en super indspirerende blog :)

  /Pernille

 • Reply Nana 24.09.2012 at 19:04

  Argan oil conditioner :-) jeg har læææænge haft problemer med spaltede spidser også efter at have fået klippet spidser og prøvede diverse midler.. Så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at se om din conditioner kan fikse mit problem! Så er den i hvert fald helt sikkert fast inventar på mit badeværelse!:-) og i øvrigt super godt gået at du har fået lavet dine egne produkter og skokollektion – de er SÅ fede! Mvh Nana

 • Reply amanda 24.09.2012 at 19:05

  Jeg har selv din saltvandsspary – som jeg er meget glad for! Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din tør shampoo, da jeg har hørt så meget godt om den :)

 • Reply Maria 24.09.2012 at 19:05

  Jeg har prøvet din shampoo og er blevet ret glad for den:) Kunne derfor godt tænke mig at prøve enten conditioneren eller oil serummet:)

 • Reply Katja Bilstrup 24.09.2012 at 19:05

  Jeg har selv købt “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, som jeg er godt tilfreds med, da den er god til at give fugt og samle spiserne. Men jeg kunne godt tænke mig at prøve både tørshampoo’en og saltvands sprayen, da jeg døjer med typisk tyndt og fint skandinavisk hår – der bestemt godt kunne bruge noget volume! :)

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 19:05

  Saltvandssprayen, helt sikkert! Den reder enhver dårlig hårdag :-)

 • Reply Nikoline 24.09.2012 at 19:06

  Jeg står og mangler en shampoo, samt conditioner om et par hårvaske eller 5, så det ville være skønt at vinde især de to produkter. men de andre ville bestemt heller ikke stå ubrugte i skabet! :)

 • Reply Clara Bugge 24.09.2012 at 19:06

  Sødt indlæg! Jeg elsker selv at følge dig, så jeg siger lige så mange gange tak for, at du blogger!

  Og jeg ville helst prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, da mit hår er meget glat og flat, og jeg bruger ekstremt meget tid på at gøre det vildt og “uglet”, men det er meget sjældent, det holder mere end 2 timer, så det ville være vildt fedt, hvis dette kunne hjælpe og give mit hår et rodet beach look!

 • Reply Jeanette 24.09.2012 at 19:06

  Helt klart dry shampooen! :)
  For det første er jeg lidt doven mht hårvask og for det andet bliver mit hår også helt skørt af at blive vasket for tit. Jeg har endnu ikke fundet den perfekte tør shampoo, men det kan jo være at det er din?

 • Reply Rie 24.09.2012 at 19:06

  Sikke en dejlig give away :D det hele er jo spændende, men er nok mest spændt på den lille olie, som jeg er sikker på mine spaltede spidser vil blive glad for, og dry shampooen, da jeg ikke har fundet den rette endnu!

 • Reply MarieFlora 24.09.2012 at 19:06

  Det produkt jeg især gerne vile prøve er Dry Shampoo.. Det er mig en gåde hvorfor jeg aldrig har prøvet tør shampoo. Jeg har næsten kilometer langt hår og det tager hundrede år at tørre når jeg har været i bad. Det bliver hurtigt fedtet og derfor vil det være det perfekte produkt :-)

 • Reply Sab 24.09.2012 at 19:06

  Jeg er fuldstændig afhængig af dry shampoo og salt water spray… Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve shampoo’en – kan forestille mig at den må være lige så fantastisk som de to produkter jeg allerede har prøvet.

 • Reply Helene 24.09.2012 at 19:06

  Svært at vælge :) Men det bliver Argan Oil Serum eller Argan Oil Shampoo ;)

 • Reply NatasjaS 24.09.2012 at 19:06

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo! Det lyder til at være en sand lifesaver i en travl hverdag som min, der er fuldt booket med fuldtidsjob, aftenstudie på CBS, masser af blogging og alt for lidt tid til fritid. Sådan en hårvask kan snildt tage 15-20 minutter, som jeg da gerne ville spare i ny og næ og bruge Trine’s Wardrobe Dry Shampoo’en i stedet :)

  PS. Tak for en god blog.

 • Reply Mette 24.09.2012 at 19:07

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray – for at se om det kunne være med til at give mig hår et lidt mere casual look.

 • Reply Cecilie 24.09.2012 at 19:07

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve serummet, da det lyder som noget der virkelig vil kunne gøre en forskel for mit allerede vinter-trætte hår! Jeg er allerede fuldstændig afhængig af tørshampooen, da den altid formår at få mit hår til at fremstå fantastisk! Tak for en fed og inspirerende blog – elsker din lidt anderledes stil!

 • Reply SWEET PETROLEUM 24.09.2012 at 19:07

  Årh et lækkert giveaway!! Jeg kunne HELT vildt godt tænke mig at prøve Argan Oil Serumet! Det sidste halv år er jeg nemlig gået fra næsten sorthåret til blond (på én gang) og nu til mørkhået, og det kan stadig ses på mit hår, så det kunne virkelig godt bruge en god olie / et godt serum :D

 • Reply Majbrit 24.09.2012 at 19:07

  Rigtig fed give-away! Hvis jeg skulle vælge ville det nok være den sidste: Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum – elsker produkter som gør end hår ekstra blødt…Noget med oil serum i ordet kan kun være godt for håret :-)

 • Reply Louise Kousgaard 24.09.2012 at 19:07

  Jeg kunne især godt tænke mig Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner. Jeg har bøvl med lidt spaltede spidser, og jeg har endnu ikke fundet en balsam, der kan reducere dem. Mon ikke din balsam kan? ;-)
  Jeg håber jeg vinder! Jeg har godt nok din Dry Shampoo, men sådan en er jo hurtig brugt, og den er i hvert fald god!

 • Reply Emma Rodam 24.09.2012 at 19:07

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner. Mit hår er simpelthen så slidt….

 • Reply Josephine 24.09.2012 at 19:08

  Jeg har aldrig prøvet din argan Oil den ville jeg virkelig gerne prøve!! Er også meget glad for tør shampooen den er så god!!

 • Reply Katja Bilstrup 24.09.2012 at 19:08

  Jeg har selv “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, som jeg er godt tilfreds med, da den er god til at fugte håret og samle spidserne. Jeg kunne imidlertid godt tænke mig tørshampooen og saltvands sprayen, da jeg har typisk tyndt og fint skandinavisk hår – der bestemt godt kunne bruge noget volume. :)

 • Reply Christina 24.09.2012 at 19:08

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum – det tror jeg, at mine triste og spaltede spidser ville blive glad for :-)

 • Reply Annabel 24.09.2012 at 19:09

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo, for jeg har utrolig fedtet hår, og er godt træt af at vaske det hver dag! Har allerede prøvet mange af dien hår produkter, som jeg rigtig godt kan lide, men lige den der Dry shampoo, har jeg ikke prøvet:-)

 • Reply Louise / Streetcoutureblog.com 24.09.2012 at 19:09

  Ej det er den bedste konkurrence ;) Jeg har kun prøvet olien, og den er fantastisk!! Så jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve de andre produkter. Men mest af alt kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve tørshampoo’en. Jeg elsker at bruge tørshampoo, men jeg synes desværre tit, at man falder over nogen rigtig dårlige nogen af slagsen, som bare har den modsatte effekt. Men jeg har hørt rigtig godt og din tørshampoo, så håber jeg vinder og kan få lov til at prøve den.

  BTW så elsker jeg din blog, og jeg har fulgt med siden før Looklab :)

  http://www.streetcoutureblog.com/

 • Reply Julie 24.09.2012 at 19:09

  Kunne sygt godt tænke mig at eje din tørshampoo. Min veninde har den og hugger tit lidt af hende, så kunne godt tænke mig min egen! :-) Btw. kan ikke huske hvor lang tid jeg har fulgt din blog, men land tid i hvert fald, og har ikke fortalt dig endnu, hvor fed jeg synes at den er!

 • Reply laila bindzus 24.09.2012 at 19:09

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner kunne være spændende at prøve

 • Reply Cam 24.09.2012 at 19:09

  Jeg kunne godt tænke mig conditioneren! Jeg har utrolig langt men også slidt hår :( men mit hår betyder enormt meget for mig, og jeg kan derfor ikke nænne at klippe særlig meget af. Så jeg har brug for en masse gode produkter til mit hår, men pga jeg er en fattig på su har jeg desværre ikke råd til de lækre produkter men ender op med en discount balsam når jeg er på indkøb.

  Det vil glæde mig meget at kunne få nogle lækre produkter til mine slidte spidser :)

 • Reply Kirstine 24.09.2012 at 19:11

  Jeg plejer aldrig at skrive dette, men vil vildt gerne vinde denne konkurrence :D
  Har ikke prøvet dine produkter endnu, men vil virkelig gerne.
  Hvis jeg skulle vælge én ting, skulle det nok være saltvandssprayen. Mange rundt omkring har talt godt om den, og vil virkelig gerne forsøge mig med det rå/pjusket look det kan give!

 • Reply Ida D 24.09.2012 at 19:11

  Lækkert, lækkert, lækkert. Jeg vil virkeligt gerne prøve din dry shampoo, men har faktisk gerne ville prøve shampooen også, siden du lancerede din serie.

 • Reply Louise 24.09.2012 at 19:11

  Jeg eeerlllssskkkeerrrr din dry shampoo! Desværre har jeg netop købt det sidste eksemplar i min lokale Matas, og frygter, at de ikke får dine produkter igen!:-(

 • Reply Ida 24.09.2012 at 19:12

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve Aragan Oil Serum, da jeg får spaltede spidser ALT for hurtigt, og mit hår lider stadig skade af farvning fra et år siden. Jeg har allerede købt din saltvandspray, jeg bruger den hver eneste dag og vil helst ikke ses uden dit saltvandspray i mit hår.

 • Reply Sandra 24.09.2012 at 19:12

  Jeg vil gerne prøve din saltvandsspray, for jeg har aldrig fundet en, som er helt optimal!

 • Reply Freja Bjerrisgård Rasmussen 24.09.2012 at 19:13

  Hej Trine!
  Jeg vil så gerne prøve din dry shampoo! mit hår bliver nemt klasket, og især når jeg skal på arbejde. Skal nemlig cykle op ad bakke hele vejen, og så er det kl. halv seks om morgenen, så det er bare så koldt, og den kombi er bare dårlig for mit hår. Og så ender jeg med at være på arbejde, og ligne en der lige er stået op efter vild weekend, hele dagen! :'( Vil så gerne se fin ud på arbejdet!

 • Reply Ida 24.09.2012 at 19:14

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, da jeg er blevet mor er tiden foran spejlet blevet minimal, og derfor vil det være fantastisk med en god tørshampoo, så man nemt kan få liv i det halv døde hår – uden at skulle i bad, føntørre osv. Jeg krydser fingre!

 • Reply Camilla 24.09.2012 at 19:14

  Jeg bruger i forvejen Dry Shampoo’en, og kunne rigtig godt tænke mig at prøve argan oil serum. Tænker at den vil være fantastisk præcis nu efter en hård sommer og inden en kold vinter.

 • Reply Josefine Østergaard 24.09.2012 at 19:14

  Uh, det er svært at vælge en jeg specielt godt kunne tænke mig at prøve, men valget må nok falde på “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, da jeg har utrolig tyndt krøllet hår, som kræver åndsvagt meget pleje, hvis det skal se sundt ud. Lige nu er det i virkelig dårlig stand, da jeg ikke hverken lige har råd eller tid til frisør – Så en lækker “Oil serum” kunne da være bomben.

 • Reply Louise 24.09.2012 at 19:15

  Jeg vil rigtig gerne prøve saltvandssprayen. Du har talt så meget om den og tror lige den kan redde enhver dårlig hårdag. Tak for en god blog, som jeg ser frem til at læse hver aften, når ungerne er puttet :-)

 • Reply Astrid Louise Jensen 24.09.2012 at 19:15

  Vil vildt gerne prøve saltvandssprayen! Har et hår, som hverken krøllejern eller hårspray hænger ved, så har altid gerne ville prøve saltvandsspray! At dine produkter så er uden parabener er bare en dejlig bonus! :)

 • Reply Julie 24.09.2012 at 19:16

  Ajjj altså, sikke en god give away!!! Da mit hår er meget fint, vil jeg helst ikke vaske det/slide det for ofte. Derfor er jeg afhængig af tørshampoo (da det jo også giver volumen – yay!), og har gennem nogle måneder brugt Matas den stribede. Jeg har dog ikke været tilfreds, da den meget skrappe lugt gør det umiligt at trække vejret lige efter brug og så har den simpelthen gjort mit hår knastørt :( Jeg kunne derfor rigtig godt tænke mig at prøve din tørshampoo og se, om det skal være min nye favorit i hverdagen. Jeg har hørt så meget godt om den, så kunne virkelig godt tænke mig at prøve den på mit eget hår!
  Håber jeg vinder – og tusind tak for en fantastisk blog :)

 • Reply Lise Holm 24.09.2012 at 19:16

  Jeg har i forvejen saltvandssprayen, men ville utrolig gerne prøve tørshampooen, da jeg har hørt så godt om den!

 • Reply Ida Hernvig 24.09.2012 at 19:16

  Hej Trine. Først og fremmest: SKØN KONKURRENCE!! :-)
  Jeg kunne specielt godt tænke mig Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner eftersom mit hår er blevet utrolig ødelagt efter, at jeg skulle have min naturlige hårfarve tilbage. Jeg kunne derfor super godt bruge et produkt, der hjælper med at reparere mine spidser og mit forfærdeligt tørre hår. Jeg fik altid komplimenter på mit sunde, tykke hår før i tiden, så din conditioner kunne være en stor hjælp! :-)

 • Reply Liva 24.09.2012 at 19:18

  Hej Trine. Jeg kunne især godt tænke mig at prøve din dry shampoo. Jeg bruger 2 timer om dagen på at aflevere og hente min søn i vuggestuen, og den kunne godt komme in handy om morgenen, når der ikke lige er tid til en hårvask. :)

 • Reply Cecilia 24.09.2012 at 19:18

  Hej Trine,

  Jeg vil især gerne prøve din tørshampoo, fordi mange – både bloggere og veninder – har rost den til skyerne :-)

 • Reply Tania Just 24.09.2012 at 19:18

  Jeg kan simpelthen bare ikke leve uden din Dry Shampoo. Den har reddet mig utallige morgener!!
  Men kunne vildt godt tænke at prøve hår olien – har hørt det skulle være paradis for håret og eftersom dine andre produkter ikke har slået fejl, kunne jeg heller ikke forestille mig dette produkt vil. :)
  Nyder at følge med i din blog. Af hjertet tak :)

 • Reply Stine 24.09.2012 at 19:18

  ‘argain Oil serum’ må gerne lande hos mig :—-)

 • Reply Nana Bjödstrup 24.09.2012 at 19:19

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få fingrene i din ‘Dry Shampoo’, da den lyder til at være super god, når man har en travl hverdag og ens hår hurtigt kommer til at klaske. Håber på at prøve den! :’)

  http://www.bjodstrup.blogspot.com

 • Reply Christina 24.09.2012 at 19:19

  Helt klart “Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner” – jeg har et meget tykt hår og har derfor, hele mit liv, haft problemer med at finde en rigtig balsam, som har kunnet give mig et glat og et ikke-uglet-hår, når jeg har været i bad. Jeg har også prøvet din balsam, og jeg må sige – den virker!
  Derfor ønsker(!!!!) jeg mig din serie – håber jeg vinder :))

 • Reply Cathrine 24.09.2012 at 19:19

  Ej hvor lækkert! Nu har jeg allerede 4 af produkterne, som jeg bruger flittigt og er rigtig glad for! Shampoo’en er den eneste jeg mangler, så den ville jeg da ikke have noget imod at prøve! Krydser fingre for jeg vinder :)

 • Reply Tilde 24.09.2012 at 19:20

  Åh, jeg kan jo slet ikke vælge noget som helst af det – vil helst gerne eje det hele :-)) Men tror det må blive enten saltvandsspray eller conditioneren, jeg ALLERHELST må eje.. Arganolie er jo bare SÅ lækkert for håret! Jeg håber jeg er heldig for en gangs skyld :-D Og tak for en super lækker blog!

 • Reply Pernille 24.09.2012 at 19:20

  Jeg ville elske at bruge Dry Shampooen, da jeg pendler halvanden time til arbejde hverdag – og mit hår er altid kedeligt og fedtet efter rejsen!

 • Reply Alberte 24.09.2012 at 19:20

  Meget fin give away, og hårprodukter er noget man tit er i uderskud af – jeg er ihvertfald –
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig din dry shampoo, da jeg tit springer en hårvask for meget over, af mangel på overskud og tid om morgenen ;) Derfor kunne jeg godt tænke mig at have et alternativ til de mørke vintermorgener, når det hele skal gå lidt stærkt! :)
  Hilsen Alberte!

 • Reply Alberte 24.09.2012 at 19:20

  Meget fin give away, og hårprodukter er noget man tit er i uderskud af – jeg er ihvertfald –
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig din dry shampoo, da jeg tit springer en hårvask for meget over, af mangel på overskud og tid om morgenen ;) Derfor kunne jeg godt tænke mig at have et alternativ til de mørke vintermorgener, når det hele skal gå lidt stærkt! :)
  Hilsen Alberte!

 • Reply Anne-Sofie 24.09.2012 at 19:21

  Jeg har typisk glat skandinavisk hår, så jeg vil enormt gerne prøve saltvandssprayen, så jeg kan få lidt mere struktur og fylde i mit ellers tynde hår! :)

 • Reply Joanna Nielsen 24.09.2012 at 19:22

  Mit hår er efterhånden godt slidt, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve olien, for at se om den kan rette op på mit ellers så slidte hår :)

  Kram

 • Reply Jo 24.09.2012 at 19:22

  Sikke en fin Give Away :) Jeg har længe gerne ville prøve dine produkter, men har ikke fået chancen for det endnu da jeg ikke er så tit hjemme i DK, så ihh jeg håber jeg vinder :)
  Jeg tænker at Trine’s Wardrobe Dry Shampoo kunne være spændende at teste da jeg specielt her om efteråret/vinteren ikke orker at vaske mit lange hår så ofte (fordi det er så længe om at tørre) og så kunne det være perfekt med en god tør-shampoo. Jeg elsker at du har lavet dine produkter uden parabener – det er et kæmpe plus hos mig!

 • Reply Ann-sofie 24.09.2012 at 19:22

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din dry shampoo da jeg nok “kommer til” at vaske mit hår alt for meget… Tak for en fantastisk blog! :)

 • Reply Nicoline 24.09.2012 at 19:23

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din shampoo og conditioner. Jeg går meget op i, at jeg bruger ordentlig shampoo og conditioner til mit hår, da jeg får farvet hår rimelig ofte, men jeg vil samtidig gerne have hår, der ikke syner skadet.
  Derudover vil din saltvandsspray være guuuuudeskøn, da det vil spare mig for en masse tid foran spejlet hver morgen!
  Fingers crossed. :-)

 • Reply Maria 24.09.2012 at 19:23

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at prøve; Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. Mit hår bliver sindsygt hurtigt slidt og ødelagt, spidserne spalter og knækker og det er sindsygt tørt. Har tyndt skandinavisk hår med en del fald og krøller som bare er umulige at styre. Har prøvet enormt meget til håret men endnu ikke stødt på det optimale produkt. Kunne godt tænke mig at prøve Oil seummet da den lyder super god og som en mulighed til mit hår. Så den måtte meget gerne komme på prøve hjemme hos mig :)

 • Reply katrine ingrid 24.09.2012 at 19:24

  juhuuu!
  jeg kunne godt tænke mig det hele, men især Argan Oil Serum, da det er lige hvad mit hår trænger til.

 • Reply anni 24.09.2012 at 19:24

  dry shampoo’en må gerne være min

 • Reply Line 24.09.2012 at 19:25

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig Argan Oil Conditioner. Da jeg føntørre og glatter mit hår hverdag – Hvilket ikke er så godt for det.
  Men som typisk teenagepige tænker man nok mere på udsende ;)
  Så kunne rigtig godt tænke mig den, da det vil være godt for håret. Har hørt meget godt om dine produkter, så kunne rigtig godt tænke mig den! :)
  Hilsen Line :)

 • Reply Anna 24.09.2012 at 19:26

  Uh! det hele! ej jeg ville elske at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum da jeg aldrig har prøvet serum før – men tror at mit hår ville have rigtig rigtig godt af det :)

 • Reply Elizabeth 24.09.2012 at 19:26

  Sikke en god konkurrence! Jeg ville gerne prøve salt-vands-spray’en!

  KH Elizabeth

 • Reply Regitze 24.09.2012 at 19:26

  Ej en dejlig giveaway! Jeg har saltvands sprayen, og elsker den virkelig, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampooen, da mit hår har en tendens til at blive let fedtet:)

 • Reply Stine 24.09.2012 at 19:26

  Jeg kunne helt klart bedst tænkte mig at prøve din dry-shampoo, da jeg kun har hørt gode ting omkring den og aldrig selv har fundet en dry-shampoo til rimelige penge, som stadig fungerer ordentligt!

 • Reply Lise 24.09.2012 at 19:26

  Jeg synes, det kunne være fedt at prøve din Dry Shampoo. Er sikker på, at den er god, hvis jeg ikke lige orker at vaske hår på 2. dagen :-)

 • Reply Trine 24.09.2012 at 19:27

  Jeg har alle 4 produkter undtaget hårserum’en, så derfor vil jeg mægtig gerne prøve den også.. Jeg er super tilfreds med de andre 4 produkter, og eftersom jeg vil fortsætte med at bruge disse, kunne sådan en giveaway være super, og ja give mig muligheden for også at blive (måske) afhængig af din serum =) Go mandag =)

 • Reply Freja Agerkvist 24.09.2012 at 19:28

  Dry shampoo! Ville være en perfekt opfriskning efter en lang (lørdags)vagt i H&M – især hvis man skal direkte videre!

 • Reply maria k. 24.09.2012 at 19:29

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo

 • Reply Emma2 24.09.2012 at 19:30

  Jeg ville elske din saltvandspray, har stået med den så mange gange i hånden, og overvejet.
  men så har der stået en billigere en ved siden af og da jeg er fattig studerende måtte jeg jo ty til den billige.
  Men ja saltvandssprayen er lige mig, bruger den hver evig eneste dag!
  (lovvvve your amazing style!)

 • Reply kaja 24.09.2012 at 19:30

  Jeg har allerede tørshampoo, serum og saltvandsspray, og jeg er ovenud tilfreds med alle tre! Så kunne sagtens bruge mere af det min vej, da de jo desværre ikke er utømmelige :( Derudover har jeg længe været på udkig efter både shampoo og balsam, som kan tæmme og fugte mit hår, men har endnu ikke haft heldet med at finde de optimale produkter, og jeg har desværre ikke fået afprøvet dine endnu.. Så jeg ville blive en glad vinder!

 • Reply Marie 24.09.2012 at 19:31

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve saltvandssprayen, da jeg savner strandlooket som desværre ikke længere er muligt at opnå den naturlige vej længere .. suk :)

  Krydser fingre!

 • Reply FANCYTHAT 24.09.2012 at 19:31

  Hej Trine.

  Dejlig konkurrence! Jeg kunne godt tænke mig at prøve: Trine’s Wardrobe Salt Water Spray :)

  God aften.

  //Tina :)

 • Reply Louise Joli 24.09.2012 at 19:32

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampoo’en.. Har haft svært ved at finde en der passede til mig, og har nu efterhånden hørt meget godt om din, så den står øverst på listen :)

 • Reply Laura 24.09.2012 at 19:32

  Jeg har SÅ store problemer med min hovedbund, ingen kan fortælle mig hvad jeg skal gøre, så har prøvet et hav af forskellige shampooer. Har aldrig prøvet en fra dit mærke, og dette vil jo være helt perfekt lejlighed til det. Elsker konceptet med ingen parabener, så den shampoo skulle ikke løbe for mange gange rundt om min bruser ;D
  Love love til dig Trine :)

 • Reply Mia HB 24.09.2012 at 19:32

  Din hårserum! Den lyder så hamrende lækker og lige som noget et affarvet hår ville labbe i sig!
  Desuden er det ikke dig der skal takke os – det er os der skal takke dig for en helt fantastisk blog <3

 • Reply Michelle Castillo 24.09.2012 at 19:33

  uuh, jeg kunne specielt godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo.
  Jeg har prøvet et tal af forskellige tørshampoo’s men aldrig været helt tilfreds.. men måske denne kunne blive en favorit og fast inventar hjemme hos mig :)

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 19:33

  Jeg har ledt efter netop din tørshampoo på Bornholm, men uden held – så det er bestemt et højt ønske! Har ikke turde kaste mig ud i andre, da de eftersigende skulle gøre håret gråligt, og derfor tænkte jeg at din måtte være det bedste valg eftersom du har brunt hår ligesom jeg selv! :-)

 • Reply EmmaW 24.09.2012 at 19:34

  Jeg ville elske din saltvandspray, har stået med den så mange gange i hånden, og overvejet.
  men så har der stået en billigere en ved siden af og da jeg er fattig studerende måtte jeg jo ty til den billige.
  Men ja saltvandssprayen er lige mig, bruger den hver evig eneste dag!
  (lovvvve your amazing outfits!)

 • Reply matilde 24.09.2012 at 19:34

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner kunne jeg godt tænke mig, da jeg simpelthen har ødelagt mit hår ved farvning. Jeg vil lige sige jeg har din salt water spray, og den er bare super! :-)

 • Reply Pernille 24.09.2012 at 19:34

  Jeg kunne især godt tænke mig Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg har det hurtigt med at få spaltede spidser og når man ikke lige har pengene til at tage til frisøren hver uge, eller lign., så er det meget rart at have et serum der hjælper på det :-)

 • Reply Kathrine 24.09.2012 at 19:34

  Det ville være vidunderligt, hvis jeg snart kunne slippe ud af mit elvital-pantene-dårlig-shampoo-helvede, og måske blive positivt overrasket over hvad en shampoo kan. Håber på Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo kan skabe en ny romance mellem mig og mit hår :)
  – Kathrine

 • Reply Heidi 24.09.2012 at 19:35

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve tørshampooen, da jeg endnu ikke har fundet en der fungerer ordentligt i mit hår.

 • Reply Julie L 24.09.2012 at 19:35

  Hej Trine. Jeg er en kæmpe tør og lys manke som suger så meget pleje til mig, at min ejer ikke kan følge med. I dette efterårsvejr kruser jeg og slå ud i vildskab. Derfor ville jeg (og min ejer) blive glad for at prøve din argon oil conditioner, som nok skulle kunne få mig under kontrol. Xoxo Manken

 • Reply Anne-Sofie Hansen 24.09.2012 at 19:35

  Jeg ville rigtig gerne prøve din Dry Shampoo, fordi jeg altid synes dit hår ser sååå lækkert ud. Rodet og stilet på samme tid. Og så vil det bare være dejligt at prøve at vinde sådan en konkurrence, særligt når man er studerende og ikke har så mange penge :)

 • Reply Amy 24.09.2012 at 19:36

  Uha, lækker give-away! :)
  Jeg vil gerne prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum” Hvem kan ikke bruge et smidigt og glansfuldt hår? :D

  http://www.amydyrholmkristiansen.dk/

 • Reply Tanja 24.09.2012 at 19:36

  Åhh, det er da en dejlig giveaway. Mit hår bliver ofte farvet, så der skal virkelig gode produkter til at holde mit hår sundt og smidigt. Alle produkterne lyder som rigtig gode, men hvis jeg kun skal vælge en, er det helt klart – “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”. :)

 • Reply Mette Friis 24.09.2012 at 19:37

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum – Jeg har utrolig ødelagt hår, efter tusindvis af affarvninger, så det fortjener snart en (meget) tiltræng t velforplejning <3 Derfor er hele serien vel også et must ;) KRYDSER FINGRE!

 • Reply Ida 24.09.2012 at 19:38

  Ej hvor er det lækkert! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din saltvandsspray da jeg har prøvet mange igennem tiden, men endnu ikke har fundet en der kan forvandle mit fine, lyse, glatte hår til en lidt mere livlig og spændende frisure.
  Er sikker på at dine produkter vil være mere end et forsøg værd! :-)

 • Reply Line T 24.09.2012 at 19:39

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo! Den lyder lækker :)

 • Reply Mie Skriver 24.09.2012 at 19:39

  Årh, Trine! Hvor er det for lækkert! Jeg kan slet ikke vælge! Men jeg kunne især godt tænke mig at prøve den Oil serum, da mit krøller hår godt kan blive lidt tørt! Men jeg vil virkelig gerne prøve det hele!:O Det er dejligt, der er argan olie i produkterne – det synes jeg er vildt lækkert!
  XOXO en trofast læser, Mie S.:-)

 • Reply Line Brinch 24.09.2012 at 19:40

  Der er slet ingen tvivl… Jeg vil rigtig gerne prøve din “Argan Oil Conditioner” – den bliver revet væk fra hylderne i Matas i Kolding hver eneste uge. Men generelt kunne jeg godt tænke mig at prøve hele serien. Da det i den grad tiltaler mig at de er parabenefrie. Og med, en næsten indfødt, skræk for frisører tror jeg mine slidte spidser ville have godt af lidt af det skyroste Argan Oil ;)

 • Reply Mette 24.09.2012 at 19:40

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve din tørshampoo! Jeg er afhængig af tørshampoo, men synes der er mange der gør mit brune hår hvidt. Du har så flot og mørk hår, så har store forventninger til den :-)

 • Reply Anna 24.09.2012 at 19:40

  Kunne helt vildt godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum’et! Det lyder lige præcis som det min hår har brug for :-)

 • Reply Mame 24.09.2012 at 19:40

  Jeg vil gerne prøve både shampoo og conditioner, er altid på udkig efter gode, nye produkter, der passer til og passer på mit hår :)

 • Reply Lise 24.09.2012 at 19:41

  Din Dry Shampoo! Har prøvet nogle forskellige uden held, og har læst mange gode ting om din! Så det kunne da være helt utrolig festligt ;)

 • Reply Cecilie 24.09.2012 at 19:41

  Hej – sikke en lækker give-away!
  Ville elske at eje saltvandssprayen, da mit hår ofte bare hænger fladt ned om morgenen og godt kunne bruge lidt liv.
  Men alle dine produkter ser nu lækre ud! Krydser fingre :-)

 • Reply Anette 24.09.2012 at 19:42

  Ihh jeg ville gerne se om jeg kunne få styr på mit hår med Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo, det har aldrig rigtig lykkedes for mig at finde en shampoo der vil mit hår det godt.

 • Reply Camilla 24.09.2012 at 19:42

  Jeg vil SÅ gerne have Trines Wardrobe dry shampoo! Mit hår bliver nemt fedtet, så den lyder god til mit hår. Derudover vil jeg også gerne have det “matte” look. Jeg har altid hørt gode ting om dry shampoo, men har aldrig fået købt en, og har heller aldrig vidst hvilken jeg skulle gå efter, men denne her lyder perfekt! Og så trænger mit hår også bare generelt til noget godt og sundt pleje for håret.

 • Reply Anne 24.09.2012 at 19:43

  Nu har jeg både shampoo, conditioner og olien, som jeg bruger hver dag, så jeg kunne rigtigt godt tænke mig at prøve den populære hårpudder. :)

 • Reply Laura 24.09.2012 at 19:44

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner da jeg indtil nu har brugt serum, men har fået at vide af mange af mine veninder af olie er MEGET bedre :) Har allerede din dry shampoo og den er super!

 • Reply Cecilie G 24.09.2012 at 19:45

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve din saltvandsspray og din tørshampoo, for jeg elsker simpelthen den måde dit hår sidder på!! Har enlig den største lyst til at prøve alle produkterne, bare fordi at det er dig som har lavet dem. Kort kommentar måske, men synes det kan gøres hurtigt!

 • Reply Charlotte P 24.09.2012 at 19:45

  Vil gerne prøve Argan Oil Serum, da mit har er virkelig ødelagt efter diverse farvninger! Så fingers crossed :-)

 • Reply Laura 24.09.2012 at 19:45

  Dem alle sammen! men særligt Dry Shampooen til de travle morgener, hvor overskuddet er på et minimum og dovenskaben tager over og man ikke liiige når den der hårvask.

 • Reply Malene 24.09.2012 at 19:46

  Jeg vil rigtig, rigtig gerne prøve saltvandssprayen og hårolien.
  Jeg har allerede (næsten ikke mere) tørshampoo og jeg er rigtig glad for den.

 • Reply Sara 24.09.2012 at 19:46

  kunne godt tænke mig at prøve det hele af, men allerhelst serum’en! :)

 • Reply Danica / Fit For Livin 24.09.2012 at 19:46

  Nu har jeg hørt så meget godt om din tørshampoo fra andre bloggere, så det er klart den jeg helst vil prøve :) Jeg leder nemlig stadigvæk efter den perfekte tørshampoo.

  Krydser fingre!

 • Reply Stine 24.09.2012 at 19:46

  Lækker konkurrence. Jeg kunne især godt tænke mig at prøve din argan oil serum. Det kunne mit hår godt bruge her i den kommende vinter.

  /Stine

 • Reply Mie 24.09.2012 at 19:46

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve Salt water spray, da jeg er total fan af dit hår (og du skriver jo du bruger denne til at få bølger i håret) :)

 • Reply Heidi BJ 24.09.2012 at 19:47

  Skøn konkurrence!!
  Nu hvor vi går en koldere tid i møde, kunne jeg rigtig godt tænke mig at pleje mit hår med din Argan Oil Shampoo :)

 • Reply Jo F 24.09.2012 at 19:47

  Jeg kunne enormt godt tænke mig at afprøve Argan Oil Conditioner, da jeg ønsker at bevare mit i forvejen sunde hår. Også selvfølgelig kunne jeg også godt tænke mig at vinde alt det andet, for det lyder til at være nogle fantastiske produkter!

 • Reply Anita 24.09.2012 at 19:47

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, fordi at jeg bruger saltvands spray næsten hverdag, jeg har bare ikke fundet den perfekte endu. Men jeg må lige tilføje at det var et svært valg :-)

 • Reply Mie 24.09.2012 at 19:47

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo ville jeg især elske at prøve :-)

 • Reply Stine 24.09.2012 at 19:48

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve salt water spray. Tak for en god blog :)

 • Reply Inge H. 24.09.2012 at 19:49

  Årh, ville rigtig gerne prøve din balsam! Jeg passer på alle punkterne i beskrivelsen, med hår der har været rødt, sort, (gult), lyst og brunt- Jeg har nu langt hår (vi snakker midten af ryggen) men med meget spaltede spidser og kronisk tørt hår… Hjælp :(

 • Reply Sara 24.09.2012 at 19:50

  Har allerede brugt næsten en hel Argan Oil Serum op, og det er et totalt must for mit hår for tiden!! Det får det til at se sundt og lækkert ud og kunne simpelthen ikke leve uden den. Derfor ville jeg elske at prøve Argan Oil Shampoo, der kan give mit hår lidt ekstra styrke i de kommende kolde måneder. Og hårpudderen ville selvfølgelig også blive fast inventar i håndtasken, til at give frisuren et boost i løbet af dagen, hvor det normalt bliver kedeligt og slasket

 • Reply Simone 24.09.2012 at 19:50

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig ar prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner. Mit valg falder på den, fordi jeg har krøller og mit hår simpelthen bliver så hurtigt tørt og slidt i spidserne. !

 • Reply Sofie Hedensted 24.09.2012 at 19:50

  Et af de produkter jeg allerhelst vil prøve, er din shampoo. jeg mangler en god én, der ikke skader mit allerede ødelagte hår mere end højest nødvendigt og den lyder super god :)

 • Reply Simone 24.09.2012 at 19:51

  Jeg er særligt ret ængstelig efter din dry shampoo.. :)

 • Reply Signe 24.09.2012 at 19:52

  Vil utrolig gerne prøve “Trine’s Wardrobe Dry Shampoo”! :-)

 • Reply Ditte K. R. 24.09.2012 at 19:53

  Hej :) Jeg har længe tænkt på at købe hårpudderen, da jeg har prøvet så mange forskellige efterhånden, og jeg synes ikke jeg har fundet den rette endnu . Har kun hørt godt om den :) Men er generelt nok lidt for dårlig til at passe på mit hår, og nu hvor vinterkulden snart kommer, kunne det især trænge til lidt ekstra kærlighed. Så jeg krydser fingre :)

 • Reply Olga 24.09.2012 at 19:53

  Hej Trine! Jeg har selv overvejet at løbe nogle af dine produkter! De ser virkelig lækre ud og emballagen er virkelig fed!
  Dig og din blog er nogle af mine ynglings! Jeg kunne alt for godt tænke mig at prøve din dry shampoo – da det er virkelig irreterende med fedtet hår! Det lyder nemt, ligesom jeg kan lide det.
  Knus Olga

 • Reply Mette M 24.09.2012 at 19:54

  Jeg vil elske at prøve din serum.
  Xx Mette

 • Reply Christine 24.09.2012 at 19:54

  Jeg har længe ledt efter en dry shampoo – og hvorfor ikke prøve din? :)

 • Reply Amalie H 24.09.2012 at 19:55

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo da mit hår godt kunne trænge til lidt pleje. Da jeg har et meget stort og tykt hår :-)

 • Reply Louise Hansen 24.09.2012 at 19:56

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din shampoo. Mit krøllede hår er lidt en udfordring til tider og nu hvor vi nærmer os en (sikkert) tørt og koldt vinter håber jeg det kunne være min redning :)

 • Reply Henriette W. 24.09.2012 at 19:57

  Kan næsten kun forestille mig hvor meget godt “Argan Oil Serum” kan gøre for håret i efterårsblæst og -kulde, så det bliver mit pick.

 • Reply simone bødker 24.09.2012 at 19:58

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve conditioneren, da jeg har virkelig spaltede spidser og generelt bare virkelig skadet hår :) håber jeg vinder!

 • Reply Christine 24.09.2012 at 19:58

  Jeg trænger virkelig til at prøve en god dry shampoo, da jeg med en lille datter på 1,5 og travle morgener, ikke lige altid har tid til at få vasket hår… Har prøvet flere forskellige men ingen var en succes!

 • Reply Amalie Johanne Hansen 24.09.2012 at 19:59

  Ej hvor lækkert!
  Jeg kunne mest tænke mig Argan Oil Shampooen, da den jo er perfekt nu her hvor det bliver koldt,
  men ellers synes jeg alle tingene lyder lækre.

 • Reply Sara 24.09.2012 at 19:59

  Jeg kunne godt tænke mig, at vinde “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”. Mit hår bliver hurtigt tørt og jeg får let spaltede spidser – og så har jeg aldrig fundet mig et produkt, som kunne give mit hår glans.

 • Reply Ninette 24.09.2012 at 20:00

  Jeg kunne så godt tænke mig at prøve olien, da mit lange, tykke hår godt kunne bruge lidt fugt i lokkerne her til vinter gennem kolde københavn på cykel ;) og så er jeg så heldig at have prøvet både tør- og normal shampooen da jeg købte dem lige da de udkom (og jeg er rigtig glad for dem) <3

 • Reply Sidse 24.09.2012 at 20:00

  Jeg har allerede din dry shampoo, og jeg elsker den – Den kan virkelig anbefales. :-) Kunne utrolig godt tænke mig, at prøve din shampoo og balsam, da jeg leder efter en ny serie. :-)

 • Reply cecilie 24.09.2012 at 20:00

  Okay, når alle de andre (nærmest) heller ikke kan begrænse sig, gør jeg det altså heller ikke.

  Argan Oil Serum fordi alt mit krøl v i r k e lig trænger til noget seriøs pleje. Og så ville den der
  Salt Water Spray kunne holde gang i dem(krøllerne that is)

 • Reply Karen 24.09.2012 at 20:00

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve olien. Jeg synes ikke der findes så mange på markedet i danmark endnu, og dem er findes er langt fra budgetvenlige. Mit hår er meget tørt fra naturens side af – min mormor er af syd-europæisk afstamning, og jeg har været så “heldig” at få det tørre og krusede hår fra hende – det kræver meget pleje, og gode produkter er et must, hvis det skal være langt og sundt. Desværre er det svært, at finde gode produkter til en god pris, men men men, Trine, måske du har lavet om på det???

 • Reply anne 24.09.2012 at 20:01

  Har allerede prøvet saltvandet og olien – og de bliver ved med at stå på mit badeværelse! Men ville da gerne se om din shampoo og balsam er lige så gode produkter – så kan de jo også få en fast plads :)

 • Reply Mette/rosesinrags 24.09.2012 at 20:02

  Saltvandsspray! Mit hår har brug for tekstur, og elsker det cool messy look, man får af saltvandsspray:)

 • Reply Lisa 24.09.2012 at 20:03

  Det må helt sikkert være din tør shampoo! Det tror jeg helt sikkert vil kunne gøre noget godt for mit hår :-)

 • Reply Pernille Svane 24.09.2012 at 20:03

  Ihh hvor ville det være lækkert at vinde dine lækre produkter:) Først og fremmest er det vidst lækkert at alle dine produkter er paraben fri.. kunne rigtig godt tænke mig at prøve Argan Oil Shampoo’en, en god shampoo må være fundamentet til et sundt hår:) Krydser fingre for heldet er med mig !

 • Reply Linda 24.09.2012 at 20:03

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Salt Water Spray” :-)

 • Reply Maria 24.09.2012 at 20:04

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve tørshampooen, da da jeg på mit arbejde skal møde kl. 6.30 og ofte ikke kan overskue at vaske hår inden, jeg møder. Jeg har længe ledt efter den perfekte løsning, der giver et nyvasket look og en smule fylde i mit ellers flade hår.

 • Reply Josefine Hilden 24.09.2012 at 20:04

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo helt klart! Har endnu ikke fundet en der fungerer ordenligt, så kunne være så godt at prøve denne! :-)

 • Reply Maria 24.09.2012 at 20:04

  Jeg vil især gerne prøve dit serum, da jeg elsker alt der har med olier og koncentrater at gøre, både i hudpleje og i hårpleje. Jeg har faktisk aldrig prøvet en dry shampoo, så ville også stå højt på min liste :)

 • Reply Sasja 24.09.2012 at 20:05

  fortiden har jeg et eller andet for hårolier så jeg skal da klart prøve Argan Oil Serum, min hår elsker simpelthen olie. og ikke mindst min selvtillid gør, jeg føler mig for lækker med dejlig olie i håret :)

 • Reply Josefine 24.09.2012 at 20:05

  Salt Water Spray! Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve! Jeg har altid syntes, at mit hår minder om dit, og derfor bliver jeg så glad, når jeg ser dit flotte hår. Jeg elsker dine krøller, og kunne godt tænke mig saltvandsprayen for at prøve at fremhæve mine egne krøller, eller bare få lækkert hår, som man gør på stranden. ;-)
  Jeg er fast læser af din blog, og kunne rigtig godt tænke mig at prøve hele din lækre hårproduktserie!

  Mange kærlige hilsner, Josefine

 • Reply Anna-Katrine 24.09.2012 at 20:05

  Hvis jeg kun skal vælge ét produkt så ville jeg nok vælge “Argan Oil Serum” fordi jeg efterhånden har prøvet mange forskellige ting som skulle gøre håret blødt, men intet har rigtig virket.. Så din olie vil jeg gerne prøve:)
  Btw vil jeg også bare lige sige at jeg er helt vild med din blog Trine, du gør det rigtig godt:)

 • Reply Vibeke 24.09.2012 at 20:05

  Jeg vil gerne prøve din dry shampoo. Er allerede meget glad for saltvandssprayen og serumen :-)

 • Reply Pernille 24.09.2012 at 20:08

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve shampoo+conditioner, da jeg er lidt på udkig efter et nyt godt mærke :-)
  Har indtil videre prøvet din saltvandsspray og dry shampoo, og har været fuld tilfreds! Så thumbs up herfra, og så krydser jeg bare fingre for at jeg bliver den heldige vinder :-)

 • Reply Anita Lykke 24.09.2012 at 20:08

  S.E.J.T.!!!! :) Vil VILDT gerne prøve din Dry Shampoo, da jeg ikke har fundet en endnu jeg synes er god. Og mit hår blir nemt fladt og fedtet så håber at din forhåbentlig kan gøre noget godt for mit hår ;-)

 • Reply Louise An 24.09.2012 at 20:08

  Jeg kunne vældig godt tænke mig at prøve argonolien – jeg synes altid at mit hår føles lidt tørt og kedeligt, så det håber jeg at den ville kunne ændre på!

 • Reply Emilie M 24.09.2012 at 20:08

  Ville elske at få lov at prøve din shampoo! Har netop været ved en frisør der skældte mig ud, for ikke at pleje mit hår nok. Forhåbentlig ville den kunne hjælpe – især sammen med balsamen. Har i forvejen meget gavn af olien, som er rigtig lækker, men snart brugt op :(
  Jeg synes måske til gengæld at jeg takker lidt for lidt for en virkelig god blog, som jeg har fulgt i flere år nu. Du gør det godt!

 • Reply Marie joost 24.09.2012 at 20:09

  Jeg er meget interesseret i at prøve dry shampooen Eller saltvands sprayen har Ilke fundet den rigtige endnu!
  Super fed konkurrence! Du er så super inspirrende for os andre unger piger!

 • Reply Monica Petersen 24.09.2012 at 20:12

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :-)

 • Reply Regine Petersen 24.09.2012 at 20:12

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg desværre lider at spaltede spidser :(

 • Reply Louise 24.09.2012 at 20:13

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum – har allerede købt balsamen og den er virkelig god og dufter dejligt!

 • Reply Masja 24.09.2012 at 20:15

  Argan Oil Serum!

 • Reply Mia Malene 24.09.2012 at 20:15

  Har prøvet dry shampoo og salt water spray og jeg elsker dem, så nu vil jeg rigtig gerne prøve shampoo (og balsam)!

 • Reply Louise L. 24.09.2012 at 20:15

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve tør shampooen. Jeg har prøvet flere forskellige mærker, men endnu ikke fundet en, der gjorde jobbet ordentlig!

 • Reply Julie Lønstrup 24.09.2012 at 20:16

  Jeg kan ikke helt bestemme mig for om det skulle være saltvandssprayen, eller tørshampooen. Jeg er kæmpe fan af det look saltvandsspray giver, men jeg er samtidig en pige som dyrker motion 5 gange om ugen, hvilket vil sige at mit hår hurtigt bliver fedtet hvis jeg ikke går i bad på dagen :(

 • Reply Henriette 24.09.2012 at 20:17

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve tørshampooen! Jeg elsker at det kan redde enhver morgen hvor håret ikke lige vil hvad jeg vil. Jeg har dog endnu ikke formået at finde en der virker til min mørke hårfarve – men jeg vil vurdere at det her produkt er det bedste bud længe :)

 • Reply Cecilie 24.09.2012 at 20:17

  Jeg ville elske at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg er så heldig/uheldig at være udstyret med en masse krøller, som jeg ikke altid ved hvad jeg skal gøre ved! Det kunne være rart med et produkt, der kunne samle håret og gøre det en smule mere smidigt, uden det involvere eksempelvis fladjern :-))

 • Reply Louise 24.09.2012 at 20:18

  Dry shampoo!! Den lyder så lækker!

 • Reply Michella Larsen 24.09.2012 at 20:18

  Heyy! Jeg kunne godt tænke mig at prøve din “Dry shampoo”, da min hår er utrolig fladt og mangler lidt volume, men også fordi mit hår har det med at blive hurtig fedtet af en eller anden underlig grund! :/
  Og jeg synes altid din hår ser frisk og voluminøs ud, hvilket jeg godt kunne tænke mig!:)

 • Reply Louise F 24.09.2012 at 20:18

  Jeg ville især gerne prøve din salt Water spray da jeg godt kan bruge lidt mere volume og et produkt der giver det rodede (beach) look da jeg normalt har meget fint hår, og ofte blot har en lidt “flad” frisure. Tænker den kunne give et lille pift :-)

 • Reply Mia 24.09.2012 at 20:19

  Jeg er også den heldige ejer af saltvandsspray’en og er blevet afhængig af den! jeg har meget fint hår, og kunne godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum til de spaltede spidser :-)

  TAK for en rigtig god blog, trine!

 • Reply cecilie lindholdt 24.09.2012 at 20:19

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve argan olien, da mit hår har det med at blive meget tørt og elektrisk her om efteråret/vinteren, og tror/håber den ville kunne tæmme det ;)

 • Reply nanna 24.09.2012 at 20:21

  Dry shampoo

 • Reply Freja 24.09.2012 at 20:21

  Jeg kunne vildt godt tænke mig, at prøve din shampoo! <3
  Jeg har langt, tykt og sundt hår, og det er jeg rimelig sikker på, er fordi jeg holder mig væk fra alt andet end shampoo.
  Nogengange glatter og krøller jeg det dog, så din varmebeskyttende spray lyder altså også ret fristende ;)

 • Reply Ida 24.09.2012 at 20:22

  Yeah! Jeg vil så gerne prøve argan olien, men fik ikke slået til, da der var tilbud i Matas for nyligt.

 • Reply Mette 24.09.2012 at 20:23

  Jeg har langt, glat og silkeblødt hår, og når vejret begynder at skifte, som det desværre allerede gør nu (SEPTEMEBER?!), bliver det fladt og slasket at se på. Jeg ville derfor virkelig gerne prøve saltvands sprayen for at skabe noget tekstur og fylde!

 • Reply Emilie 24.09.2012 at 20:25

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo. Da jeg kun har hørt godt om den!

 • Reply Freja 24.09.2012 at 20:25

  *Jeg mente Argan Oil Serum :O :P :D

 • Reply Katrine K 24.09.2012 at 20:25

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo, da jeg faktisk aldrig har prøvet tørshampoo og gerne vil give mig i kast med det :-)

 • Reply Anna Prudholm 24.09.2012 at 20:26

  Hvordan skal man kunne vælge kun et? Alle dine produkter ser jo så lækre ud! Men tror nu alligevel jeg må sige Salt Water sprayen, da jeg har hørt så meget godt om saltvandsspray generelt og så i særdeleshed om dit! Kunne nemlig rigtig godt tænke mig at få fald i mit tunge hår, og det er de færreste produkter der virker i mere end en time i mit hår! Så jeg håber at din vil kunne noget de andre ikke kan!
  Lækker konkurrence!

 • Reply Frederikke 24.09.2012 at 20:26

  Jeg vil virkelig gerne prøve din dry shampoo, da jeg har været ret uheldig med tør shampoo’er de sidste mange gange, og synes ikke rigtig jeg har kunne finde en der virker helt optimalt for mig. Måske denne kunne være den heldige vinder? Jeg krydser i hvert fald fingre! :)

 • Reply Mia 24.09.2012 at 20:26

  jeg bruger allerede tørshampooen næsten hver dag (er på min tredje nu!) og saltvandssprayen når jeg skal i byen og håret skal have lidt ekstra fylde :-) gad rigtig godt prøve alle de andre produkter, især olien er på min ønskeliste, fordi jeg styler mit hår hver dag og godt kunne bruge noget ekstra pleje.

 • Reply sophie 24.09.2012 at 20:28

  Super fed give away. Har længe gerne ville prøve dine produkter, så det er jo fantastisk :D jeg kunne især godt tænke mig at få serum, da mine spidser nærmest altid er tørre. Også selvom jeg lige er blevet klippet. Så trænger til lidt ekstra pleje :)

 • Reply Christina 24.09.2012 at 20:28

  Hej Trine

  Jeg ku rigtig godt tænke mig at prøve din saltvandsspray! Jeg har typisk skandinavisk hår – tyndt og fint, og derfor ret svært at få noget som helt fylde i. Drømmer om et lidt rodet “jeg er lige stået ud af sengen”-hår, men det er godt nok svært at opnå med det hår naturen har givet mig. Håber derfor din saltvandsspray kan hjælpe mig :)

 • Reply Charlotte S. 24.09.2012 at 20:28

  Jeg bruger allerede shampooen og olien, men vil gerne prøve Dry Shampoo – og er forresten vildt begejstret for serien, Trine :-)

 • Reply Ditte Marie 24.09.2012 at 20:29

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig hele serien, men specielt shampooen, da jeg har virkelig svært ved at finde en god! Mit hår er tykt og har let til krus, så måske din shampoo er den der kan rede mit hår den kommende vinter;) Jeg krydser fingre!!

 • Reply Sofe 24.09.2012 at 20:29

  Mit hår og jeg kan ikke leve uden balsam, så derfor vil jeg rigtig gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner!

 • Reply Malene H 24.09.2012 at 20:31

  Jeg kunne virkelig godt tænkte mig at prøve saltvandssprayen, tror den kunne være helt fantastisk til mine naturkrøller, hvilket argan oil serum nok også ville være. Det er sygt svært at vælge en for tørshampoo kan give en rigtig lækker volumen.. :)

 • Reply Laura Holm 24.09.2012 at 20:31

  Argan oil serum & din saltvandsspray har jeg længe haft lyst til at prøve! Mit hår trænger virkelig til at god omgang pleje, når vi går vinteren i møde, så det ville være så skønt at vinde den her give-away :-))

  Fingers crossed!

 • Reply Christina 24.09.2012 at 20:32

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum, da mit hår virkelig trænger til ekstra pleje!

 • Reply Lili xxx 24.09.2012 at 20:32

  Er HELT vild med din saltvandspray, og bruger den allerede. Den virker perfekt i mit fine hår og får yndige krøller frem, jeg ikke vidste jeg havde :) Har ikke prøvet din shampoo og conditioner endnu, og da jeg forbruger en del conditioner må det blive den jeg kunne tænke mig at prøve – hvis jeg altså skal vælge én! :) Tommeltotten så meget op for dine virkelig brugbare og smukke produkter.
  Kh. Lili

 • Reply Ida Toft 24.09.2012 at 20:33

  Jamen Trine, hvor er det den bedste give away længe! – Jeg har både DIN Argan Oil shampoo og Argan Oil Conditioner. Disse produkter er det bedste til mit hår, og jeg har virkelig prøvet mange forskellige. Det jeg egentlig rigtig gerne ville prøve var din serum som det lille ekstra til mine slidte spidser.

 • Reply Sofie H 24.09.2012 at 20:35

  Hej Trine, hvor ville det bare være dejligt at vinde. Jeg har desværre ikke fået prøvet nogle af produkterne endnu, men jeg vil meget gerne prøve din saltvandsspray, da jeg om sommeren elsker den måde mit hår er på efter en tur i vandet. Håber den kan give samme effekt.

 • Reply Lea 24.09.2012 at 20:35

  det er svært at vælge! kunne virkelig godt tænke mig at prøve alle dine hårprodukter, men må nok sige saltvandsspray. Mit hår er rimelig flat og de få krøller jeg har gør det bare ikke…. :)

 • Reply TrineGM 24.09.2012 at 20:37

  Jeg ønsker mig din tørshampoo.
  Jeg har længe været en sucker for toni og guys’ tør shampoo, og køber et lager med hjem fra London hver gang jeg er der (det er meget mere overkommelig i prisen derovre).
  Nu er lager så brugt op og mine sparegris er tom, og her står jeg med fedtet hår! ih, hvor jeg håber det bliver mig!!!!

 • Reply Kristine 24.09.2012 at 20:37

  Jeg vil elske at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray. jeg har altid ville prøve sådan en salt water spray, men har bare aldrig taget mig sammen til at købe en :(!
  Men det kunne være lækkert at prøve! Især fordi jeg virkelig mangler volume i mit hår!

 • Reply Tanja Maria 24.09.2012 at 20:37

  Wow, en flot give away!
  Personligt kunne jeg godt tænke mig at prøve din tørshampoo! Er nemlig på jagt efter en ny og har indtil nu kun hørt positive anmeldelser af dine tørshampoo.

 • Reply Signe 24.09.2012 at 20:38

  Jeg har hørt SÅ meget godt om saltwater spray’en og også dry shampo’en. Jeg ville simpelthen elske at prøve begge ting. Jeg er nemlig typen der ikke vasker hår hver dag, både fordi jeg bedst kan lide det lidt “rodede” look og fordi jeg jo generelt er bedre for håret. Det ville en dry shampoo og en saltwater spray passe perfekt til.. :-)

 • Reply caroline 24.09.2012 at 20:40

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve saltvands spayen, da jeg aldrig prøvet sådan en før og har rigtig tyndt hår der tit har brug for lidt fylde eller ulethed, men uden at være ulet :)

 • Reply Katja 24.09.2012 at 20:41

  Jeg bruger allerede din shampoo, og skal hurtigt have fat i hele serien. Er rigtig glad for shampooen.
  Men vil gerne takke ja, helt gratis :D

 • Reply Ann 24.09.2012 at 20:41

  Jeg har din shampoo, balsam og saltvandsspray og har været super glad for det – dog er der ikke så meget tilbage så det vil passe perfekt at få en ny sending :-)
  Jeg vil dog rigtig gerne prøve din OIL SERUM, da jeg har hørt godt om den, men ikke har kunnet få fingerne i den de gange jeg har kigget efter den…

 • Reply Ninna 24.09.2012 at 20:42

  Jeg har endnu ikke prøvet hårolierne, som alle snakker om, hvorfor jeg virkelig godt kunne tænke mig at prøve din. Mine spidser ville måske også blive ret taknemmelige for det.

 • Reply Walkinrunout 24.09.2012 at 20:44

  Jeg vil vildt gerne prøve saltvandssprayen :)

 • Reply Cecilie 24.09.2012 at 20:46

  Uh, den serum ville jeg gerne prøve!

 • Reply Louise Nielsen 24.09.2012 at 20:47

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve din tørshampoo, da jeg aldrig har prøvet sådan en, og vildt godt kunne tænke mig, at se, hvordan den fungerer. Og hvorfor så ikke starte med din? :)

 • Reply Sandra 24.09.2012 at 20:47

  Hej søde Trine..
  Jeg kunne godt tænke på at prøve din dry shampoo, den lyder lækker og fantastisk den er parabene fri. Har meget sart hovedbund, og brug for ikke at vaske hår så tit igen. :) xx

 • Reply Cecilia 24.09.2012 at 20:48

  Det produkt jeg helst kunne tænke mig at prøve, er shampooen, da jeg endnu ikke har fundet den perfekte shampoo til mit hår. Men den her lyder lovende med argan oil !

 • Reply Maria B 24.09.2012 at 20:48

  Jeg har allerede prøvet et par af dine produkter, og er meget glad for dem!
  Jeg mangler dog at afprøve både din shampoo og din balsam, og kunne godt tænke mig at se om de kunne gøre noget godt for mit til tider meget trælse hår – jeg har det på fornemmelsen :)

 • Reply Maja 24.09.2012 at 20:49

  Jeg kunne rigtig godt tænkte mig at prøve tørshampoen, da jeg endnu ikke har fundet en der virker optimalt! ;)

 • Reply Julie 24.09.2012 at 20:50

  Jeg har prøvet din tørshampoo en gang, og har nu tømt flasken til sidste dråbe med stor tilfredshed! Den er virkelig super og passer rigtig godt til mit hår. Nu kunne jeg godt tænke mig at prøve saltvandssprayen, da jeg er begyndt at få længere hår, som jeg gerne vil have lidt mere liv i. Lækre produkter! :-)

 • Reply Sofia 24.09.2012 at 20:51

  Jeg vil virkelig gerne prøve din tørshampoo, da det er det eneste af dine produkter, som jeg endnu ikke har prøvet.
  Er meget glad for de andre!! :)

 • Reply Helle 24.09.2012 at 20:53

  Jeg er interesseret i at prøve saltvandssprayen, da jeg før har prøver billige saltvandsspays, som ikke har været synderligt bedre end en hjemmelavet. Jeg har tykt hår med krøller, men der skal produkter til for at krøllerne rigtig kan blive flotte, hvilket en saltvandsspray er medvirkende til. Og som du selv beskiver giver det et strandlook, som passer godt til mit tykke og store hår :)

 • Reply Michelle C 24.09.2012 at 20:55

  Lider af mild psoriasis, og i sær i de kolde måneder kan det blusse op i hovedbunden, hvilket gør at jeg er nødsaget til at vaske hår hver eneste dag, for at holde kløen nede. Er virkelig irriterende, og har levet med det hele mit liv, enden i mildere form og andre gange mere omfattende.:'( Det har resulteret i at mit hår konstant bliver udsat for hårvask hver-hveranden dag hvilket har taget på mit lange mørke hår.:( Øv øv. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, for at genvinde livet til mit hår.<3

 • Reply Pernille 24.09.2012 at 20:56

  Jeg har allerede din shampoo, balsam og saltvandsspray, og er rigtig glad for det hele. :-) Du har gjort det super godt!
  Kunne godt tænke at prøve din olie, mit hår har brug for noget ekstra her i vintermåneden, og hvis jeg ikke vinder det, må jeg nok ud at købe det :-) hihi!

 • Reply Laura 24.09.2012 at 20:56

  Jeg har din saltvandsspray og er rigtig glad for den! Kunne især godt tænke mig at prøve tørshampooen :)

 • Reply Sabrina 24.09.2012 at 20:57

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampooen, da jeg har meget høje forventniger til den. Jeg bruger allerede shampooen og balsamen og de er de bedste jeg har prøvet til mit pakistanske hår, som ellers er rigtig svært at finde hårprodukter til herhjemme.

 • Reply Tenna 24.09.2012 at 20:58

  Oil Serum kunne jeg vildt godt tænkte mig at prøve!:-)

 • Reply Line E 24.09.2012 at 20:59

  Hej Trine, dine produkter er skønne – har shampoo’en, men kunne godt bruge din Oil Conditioner, da mine spidser i dette vejr godt kunne bruge lidt kærlighed ;)

 • Reply Marie 24.09.2012 at 20:59

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve argan-olien! :)

 • Reply Alberte 24.09.2012 at 20:59

  det produkt jeg helst vil prøve er dit Oil Serum. Selvom jeg passer rigtig godt på mit hår, ikke fønner, glatter eller krølle er det tørt af natur, det har derfor brug for serum eller andre produkter det kan tilføre det lidt glans. Jeg har længe været på jagt efter det perfekte produkt, og håber at det kunne være din Oil Serum :)

 • Reply Anna Victoria Mountford 24.09.2012 at 20:59

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Argan Oil Serumen. jeg ved at mit hår snart begynder at flippe ud når frosten kommer, så det ville være dejligt at komme lidt på forkant med de vilde tottet :-)

 • Reply Helle 24.09.2012 at 21:00

  Hej Trine :) Jeg har krøller, som jeg får lyse striber i indimellem og derudover føner jeg det næsten hver dag for at få krøllerne mest muligt frem. Derfor kunne mit hår virkelig godt bruge din “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum” til lidt pleje og styrke :) Jeg krydser så meget fingre! :)

 • Reply DitteP 24.09.2012 at 21:00

  Hej Trine. Jeg har alle dine produkter stående og pynte på mit wc, pånær din Argan Oil Serum, som jeg kun mangler at prøve… Der er jo så mange andre gode serums outthere, så er meget spændt på at prøve din ;-) Tørshampoo’en eeeelsker jeg – den virker bare!! Hurra! Kunne være så dejligt at vinde hele serien – så er vinteren reddet :-) KH Ditte P.

 • Reply Henriette 24.09.2012 at 21:00

  Jeg har både din Tørshampoo og din Saltvandspray og de er på kort tid blevet to af mine favoritter!
  Især din tørshampoo kan altså et eller andet….

  Jeg sværger normalt til Redken shampoo, men kunne faktisk godt tænke mig at give din shampoo et forsøg.. Hvis den er ligeså god som dine andre produkter, så er det vist på tide at skifte mærke :)

  Jeg har faktisk fået flere af mine veninder med på “Trines Wardrobe-vognen” – rigtig mange har set dine produkter på min badeværelseshylde og har spurgt ind dem – jeg har virkelig kun haft positivt at sige om både produkterne og ikke mindst deres pris!
  Thumbs up til dig Trine!

 • Reply Emma 24.09.2012 at 21:01

  Årha! Sådan en lækker konkurrence! Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve Dry Shampooen, da dagene starter så tidligt, især når man skal i bad om morgenen inden skole (vi kender vist alle til det med at man til tider glemmer at vågne af vækkeuret, når det ringer om morgenen) og se det er jo så her det ville passe helt perfekt ind, især hvis man skulle have været i bad om morgenen!… :)

 • Reply Caroline 24.09.2012 at 21:02

  Jeg kunne super godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum! Mine spidser er nemlig super slidte, da jeg ikke er blevet klippet i lang tid pga. en uforklarlig sygdom, der gør, at mit hår blot en måned efter jeg er blevet klippet, vil have vokset sig meget længere i den ene side end den anden (hverken min friøsr, læge eller hudlæge har nogensinde hørt om det!) Derfor kunne det være lækkert med noget ekstra pleje til mit utroligt mystiske hår :-)

 • Reply Anne B 24.09.2012 at 21:02

  Jeg gad vildt godt prøve din tørshampoo, har forsøgt med andre men det duer simpelthen ikke så måske kunne din give mig shampoo-fri dage og lækker volumen :)

 • Reply Marie 24.09.2012 at 21:05

  Mit hår gad virkelig godt prøve din Argan Oil Serum! :)

 • Reply camilla 24.09.2012 at 21:06

  Jeg vil meget gerne prøve: Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. !! lækker konkurrence.

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 21:07

  Hej Trine, og tak for en super nice blog.
  Alle produkterne ser gode ud men den Jeg kunne tænke mig at prøve allermest er tørshampooen :) Jeg har aldrig prøvet en tørshampoo før og hvis man kunne få en der endda er anbefalet af dig så ville det jo bare være perfekt. Plus jeg kunne virkelig godt bruge nogen lækre produkter til at lyse op her når dagene bliver mørkere og mørkere og vinteren er på vej :)

 • Reply Laura R 24.09.2012 at 21:07

  Jeg bruger allerede shampoen og serumet hver dag, og jeg er enormt begejstret. Der reklameres for mange produkter i blogland, og jeg tvivler på, at bloggerne i virkeligheden kan stå inde for hvert og ét. Så det var også med en vis skepsis, at jeg prøvede din shampo, da min gamle løb tør. Men hold da op, hvor kan jeg mærke en forskel, og så er det ikke engang særlig dyrt. Fik den hypede Morrocan oil i mit hår, da jeg var ved frisøren sidst, og ja, den var fantastisk. Men da jeg prøvede dit (noget billigere) serum, kunne jeg ikke mærke forskel på det og olien. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve balsamen sammen med shampoen for at se, om den er lige så fantastisk.

 • Reply Alberte Pedersen 24.09.2012 at 21:08

  Jeg vil rigtig gerne prøve dit Oil Serum, da mit hår selvom jeg gør alt hvad jeg kan for at passe på det, altid er tørt. Jeg hverken fønner, glatter eller krøller, man det er og bliver tørt. Derfor bruger jeg en hårolie, men jeg synes at mange af dem jeg har prøvet enten tynger utroligt meget (og da jeg har ret tykt hår er det absolut ikke noget jeg har brug for) eller fedter, derfor håber jeg at din Oil Serum kunne være det produkt jeg har ledt efter i efterhånden virkelig lang tid :)
  – Alberte <3

 • Reply Nanna lund hansen 24.09.2012 at 21:09

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve saltwater sprayen, da jeg har tyndt, glat og kedeligt hår.. Håber jeg vinder! :-))

 • Reply Emilie 24.09.2012 at 21:10

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner, da mit hår er ved at blive godt slidt. Jeg har prøvet en masse forskellige produkter, men har aldrig fundet det ”rigtige”. Jeg skal til galla på min skole om nogle måneder, hvor jeg gerne vil have et stort flot og sundt hår, så derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at forsøge med dette. Jeg har hørt fra nogle veninder, at dine produkter skulle være fantastiske. xx

 • Reply Tilde 24.09.2012 at 21:11

  Hej Trine! :-)
  Jeg ville gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg fik den gode idé, at farve mit hår brunt.
  Det fortrød jeg ret hurtigt, så det blev mishandlet ved frisøren op til flere gange for at få det lyst. Det resulterede i, at halvdelen af mit hår faldt af. Nu forsøger jeg at få det langt igen ved ikke at farve og klippe det i et år. Det sidstenævnte er måske ikke så godt, men jeg vil så gerne have mit lange hår tilbage!
  Jeg plejer i forvejen mit hår rigtig meget, men synes ikke, det hjælper så meget. Derfor vil jeg rigtig gerne prøve din serie, så det kan hjælpe mit ikke særlig flotte hår! :-)

  God aften,
  mvh Tilde

 • Reply Sara Obel 24.09.2012 at 21:12

  Kære Trine.
  tak for en ærlig og umildbar blog. Som efterhånden er blevet en del af min daglige rutine. ville elske at prøve din Argan Oil Serum…
  ha en dejlig dag. Fortsæt, det er DAJLIGT!

  <3 Sara

 • Reply Naja 24.09.2012 at 21:15

  Jeg har for nylig besluttede mig for at starte på en frisk med mit hår, da jeg rigtig gerne vil have mit ellers tykke hår sundt igen! Jeg glatter det meget og får derfor nem spaltede spidser. Da din Argan Oil Conditoiner, passer perfekt på det jeg trænger til at få reparerede, kunne jeg godt tænke mig at afprøve den :-)

 • Reply sosé d. 24.09.2012 at 21:16

  jeg kunne godt tænke mig følgende produkt: Trine’s Wardrobe Dry Shampoo
  jeg har været lidt rundt omkring, men har endnu ikke fundet en, som jeg tænker YES, den skal jeg da bare have som keeper! det er bl.a. også fordi jeg har oplevet ved flere tilfælde, at indholdet af produktet på magisk vis er forsvundet ved tiden!? mange af tørshampoo-produkterne er virkelig ikke beskyttet ordentligt, siden indholdet bare kan spraye ud af sig selv. det har fået mig til at opgive tørshampoo fuldstændigt, fordi det virkelig er spild af penge, når man kun kan bruge produktet én gang!!! :)

 • Reply Sara Grønlund 24.09.2012 at 21:18

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve tørshampooen da jeg endnu ikke har fundet en der virker og mit hår bliver ofte meget fedtet imellem hårvaskene. udover det har jeg også meget flad og kedeligt hår som jeg tror vil få lidt mere fylde og volumen af den. :)
  håber virkelig jeg vinder!

  hilsen
  Sara Grønlund
  http://saragronlund.blogspot.dk/

 • Reply Sarah Munk 24.09.2012 at 21:22

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Dry Shampoo, da jeg altid gerne har villet prøve en tørshampoo, så det kunne være rigtig lækkert, men det er virkelig svært at vælge, for alle produkterne er jo super skønne.
  Kh Sarah

 • Reply Elin 24.09.2012 at 21:22

  Jeg kunne især godt tænke mig dry shampoo’en – har hørt og læst så meget om den, og mit har er typisk skandinavisk – fint og flat. Vil gerne give lidt mathed og volume til det.

 • Reply Julie S 24.09.2012 at 21:23

  Jeg vil rigtig gerne prøve din Argan Oil Serum. Mit hår spalter og knækker let, så jeg tror olien vil gøre underværker :)

 • Reply Astrid Bjerg 24.09.2012 at 21:24

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum – den ville passe perfekt til min samling af hårprodukter. Jeg har længe manglet en serum til at give mit hår mere smidighed og glans – så den kunne jeg godt lige hapse ;-)

 • Reply Channe Chalotte Barnholdt Lund 24.09.2012 at 21:24

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din saltvands spray!
  Har hørt så meget godt om den og synes altid dit hår ser så lækkert ud :-)

 • Reply Nana Foss 24.09.2012 at 21:25

  Kunne super godt tænke mig at afprøve din Argan Oil Serum da jeg tror det ville være super godt for mit halvslidte hår, men min konto er desværre ikke enig med mig..

  Mange tak for en super fed blog ^^

 • Reply Signe k. 24.09.2012 at 21:27

  Jeg har prøvet både shampoo, balsam og saltvandssprayen og er super glad for dem alle. Derfor kunne jeg nu godt tænkte mig at prøve Argan Oil Serum!!

 • Reply Kathrine 24.09.2012 at 21:27

  Jeg vil virkelig gerne prøve serumet!
  Håber det kan gøre noget for mit efterhånden riiiimelig slidte hår ;)

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 21:29

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mit hår bare trænger til en voldsom gang pleje :-) Når man er på su, er det ikke ligefrem dyre og lækre hårpleje produkter, der bliver prioriteret :-P

 • Reply Rebecca 24.09.2012 at 21:29

  Jeg er helt vildt med saltvandsspray’en og tørshampoo’en! Begge dele fungerer og dufter fantastisk. Og hvor dejligt, at saltvandsspray’en er så stor!!

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum. Jeg har lagt og tykt hår – skal de spidser klippes hvér gang de har brug for det, så får jeg brugt hele min SU hver måned ;-)
  Tak for dejlig blog!

 • Reply Katherina 24.09.2012 at 21:31

  Hej :)
  Jeg bruger i forvejen Argon olien og er meget glad for den. Har tidligere brugt en anden argon olie, men der er tydeligt kvalitetsforskel! Din er klart den bedste da olien virker tykkere og er gulere, hvilket vidner om en bedre mindre vandet kvalitet. Så den er jeg i hvert fald meget glad for.
  Det jeg bedst kunne tænke mig at prøve, som jeg ikke har haft fingre i før, er dry shampooen, da jeg har prøvet andre varianter før enten uden at finde dem synderligt effektive eller også har jeg simpelthen fået en allergisk reaktion af dem. Derfor håber jeg din version uden parabener vil passe til mit hår.

 • Reply Anne Wissing 24.09.2012 at 21:31

  Helt sikkert argan oil serum :-)

 • Reply Therese 24.09.2012 at 21:32

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din saltvandsspray! Jeg har længe godt kunne tænke mig at prøve den, og det kunne jo være så fedt, hvis man kunne få lidt af den fede struktur, du har i dit lækre hår:)

 • Reply Maria 24.09.2012 at 21:33

  Wauu, lækker give away. Jeg syntes hele dit sortiment ser interessant ud. Jeg er ved at sætte mig ind i junglen af skønheds produkter uden pare bener o.s .v da jeg er gravid og man jo bør undgå alle disse ting. Men jeg mangler især en hårolie, så den er jeg meget interesseret i.

 • Reply Sigrid 24.09.2012 at 21:33

  Jeg bruger din saltvandsspray og tørshampoo stort set hver dag, og de er perfekte. De gør præcis, hvad de skal, og så er de uden parbener, hvilket er meget vigtigt for mig! Herudover er jeg også vild med prisen, og jeg synes man får meget prdukt og kvalitet for pengene :) Jeg vil suuupergerne prøve olien også!! Mine fingre er krydsede :)

 • Reply Caroline // callievalley 24.09.2012 at 21:34

  Jeg kunne særligt godt tænke mig at prøve saltvandssprayen. Jeg er først for nyligt begyndt at bruge saltvandsspray, men jeg er blevet helt afhængig af det på ingen tid. Toni & Guys fungerer rigtig fint, men måske din er bedre?:)

  //Caroline

 • Reply Nikoline Anine 24.09.2012 at 21:34

  Super fed blog er fast læser. Elsker alle dine produkter men tror jeg vælger din dry shampoo :-)

  http://nikolineanine.bloggersdelight.dk/

 • Reply Camilla 24.09.2012 at 21:34

  Alle produkterne lyder jo som lækker behandling til håret, men jeg kunne især godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg endnu ikke har fundet et produkt, der kan få mit hår til at se flot ud på trods af de spaltede spidser :) Jeg forstår ikke, hvordan de spaltede spidser allerede kan dukke op igen to uger efter sidste frisørbesøg, men det vil blive for dyr en omgang, hvis jeg skal til frisøren hver gang, de spaltede spidser raserer igen :)

 • Reply Sofie Marie 24.09.2012 at 21:35

  Åh, saltvandssprayen.
  Så svært at finde en, der fungerer i mellemlangt hår. – din gør!

 • Reply Katrine 24.09.2012 at 21:36

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan oil Shampoo. For som du siger, så er den skabt til dem, der ønsker sundt hår året rundt – og det gør jeg! ;-)

 • Reply Emilie Andersen 24.09.2012 at 21:36

  Jeg ville helt sikkert prøve Dry Shampoo. Jeg har aldrig prøvet det, men har virkelig tænkt over det længe. Men jeg vaklede nu alligevel meget mellem Dry Shampoo og Argan Oil Conditioner. :-)

 • Reply Pernille D 24.09.2012 at 21:38

  jeg KNUSelsker Dry Shampoo’en, det er den bedste jeg nogensinde har prøvet, hands down! Men mine spidser temmeligt tørre, så jeg vil rigtig gerne prøve serum’et! Har faktisk aldrig prøvet nogle af de nye hårolier, så er ret spændt på, hvordan det ville være for mit hår:-)

 • Reply Stine 24.09.2012 at 21:39

  Uhh jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din argan Oil serum. Har prøvet både din saltvandspray og tørshampoo til stor glæde. Så tror din serum må være mindst lige så god.

 • Reply Celina 24.09.2012 at 21:39

  Åh, en dyr shampoo er lige hvad jeg går og mangler. Det er da den smarteste opfindelse! Og så bliver jeg altså nødt til også at skrive dit argan Oil serum – det lyder som et produkt efter mit hovede :) Hilsen Celinea

 • Reply Frederikke Beck 24.09.2012 at 21:40

  Hej Trine! :-) Jeg har faktisk allerede salt water sprayen, som jeg er rigtig glad for!
  Men jeg kunne utrolig godt tænke mig, at prøve dry shampooen. Da jeg har ret langt hår, som har nemt ved at blive lidt fedtet.
  Så derfor ville jeg håbe den kunne hjælpe mig lidt!
  Synes det er så vildt, du både har lavet en hårserie OG en skokollektion! Thumbs up for det!
  Jeg krydser fingre!
  xoxo Frederikke B.

 • Reply Sarah 24.09.2012 at 21:42

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum :-)

 • Reply Malene 24.09.2012 at 21:42

  Jeg ville elske at prøve saltvandsspray’en i håb om, at det kunne give lidt lækkert fylde til mine slatne og flade lokker ;) Virkelig fed præmie!!! Thumbs up..

 • Reply Camilla G 24.09.2012 at 21:44

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig og prøve din Dry Shampoo, da jeg aldrig har fået taget mig sammen til og købe og prøve sådan en. Men det er så smart – og en som mig, der træner hver dag, ødelægger hurtigt håret ved at vaske det hele tiden…… Jeg er sikker på, at den kun kan være god, da jeg allerede har prøvet din Saltvandsspray – og den er virkelig et hit! Du skal have så meget kærlighed og ”likes” fordi at du gør det så pisse godt!!!

 • Reply Louise 24.09.2012 at 21:44

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, fordi jeg fra flere steder har hørt godt om den (bl.a. har Emily Salomon rost den på sin blog). Jeg har endnu ikke turdet at kaste mig ud i tørshampoo, men da jeg er meget begejstret for saltvandssprayen, så tænker jeg, at det nu er på tide :)

 • Reply Diana R. 24.09.2012 at 21:44

  Jeg synes at denne, Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, lyder rigtig spændende og er en jeg rigtig gerne vil prøve :)

 • Reply Caroline 24.09.2012 at 21:44

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve dry shampoo’en, jeg mangler stadig at finde en jeg synes er god :)

 • Reply Lise 24.09.2012 at 21:44

  Jeg vil meget gerne prøve din Argan Oil Shampoo – lyder fantastisk lækkert med en parabenefri shampoo, der virkelig kan pleje og nære håret her i den kolde tid, der kommer.

 • Reply Nina Rav 24.09.2012 at 21:47

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve hårolien – alle snakker om dem, men jeg har aldrig selv prøvet en :) !

 • Reply stinne 24.09.2012 at 21:48

  kunne virkelig godt tænke mig at prøve: Argan Oil Conditioner
  Fordi mit hår fortjener det;)

 • Reply Kamilla 24.09.2012 at 21:48

  “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum” er bestemt på min oktober-ønskeseddel. Elsker dine hårprodukter :-)

 • Reply Nina 24.09.2012 at 21:49

  mit hår ville elske tørshampoo’en

 • Reply Simone Korsgaard 24.09.2012 at 21:51

  Wauw, en håndfuld lækre produkter! Jeg er især interesseret i din Dry Shampoo, for jeg har længe godt kunne tænke mig at se, hvordan og hvor godt det vil virke for mig – især fordi jeg udemærket er klar over at den daglige hårvask ikke just er luksus for mit hår, men det er fedtet og klasket hår altså heller ikke for mig! ;-)
  Så den – og de andre produkter – kunne være lækker at ha’ til at stå til fri afbenyttelse :-)

 • Reply Simone 24.09.2012 at 21:52

  Bruger tit saltvandsspray, og kunne helt vildt godt tænke mig at prøve din!

 • Reply Kathrine A 24.09.2012 at 21:52

  Kunne vildt godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :)

 • Reply Caroline K. 24.09.2012 at 21:52

  Eeeeeelsker virkelig alle dine produkter!!
  Bruger “Trine’s Wardrobe Salt Water Spray” hver eneste dag, tørshampooen når jeg er på spejderlejr eller virkelig har dårlig hår dag (den har seriøst redet min sommer!!) og din shampoo hver gang jeg er i bad! Da jeg nok bruger mest af din saltvand spray er det nok den jeg helst ville have/ønsker mig mest ;)

  Trine’s Wardrobe Salt Water Spray

 • Reply Jorun 24.09.2012 at 21:52

  Jeg kunne selvfølgelig tænke mig hele serien. Men Argan Oil balsamen er helt fantstisk til mit tørre og slidte hår, specielt nu hvor det er blevet koldere (mit hår flipper helt ud). Tror hele serien ville være perfekt til de kommende kolde måneder.

 • Reply Kathe Elisabeth 24.09.2012 at 21:53

  DIn oil-serum er allerede fast inventar, og jeg tror slet ikke at mit hår kan leve uden. Jeg kunne egentlig rigtig godt tænke mig at prøve din shampoo og balsam, men i denne her omgang må det blive din tørshampoo. Jeg har prøvet så mange andre, men jeg syntes bare hurtigt at de bliver trælse i mit hår, så jeg vil vildt gerne prøve din :-)

 • Reply Astrid N 24.09.2012 at 21:53

  fed måde at sætte pris på alle bag skærmene og så endda med egne produkter, sejt!!
  Alt med Argan Oil tiltaler mig!!! Jeg går meget op i at mit hår ser sundt ud (selvom der er farvede striber og det ryger under et styling jern lidt for ofte..) men der er intet værre end når folk har fedtet eller alt for slidt hår! bum.
  Så specielt serumet er tiltalende det må være et boost så jeg kan komme lidt tættere på den sundeste flotte manke :-)!
  forsæt forresten dit gode arbejde med bloggen – det er virkelig en fornøjelse at læse med!

 • Reply Anna Brusch 24.09.2012 at 21:53

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray :)

 • Reply Sidsel 24.09.2012 at 21:54

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig Salt Water Spray’en. Har længe været på udkig efter en rigtig god én. Og så er det da bare hammermeget bonus at alle de andre produkter også følger med :-)

 • Reply Louise 24.09.2012 at 21:55

  Uha .. Det er jo næsten umuligt at vælge. Det hele virker bare så lækkert :-) Bum bum. Hvis jeg skal vælge noget, som jeg aldrig har prøvet før, så er det Trine’s Wardrobe Salt Water Spray. Denne kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve, da jeg har en smule bølger i mit hår i forvejen, og derfor godt kunne tænkte mig at gøre det lidt mere vildt!
  Det er virkelig fedt, at du gør det her. Du skal bare vide, at vi også sætter pris på din blog. Den er fantastisk. Hav en dejlig dag!

 • Reply Heidi Haahr 24.09.2012 at 21:55

  Jeg kunne især godt tænke mig din Dry Shampoo.. Har netop fået din Salt Water Spray i fødselsdagsgave, og jeg er allerede helt forelsket i den! :-)

 • Reply Camilla M. 24.09.2012 at 21:56

  Hej Trine! Jeg er allerede blevet afhængig af din dry shampoo, da den under Roskilde blev min bedste ven – siden da er den nu også nødvendig for mig i hverdagen, da den reder morgentravlhedens små problemer :-) Derudover bruger jeg din saltvandsspray, idet jeg har meget tykt krøllet naturligt krusset jungle hår, og ja, det sidder altid godt efter en dukkert syd på, sådan er det bare ikke herhjemme :) Så når jeg ikke når at føntørre og glatte mit hår (Tager 20-25 min.), bruger jeg denne fordi den giver det friske naturlige look. Hvis jeg skulle supplere med mere, skulle det helt klart være Argan Oil Serum, idet mine spidser selvfølgelig tortureres af glat og føn, og de ser bare altid utilfredse, kedelige og tørre ud, selvom de plejes med hårdkur og regelmæssig klipning! :)

 • Reply Fie 24.09.2012 at 21:56

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum!!

  Jeg har smadret mit hår pga for meget farvning, tørring og glatning, og er i gang med en redningsproces, men på en SU har man bare ikke pengene til de store mirakelkure! =)

 • Reply Kris 24.09.2012 at 21:58

  Jeg vil super gerne prøve din “Trine’s Wardrobe Salt Water Spray”. I mit glatte, til tider umulige hår, er et råt, lidt vildt surferlook altid eftertragtet :)

 • Reply Katrine 24.09.2012 at 21:58

  jeg kunne VIRIKELIG godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo, da jeg længe har haft problemer med at finde den rigtige og endnu ikke har fået afprøvet din :)

 • Reply Sarah Emilie 24.09.2012 at 21:58

  Hej søde Trine! Jeg kunne allerhelst tænke mig at få Trine’s Wardrobe Dry Shampoo!

 • Reply Julie Nørgaard Larsen 24.09.2012 at 21:58

  Jeg vil helt vildt gerne prøve din shampoo og conditioner. Det lyder virkelig til at være mirakelmidler! Det er lige det, mit hår har brug for, da jeg har fint, nordisk hår. Jeg drømmer om det helt store, tykke, krøllede garn, men det bliver det nok ikke lige til i dette liv. Så derfor vil jeg gerne rocke det hår jeg har, og det er jeg sikker på, dine produkter kan hjælpe med! Jeg er også helt vildt med, at de er parabenfri. Det er ret vigtigt for mig, at jeg bruger noget, der er godt for min krop!
  Har forresten allerede prøvet din tørshampoo, og hvis de andre produkter er lige så gode som den – så er jeg solgt! :-)

 • Reply Katrine 24.09.2012 at 21:59

  Jeg kunne sindsygt godt tænke mig at prøve sea salt sprayen :-)

 • Reply Caroline F.K 24.09.2012 at 21:59

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve olien i den lille flaske. Det er så mega lækkert at putte i spidserne :)

 • Reply Tora 24.09.2012 at 21:59

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din tørshampoo, da jeg endnu ikke har fundet en god én endnu, men har hørt at din skulle være god.

 • Reply Sarah 24.09.2012 at 22:00

  Jeg kunne utroligt godt tænke mig at prøve Argan Oil Serumet, da mit hår efterhånden er blevet rigtigt slidt i spidserne. Jeg er i gang med projekt få-langt-hår, og det går også ganske fint, men hvad er der ved at have langt hår, hvis det ikke ser velplejet ud? Jeg tror denne serum vil kunne gøre underværker! :-)

 • Reply Malene H 24.09.2012 at 22:01

  Vil rigtig gerne prøve tør shampooen, da mit hår kan komme til at føles fedtet så snart det bliver tørt :-)
  Men alle produkterne lyder super lækre.
  Håber jeg vinder :-)

 • Reply Trine K 24.09.2012 at 22:01

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve argan olie serumen, da jeg har shampooen, tørshampooen og conditioneren :-) Kunne super godt tænke mig, at få mit hår blødgjort, da mit hår er ret kraftigt og har en tendens til at filtre.

  Tusind tak for super hårprodukter, kan varmt anbefale dem! <3

 • Reply Christina 24.09.2012 at 22:02

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din saltvandsspray! Har meget glat hår, og har prøvet alverdens produkter. Men synes altid du får nogle godt bølger i håret af det :)

 • Reply Cille 24.09.2012 at 22:02

  Uh, jeg kunne godt tænke mig det hele ;-)
  Men især Argan Oil conditioner da mine spidser meget hurtigt bliver spaltede, så måske dette er løsningen til at få et sundt look! Samtlige produkter er skrevet på ønskelisten, men at tyvstarte på julen ville intet gøre! (-:

 • Reply Sophie 24.09.2012 at 22:02

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, både fordi jeg tit er på farten men også fordi jeg tidligere har været glad for det look man kan skabe med en tørshampoo, men ledt efter en rigtig god en. :)

 • Reply Sabrina 24.09.2012 at 22:02

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve serumen. Desværre har den ikke i mine lokale matas’er, så jeg har endnu ikke haft muligheden for at købe den :-)

 • Reply Lissen Andersen 24.09.2012 at 22:02

  Hej Trine!! jeg kunne godt tænke mig prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo, men er da også nysgerrig på saltvand spray’en. Jeg kender ikke dit mærke………endnu!!!
  kærligst Lissen

 • Reply Carina 24.09.2012 at 22:03

  Lækker, lækker konkurrence!

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampooen, da mit hår har en tendens til at fedte, og jeg vil egentlig helst undgå at fedte, men synes, at de tørshampooer jeg har prøvet, de lægger sig på håret, så man kan se den. Men din lyder rigtig lækker :)!

 • Reply Kathrine Guhle 24.09.2012 at 22:03

  Virkelig lækker giveaway :)
  Jeg bruger allerede din dry shampoo og den er fantastisk!! Men hvis jeg skal vælge det af de andre produkter jeg helst vil benytte er det din saltvands spray (har hørt så meget godt om den)

 • Reply Sofie Gade 24.09.2012 at 22:03

  Jeg vil rigtig gerne prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mit hår har virkelig har behov for noget reparation.
  Håber jeg vinder!

 • Reply Stine 24.09.2012 at 22:05

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve salt vands sprayen, da jeg synes det ser rigtig fedt ud med et råt beach look, og man altid kan bruge lidt ekstra volume! :-)
  Super fed blog i øvrigt!

 • Reply Sofie Gade 24.09.2012 at 22:06

  Lækkert” Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, da mit hår virkelig har behov for noget reparation :-)
  Håber jeg vinder.

 • Reply Julie 24.09.2012 at 22:06

  Hej Trine.
  Dine produkter lyder rigtig interessante, men især Argan Oil Serum fangede min opmærksomhed. Jeg har utrolig spaltede og ødelagt hår, så den ville måske kunne hjælpe på mit hår!

  HIlsen Julie

 • Reply Nynne H 24.09.2012 at 22:07

  Jeg kunne især godt tænke mig at vinde Trine’s Wardrobe Dry Shampoo :-) Den jeg har er ikke just fantastisk, og kunne godt tænke mig at prøve en anden!! Måske det kunne blive en ny favorit :D

 • Reply Astrid 24.09.2012 at 22:08

  Jeg kunne vild godt tænke mig at prøve serummen og se hvilken effekt den har på mit hår! Fed konkurrence ;)

 • Reply Louise E. 24.09.2012 at 22:09

  Trine’s Wardrobe Salt Water Spray – Mit hår er ofte helt fladt(naturen gave) Det ville være lækkert med lidt volumen :)

 • Reply Natascha 24.09.2012 at 22:09

  Mine lange lokker kunne godt bruge en plejende og god conditioner, så den kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve! :)

 • Reply Line - eBayguf 24.09.2012 at 22:10

  Ihhh det er svært, vil gerne prøve de alle! Men tror jeg ville vælge saltvandssprayen, jeg har stadig ikke fundet en jeg er blevet specielt begejstret for :)

 • Reply Helle 24.09.2012 at 22:12

  Dry shampoo har jeg ALDRIG prøvet. Er nok lidt skeptisk, så derfor har jeg det middel til gode :-)
  Det vil være mig en ære at prøve dine produkter :-)

 • Reply amanda 24.09.2012 at 22:13

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo
  Jeg har brug for en rigtig god shampoo og den lyder som noget lige for mig!
  Fed giveaway! :D

 • Reply Anne Sofie Møller Dam 24.09.2012 at 22:15

  MERE TRINES WARDROBE ARGAN OIL! Den er blevet en fast del af indholdet i min taske, og nu kan jeg ikke forestille mig at skulle leve uden den igen – NOGENSINDE! At den så ovenikøbet er uden parabener og andet skidt er bare endnu en bonus!!

  Så please – PICK ME, PICK ME, for jeg er sikker på at jeg også godt kunne få et afhængighedsforhold til resten af din kollektion, fine Trine!

  Kærligst Anne Sofie

 • Reply L. 24.09.2012 at 22:15

  Hvor er det sjovt; jeg var netop i Matas i dag for at kigge på dine produkter, og da jeg her til aften tjekker din blog, finder jeg denne konkurrence – det må da være skæbnen ;)

  Det produkt jeg især godt kunne tænke mig at prøve er Trine’s Wardrobe Dry Shampoo – der er blevet skrevet så meget godt om den rundt omkring, og jeg meget travl til hverdag, så jeg springer tit en hårvask over i ny og næ :)

  /Lilja L.

 • Reply Sanne 24.09.2012 at 22:16

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din salt water spray. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige, men har ikke rigtig følt at looket holdt. Hvis håret (ved brug af sprayen) bliver ved med at se ud som dit, vil det være rigtig rigtig fedt at prøve :)

 • Reply Helene 24.09.2012 at 22:18

  Jeg er helt vild med din tørshampoo i forvejen! Den er bare super, har nemlig haft problemer med at tåle andre mærker. Jeg kunne rigtigt godt tænke mig, at prøve flere af dine fine produkter, men SU strækker desværre ikke så vidt.

 • Reply Ida 24.09.2012 at 22:18

  Må give et kæmpe skulderklap til den Dry Shampoo.. Tror rent faktisk jeg scorede pga den til sommerens festivaler! Det kan man da kalde et produkt der virker :-)

  Fingre krydset, er allerede løbet tør for den, og ville nyde at afprøve de andre produkter også!

 • Reply Camilla 24.09.2012 at 22:19

  Oilien er helt klart den jeg aller helst prøve, jeg vil bede til den kan lave mirakler i mit knas tørre hår :)

 • Reply Kirstine Kjær Christensen 24.09.2012 at 22:22

  Hej Trine.

  Tusind tak for endnu en fantastisk konkurrence og en super inspirerende blog.

  Jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve din shampoo. Jeg har netop været til frisøren, som sagde at jeg grundet mit meget fine hår også nemt fik tørt hår. Jeg mangler stadig at finde en rigtig god shampoo – og er sikker på at din kunne være vinderen.

  Mvh Kirstine

 • Reply Mette b 24.09.2012 at 22:22

  Jeg vil gerne prøve shampoo og balsam – tror den vil være et hit til mit lange (til tider filtrede) hår. Krydser for at det blir mig!

 • Reply Katrine 24.09.2012 at 22:22

  Jeg har faktisk aldrig prøvet en tørshampoo, så det ville helt sikkert være den, jeg er mest spændt på at teste. Men ellers er jeg ret stor fan af argan oil og er ret spændt på, hvad dine produkter kan gøre for mit til tider uregerlige hår :)

 • Reply Nina 24.09.2012 at 22:23

  Jeg ville til hver en tid gerne have Trine’s Wardrobe Argan oil Shampoo. Jeg har aldrig haft hår der ser sundt ud, og mit hår er på ingen måde skabt til at leve i danmark. Både sommerens sol og saltvand og vinterens blæst, sne og regn slider meget på mit hår. Har ledt længe efter et produkt som kunne hjælpe. Har fundet nogen produkter der hjalp en del, men håber lidt på at dit kunne være det produkt, som virkelig kunne gøre forskellen og jeg for en gangs skyld kunne være tilfreds med mit hår!

 • Reply Stine 24.09.2012 at 22:24

  Halløj. Det må nok være tør shampooen der kunne være fin at prøve. Har aldrig prøvet nogen af dine produkter så faktisk er jeg interesseret i dem alle:-) Er selv frisør og ved hvor svært det er at lave den perfekte tør shampoo, derfor kunne den være sjov at prøve. FIn blog for øvrigt. Stine

 • Reply Camilla Sonne 24.09.2012 at 22:25

  er så ivrig efter at få fingrene i Trine’s Wardrobe Dry Shampoo. Har også i planerne om at købe den, hvis jeg ikke er heldig i konkurrencen :)

  emali: grisling95@hotmail.com

 • Reply rikke aa 24.09.2012 at 22:26

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo denne vil jeg helst prøve i mit ultra korte hår!

 • Reply Julie Mahler 24.09.2012 at 22:27

  Jeg ville helst prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mine spidser let bliver spaltede! Jeg har krøller og det kruser meget, så det ville være flottere hvis det var mere glansfuldt :-)

  Julie Mahler
  JulieM93@hotmail.com

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 22:29

  Jeg vil elske, at få din dry shampoo. Jeg bliver nødt til at gå i bad, hver evig eneste dag, da mit hår fedter så nemt! :-(
  Krydser fingre, så jeg kan få fat i din fantastiske serie.

 • Reply Nanna 24.09.2012 at 22:30

  Dry shampoo, den ville virkelig kunne redde mig de morgener, jeg har travlt og bare gerne vil have frisk hår alligevel :)

 • Reply Fanny 24.09.2012 at 22:31

  Jeg ville rigtig gerne prøve din serum…
  Har aldrig prøvet det før og syntes den lyder som om den kunne være rigtig god for mit efterhånden helt ekstremt spaltede slidte hår…
  Krydser fingre så jeg kan få mit sunde hår tilbage(o;

 • Reply Kirstine Dalsgaard Larsen 24.09.2012 at 22:33

  Jeg er allerede dybt afhængig af tørshamppoen, så den er alligevel allerede fast inventar i mit badeværelseskab (og i kufferten, h

 • Reply Marie Emilie 24.09.2012 at 22:33

  Først og fremmest en skøn konkurrence! Jeg vil vildt gerne prøve din tørshampoo, da det er et hårprodukt jeg ikke kan undvære, da mit hår nemt klasker sammen:)

 • Reply Mette Marie 24.09.2012 at 22:33

  Jeg ville elske at bruge din salt water spray! Efteråret buldrer, vinteren er på vej, og der går lang tid, før jeg igen kan slænge mig med lækkert strandhår på en varm badestrand. Så når jeg er trist af vinterhår og kulde, vil jeg sprøjte saltvandsspray i lokkerne og lege at det er sommer igen :)

 • Reply Kirstine Dalsgaard Larsen 24.09.2012 at 22:34

  Jeg er allerede dybt afhængig af tørshamppoen, så den er alligevel allerede fast inventar i mit badeværelseskab (og i kufferten, håndtasken…). Er dog lidt spændt på shampooen (og balsamen), så den står øverst på ønskelisten!

 • Reply Cille M 24.09.2012 at 22:35

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din dry shampoo. Jeg har rigtig langt og tykt hår, som tager en hel krig at ordne efter en hårvask, så derfor er jeg stor tilhænger af tørshampo, og altid på udkig efter en ny favorit :-)

 • Reply Marie Solberg 24.09.2012 at 22:35

  Wuhuuu, en fed give-away!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve saltvandssprayen, da jeg elsker beachlooket! :-)

 • Reply mette rasmussen 24.09.2012 at 22:36

  Jeg vil gerne prøve serummet med argan olie. Har hørt at det er det bedste til at redde slidt hår efter sommeren.

 • Reply Matilde 24.09.2012 at 22:38

  Dry shampoo – den reder virkelig de travle morgner! :-)

 • Reply Lene 24.09.2012 at 22:38

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :)

 • Reply Liselotte Kragh 24.09.2012 at 22:40

  Helt klart serummen. Det ville være fantastisk med et produkt til de tørre spidser! Jeg har ikke fundet et produkt, der virker godt til mig endnu, så det ville være så sejt at få lov til at prøve dit produkt :-)
  Men alle produkterne lyder jo super gode, så jeg er frisk på dem alle sammen!

 • Reply Trine Koch 24.09.2012 at 22:46

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Dry shampoo’en, mest fordi det er så nemt at bruge også behøver håret ikke at blive vasket hver dag! Derudover vil jeg også gerne prøve serumen :)

 • Reply Therese 24.09.2012 at 22:46

  Jeg ville rigtig gerne prøve din Dry Shampoo! Har læst så meget godt om den :) Den lyder til at være helt perfekt, i forhold til dem jeg har prøvet førhen.

 • Reply Maria Sophia Dahl 24.09.2012 at 22:47

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve dry shampooen. Har aldrig rigtig fået taget mig sammen, til at købe en dry shampoo, ender altid med at tage en alm. shampoo, da det er det jeg kender. Krydser finger :-)

 • Reply Linette 24.09.2012 at 22:48

  Egentlig det hele! Men især tør shampooen er stadig på udkig efter den perfekte ikke alt for pebrede af slagsen til de dage, hvor jeg kommer lidt for sent ud af sengen og mit vanvittigt skandinaviske hår godt kunne bruge lidt hjælp til ikke at virke tungt og klasket

 • Reply Mai Kortbæk 24.09.2012 at 22:49

  Hej smukke Trine!! Yaaaaay en fed konkurence!
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum, da jeg har hørt at den skulle være rigtig god!!

  Hilsen Mai :-)

 • Reply Kia 24.09.2012 at 22:50

  Har hørt rigtig godt om tørshampoen, så den ville jeg virkelig gerne have fingrene i :)

 • Reply Ida 24.09.2012 at 22:53

  nu når det plasker sådan ned i disse dage og det sikkert aldrig holder op ville jeg blive glad for at prøve din saltvandsspray når vejret får mine krøller til at slaske sammen på sådan en ucharmerende måde.
  :-)

 • Reply Emma Løvgreen 24.09.2012 at 22:53

  Jeg kunne super godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. Jeg har krøllet og meget kruset hår, og har derfor længe ledt efter en fantastisk olie der kunne tæmme mit hår lidt og gøre det lidt mere glansfuldt (:

 • Reply MArie 24.09.2012 at 22:54

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum – det vil jeg især gerne prøve!

 • Reply Laura E 24.09.2012 at 22:54

  Nøj en fed konkurrence! Jeg kunne især godt tænke mig at prøve din saltvandsspray. Jeg mangler virkelig et produkt der kan holde styr på mit flyvske, til tider flade hår og give det noget struktur!

 • Reply Maja 24.09.2012 at 22:55

  Jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve din dry shampoo, da sådan én er et MUST i min toilettaske!

  Mvh. Maja

 • Reply Caroline 24.09.2012 at 22:57

  Eeeeij, hvor er det svært at bestemme sig for! Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din dry shampoo.

 • Reply Nadia 24.09.2012 at 22:59

  Jeg vil selvfølgelig gerne have muligheden, for at prøve alle dine produkter, men hælder dog mest til serummen. Dette skyldes, at jeg farver mit hår hvilket efterlader en del slidtage, og derudover er vind og vejr og styling skyld i mine tørre og spaltede spidser. Jeg har ofte hørt, at argan oil skulle være det bedste våben mod triste spidser, og vil derfor gerne afprøve din argan oil serum. :)

 • Reply Mette 24.09.2012 at 22:59

  Jeg kunne godt tænke mig alle produkterne, men særligt saltvandssprayen og tørshampooen, da ‘folk’ snakker så meget om netop disse produkter. Mit hår og jeg er inde i en lidt kedelig periode, så det ville være rart, hvis der skete noget nyt :)

 • Reply Sanne 24.09.2012 at 23:00

  Hej Trine! Super skøn blog du har dig. Jeg er fast læser og har efterhånden været det længe, så har selvfølgelig også fulgt din rejse gennem hårprodukternes univers.
  Jeg får jævnligt lavet lyse striber i mit hår, hvilket selvfølgelig slider en del på håret. Derfor kunne jeg enorm godt tænke mig at prøve din “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”. Jeg står netop og er løbet tør for min Oil Serum, og var egentlig heller ikke super tilfreds med resultatet den gav, så leder derfor efter et nyt fast inventar til resten af mit sortiment af hårprodukter.

 • Reply Kathrine 24.09.2012 at 23:00

  Kunne godt bruge den dryshampoo – altid på jagt efter den perfekte tørshampoo! :-D

 • Reply Katrine 24.09.2012 at 23:03

  Mit lange, tykke hår ville vist have rigtig godt af din Argan Oil Serum. Det vil være fantastisk!

 • Reply Nikoline 24.09.2012 at 23:04

  Jeg ville ikke have noget imod at få fingrene i saltvand sprayen! Mit hår har en tindens til at se lidt kedeligt blond ud – og jeg ville elske, hvis jeg kunne pifte det op, med lækre rodede bølgede – UDEN at have været en tur i havet ;)

 • Reply Louise A. 24.09.2012 at 23:06

  Jeg kunne sådan godt tænke mig at prøve din dry shampoo, har kun hørt godt om den!

 • Reply Julie M. 24.09.2012 at 23:07

  Jeg kunne godt tænkte mig at prøve Argan Oil Conditioner, fordi jeg har rimeligt sundt hår, og vil gerne bevare det. + så har jeg hørt den skulle være god. Men det har jeg skam hørt om dem alle :-D DEEEJLIG konkurrence. KNUS Julie Mortensen :-)

 • Reply Pernille 24.09.2012 at 23:08

  Jeg vil SÅ gerne prøve saltvandssprayen, så jeg kan få lige så fint fald i håret som dig! :) de 4 andre produkter oven i ville jo bare være ren luksus. Dejligt at du vil forkæle dine læsere lidt!

 • Reply Line S. 24.09.2012 at 23:11

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo. Jeg har næsten hver dag behov for at vaske mit hår, da det fedter rigtig hurtigt. Så jeg har ledt efter den perfekte dry shampoo og leder stadig. Måske kan din redde min vandregning?

 • Reply Celine Bayer 24.09.2012 at 23:11

  Jeg vil især gerne prøve: Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, fordi dit hår altid sidder så godt og kan huske, du engang fortalte, at du spayed en lignende i dit hår (som denne er inspireret ud fra), mens det var opsat og lod det tørre og således fik det fine fald i håret.

 • Reply Mathilde K 24.09.2012 at 23:13

  Uh, hvor LÆKKERT! jeg bruger allerede olien dagligt, men jeg kunne også godt tænke mig at prøve dryshampoo’en; det ville jo være genialt at give håret en ekstra dag!
  juhuuuuuu :)

 • Reply Lise 24.09.2012 at 23:16

  Jeg vil så gerne prøve olien, men hver gang jeg har været i Matas har den været udsolgt. ØV!

 • Reply Anne 24.09.2012 at 23:16

  Lækker, lækker konkurrence! Jeg kunne især godt tænke mig at prøve argan oil serum ud, da jeg har meget krøllet hår, og har hørt at serum kan gøre underværker får at få krøller der ofte kan fremstå tørre til at se mere friske ud :) Glæder mig til at høre resultatet!

 • Reply Trine R 24.09.2012 at 23:16

  I dag er min fødselsdag, og jeg var så heldig at få din Argan Oil Conditioner i fødselsdagsgave. Dog stod din Saltvandspray også på ønskesedlen, men den dukkede desværre ikke frem i gaverne. Så DEN kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve. Det gir’ sådan et godt touch til håret!

 • Reply Sabrina 24.09.2012 at 23:17

  Uhhh… Jeg kunne helt ærligt godt tænke mig at prøve dem alle… men hvis jeg skulle vælge en så skulle det være Trine’s Wardrobe Salt Water Spray for at få mere volume i mit traditionelle skandinaviske blonde hår…
  Iøvrigt – Tillykke med din nye serie! Det er mega godt gået – Respekt!

  xoxo
  Sabrina
  http://Sabbywood.com

 • Reply Sarah Sander 24.09.2012 at 23:22

  Jamen chancen for at vinde alle de fantastiske ting kan da også få mig til tasterne:) Jeg vil rigtig gerne prøve dit argan oil serum, da den hårolie jeg har nu har en tendens til at gøre mit hår lidt for tungt, faldt og kedeligt, mens det hvis jeg ikke bruger hårolie bliver flyvsk, kruset og uhåndterligt, sådan noget rigtigt fe-hår;)

 • Reply Nina 24.09.2012 at 23:22

  Helt sikkert Oil conditioner !
  Mit hår er så ødelagt efter mange teenage-år med konstant hjemme-afblegning… (dumt!)
  Men nu prøver jeg at gøre alt for at rette op på de spaltede spidser og det tørre hår.
  Kunne være fedt at vinde dine lækre produkter, ellers må jeg selv finde pungen frem ;)

 • Reply IDA 24.09.2012 at 23:25

  Gad godt dryshampoo, har alt for tit krise om morgenen. Hvor man står og ligner en der ikke har været i bad i flere år( eller som vi kalder det her hjemme, Johnny Madsen hår)
  Elsker den lidt retro stil på indpakningen. Den er alt for lækker!

  God uge, weekend eller hvad dag det nu er. Hvis du læser det her :-)

 • Reply Anne Katrine 24.09.2012 at 23:28

  Ville især glæde mig til at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, og så drømme mig tilbage til sommeren med lækkert beach-hår (:

 • Reply Christina 24.09.2012 at 23:32

  Jeg ville elske at vinde Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, det er lige sådan en jeg står og mangler.

 • Reply natascha 24.09.2012 at 23:34

  Salt Water Spray vil jeg rigtig gerne prøve for jeg ved aldrig hvad jeg skal gøre med mit hår når jeg vil gøre det lidt mere spændende! Jeg vil også rigtig gerne prøve olien da jeg har mit hår stramt opsat hver dag i de timer jeg danser og det ødelægger virkelig spidserne og knækker håret.
  – Tak for en god blog! vi sætter ligeså meget pris på dig som du gør på os er jeg sikker på! Din og “sofiesblog” er de eneste blog jeg læser fordi de begge har tilpas mængde mode, personlighed og humor. Din læser jeg dog især for moden og jeg må indrømme at min stil er ret “trine-inspireret” efterhånden (jeg har købt virkelig mange af de samme items) :D

 • Reply Maria 24.09.2012 at 23:35

  Hej Trine, jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din dry shampoo ;)

 • Reply signe 24.09.2012 at 23:35

  Jeg ville elske at prøve Argain oil Serum, jeg mangler virkelig noget til at gøre mit hår blødt og lækkert at se på

 • Reply christina 24.09.2012 at 23:38

  De lyder alle rigtig lækre! men ville helst prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo, da jeg har extensions som har brug for super meget pleje hele tiden :-)

  http://christinastinn.blogspot.dk/

 • Reply Malene Østergaard 24.09.2012 at 23:40

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve olien. Mine spidser har set bedre dage ;)

 • Reply Cecilie 24.09.2012 at 23:41

  Uh det er jo svært at vælge én! Men skal jeg vil utroligt gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum! Mit hår er ser efterhånden så trist ud på grund af 3x (meget) lyse reflekser i mit før sorte hår! Håber den kan være med til at give mit hår “livet tilbage” haha :-D Kunne i hvert fald være super lækkert at vinde sådan en lækker sag! OG tak for den super god blog! :-)

 • Reply Sofie 24.09.2012 at 23:44

  feeeeeeedt GIVE AWAY ;D !
  Mit hårs livs historie; det ligner en høstak lige meget hvad !
  what to choose, what, what …

  Jeg har været vildt fascineret af både tørshampoo og saltvandspray – hjælper gevaldigt på mit flade og “livsglade” hår :)
  springer i helt nye retninger og vælger olien, krydser mine små fede cocktailpølser :D

 • Reply Helene 24.09.2012 at 23:45

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner!!
  Mit hår er en storkemisk skade – hvilket kun er min egen fejl! Hårfarve, shampoo med farve osv. har har været flittigt anvendt, så nu er projekt “få hår som i reklamerne” i gang. Selve hårrødder og nye hår er mindre skadet, men det nederste af de lyse (næsten hvide) lokker mangler lidt pleje. Så måske denne conditioner kan hjælpe til :-).

  Ps. Kanon blog.

 • Reply Lise 24.09.2012 at 23:46

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din tørshampoo, da jeg har hørt en masse positive ting om den.
  Er i øvrigt vild med saltvandssprayen :)

 • Reply Julia Rasmussen 24.09.2012 at 23:48

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at prøve din tør-shampoo – da jeg er på jagt efter en ny og budget venlig! :-)

 • Reply Anna Huynh 24.09.2012 at 23:54

  Åh en lækker give away!
  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo må være det produkt jeg craver mest efter.
  Vil hellere end gerne prøve dine produkter :-)

 • Reply Marie-Louise 24.09.2012 at 23:54

  Hej Trine :) Jeg købte for et stykke tid siden både din Dry Shampoo og Salt Water Spray. FANTASTISKE produkter må jeg sige! Jeg anbefaler dem tit til mine veninder, da produkterne er virkelig gode – og de virker! Det eneste negative er nu, at jeg snart ikke har mere tilbage. Derfor kunne det være super fedt at vinde, så jeg også kan prøve din Argan Oil Serum (og selvfølgelig de andre produkter!!).
  – Marie-Louise

 • Reply Stine 24.09.2012 at 23:54

  Hej Trine
  Når jeg løber tør for saltvandsspray havde jeg faktisk tænkt jeg skulle prøve din. Så det ville klart være den. Jeg er stor fan af saltvandsspray da det giver et fedt look i håret og så er saltvandsspray et rigtig godt alternativ til hårspray jeg ellers har været storforbruger af. Men alle dine produkter ville være fede at prøve :)

 • Reply Michelle VN 25.09.2012 at 00:00

  Kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, da jeg elsker det ‘beachy’ look.

 • Reply Julie Hyld 25.09.2012 at 00:03

  Jeg kunne helt sygt godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, fordi jeg er studerende, og dermed altid i pengenød, og jeg sådan nogle lækre olier er bare aldrig noget jeg får brugt mine penge på, desværre. Men mit hår kunne godt tænke sig lidt forkælelse, det lider virkelig under min pengesituation.

 • Reply Line 25.09.2012 at 00:04

  Jeg har aldrig rigtig brugt tør shampoo, før et par uger siden, hvor jeg købte din. Det er klart blevet et hit både til fedtet hår og styling!
  Så det er helt sikkert min favorit!

 • Reply gitte zakariasen 25.09.2012 at 00:08

  Argan oil shampoo. Har hørt og læst så meget godt om det nu, at det da må afprøves :)

 • Reply Anne Sophie V 25.09.2012 at 00:12

  Jeg ville rigtig gerne prøve Argan serummet, da jeg aldrig har prøvet et serum i håret, det lyder spændende og jeg tror i den grad mit hår har brug for det!
  Derudover ville jeg rigtig gerne prøve de andre produkter i Trine-serien :)

 • Reply Cathrine Nicla 25.09.2012 at 00:20

  Jeg kan ikke vælge!!! Er gang med projekt sundt hår, så farvning, føntørring og glatning er kun ved specielle lejligheder, så j…men tror virkelig mit hår vil sætte pris på serummet her til vinterkulden – de. Må blive min favorit.. :)

 • Reply Sine 25.09.2012 at 00:31

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, idet jeg aldrig har turde kaste mig ud i tørshampoo og ville føle mig meget tryg ved at lade denne blive min første :o)

 • Reply Merethe 25.09.2012 at 00:32

  Jeg kunne tænke mig at prøve alle produkterne, men er især nysgerrig på Trine’s Wardrobe Salt Water Spray :)

 • Reply Mille 25.09.2012 at 00:37

  Jeg ville gerne have fingrene i Trine’s Wardrobe Dry Shampoo. Den lyder super lækker, og der er snart på tide, at jeg kommer væk fra mine sædvanlige produkter. Noget nyt skal til, og da flere af mine veninder (som så mange andre) allerede bruger den, kunne den sikkert også være noget for mig og mit hår. Den skal i hvert fald prøves, hvis jeg vinder denne konkurrence!

 • Reply Tara Salim 25.09.2012 at 00:50

  Jeg har prøvet Trine’s Wardrobe Dry Shampoo og var helt vild med det! Nu vil jeg gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum og Trine’s Wardrobe Salt Water Spray da jeg synes de kunne være fede at prøve!! :)

 • Reply Anne 25.09.2012 at 01:14

  BIG LIKE! Jeg kunne inderligt godt tænke mig at prøve: Argon Oil Serum. Det er faktisk det eneste af dine produkter, som jeg mangler at teste – så lad mig dog endelig bare blive afhængig af denne også :) Jeg krydser fingre!

 • Reply Signe 25.09.2012 at 01:24

  Jeg har altid haft fesent fe-hår, som man intet kan gøre med. Undtagen, hvis man har noget saltvandsspray(!). Med sådan et produkt kan mit hår blive lidt mindre kedeligt og med nogle bølger i. Sammensat med din Dry Shampoo der kunne give lidt volumen samtidig, se dét ville være klasse. Jeg håber virkelig jeg kunne få lov til at prøve dine produkter.

 • Reply Victoria 25.09.2012 at 06:42

  Uh vil gerne prøve olien og tørshampooen især!

 • Reply Petra 25.09.2012 at 07:15

  Uhhh saltvandssprayen ! jeg elsker det look saltvandsspray giver og her er der endelig en uden parfume. Jeg vil godt sige tak fordi du laver nogle produkter uden parfume og parabener så man kan vælge det skidt fra !

 • Reply Simone 25.09.2012 at 07:16

  Hej Trine. Jeg har din shampoo conditioner og olien og jeg elsker den serie. Jeg vil super gerne prøve din tørshampoo- da den jeg bruger pt gør hele mit badeværelse Hvidt og man kan mærke den i håret hele dagen. Hav en god dag :) Håber jeg vinder

 • Reply Jeanette 25.09.2012 at 07:18

  Jeg har ejet din argan oil i et stykke tid, og er rigtig glad for den.
  Men har os tænkt at de andre produkter snart skal prøves, især Dry Shampoo (min nuværende snart tom) ;)
  Men det fedt at du har skabt dine egne produkter, og de er blevet sådan en succes . :)

 • Reply Agnete 25.09.2012 at 07:38

  Jeg ville helst sikkert vælge dry shampoo. Vaske hår uden at gå i bad? Win! :)

 • Reply nanett 25.09.2012 at 07:43

  Dry shampooen! det er jo et fuldstændigt genial fænomen!

 • Reply Ane 25.09.2012 at 07:46

  Jeg har prøvet et par forskellige saltvandsspray, men synes ikke de har virket optimalt, så kunne super godt tænke mig at prøve din salt water spray! :)

 • Reply ida 25.09.2012 at 07:48

  Jeg vil enormt gerne prøve olien! :-)

 • Reply Katrine 25.09.2012 at 07:48

  Helt sikkert argan oil serummet og saltvands sprayen! Mit hår lider og bliver tørt og spaltet, nu når vi går ind i efterårs- og vinterperioden, og jeg har derfor brug for serummet til at begrænse denne krise ;-) Saltvands sprayen har jeg brug for, for at få et lækkert og frisk strand look, som kan minde mig om sommeren, nu det danske vejr ikke gør det!

 • Reply Aviaja 25.09.2012 at 07:50

  Jeg har nu prøvet adskellige saltvandssprays, men mit hår er så fint at det altid ender med at blive flat og glat alligevel. Jeg har læst at flere er meget positive omkring dine produkter, og dit hår sidder jo altid godt, så håber at den vil kunne gøre underværker i mit hår.

 • Reply Anne Mette 25.09.2012 at 08:07

  Jeg drømmer om Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, da jeg efterhånden har opgivet drømmen om at mit hår nogensinde kommer til at krølle. Jeg drømmer nu om at opnå det skødesløse lækre franske hår, som man kan opnå man saltvandsspray.

 • Reply sophie W 25.09.2012 at 08:09

  jeg synes din Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum lyder virkelig lækker :)

 • Reply Berit 25.09.2012 at 08:11

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum, da mit hår ville nyde godt af det. Men tror nu at hele din argan oil serie ville kunne give det optimale resultat, så det kunne da godt være man skulle investere i resten af serien så :-)

  Og nu du er så godt i gang, så vil jeg da lige sige mange tak for en rigtig god blog, som jeg elsker at følge med i. Jeg håber du vinder den award, for det har du da i hvert fald fortjent. I voted for you, så nu er det op til de andre derude :-D

 • Reply Julie Andersen 25.09.2012 at 08:16

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum, da jeg ofte glatter eller krøller mit hår og det derfor hurtigt bliver slidt! :-)

 • Reply Maria 25.09.2012 at 08:17

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve olien, da jeg ofte har problemer med tørre spidser! :)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 08:17

  jeg vil super gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo, så mit hår kan klare den hårde vinter vi går i møde :)

 • Reply Line 25.09.2012 at 08:17

  Jeg vil helt sikkert helst prøve Argan Oil Serum. Der er kommet så mange forskellige af disse produkter på markedet, men det er en jungle at finde rundt i. OG mit hår trænger!

 • Reply Mette Marie 25.09.2012 at 08:19

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner har jeg hørt godt om fra mine veninder, så det er det produkt jeg helst vil prøve.

  Tak for en god blog!!!

 • Reply Mette 25.09.2012 at 08:21

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo kunne mit hår vist godt trænge til ;)

 • Reply Katinka 25.09.2012 at 08:21

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner.
  Mit hår har været rigtig ødelagt, men er ved at blive bedre. Det mangler dog stadig lige det der ekstra pleje :)

  Virkelig fed give-away, jeg krydser fingre :)

  http://bykatinka.blogspot.dk/

 • Reply Amalie 25.09.2012 at 08:21

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din saltvandsspray, da jeg er udstyret med en ordentlig løvemanke med en masse fald, og jeg tror og håber, at den kunne give mig det sejeste beach-jeg-er-lige-stået-ud-af-sengen hår!

 • Reply Monica 25.09.2012 at 08:23

  Kunne godt tænke mig at prøve Argan Oil Serumet! – og det er så lækkert at alle dine produkter er uden parfume og parabener! :)

 • Reply Kamilla 25.09.2012 at 08:23

  Jeg har selv dry shampoo, og er helt forelsket i den! Kunne rigtig godt tænke mig at prøve både shampoo og balsam!

 • Reply Lene Jørgensen 25.09.2012 at 08:26

  Kunne godt tænke mig at prøve din dry shampoo, har kun hørt godt om den:-)

 • Reply Sif Corneliussen 25.09.2012 at 08:28

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve saltvandssprayen, fordi jeg allerede har tørshampoo og argan oil og er meget glad for begge dele! :)

 • Reply Astrid 25.09.2012 at 08:28

  Uh, det er svært.
  men tror jeg vil blive glad for saltvandsprayen, da jeg godt kan lide mit hår lidt vildt. :-)

 • Reply Elina Maria 25.09.2012 at 08:30

  Har Argan Oil serum, som er vildt lækkert og fantastisk. Men kunne nu også godt tænke mig noget strandhår, så ku godt tænke mig saltspray! Ha’ en god dag alle sammen!

 • Reply Pernille 25.09.2012 at 08:38

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve saltvandsprayen, da jeg endnu ikke har fundet noget jeg kan lide til mine krøller! :-)

 • Reply Kristina 25.09.2012 at 08:39

  Argan Oil conditioner står højt på min “must try” liste! Jeg er i forvejen dybt afhængig af din Oil serum, som dagligt reder mine tøre spidser :-)

 • Reply Mia Skov Kirkegaard 25.09.2012 at 08:41

  Jeg ville virkelig gerne prøve tørshampooen, bruger ofte tørshampoo, da jeg ikke vil vaske mit hår hver eneste dag, men mit hår ofte godt kunne bruge en daglig hårvask.
  Har længe overvejet at købe tørshampooen fra din serie, men har ikke fået det gjort endnu. Er faktisk lige løbet tør for tørshampoo, så dette kunne være en oplagt mulighed for at prøve den. I så fald hvis den falder i min smag, er det noget jeg vil fortsætte med at købe fremover. Krydser fingre! :-)

 • Reply Matilde 25.09.2012 at 08:41

  Ville elske at få lov til at prøve saltvandssprayen, da mit hår virkelig mangler fylde og volume !! :-)

 • Reply Ingvild 25.09.2012 at 08:42

  Så bra konkurranse!, jeg skulle gjerne prøvd saltvandsprayen! Da kunne jeg spraye litt av sommeren tilbake i mitt ellers mørke og kjedelige vinterhår, det hadde vært med på å gjøre den ellers litt mørke høsten lysere :)

 • Reply Anna 25.09.2012 at 08:45

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo kunne jeg smadder godt tænke mig at prøve!! Det virker som det bedste alternativ til hårpudder, som ikke altid gøre som jeg vil. SMUKT! og fantastisk med parabenefri produkter!

 • Reply Cecilie 25.09.2012 at 08:46

  Argan Oil Serum kunne jeg ISÆR godt tænke mig, selvom alle produkterne vil være et hit! Jeg har ikke rigtig selv ret mange hårprodukter, da jeg er på SU, men mit hår kunne virkelig godt bruge noget pleje – mit hår er langt (og efterhånden ret slidt), men jeg har altid kæmpet for at få den længde, så olien ville virkelig blive sat pris på lige nu! :-)

 • Reply johanne 25.09.2012 at 08:46

  Er allerede kæmpe fan af tørshampooen. Har brugt den første op. Kunne.dog også godt tænke at prøve Argan Oil Serumet til mine til tider lidt trise spidser. Går med tænker om at blive gravid, og så er det jo perfekt at det er parabene fri :) tak for en fin blog iøvrigt

 • Reply Mette Andersen 25.09.2012 at 08:51

  Kunne virkelig godt tænke mig at vinde Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner. Fordi du skriver den egner sig godt til spaltede spidser og er der noget mig hår er, er det spaltet. Det er helt forfærdeligt. Det er snart 3 år siden jeg fik klippet det til skuldrene og det er måske vokset 15 cm på den tid. Det er virkelig ikke langt, og når jeg er blevet klippet har jeg virkelig kun fået klippet spidserne. Så det ville være rart hvis næste gang jeg skal klippes kan bruge et produkt som er sundt for håret og som forhindre spaltede spidser. Vil nemlig så gerne have langt hår, og det er bare som om mit hår ikke vil vokse!! Så hvis jeg nu havde et ordentligt produkt, håber jeg at mit hår endelig bliver sundt og lækkert og begynder at blive længere.
  Det sjove er mit hår aldrig har haft problemet med ikke at ville vokse tidligere. Så derfor ved jeg ikke hvad der er galt med det? Men jeg håber virkelig jeg vinder så jeg endelig kan få et produkt som kan forkæle mit hår :)

 • Reply Emilie Holme Hintze 25.09.2012 at 08:58

  Hej Trine

  Fantastisk konkurrence :-) Jeg har allerede din saltvandsspray, som jeg er UTROLIG tilfreds med.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum’en, da jeg ikke har prøvet sådan en før, og har rigtig slidte hårspidser :-(

  TAK for den dejligste blog!!!
  Mvh. Emilie Holme

 • Reply linn 25.09.2012 at 09:00

  jeg kunne tenkt meg å prøvd argan oil serum! jeg er begynt på et nytt, sunt og renere liv men finner ikke noe god olje til håret som er uten parabener.. kansje din olje er mine tørre tuppers redning i vinter?

 • Reply Sara V. 25.09.2012 at 09:00

  Jeg har allerede hårolien men kunne virkelig godt tænke mig at prøve saltvandssprayen også! :-)

 • Reply Louise 25.09.2012 at 09:02

  Skøn konkurrence! Mangler så meget hårpleje lige nu, hvor vejret skifter. Størst glæde tror jeg jeg kunne få af serummen, da jeg har krøller og dermed altid tørre spidser – og hår i øvrigt:-)

 • Reply Christina 25.09.2012 at 09:03

  Jeg kunne godt tænke mig at afprøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo – Jeg har aldrig før brugt en tørshampoo, men mit hår er blevet så ødelagt, efter jeg er vendt tilbage til min egen hårfarve (fra mørk til lys), så prøver at undgå at vaske det alt for tit! Så denne vil være perfekt til min “hår-situation” lige nu.

 • Reply Funda 25.09.2012 at 09:12

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum, eftersom jeg er rigtig glad for min hårlængde men desværre bliver nødt til at få det klippet pga. spaltede og ødelagte hårspidser. Det kunne være fantastisk hvis dette produkt kunne gå ind og reparere det så jeg slipper for at få det klippet :)

 • Reply Sigrid 25.09.2012 at 09:16

  Jeg kunne super godt tænke mig at prøve din Salt Water Spray, elsker når ens hår har det der beach look og mit hår kunne godt trænge til noget volumen (:

 • Reply Stine 25.09.2012 at 09:17

  Det er svært at vælge jeg har kun hørt godt om dine produkter, men jeg er ret afhængig af saltvandsspray, og derfor må jeg sige at den vil jeg helst prøve. Trænger til en god saltvandsspray som giver den gas :)

 • Reply Kirstine 25.09.2012 at 09:21

  Jeg kunne vildt godt tænke mig saltvandssprayen, da den helt sikkert giver et fedt look :)

 • Reply Anne Marie Hove 25.09.2012 at 09:22

  Jeg vil gerne prøve din Dry Shampoo – den, jeg har, drysser nemlig helt vildt! Og jeg nægter at give 200 kr for en af de dyrere.

 • Reply Lotte R. 25.09.2012 at 09:23

  Hey Trine, jeg bruger allerede gladeligt Serum og Saltvand – men vil elske at prøve din udgave af dry shampoo :-)

 • Reply Daisy 25.09.2012 at 09:28

  Hold da op, hvor er der mange indlæg!

  Jeg ville gerne prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, da jeg har givet op med at finde en der dur til mit hår.

 • Reply Cirkeline Sophie 25.09.2012 at 09:29

  Jeg har prøvet både dr shampooen og saltvandssprayen, og synes de er virkelig gode! Og jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve olien, da jeg ikke har kunne finde en jeg er tilfreds med endnu :)

 • Reply Sara 25.09.2012 at 09:30

  Lækker, lækker, lækker konkurrence!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve flere af produkterne, men især Salt Water Spray, da jeg har prøvet en del forskellige, og har hørt rigtig godt om “den fra Trines Wardrobe”
  Elsker det rodede look det giver :)
  Fingers’ crossed!

 • Reply Mette Dupont 25.09.2012 at 09:30

  Ville utroligt gerne være den lykkelige ejer af ”Argan Oil Serum”. Bruger allerede saltsprayen, og den bliver flittigt brugt. :-)

 • Reply Sofie Østergaard 25.09.2012 at 09:31

  jeg ville gerne prøve Argan Oil conditioner til mine spaltede spidser og så er det bare et stor plus at det er parabenefri!!

 • Reply Maria 25.09.2012 at 09:32

  Trines wardrobe dry shampoo lyder helt fantastik, vil helt klart prøve den :-)

 • Reply Camilla 25.09.2012 at 09:33

  Sikke en skøn måde at blive værdsat på:) jeg har både din shampoo, balsam og hårolie, og er blevet helt afhængig- fantastiske produkter. Så hvis jeg bliver en af de heldige, ville din salt water spray fuldende min hårstyling:)

 • Reply Nanna Poulsen 25.09.2012 at 09:39

  Ej hvor lækkert :-)
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum. Jeg får tit ødelagte hårspidser.. og det kunne være fedt at se om det kunne fixe mine spidser, så jeg slipper for at blive klippet.

 • Reply Tina Lind 25.09.2012 at 09:39

  Ej ville så gerne eje tørshampooen . Har altid hørt så godt om dem, men aldrig fået prøvet dem. Forresten rigtig lækker blog du har .:)

 • Reply Marie Thybo Andersen 25.09.2012 at 09:40

  Jeg vil rigtig gerne vinde din Salt Water Spray! Har prøvet den før og den var bare super god – både til hverdag og fest! :)

 • Reply Astrid 25.09.2012 at 09:42

  Vil især gerne prøve saltvandssprayen, da jeg har hørt at den skulle være rigtig god!! :-)
  Knus

 • Reply Sandra 25.09.2012 at 09:43

  Hej Trine.

  Jeg er stor fan af både din blog og dine produkter! Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum, da jeg har i forvejen har alle dine andre lækre produkter som jeg kun har kunne anbefale!!

  Fortsæt endelig det gode arbejde :-)
  Ha’ en skøn dag.

  Kh.
  Sandra

 • Reply Rosa 25.09.2012 at 09:44

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo, fordi jeg vil bare gerne have en shampoo der giver et sundt hår:)

 • Reply cecilie 25.09.2012 at 09:44

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. Det lyder virkelig lækkert :-)

 • Reply Katrine 25.09.2012 at 09:46

  Jeg ønsker mig Trine’s Wardrobe Salt Water Spray. Jeg har de andre produkter og er så glad fro dem.

 • Reply Amalie 25.09.2012 at 09:53

  Hvor dejligt med en konkurrence og specielt på dine lækre produkter! Jeg kunne specielt godt tænke mig at prøve din saltvands spray og din Argan Oil Serum.. Har prøvet rigtig mange forskellige saltvands sprays og synes abre ikke rigtig de virker, så håber lidt på at ‘din’ kan give den hele armen :)

 • Reply Elisabeth 25.09.2012 at 09:56

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din tørshampoo, da jeg både har hørt og læst på mange blogge, at den skulle være virkelig god for håret :)

 • Reply Stinne Fly 25.09.2012 at 09:57

  Jeg vil gerne meget prøve Oil Serum, Jeg vil gerne forkælde mit hår:)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 09:58

  Jeg vil gerne præve Argan Oil Serum, da den sikkert vil være en kærkommen hjælp til mine tørre spidser:)

 • Reply Emma 25.09.2012 at 10:00

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve din dry shampoo, da jeg har prøvet både shampoo og balsam, og jeg var yderst tilfreds. Men det er helt sikkert at alle produkterne fra din linje skal afprøves. Uanset om jeg vinder eller ej!

 • Reply Olivia Frederikke 25.09.2012 at 10:00

  Det eneste jeg endnu ikke har prøvet, er din shampoo og conditioner. Så jeg må nok vælge Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo. Jeg har været slemt tilfreds med de tre øvrige produkter, så hvorfor skulle de to andre ikke være lige så gode. Det er en rigtig lækker give away!

 • Reply Kira 25.09.2012 at 10:01

  Jeg vil rigtig gerne prøve shampo og balsam! Jeg har prøvet tørshampoen og saltvandssprayen og de er begge rigtig gode, så kan ikke vente med at prøve resten :)

 • Reply Karen Strand 25.09.2012 at 10:02

  Vil supper gerne have fingerne i din lækre tørshampoo! Det kunne være dejligt at trække hårvaskende lidt længere, for ikke at slide så meget på mit i forvejen noget så slidte hvide hår. Jeg er sikker på at mit hår ville holde noget så megt af den!!

  Fed giveaway!
  Karen.

 • Reply Sofie dh 25.09.2012 at 10:05

  Jeg vil enormt gerne prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray! Jeg har sådan på fornemmelsen at den vil kunne give mit hår det der ekstra pift, som man altid lige står og synes det mangler :)

 • Reply Hülja 25.09.2012 at 10:06

  Vil rigtig gerne prøve olien mod slidte spidser da mine spidser hurtig bliver slidte!
  Har din saltvandspray og den er jeg rigtig glad for :-)

 • Reply Clara Maj 25.09.2012 at 10:07

  Uh, den er svær, men hvis jeg kun skulle vælge ét produkt, så skulle det altså være tørshampoo’en. Har hørt så mange gode ting om den!

 • Reply Kia 25.09.2012 at 10:10

  uuuh den er svær, det er alle rigtig skønne produkter! Men hvis man kun må vælge en, må det nok blive “Argan Oil Conditioner” – sådan en burde alle piger eje!

 • Reply Maria 25.09.2012 at 10:13

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve din tørshampoo – har hørt mange gode rygter om den :) Jeg har din hårolie (den er dog næsten brugt), og den er fantastisk!

  Krydser fingre! Og den 2. oktober er min fødselsdag, så det ville være en skøn fødselsdagsgave :)

 • Reply Sofie 25.09.2012 at 10:17

  Jeg vil gerne prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, da jeg har et meget fint hår som er svært at have med at gøre!

 • Reply Isa 25.09.2012 at 10:17

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve tørshampoo’en :)

 • Reply Frederikke 25.09.2012 at 10:18

  Tørshampooen. Håber på noget, der ikke lugter af 70’er gammel-dame-frisørsalon.

  Olien kunne dog også være lækker at prøve…

 • Reply Ida Andersen 25.09.2012 at 10:21

  jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :))

 • Reply Anne Katrine 25.09.2012 at 10:22

  Hej Trine. dejlig konkurrence. Jeg kunne rigtig godt tænke mig Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da min sygdom (eller faktisk er det medicinen) gør, at jeg taber rigtig meget af mit hår, og at mit hår knækker hele tiden. jeg er så ked af mit hår, og det generer mig dagligt, da det er rigtig svært at føle sig på, med ødelagt hår.. Håber virkelig at du vælger mig.
  knus fra anne katrine

 • Reply Ina 25.09.2012 at 10:22

  Er sikker på at din Salt water spray vil kunne give en ekstra dimension til min nye frisure!

 • Reply Simone 25.09.2012 at 10:25

  Jeg kunne vildt godt tænke mig Trine’s Wardrobe Dry Shampoo! Har prøvet en Dry Shampoo på en festival før, og den gjorde nærmest kun mit hår mere fedtet. Så jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve din, som jeg kun har hørt godt om :)

 • Reply Emma Knudsen 25.09.2012 at 10:25

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum
  Fed giveaway! Har prøvet din Dry Shampoo og din Conditioner, er helt vild med dem.

  Emma :-))

 • Reply Anne Julie Østergaard 25.09.2012 at 10:25

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve tørshampoen da jeg har hørt den er virkelig god, og fordi jeg er på sports efterskole så ville det være lækket lige at kunne pifte håret lidt op i løbet af en skole/ sports dag. :-)

 • Reply Cecilie 25.09.2012 at 10:26

  Kære Trine.

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve alle dine produkter!

  Det er sådan at jeg aldrig nogensinde har kommenteret herinde før. Og jeg har fulgt dig i et år.

  Jeg har aldrig tænkt over “at man kunne kommentere” før. Det lyder måske dumt. Men lige i dette øjeblik sad jeg og tænkte over hvor meget inspiration du giver mig, og hvor dybt fascineret jeg er af din blog og dit univers.

  Derfor er det vel på tide at jeg begynder at vise det;)

  Blandt andet ved(forhåbenligt) at prøve alle dine produkter.

  KH

 • Reply Helle 25.09.2012 at 10:26

  Med mit typisk skandinaviske hår er jeg overbevist om, at Trine’s Wardrobe Dry Shampoo ville kunne gøre underværker. På den måde ville jeg kunne tilføre mit hår volumen og samtidig skåne håret for en hårvask.

 • Reply Anne 25.09.2012 at 10:30

  Hvor ser de lækre ud! Jeg er rigtig nysgerrig på Dry Shampoo’en… :D

 • Reply Sara 25.09.2012 at 10:31

  Jeg bruger flittigt både saltvandssprayen og tørshampooen, de redder virkelig enhver hårkrise, så tusind tak for nogle fede produkter! Den næste på listen, som jeg gerne vil prøve er din Argan Oil Serum – tror mine meget tørre, slidte spidser ville have godt af nogle gyldne dråber :)

 • Reply BRUUN by BRUUN 25.09.2012 at 10:32

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig Argan Oil Conditioner :-)

 • Reply Amalie 25.09.2012 at 10:35

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at få fingrene i Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum! Kunne da godt tænke mig at få lækkert hår:-)

 • Reply Celina 25.09.2012 at 10:35

  Jeg har brugt din saltvandsspray og den har jeg været rigtig glad for! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo da jeg synes at de tørshampooer jeg har prøvet før ikke rigtig virker.. :)

 • Reply Clara Linnebjerg 25.09.2012 at 10:38

  Jeg har helt klart to produkter som jeg er helt vild efter at prøve, både Trine’s Wardrobe Dry Shampoo og Trine’s Wardrobe Salt Water Spray. Har hørt så meget godt om begge produkter.

 • Reply Stina 25.09.2012 at 10:39

  Jeg har en veninde der bruger din argan oil, og hun er tosset med den.
  Så den kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve. Også din tørshampoo er et hit :D

 • Reply Stine 25.09.2012 at 10:39

  Din Argan Oil og Saltvandsspray har jeg anvendt siden det kom i butikkerne, og de bliver købt igen så snart der ikke er mere tilbage :-) Derfor kunne det være fint at få dem i gave, så jeg sparer nogle af mine SU-penge! ;)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 10:40

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo ville jeg rigtig gerne prøve. Især pt. hvor jeg sidder 12 timer+ på specialekontoret, så må jeg desværre indrømme, at det er sparsomt med selv-forkælelsen ;)

  God dag – og rigtig god Give Away :)

 • Reply Dorte 25.09.2012 at 10:44

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo :)

 • Reply Signe hbe 25.09.2012 at 10:45

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig dry shampoo’en, da det er et uundværligt produkt!

 • Reply ida 25.09.2012 at 10:45

  Jeg ville så gerne vinde Trine’s Wardrobe Salt Water Spray!! Jeg kunne virkelig godt bruge lidt volumen og beach look til mit hår. Desuden går jeg meget op i at købe parfume- og parabene fri produkter, så det er jo kun perfekt..

 • Reply Dilek 25.09.2012 at 10:46

  Eftersom jeg allerede har prøvet shampooen og balsamen, så kunne jeg især godt tænke mig at prøve dryshampooen og argan oil! :D

 • Reply Mie 25.09.2012 at 10:47

  Jeg vil rigtig gerne prøve tørshampooen – jeg har desværre det aller fladeste og volumeløse hår, og har snart prøvet virkelig mange forskellige produkter, men uden den ønskede effekt. Jeg er igang med at anskaffe mig “Trine’s Wardrobe” serien, men med SU går det desværre ikke så hurtigt… :(

 • Reply Laura Bork 25.09.2012 at 10:48

  Din hårolie vil jeg meget gerne prøve. Da jeg har en page så bruger jeg tit hårprodukter, glattejern og føntørre og derfor er det meget vigtig for mig at holde det sundt med hårolier :)

 • Reply Line N 25.09.2012 at 10:50

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum ville være skøn til mine spaltede spidser :)

 • Reply Rikke 25.09.2012 at 10:51

  Det må blive din Salt Water Spary.
  Jeg har en stor forkærlighed til det lidt mere rodede og rockede look. Jeg har endnu ikke fundet en der virkede til mit hår, men har kun hørt gode anmeldelser af din, derfor må det helt sikkert blive den :)

  rikkewestesen@hotmail.com
  Kram Rikke fra http://blackblack-bird.blogspot.dk

 • Reply Line 25.09.2012 at 10:52

  Jeg kunne specielt godt tænkte mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mit hår godt kunne trænge til lidt “kærlighed”. Jeg er i forvejen positivt overrasket over din saltvandsspray og bruger den faktisk hver dag. Jeg synes det er en dejlig produktserie, og vinderen bliver helt klart glad for præmien! Elsker din blog og din stil! :-)

 • Reply Nina 25.09.2012 at 10:55

  Jeg har brugt både saltvandssprayen og dry shampooen meget, men kunne rigtigt godt tænke mig at prøve argan oil – især her til vinter, når frosten sætter ind.

 • Reply Katrine-Marie Lind 25.09.2012 at 10:56

  Jeg vil rigtig gerne prøve salvandssprayen. Og hvis jeg ikke vinder, er jeg sikker på at jeg vil købe den og serum alligevel :-)

 • Reply Marlene 25.09.2012 at 11:01

  Oven på en dejlig lang sommer med både sol og strand og en sensommer med store fester og stylede frisurer, trænger mit hår virkelig til ekstra pleje. Jeg er overbevist om, at din Argan Oil Serum ville gøre underværker. Jeg lurer lidt på den hver gang jeg er i matas, men må holde mig tilbage på mit SU-budget. Den er dog stadig yderst tiltrængt!

 • Reply Michelle 25.09.2012 at 11:02

  Hej Trine, jeg ville rigtig gerne prøve din tørshampoo. Jeg bruger meget tørshampoo i forvejen, men ville rigtig gerne afprøve din, for at se om den ikke gør mit hår ligeså gråt som de andre.

 • Reply Clara 25.09.2012 at 11:07

  Alle produkterne står allerede hjemme på badeværelset og bliver brugt flittigt! Argan oil serummen er klart min yndlings! Den redder mit ellers tøre hår gang på gang. Derfor ville det være dejligt at få fyldt lageret lidt op med en serummen:)

 • Reply Stinne 25.09.2012 at 11:12

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din saltvands spray :-)

 • Reply Anne Fenshøj 25.09.2012 at 11:15

  Kunne især godt tænke mig at få fingre i din Argan Oil Serum :-) Mine spidser har virkelig tendens til at spalte og bliver tørre og mit hår er meget nordisk og “fint” i det. Jeg går til frisøren og får klippet spidser og så virker håret dejligt og lækkert at røre ved, men efter to uger begynder spidserne at filtre igen. Man kan jo ikke rende til frisøren hver anden uge. Synes dine produkter er virkelig lækre, har brugt din shampoo og balsam et stykke tid, og kan virkelig mærke en forskel :-)

 • Reply Sissel 25.09.2012 at 11:15

  Alle dine produkter lyder lækre, men skal jeg fremhæve en, jeg helst ville prøve, bliver det din saltvandsspray. Jeg elsker når håret har noget tekstur og går langt oftere efter det rå look end det pæne.

 • Reply Signe 25.09.2012 at 11:16

  Uh helt klart tørshampooen – jeg får let fedtet hår, og mangler derfor lige sådan et produkt, som kan redde en dårlig hårdag når man har en travl morgen. Tak for en god blog :)

 • Reply Mai 25.09.2012 at 11:16

  For mig er det vigtigt, at de daglige produkter er i top og derfor ville jeg rigtig gerne prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo’en.

 • Reply Sidse 25.09.2012 at 11:19

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din saltvandsspray. Jeg har din tørshampo og er fan!

 • Reply Anna 25.09.2012 at 11:20

  SEJT!! Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, vil jeg rigtig gerne prøve! Har ikke anskaffet mig den selv, da SU’en desværre ikke rækker så langt!

 • Reply opholdsrum 25.09.2012 at 11:21

  Saltvandssprayen! Et produkt jeg ikke kan få nok af.

 • Reply emilie 25.09.2012 at 11:21

  Jeg ville vælge Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, fordi det er noget jeg vil komme til at bruge hver morgen inden jeg tager i skole!

 • Reply Marie Stamp 25.09.2012 at 11:24

  Hej Trine

  Jeg har det absolut fladeste og kedeligste hår, så ville vildt gerne prøve Salt Water Sprayen! i håb om det kunne give bare lidt liv og volume til mig hår! :)

 • Reply Anne-Sofie 25.09.2012 at 11:25

  Da jeg stadig leder efter den helt rigtige balsam eller conditioner til mit tykke hår, så må det blive din Argan Oil Conditioner – jeg meget gerne vil prøve :o)

 • Reply Aus 25.09.2012 at 11:27

  Jeg har kun hørt gode ting om dine produkter, så denne konkurrence glæder mig! Jeg har længe ville prøve din saltvandsspray – mit hår er meget glat og blødt, og jeg forestiller mig at saltvandssprayen kunne få det til at være lidt mere medgørligt med den lækre tekstur den eftersigende skulle give.

 • Reply Ellinor thorsen 25.09.2012 at 11:27

  Jeg vil rigtig gerne prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo ! jeg har før prøvet et par dry shampoo uden held.
  Da jeg er kommet ind i en rigtig dårlig vane med at jeg bliver nød til at vakse mit hår næsten hverdag for at undgå at er vildt fedtet :(

 • Reply Ellinor thorsen 25.09.2012 at 11:27

  Jeg vil rigtig gerne prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo ! jeg har før prøvet et par dry shampoo uden held.
  Da jeg er kommet ind i en rigtig dårlig vane med at jeg bliver nød til at vakse mit hår næsten hverdag for at undgå at er vildt fedtet :(

 • Reply Cecilie Louise 25.09.2012 at 11:27

  Hej Trine. Sikke en fed konkurrence! Jeg har længe ville prøve dine produkter, men har været flad siden SU’en stoppede.
  Hvis jeg var så heldig, så ville jeg ISÆR glæde mig til saltvandssprayen. Jeg er blevet udstyret med verdens mest kedelige glatte hår, så lidt “åh-jeg-er-lige-kommet-hjem-fra-en-lækker-strandtur-hår” ville gøre mig godt! :)

  Hilsen Cecilie.

 • Reply Dorte Daugaard 25.09.2012 at 11:28

  Uh, jeg ville smadder gerne vinde oil serum!
  Lækker præmie!

 • Reply Caroline 25.09.2012 at 11:30

  Elsker, elsker, elsker dine produkter og især Trine’s Wardrobe Salt Water Spray… Ligeså meget som jeg elsker at følge dig her på bloggen :-)

  Caroline

 • Reply trine vb 25.09.2012 at 11:33

  Jeg har kun hørt godt om din serum, så den kunne jeg godt tænke mig. Min veninde bruger den til hendes lange lyse hår, og efter hun har brugt serummen, er hendes hår blevet rigtig glasfyldt og blødt! Gid det var mit hår :-)

 • Reply Cecilie 25.09.2012 at 11:45

  FED KONKURRENCE. Argan Oil Serum er helt fantastisk. Jeg har prøvet den hos en veninde og ville SÅ gerne eje hele serien – det er der bare ikke lige råd til når man er på SU :/ Jeg elsker din blog og følger dig så tit jeg kan!!

  Cecilie

 • Reply nanna kanstrup 25.09.2012 at 11:54

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum – har ikke erfaring med Argan Oil, og vil gerne finde ud af “what the fuzz is about” =)

 • Reply Louise W 25.09.2012 at 11:54

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve din tørshampoo, da jeg ikke endnu har fundet en sådan der giver struktur og fylde, men ikke støver…

 • Reply Emma 25.09.2012 at 11:55

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde saltvands-sprayen, så mit hår kan få et lækkert, fyldigt beach look!

 • Reply Mia 25.09.2012 at 11:58

  Jeg er typen, der altid har vasket mit hår dagligt, selvom jeg godt ved at jeg burde lade være. Men hvem har lyst til at rende rundt med hår, der skinner og er fladt! Efter at have købt din tørshampoo, hader jeg de dage, hvor mit hår skal vaskes. Mit hår er præcis, som jeg gerne vil have det, når jeg har brugt tørshampooen – fyldigt og let at sætte. Jeg frygtede Roskilde2012 og fedtet hår, men fuldstændig uden grund. Tak for et fantastisk produkt, som jeg har ledt efter meget længe! Da jeg har langt hår, der godt kunne trænge til mere glans, kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve serummen.

 • Reply Camille 25.09.2012 at 12:04

  Jeg ville nok allerhelst prøve din Argan Oil Serum (af de produkter jeg allerede ikke har prøvet), da jeg lider af utroligt tørre spidser – selv allerede en uge efter, jeg er blevet klippet. Dette gør at jeg bliver klippet ca. en gang hver anden eller tredje uge. Dette tager hårdt på pengepungen + at det tager uendeligheder at få længere hår :-( Derfor ville det være lækkert, hvis din Argan Oil Serum kunne hjælpe på dette ;-)

 • Reply Caroline 25.09.2012 at 12:09

  Dry Shampoo. Jeg eeeelsker, at man kan få bugt med fedtet hår med magi <3

 • Reply Mia 25.09.2012 at 12:09

  Jeg skal snart på min drømmerejse som backpacker i Sydøstasien, og jeg er sikker på at Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, vil kunne hjælpe mig rigtig meget, da der sikkert bliver lidt langt imellem de varme bade!

 • Reply Emma 25.09.2012 at 12:09

  Hej Trine.
  Fed konkukurrence! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve argan olien, da den olie jeg har nu er tom, og jeg i den forbindelse overvejer at “skifte mærke”.
  Jeg har indtil videre afprøvet din shampoo, balsam og saltvansspray med et meget tilfredsstillende resultat. Men da alle tre ting er ved at være sluppet op, vil jeg blive ekstra glad, hvis jeg vinder konkurrencen.
  Ha’ en god dag.
  Mvh Emma

 • Reply Anne 25.09.2012 at 12:10

  Vil helt vildt gerne prøve saltvandsspay’en! Den har i hvert fald stået højt på ønskeseddelen længe ;-)

 • Reply Cecilie Aa 25.09.2012 at 12:26

  Første tanke da jeg så indlægget var: “Nej hvor pudsigt at det er en serie med argan olie”. Forklaring: De sidste par gange jeg har været hos min frisør har hun puttet argan olie i mit hår, og jeg har hver gang kunnet mærke forskel dagene efter. Derfor ville jeg især gerne prøve din serum, dels fordi jeg er på udkig efter et plejeprodukt med argan olie, og dels fordi min hud er ekstremt følsom og det derfor ville være perfekt med netop dén her serie da den er parabene- og parfumefri! :D

 • Reply Nanna Elizabeth Hovgaard 25.09.2012 at 12:34

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve argan oil serum, for har hørt rigtig meget godt om Argan olie, og har langt hår med tørre spidser :)
  Så håber jeg kunne være lidt heldig i konkurrencen !
  Tak for en fed blog.

  Nanna

 • Reply Michelle 25.09.2012 at 12:39

  Jeg vil rigtig gerne prøve din Dry Shampoo, da jeg endnu ikke har fundet en jeg synes er god, men har hørt en masse godt om den her! Synes mange af de andre enten ikke virker ordentligt og fjerner fedtet, eller også efterlader de et gråligt skær (har mørkt hår) Og så har de fleste af dem også en ret grim lugt.

 • Reply Stine 25.09.2012 at 12:44

  Hej Trine. Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve shampooen og balsamen, da mit hår er meget tyndt og samtidig er det henover sommeren pga ferier osv., blevet utrolig tørt og kedeligt at se på. Jeg har ledt og ledt efter en shampoo som bare kunne gøre de vildeste underværker for mig, men det er ikke sket endnu – så derfor kunne det være vildt fedt at prøve din også, da den lyder vildt god :)

 • Reply Sara 25.09.2012 at 12:45

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray!

 • Reply Ida Rosenlund 25.09.2012 at 12:46

  Hej Trine! :)
  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve slatvands sprayen, er stor forbruger af det, da jeg har lidt krøller, men ikke rigtig noget jeg gider gå rundt med .. ;) Fed blog elsker at følge den!

  – Ida :)

 • Reply Clara B 25.09.2012 at 12:49

  Hej Trine :) Alle dine produkter lyder og ser jo fantastiske ud, og jeg har ofte set dem stå på hylden i min lokale matas. Det sker da også i ny og næ, at jeg har købt både balsam og shampoo. Resultatet er jo bare super. Valget er svært i mellem argan oil serum og saltvandssprayen, da de begge to lyder virkelig indbydende. Umiddelbart har jeg ikke specielt tørre hårspidser, så det må blive saltvandssprayen, da jeg aldrig har prøvet sådan noget før. Det burde jeg måske, da det som sagt giver en lækker strandbabe effekt! Det gad jeg godt prøve at få! Du har en super nice blog forresten ;)

 • Reply Tine 25.09.2012 at 12:50

  Jeg bruger allerede din shampoo og et rigtig glad for den! Kunne godt tænke mig at prøve din balsam også. Mit hår er ret tykt og det kan være svært at styre og rede ud:):) tak for nogle gode produkter til en god pris!!!

 • Reply Camilla 25.09.2012 at 12:52

  Vi kunne vel allesammen godt tænke os det hele. :-) Men særligt kunne det være godt at vinde Dry shampooen for mig, da jeg af en eller anden mærkværdig grund, er begyndt at døje med at mit hår fedter utrolig meget, efter blot et par dage, hvilket er vildt irriterende, når du som 22-årig gerne vil se nogenlunde ordentlig ud. Noget helt andet er, at jeg er begyndt at omlægge mine plejeprodukter til generelt at være uden parfume og parabener, så det kunne bare være ekstra lækkert, at vinde denne serie. :-)

 • Reply Line 25.09.2012 at 12:59

  Mit hår har en tendens til at fedte i hovedbunden, så vil meget gerne prøve dry shampoo. Jeg har en pagefrisure, som jeg er glad for men passer meget på mit hår, så derfor bruger jeg ikke glattejern for at give mit hår et glat og fladt look. Jeg går mod strømmen og ønsker mere volume og mat look, derfor tror jeg din dry shampoo er lige det jeg søger.

 • Reply Louise Møller 25.09.2012 at 13:05

  Sejt trine!
  jeg vil meget gerne prøve saltvandsspray’en :-)

 • Reply Audur 25.09.2012 at 13:12

  Jeg vil gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner fordi mit hår bliver så tørt på grund af vandet her i København :)

 • Reply YASMIN 25.09.2012 at 13:12

  Mit hår minder rigtig meget om dit, dog lidt længere. Men oplever rigtig meget for tiden at det virker kedeligt og tørt :(
  Har næsten prøvet alt! både dyrt og billigt!
  Derfor skal jeg da klart vinde og prøve din shampo samt conditioner ;)

 • Reply maibritt J 25.09.2012 at 13:13

  jeg har hørt så mange gode ting om dry shampoo så den kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve :)

 • Reply Cathrine Brandt 25.09.2012 at 13:13

  Jeg vil rigtig gerne prøve Argan Oil Shampoo.

  Hvis et produkt, man bruger ofte fungerer optimalt, så bliver det jo ikke bedre :)

 • Reply Tinne 25.09.2012 at 13:14

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum!

 • Reply Natasha Nielsen 25.09.2012 at 13:17

  Vil rigtig gerne prøve saltvands sparyen og tør spampooen (har de andre tre, nemlig :))

 • Reply Lise 25.09.2012 at 13:18

  Åh, jeg vil virkelig gerne prøve din serie, og jeg har faktisk overvejet, at det skal blive næste køb, når min nuværende shampoo går død. Ellers ville jeg rigtig gerne prøve saltvandssprayen. Mit hår har ændret sig lidt over det seneste år (det er blevet mere fint), og jeg tror, at sprayen ville give mit hår sit gamle rodede jeg tilbage :) Altså, rodede på den gode måde ;)

 • Reply Sarah BT 25.09.2012 at 13:20

  Vil super super gerne prøve din lækre tør shampoo, yes yes yes..

 • Reply Maria Lindebæk 25.09.2012 at 13:25

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve din Argan Oil Conditioner, da jeg altid har mega tørre og spaltede spidser – og med vinteren i sigte ved jeg, at det går helt galt.

 • Reply Nanna Beck 25.09.2012 at 13:28

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve agan oil conditoner, da jeg endnu ikke syntes jeg har prøvet en god conditioner som plejer mit udsatte hår :)

 • Reply Line Martinussen 25.09.2012 at 13:31

  Jeg vil meget gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. Jeg har hørt, at den skulle være rigtig god.

 • Reply Stine Erlang Sloth 25.09.2012 at 13:37

  Jeg vil rigtig gerne prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray – da jeg endnu ikke har fundet den bedste salt water spray til mit store hår.

 • Reply Tenna 25.09.2012 at 13:49

  Strandhår er da for lækkert – så jeg vil gerne prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray :-)

 • Reply Caroline 25.09.2012 at 13:54

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum og Salt Water Spray, ar hørt en masse positive ting om dem :-D

 • Reply Line A. 25.09.2012 at 13:54

  Jeg har gået i et stykke tid og cravet lidt over din serum – så den ville jeg nok helst prøve. Og da jeg er stærk tilhænger af kun at vaske håret et par gange om ugen ville tørshampoo’en også være et oplagt go :)

 • Reply Freja 25.09.2012 at 13:56

  Jeg vil helst have Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum fordi jeg mangler en rigtig god hår olie som får mit hår til at blive blødt og smidigt og jeg tror din er rigtig god (-:

 • Reply Mie Korsager 25.09.2012 at 13:57

  Jeg har lige købt stort set hele serien og er meget glad for den, især saltvandssprayen og serumen. Det så godt, at min roommate gerne vil låne det hele tiden, det må hun selvfølgelig gerne, men jeg deltager i konkurrencen , så jeg måske kan vinde produkterne til hende og overraske hende.

 • Reply Anne Sofie 25.09.2012 at 13:59

  Min veninde har introduceret mig for Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo – og det var lågsus for mit hår :) Alle hyper Morrocanoil for tiden, men mon ikke Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum kan gøre noget lækkert for mit hår. Dén vil jeg gerne prøve!

 • Reply Michelle 25.09.2012 at 14:01

  Den der Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum kunne måske godt redde mit hår fra overdrevet brug af glattejern :D

 • Reply Emma 25.09.2012 at 14:11

  “Trine’s Wardrobe Salt Water Spray” lyder rigtig spændende, så den kunne jeg godt tænke mig at prøve.
  For øvrigt er det urtolig lækkert med sådan en give away som denne! :-)

 • Reply Trine 25.09.2012 at 14:11

  Helt sikkert din tørshampoo – jeg har også læst at andre bloggere har anbefalet den og som mor til to små drenge skal det ret tit gå ret stærkt :-)

 • Reply Anika K 25.09.2012 at 14:12

  I de snart 21 år jeg har eksisteret, har jeg desværre endnu ikke fundet en shampoo, som passer til netop mit hår. Jeg kunne derfor virkelig gerne tænke mig, at prøve din shampoo, for at se, om det er lige præcis den, jeg har gået og ventet på :-))

 • Reply Søs 25.09.2012 at 14:14

  Conditioneren!! Det er så flot du har lavet din helt egen serie. Ville elske at have hele striben stående og pynte på mit badeværelse :)

 • Reply Pia 25.09.2012 at 14:15

  Din tørshampoo! – Har hørt meget godt om den og kunne godt tænke mig selv at få fingerene i den :)

 • Reply Emma M 25.09.2012 at 14:15

  Det er super svært at vælge! Jeg har aldrig selv ejet nogle af dine produkter, men har igennem en veninde prøvet både din tørshampoo og balsam, og jeg var solgt med det samme. Jeg ville nok helst prøve din saltvandsspray, da jeg er storforbruger og elsker det look, en saltvandsspray kan give! Og så er jeg vild med, at produktet både er parfume- og parabenefrit! :-)

 • Reply Pia 25.09.2012 at 14:20

  Jeg vil rigtig gerne prøve din tørshampoo – jeg er lige blevet mor til en dejlig lille dreng, så en hårvask kan faktisk være lidt af en udfordring indimellem. Du skrev at den er perfekt til byture og festivaller – hvilket jeg drømmer mig til indimellem, men hver ting til sin tid – og jeg er sikker på at den også er perfekt til nybagte mødre:-)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 14:24

  Saltvandshårspray!! Jeg har hidtil altid brugt bumble&bumbles, den køber jeg mig altid fattig i, og det er det eneste produkt, som jeg bruger i mit hår. Ville gerne prøve din – den ser lækker ud i dit hår.
  http://mettejacobi.blogspot.dk/

 • Reply Anne 25.09.2012 at 14:26

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum, mit hår bliver nemlig rigtig tørt og trist om vinteren, så olien vil helt sikkert gøre underværker for mig :)

 • Reply Stephanie 25.09.2012 at 14:27

  Jeg ville ønske at jeg havde din salt water spray, det giver sådant et fint look når man har været ved stranden og så er jeg sikker på, at din spray vil gøre det samme for, gode, mit hår – som ellers er helt umuligt. Du er sej, Trine! :)

 • Reply Viktoria Damgaard 25.09.2012 at 14:28

  Hej Trine, jeg vil gerne prøve din Saltvandsspray, da jeg tit mangler fylde og et mere ‘rodet’ look i mit ellers meget flade og livløse hår. Super fed konkurrence!

 • Reply Regitze 25.09.2012 at 14:30

  Århåhåhåhå(r) hvor er det lækkert!!! Jeg vil SÅ gerne prøve Dry Shampoo, jeg leder og leder efter den perfekte tørshampoo nemlig.

  Nu vil jeg bare krydse fingre!

  x Regitze

 • Reply Line park 25.09.2012 at 14:31

  Eftersom jeg allerede har invisteret i alle produkter og allerede er ved at gå tør for min anden saltvandspray – er det klart mit yndlingsprodukt og ville ikke have noget imod at vinde en mere. Den er skøn! Også shampooen bliver brugt flittigt og selvfølgelig serummet ;)

 • Reply mille pullich 25.09.2012 at 14:35

  Hej super fed konkurrence kunne rigtig godt tænke mig at prøve argan oil serum:) det trænger mit hår til :P hilsen mille

 • Reply Molly 25.09.2012 at 14:47

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din dry shampoo, ejer selv din shampoo og synes den er fantastisk :) ! keep up the good work <3

 • Reply Clara 25.09.2012 at 14:54

  Vil egentlig gerne prøve alle dine produkter, de virker så gode! Men specielt dry shampoo, for jeg har aldrig fundet en som virker ordentligt:-)

 • Reply Thit 25.09.2012 at 14:56

  Kære Trine,

  Jeg er vild med din hårserie. Jeg er en flittig bruger af din saltvands-spray, som har fulgt mig gennem hele sommeren. Den har givet mig det perfekte, krøllede strand look og lur mig, om ikke også, at jeg vil bruge den flittigt her til efteråret. Din shampoo er det produkt som jeg helst vil prøve. Jeg står og mangler en ny shampoo og hvis shampooen bare er halv så god som saltvandssprayen, så vil det være meget tilfredsstillende! :)

 • Reply Nanna Luna 25.09.2012 at 15:27

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve serum :) Jeg bliver afbleget har derfor brug for en masse pleje, specielt om vinteren !

 • Reply Shiva 25.09.2012 at 15:29

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner siden mit spidser er ødelagte, og vil virkelig ikke af med mit hår!!
  Håber jeg vinder!
  -knus

 • Reply Shiva 25.09.2012 at 15:34

  Nyt indlæg siden jeg skrev min mail forkert :-)
  Men eg kunne rigtig godt tænke mg Trine’s wardrobe argan Oil Conditioner siden mine spidser er heeeeelllllt ødelagte, og vil virkelig ikke af med mit hår! Det er kort nok i forvejen!!
  http://that–giirl.blogspot.dk
  -knus

 • Reply Henriette 25.09.2012 at 15:35

  Hey trine.
  jeg ønsker virkelig at være den glade ejer at din saltvands-spray, og jeg har søgt i flere matas i min by for at finde den, dog uden held. Jeg har langt og kedeligt hår og har det alt for ofte opsat, derfor håber jeg at din saltvands-spray kan hjælpe mit problem.

 • Reply Sabrina Kjølhede 25.09.2012 at 15:37

  Jeg ville elske at prøve saltvandssprayen! Jeg leder og leder efter en god saltvandsspray, som ikke er for dyr – og som gerne må være uden alle de der parabener, parfumer og hvad der nu findes i hårprodukter (og andre produkter, for den sags skyld).

 • Reply Emma 25.09.2012 at 15:38

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din Argan Oil Shampoo!! :)))

 • Reply Cecilie 25.09.2012 at 15:39

  Kunne godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo, mit hår ville elske at blive plejet! :)

 • Reply Anne Bay Jensen 25.09.2012 at 15:52

  Jeg kunne så godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Salt Water Spray”, da jeg synes, det ser så cool og casual ud, når håret er rodet på den lækre måde :-)

 • Reply Charlotte 25.09.2012 at 15:54

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, da jeg ofte kommer til at sove lidt for længe om morgenen og derfor får lidt for travlt. Jeg har hørt rigtig meget godt om produkterne og ser her min chance til at prøve dem også. Jeg er i forvejen kæmpe fan og flittig bruger af tørshampoo og egentlig også din gode, personlige og hyggelige blog.

  Flere læsere, mere solskin, flotte kager og godt humør til Trine, fra Charlotte
  XOXO

 • Reply Emma T. H. 25.09.2012 at 15:54

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at din serum, da jeg meget nemt for spaltede spidser! Jeg har endnu ikke oplevet noget som rent faktisk virker – så måske din kunne være “the one” ;-)

  Derudover vil jeg bare sige at alle dine produkter lyder vildt lækre! :-)

 • Reply Karina Helle Johansen 25.09.2012 at 15:59

  Jeg har allerede saltvandssprayen. Men vil rigtig gerne prøve argan oil, da mit hår godt kan virke lidt tørt.

 • Reply Anette 25.09.2012 at 16:00

  HELT KLART SALTVANDSPRAYEN…. Jeg er total afhængig af saltvandspray, bruger det hver dag uden undtagelse. Men vil også super gerne prøve dine andre produkter. Elsker at prøve nyt til håret. Man bliver så glad når man finder et nyt produkt der kan lige det man ønsker sig. :-)

 • Reply Terese 25.09.2012 at 16:01

  Kunne supergodt tænke mig at prøve tørshampooen :)

 • Reply Zina 25.09.2012 at 16:02

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve tør shampoen, er ofte ret skeptisk omkring disse, men vil rigtig gerne lade din komme an på en prøve… Måske bliver det er ny favorit – who knows :-)

 • Reply Leila 25.09.2012 at 16:02

  Helt klart Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo! Den lyder bare lækker. :-D

 • Reply Sofia 25.09.2012 at 16:15

  Jeg bruger flittigt din shampoo, conditioner, olie og saltvandsspray. Jeg har dog aldrig prøvet din Dry Shampoo, så det kunne jeg da godt tænke mig :)

 • Reply Maja 25.09.2012 at 16:17

  Åååååååh alle dine produkter lyder jo så herre lækre!!! Men jeg er især helt oppe og ringe over din dry shampoo.. Og saltwater spray .. Og argan Oil shampoo .. Og argan Oil confitioner .. Og argan Oil serum ..
  Okay, kan ikke bestemme mig, så jeg krydser ALT, hvad der krydses kan for at jeg vinder din serie!!! :-)

 • Reply Sarah 25.09.2012 at 16:19

  Jeg har prøvet din saltvandsspray og tørshampoo, som jeg synes rigtig godt om, men kunne virkelig godt tænke mig at prøve din argan oil serum også :)

 • Reply Monica 25.09.2012 at 16:24

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum! Den lyder så lækker, og ville være perfekt til mit hår.

 • Reply Trine 25.09.2012 at 16:25

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at prøve Argan Oil Serum’et da jeg netop har fået konstateret parfume-allergi ,og derfor endnu ikke har fundet et produkt uden parfume (som lige var mig) til at reparere de spaltede spidser. Jeg har allerede saltvandsspray’en, hvilken jeg er utrolig glad for! :-) (Mega thumbs up fordi du har lavet dine produkter uden parfume!!!)

 • Reply Maria 25.09.2012 at 16:26

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo (blandt andet). Dejligt at den er uden parabener og samtidigt også skåner håret :-)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 16:26

  Først tusind tak for en rigtig skøn blog.

  Jeg har ligesom dig rigtig langt hår og leder altid efter lækre produkter der plejer det og ikke mindst giver lidt spa fornemmelse i hverdagen. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at prøve din Argan Oil Shampoo som jeg tror giver masser af fugt til langt hår der ofte bliver tørt af vind og vejr.

 • Reply Line 25.09.2012 at 16:28

  Jeg ville elske at eje din Trine’s Wardrobe Dry Shampoo :-)
  Jeg har længe ledt efter den optimale tørshampoo, og den virker virkelige som den perfekte for mig!

 • Reply Ditte Mehner Kristiansen 25.09.2012 at 16:30

  Jeg vil SÅ SÅ SÅ SÅ SÅ SÅ gerne prøve serien – især tørshampoo’en!
  Mit hår har ikke godt af at jeg vasker det hver dag, men måske kan din tørshampoo afhjælpe min “vaske-trang”, som jeg har for vane. :-)
  Som en stakkels arbejdsløs, der elsker sit hår, ville jeg nyde at kunne placere serien på min tomme toilethylde. :-D

 • Reply Heidi 25.09.2012 at 16:32

  Fantastisk giveaway!
  Er meget interesseret i at prøve din dry shampoo, da jeg er i gang med projekt væn-dit-hår-til-ikke-at-blive-vasket-hver-dag, og det er godt nok lidt af et projekt.. Kunne også godt tænke mig at prøve din saltvandsspray for at give liv mere liv til mit lange, glatte hår:)

  Bliv ved med at gøre, som du gør, Trine.. Du er så dygtig- en kæmpe inspiration hver eneste dag. Ikke kun stilmæssigt, også i hele måden du lever dit liv på, alt det du har opnået! Tak :)

 • Reply Christine S 25.09.2012 at 16:33

  Åh, hvor ville jeg gerne prøve din Argan Oil Conditioner. Den ville være nam for mit hår :-)

 • Reply pia 25.09.2012 at 16:34

  Hej Trine

  Jeg er mørkhåret a la din hårfarve og har indtil nu købt mig fattig i tørshampooer, der går håret lidt (læs: nogle gange meget!) gråt at se på, så jeg vil meget gerne prøve din tørshampoo….ligner jo på dine billeder, at du har fundet mirakelformlen?

 • Reply Tanja 25.09.2012 at 16:38

  Det produkt jeg aller helst vil prøve er din argan oil serum. Jeg bruger normalt moroccanoil, men jeg synes det er ALT for dyrt, så derfor kunne det være fantastisk med en ny olie, som ikke er helt så dyr at være afhængig af! :)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 16:40

  Jeg kunne rigtig rigtig godt tænke mig at prøve salt water spray’en. mit tynde hår kunne ofte godt bruge en omgang volume i håret, når det bliver for fladt, hvilket desværre ofte er et problem.. :-) sikke en lækker give away forresten!!

 • Reply Mette 25.09.2012 at 16:44

  jeg kunne rigtig rigtig godt tænke mig at prøve salt water spray’en. Mit tynde, fine hår kunne godt trænge til lidt volume, når det bliver lidt for fladt, hvilket desværre ofte kan være et problem… :-( lækker give away!

 • Reply Ida 25.09.2012 at 16:45

  Det må være tørshampoo’en, jeg er altid på jagt efter den bedste og måske er det din? :-)

 • Reply Mia Flannov 25.09.2012 at 17:05

  Hej
  Vil først sige tak for en skøn blog :-)
  Jeg vil gerne vælge: Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum
  Mit hår er ret behandlet og trænger virkelig til lidt kærlig pleje.

 • Reply Nanna Vestergård Hansen 25.09.2012 at 17:19

  Nu har jeg brugt din tørshampoo siden den udkom, og må sige at jeg er imponeret. Jeg har brugt tørshampoo de sidste 4 år, hvor den første jeg brugte var den der stink-bombe fra matas, og så har jeg ellers testet videre – og din vinder klart. Duften er fantastisk og så er den mere drøj i brug i forhold til de andre. Gunbritt go home!

  Så min pointe er, at jeg noget så gerne ville prøve dine andre produkter, da de da kun kan være ligeså gode som tørshampooen. Især hårolien ligger på min ønskeliste, da mit hår er rigtig slidt og ødelagt (man må jo lide for det fancy hår!) og derfor vil det kunne hjælpe på mine spidser :)

 • Reply Laura 25.09.2012 at 17:20

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, da jeg har hørt så fantastisk meget godt om den, og jeg er en stor sucker for tørshampoo!!

 • Reply Maia 25.09.2012 at 17:28

  Hvis jeg kunne vælge én, skulle det helt klart være at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. Jeg prøvede for et par uger siden med noget olie i mit hår, og det har aldrig været så dejligt at røre ved!

 • Reply Mette Line 25.09.2012 at 17:28

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tør shampooen, da jeg er rart afhængig af det, da mit hår fedter ret hurtigt.

 • Reply Mette Line 25.09.2012 at 17:31

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve tør shampooen, da jeg er ret afhængig af det, da mit hår fedter meget hurtigt! :-/

 • Reply Helene 25.09.2012 at 17:35

  jeg kunne helt klart godt tænke mig at prøve både tørshampooen og saltvandet – men begge gange jeg har været i matas har der været udsolgt (hvilket jo så er skidt for mig men godt for dig :) ).. jeg har utrolig fladt hår og gør alt hvad jeg kan for at finde produkter der kan gøre det bare lidt mere fyldigt..

 • Reply Lena Kista Abelsen 25.09.2012 at 17:37

  Hej Trine. Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo, da jeg nogle gange føler, at det er fjollet at vaske hår næsten hver dag og det slider jo også på håret – tænker at din Dry Shampoo vil kunne hjælpe her :-)
  Mvh Lena. Tak for nice blog!

 • Reply Rikke 25.09.2012 at 17:38

  Jeg ville nok vælge Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, lækker give away :-)

 • Reply Bine 25.09.2012 at 17:38

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo, fordi jeg har brugt den samme shampoo i uendeligheder og kunne godt tænke mig at prøve en ny. Jeg har desværre ikke været en af de heldige, som har haft fingrene i et eller flere af dine produkter, og det vil jeg gerne gøre op med nu. Samtidig bliver vejret jo koldere og snart er det vinter hvilket betyder tørt, kedeligt hår, hvilket din shampoo gerne skulle hjælpe på. Så jeg krydser bare fingre for, at det er mig der får fat i et af dine produkter! :D

 • Reply Laura 25.09.2012 at 17:42

  Jeg vil rigtig gerne prøve saltvandssprayen. Mit hår er nemlig rigtig tyndt og glat, så det kunne godt bruge lidt struktur :-)

 • Reply Liv 25.09.2012 at 17:46

  Din Argan Oil Serum har jeg altid villet prøve, da jeg tror den ville kunne gøre underværker for mit tørre og slidte hår. Derudover lyder alle dine produkter bare super lækre, så det ville da være en fantastisk måde at få dem afprøvet. Dejlig give away!

 • Reply Johanne 25.09.2012 at 17:47

  Jeg ønsker mig især din serum :) Har allerede et nært forhold til tørshampooen, som er genial og redder mit hår fra fedtethed uden at det skal vaskes hver dag. Det er nemlig ret slidt, så det er en perfekt løsning. Derfor ville det være skønt og herligt at prøve serummet! Og er sikker på, at de andre produkter også vil være et mirakel.
  Tak for visuelt flot og underholdende blog.

 • Reply Simone 25.09.2012 at 17:48

  FED give-away! :)

  Jeg har netop opbrugt Trine’s Wardrobe Saltwater Spray, som er fantastisk til mit fine skandinaviske hår. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Dry Shampoo kombineret med Saltwater Spray. Er sikker på det ville give mit hår et ekstra løft på en rodet, beachy måde :)

  Krydser fingre!!

 • Reply Louise 25.09.2012 at 17:49

  Jeg vil rigtig gerne prøve argan oil serum, da jeg har meget tørt hår og spaltede spidser :)

 • Reply Trine R. 25.09.2012 at 17:52

  Ville jo gerne vælge alle produkterne, men når man nu skal vælge én, så ville det være shampoo’en. Jeg synes det er vigtigt at have en god base inden dine hårprodukter, shampoo’en renser jo ikke kun dit hår, men er jo forebyggende for alt det andet :-)

 • Reply Janni S. 25.09.2012 at 17:54

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo.

 • Reply Lene 25.09.2012 at 17:58

  Sikke en fed give away! Jeg vil super gerne prøve tørshampooen, da jeg mangler en rigtig god en af slagsen.

 • Reply Susie 25.09.2012 at 18:04

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo :)

 • Reply Emma Cecilie 25.09.2012 at 18:08

  Hej, og tak for nogle altid skønne indlæg! Det er virkelig en super blog du har dig.
  Jeg kunne selvfølgelig godt tænke mig alle produkterne, men den jeg især godt kunne tænke mig at prøve er Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, fordi mit hår har tendens til at klaske og klumpe sammen.

  Krydser fingre!!

 • Reply Catharina Hovgaard 25.09.2012 at 18:08

  Jeg kunne super godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum, da det ville være redningen til mine spaltede spidser og en kommende vintersæson :-)

  Super fed give away, og lækker blog!

 • Reply Anne 25.09.2012 at 18:13

  Tørshampooen ser virkelig lækker ud (: har hørt gode ting om den! med saltvandssprayen vil jeg også gerne prøve!

 • Reply Maria J. 25.09.2012 at 18:14

  Da jeg allerede er godt igennem min Trine’s Wardrobe Saltvandsspray kunne den være virkelig god af få genopfrisket, da den virkelig gør sig rigtig godt i mit hår! Udover det, kunne jeg godt tænke mig at prøve din tørshampoo kombineret med saltvandssprayen, da jeg tror det vil gør underværker på 2. dagen i mit fine skandinaviske hår :-)

 • Reply Karoline 25.09.2012 at 18:28

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum
  Har faktisk prøvet alle produkterne og de gjorde virkelig noget perfekt for mit hår!
  Tak for en fantastisk blog, er helt vild med den (dig)

 • Reply Lisa 25.09.2012 at 18:30

  Din argan oil serum tror jeg ville kunne gøre underværker i mit tykke og skadet hår, så den ville jeg ikke have noget imod at vinde :-)

 • Reply Thiravigah Thiraviarajah 25.09.2012 at 18:31

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :D

 • Reply Rikke 25.09.2012 at 18:32

  Ej hvor er det svært at vælge! Har meget spaltet og ødelagt hår (selvom jeg har passet på det hele livet!) og selv frisører siger at de intet kan stille op. MEN så en dag prøvede jeg arganolie og nøj det er helt klart det bedste jeg har prøvet! Derfor må det nok blive Serummen der står øverst på ønskelisten :-)

 • Reply Mai 25.09.2012 at 18:36

  Jeg ville elske at eje Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, da jeg naturligt har helt fladt og kedeligt hår og bruger så lang tid så at få det til at have en smule volumen og og fald (rodet morgenhår look)!

 • Reply Nanna 25.09.2012 at 18:47

  Er stadig på jagt efter den perfekte tørshampoo, mon det er din?

 • Reply Christine 25.09.2012 at 18:56

  Hej Trine!

  Jeg er en pige på 14 år, som har langt meget tykt (lidt kortere end til navlen) hår, med samme farve som dit. Jeg kunne rigtig godt bruge den der hedder “Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo” den lyder helt fantastisk! Jeg går meget op i mit hår er sundt, dog er det ikke altid en pige på 14 har råd til det. Det er fantastisk at du giver os denne chance til at vinde sådan en shampoo!

  Krammer fra Christine

 • Reply Mathilde 25.09.2012 at 19:02

  Jeg bruger allerede olien, men kunne godt tænke mig at prøve alle de andre også. Måske især tørshampoo’en :)

 • Reply Maiken 25.09.2012 at 19:07

  Jeg har hele sommeren været rigtig glad for Morrocan Oil til mine tørre spidser, men det er jo en dyr affære, som lige er blevet dyrere.. Så ville elske at prøve din hårolie for at se om den ikke sagtens kunne konkurrere med den anden.

 • Reply Mille 25.09.2012 at 19:09

  Jeg vil rigtig gerne prøve din argan oil serum, mit hår trænger til det!:D

 • Reply YM 25.09.2012 at 19:10

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din argan oil serum – mit hår er blevet helt skørt her i overgangsperioden ml. sommer og vinter…

 • Reply Simone 25.09.2012 at 19:23

  Mit hår er meget tykt og bliver let filtret, derfor er det et absolut must for mig med en god conditioner, så jeg kan rede det. Håber din kan blive min favorit, hvis du lader mig prøve den!:) knus

 • Reply Louise 25.09.2012 at 19:30

  Vil meget gerne prøve din tørshampoo. Har prøvet flere forskellige, og tænker at din også skal have en chance :)

 • Reply Maya 25.09.2012 at 19:35

  Argan oil serum! :)

 • Reply Emilia Maria W. 25.09.2012 at 19:35

  Jeg ville elske at prøve tørshampoo’en, jeg er nemlig lige midt i mine teeageproblemer og lider af fedtet hud og hår…

 • Reply Alberte 25.09.2012 at 19:41

  Jeg har allerede din argan oil serum, og er vildt glad for den! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve saltvandsspray’en :-)

 • Reply Ida 25.09.2012 at 19:53

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo er da lige det, der mangler i mit liv, da mit hår bliver utroligt vintertørt og filtret de næste mange måneder.

 • Reply KatrineH 25.09.2012 at 19:54

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve salt water spray.
  Jeg har tungt hår, hvilket betyder at det kan være svært at få skabt liv i mit hår. Derfor tror jeg, at sprayen kan skabe lidt struktur i håret .

  /Katrine

 • Reply Cæcilie Kramer 25.09.2012 at 19:55

  Hej Trine! Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve olien – den lækre argan oil.
  Jeg har generelt et tørt hår, så med kulde og frost på vej, skriger mit hår efter fugt!!

  Lækker blog btw, jeg er stor fan!

 • Reply Christina 25.09.2012 at 19:55

  Uhh en lækker give away :-))
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve alle dine produkter – men din dry shampoo står øverst på listen. Er storforbruger af dry shampoo, men har endnu ikke fundet den ultimative, synes mange lugter lidt af toiletrens. Så jeg ville elske at modtage dine produkter og måske blive en kommende fan :-)

 • Reply Nicoline 25.09.2012 at 20:05

  Dejlig giveaway!
  Jeg var faktisk på vej ned i Matas for at købe din balsam. Dry Shampooen er en fast del af skønhedshylden, så jeg kan ikke vente med at prøve de andre produkter. Jeg er igang med at bruge Redken-produkter op. Og jeg har på fornemmelsen, at dine produkter giver dem skarp konkurrence. Mit tørre, skadede efterårshår ville elske at pakke sig ind i en dejlig balsam, så det har noget at stå imod med! :)

 • Reply Victoria 25.09.2012 at 20:05

  Nu er jeg allerede den glade ejer af tørshampooen og serum, som jeg bruge dagligt, og virkelig værdsætter.
  Men ellers kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve conditioneren (helst i forbindelse med shampooen) , da mit hår har tendens til at blive hø-agtigt, da jeg har fald hvis jeg ikke bruger balsam. Det ville være så skønt at være ejer af hele serien! Er allerede vild med tørshampooen og serummet. ;)

 • Reply Louise Lyes 25.09.2012 at 20:08

  Jeg vil gerne prøve denne: Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mit hår er ekstremt tør :)

 • Reply Amalie 25.09.2012 at 20:09

  jeg kunne rigtig godt tænke mig salt water spray:D
  jeg har allerede din dry shampoo og er mega….. glad for den

 • Reply Martha 25.09.2012 at 20:17

  Jeg mangler en nye “pakke” shampoo og conditioner, så derfor ville det være rigtig lækkert at prøve en af disse, da det ene produkt ofte giver en god indikation af, hvor gode produkterne er :-)

 • Reply Sara Christensen 25.09.2012 at 20:19

  Helt klart salt water spray. Mit hår bliver ofte ret fesent om vinteren hvor det er fugtigt og en spray der kan give lidt struktur ville gøre underværker :D

 • Reply Cecilie 25.09.2012 at 20:25

  Jeg er desværre så uheldig mit hår meget let bliver påvirket af vind og vejr, derfor ville det være super lækkert at prøve argan oil shampoo, meget gerne med conditioner. Jeg har kun hørt possitivt om produkterne, og har for nyligt prøvet dry shampooen som bare er for lækker!

 • Reply LineB 25.09.2012 at 20:30

  Jeg bruger i forvejen din salt water spray- som jeg er meget begejstret for, idet man ikke får et fedtet look som jeg har oplevet ved andre, dog kunne jeg godt tænke med den havde lidt mere hold men det er jo en smags sag. :)
  Jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum, da jeg altid oplever at jeg får spaltet spidser når sommeren er overstået og det bliver lidt koldere i vejret. :)

 • Reply Sofie 25.09.2012 at 20:32

  Jeg har salt water sprayen, og jeg havde også din dry shampoo, men nu er den desværre brugt op. Det var de to ting jeg havde råd til at købe på det tidspunkt hvor produkterne kom ud, men jeg drømmer stadig om at se hvad den lille flaske med argan oil ville kunne gøre for mit lidt slidte hår.

 • Reply Nanna 25.09.2012 at 20:32

  Mine krøller kunne komme til at se endnu bedre ud med den skønne saltvandsspray – og så minder det mig lidt om sommer og strand i det kedelige efterårsvejr!

 • Reply Nina 25.09.2012 at 20:36

  Arrhg hvor lækkert. Det er lige hvad mit hår godt kunne trænge til – i sær når vi går sådan en kold tid i møde.. Synes altid mine spidser spalter helt vildt jo koldere det bliver. Derfor kunne jeg enormt godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum for at se om den kunne rette op på mine slidte spidser. Krydser fingre! X

 • Reply Camilla 25.09.2012 at 20:38

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg i flere år har døjet med spaltede spidser (er ærlig talt heller ikke for god til at bare lade det være), men håber på en mirakel kur! og når man lever på su uden et studiejob så er det ærlig talt begrænset hvor mange penge der er til sådan nogle lækre produkter!
  + tak for lækker blog, du er en evig inspiration på min skærm!!

 • Reply Mirjam 25.09.2012 at 20:38

  Mine spidser er fuldstændig smadrede, så den olie tror jeg kunne gøre underværker! Din saltvandsspray er helt genial.

 • Reply Louise V 25.09.2012 at 20:42

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve din oil serum, da mit hår har en tendens til at se slidt ud i spidserne. Jeg har hørt mange sige at din er rigtig god, og da jeg har prøvet flere forskellige uden held, ville det være virkelig rart at vinde! :-D

 • Reply Annette F 25.09.2012 at 20:44

  Jeg ville helt sikker gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum som kan hjælpe mine spaltede spidser, der ikke bliver meget bedre til vinter :(

 • Reply Nanna Lutzke 25.09.2012 at 20:45

  Jeg tror jeg vil vælge dry shampooen, da mit hår hurtigt og nemt bliver fedtet. Samtidig er mit hår meget glat og fladt, hvor den ville kunne går det lidt mere levende og fyldig.

 • Reply Anna 25.09.2012 at 20:46

  Helt sikkert “Salt Water Spray”. Jeg har selv blond hår der generelt er ret blankt og “pretty”, så for mig er der ikke noget bedre en saltvandsspray til at skabe et mere råt og dirty look!

 • Reply kirsti 25.09.2012 at 20:47

  jeg ville gerne vinde Argan Oil Serum, da jeg har rigtig lang hår men en del af det stadig er ret skadet fra da jeg farvede hår

 • Reply Stine D. 25.09.2012 at 20:49

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Dry Shampooen, da jeg får hurtigt fedtet hår. Og jeg har kun hørt godt om den :)

 • Reply TINA 25.09.2012 at 20:54

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo – det er nok den jeg helst vil få mest brugt, og den jeg vil elske at have. Jeg få nemt og hurtigt fedtet hår, hvis jeg ikke går i bad hver dag, og jeg har ekstremt tyndt og fint hår, så jeg ønsker mere volumen i mit hår, da mit hår er noget af det jeg elsker allermest.

 • Reply Nanna L 25.09.2012 at 20:56

  Ej hvor fedt Trine, vil rigtig gerne prøve dem…
  Vil allerhelst prøve saltvandsspray, men også olien :)

 • Reply Sofie T 25.09.2012 at 20:58

  Det er jo sindsygt med alle de kommentarer! Men det er jo helt forståeligt og velfortjent må jeg sige :-)
  Jeg har prøvet din olie, var så lykkelig den da jeg havde det i mit hår, det var den bedste ‘hårdag’ jeg NOGENSINDE har haft!

  Jeg vil stå en time tidligere op hver dag for at pleje mit hår vist jeg vandt!!!!!! Mine fingre er kryssede!

 • Reply Camilla 25.09.2012 at 21:05

  Hej Trine :-)

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din Dry Shampooen, da jeg endnu ikke har prøvet en, som virker optimalt i mit hår.
  Tusind tak for en rigtig god blog fyldt med inspiration!

 • Reply Karoline L. 25.09.2012 at 21:06

  Jeg ville elske at forsøge mig med din saltvandsspray, da jeg savner mit rodede sommerhår – mon ikke det også er den, du selv bruger for at få det fine fald frem i dit hår? I så fald ville jeg ønske, den kunne blive min :)

 • Reply Thiravisha Thiraviarajah 25.09.2012 at 21:07

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner, da jeg har tørre spidser, og det er rigtig irriterende.

 • Reply Katrine K 25.09.2012 at 21:15

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, har hørt så meget godt om den!! Kunne så godt tænke mig at prøve den :-)
  Tak for dig, Trine <3

 • Reply Malene K 25.09.2012 at 21:18

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo, da jeg godt kunne tænke mig at teste lidt for at finde ud af hvilken jeg synes er bedst. Og de ting du skriver om din, gør at jeg synes den lyder rigtig god! :-) Derfor vil jeg rigtig gerne prøve den!

 • Reply Cecilie Christiansen 25.09.2012 at 21:23

  Det hele er bare super lækkert! Kunne især godt tænke mig saltvandssprayen, da mit hår noglegange bliver fladt. Derudover lyder Arigain Oil Serum!en virkelig godt til mit hår, da det nemt bliver slidt, eftersom det er utroligt tykt :)

 • Reply Louise 25.09.2012 at 21:25

  Kunne helt vildt godt tænke mig at prøve saltvandssprayen, da jeg synes det kunne være fedt at prøve beach hair looket :-)

 • Reply Nellie 25.09.2012 at 21:27

  Alle produkterne lyder skønne og jeg er sikker på, at jeg snart får dem prøvet, om jeg vinder eller ej!
  Men den jeg allerhelst vil prøve, er den til spaltede spidser / tørt hår. Mit hår er nemlig ret tørt og ødelagt af permanet, farve osv.
  .. altid fedt med en give away. Tak for en glimrende blog. :)

 • Reply Louise 25.09.2012 at 21:27

  Vil gerne prøve det hele, men allerhelst Wardrobe Salt Water Spray! Fordi du har så lækkert hår på billederne og det vil jeg også gerne have.Skal prøves uanset om jeg vinder eller ej.

 • Reply Kamilla 25.09.2012 at 21:30

  Orgh, jeg kunne godt tænke mig at prøve din tør shampoo! :-)

 • Reply Line Schnoor 25.09.2012 at 21:30

  “Trines wardrobe Argan Oil shampoo” kunne jeg rigtig godt tænke mig!

 • Reply Maria 25.09.2012 at 21:31

  Jeg er vild med olien og saltvandssprayen! Jeg kunne dog rigtigt godt tænke mig, at prøve shampooen :)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 21:32

  Jeg synes alle produkterne lyder fuldstændig skønne, men jeg synes dog specielt Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum lyder som et virkelig lækkert treatment, som alle hårtyper kunne få rigtig meget gavn af :)

 • Reply Julie Skov 25.09.2012 at 21:33

  Jeg vil rigtig gerne prøve din Argan Oil Serum, da mit hår er ret langt, tykt og fint, og kræver ret meget pleje. Hvis bare den er halvt så god som din Saltvandsspray, så er jeg sikker på den vil være et hit for mig og mit pleje-trængende hår! :-))

 • Reply Sarah K 25.09.2012 at 21:33

  Lækker giveaway. Jeg har faktisk allerede købt saltvandssprayen og jeg er solgt! Den er så fantastisk.
  Så jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Argan Oil Shampoo.

  Ps. Hvor kan man købe det? Jeg har kigget i min lokale matas, men uden held. Jeg købte det på nelly lige da det var udkommet faktisk, men jeg har ikke råd til at købe det på Nelly hvergang, da det bliver alt for dyrt med fragt osv.

 • Reply Lærke 25.09.2012 at 21:33

  Jeg er ikke i tvivl om at jeg vil elske agan olien, men vil allerhelst prøve tørshampooen da jeg stadig mangler at finde den helt rigtig :)

 • Reply cecilie rasmussen 25.09.2012 at 21:34

  salt water spray til lidt casualle bølger og en tørshampoo til de trælse dage!

 • Reply Sanne 25.09.2012 at 21:34

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve saltwater sprayen, da det er lang tid jeg har brugt sådan en, den har ligesom været lidt væk fra søgelyset i et par år, men kunne egentlig godt bruge den nu. Har nemlig fået langt hår igen.

 • Reply Charlotte Louise 25.09.2012 at 21:34

  Tørshampoo’en! Den lyder rigtig god :)

 • Reply Trine 25.09.2012 at 21:34

  Synes det ville pynte på mit badeværelse med en Trine saltvandsspray, da jeg også selv er så heldig at være kaldt Trine :D

 • Reply Hann 25.09.2012 at 21:34

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din Oil serum, da jeg selv har ret spaltede spidser og da jeg generelt bare elsker hårolier og serumer :)

 • Reply Signe Lindquist 25.09.2012 at 21:35

  Fedt med din egen hårserie! :-)

  Kunne godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo”

  Elsker din blog!

 • Reply Mette 25.09.2012 at 21:35

  Kunne godt tænke mig at prøve tørshampooen, har aldrig rigtig fundet en tørshampoo endnu (har prøvet en del! – både billige, dyre og rigtig dyre!) som passer til mit hår! Håber din kan være løsningen :)

 • Reply Pernille 25.09.2012 at 21:35

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampooen – har hørt en masse godt om den :)

 • Reply Kathrine E 25.09.2012 at 21:36

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din shampoo og conditioner, da jeg aldrig har fundet nogen shampoo eller conditioner, som jeg bare elsker!

 • Reply Katrine 25.09.2012 at 21:36

  Jeg ville elske at prøve: Trine’s Wardrobe Dry Shampoo! Den vile være perfekt til morgener hvor er bad bare er for besværligt og langtrukkent!
  Jeg ville i princippet gerne prøve dem allesammen, da jeg var i Marokko i vinters og kom hjem med en ren arganolie til håret – jeg er TOTALT forelsket i det! Det gør virkelig mit hår flot, men desværre er den opbrugt :( Så serummen ville heller ikke være dårlig til mit slitte, krøllede hår :)!

 • Reply Catharina B 25.09.2012 at 21:36

  Eftersom mit hår er flat som en strygebræt med en tungt fald kunne jeg helt vildt godt tænke mig at prøve saltvands sprayen. Har kun hørt godt om den ! :)

  // Catharina

  Ps fornøjelsen er helt på vores side!

 • Reply Lisa Maria Lykholt 25.09.2012 at 21:36

  Kunne godt tænke mig at prøve Oil shampoo’en, mit hår har det ikke ret godt for tiden, så håber den kunne gøre underværker!! :-)

 • Reply Marie 25.09.2012 at 21:36

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve Argan oil conditioner. Den lyder super lækker og ville være god til mine slidte hårspidser.:D
  tak for en rigtigt fin blog

 • Reply Emma 25.09.2012 at 21:37

  Jeg ville helst prøve din Dry-Shampoo. Jeg har længe ledt efter den rigtige tør-shampoo, som kan give mit hår det ønskede resultat, og eftersom jeg havde tænkt mig at prøve den alligevel, kan det jo ikke skade at vinde den!

 • Reply Mathilde 25.09.2012 at 21:38

  Jeg vil gerne prøve dry-shampoo!

 • Reply Mette 25.09.2012 at 21:38

  saltvandsspray og dry shampooen kunne jeg især godt tænke mig at prøve :)

 • Reply viola 25.09.2012 at 21:38

  Jeg har lige købt din tørshampoo i dag, så den glæder jeg mig meget til at prøve imorgen :-)

 • Reply Camilla 25.09.2012 at 21:39

  Har alle dine produkter, undtagen salt water spray, så den vil jeg virkelig gerne også prøve. :-)

 • Reply Louise 25.09.2012 at 21:39

  Hej, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner, da jeg lider ret meget af tørt hår og spaltede spidser. Ved ikke helt hvad jeg skal gøre ved det, så håber på at prøve den:-)
  Kan rigtig godt lide de er uden parabener!:-)

 • Reply Jeanette 25.09.2012 at 21:39

  Faktisk, så har jeg rigtig svært ved at vælge, for alle produkterne virker som noget mit hår godt kunne trænge til! Især lige nu tror jeg dog at jeg ville være argan oil shampoo & conditioner, simpelthen fordi at jeg håber at det kan gøre noget ved mine spaltede dumme spidser, og det fact at mit hår bare altid når en vis længde og så knækker det ligesom bare og bliver ikke længere.. Jeg har kun hørt godt om produkter med argan oil i det, så jeg håber lidt at dine produkter eventuelt kunne hjælpe mig med at komme af med mit dumme hår-problem!

 • Reply Beam 25.09.2012 at 21:39

  Åhr, jeg gad godt prøve din argan oil shampoo og din argan oil conditioner. Er stor fan af din saltvandsspray!

 • Reply Laura 25.09.2012 at 21:40

  Kunne vildt godt tænke mig at prøve saltvandssprayen! Har helt glat hår, som jeg egentlig er utrolig glad for, men nogle gange kan jeg godt trænge til forandring! Det kan vi vel alle engang imellem! ;-)

  Du takker os, men jeg vil takke dig for alt den fantastiske inspiration jeg får af dig! Det er så lækkert! :D
  Bliv ved med det!

 • Reply Line 25.09.2012 at 21:41

  Jeg har allerede prøvet tørshampooen, den er super god! :-) men jeg kunne også godt tænke mig at prøve hårolien, trænger til en der kan pleje mine meget ødelagte spidser.

 • Reply camilla 25.09.2012 at 21:41

  nej nej nej – jeg vil jo virkelig godt have dem alle sammen! men man skal jo nødig virke grådig og jeg har virkelig længe gået og kigget på tørshampoo’en, da den jeg har i øjeblikket ikke er helt i skabet. så tørshampoo står altså øverst på ønskelisten, selvom alle produkter ser lækre ud :-)

 • Reply Kristina Reseke 25.09.2012 at 21:42

  Jeg ville gerne prøve argan Oil serum! Har allerede saltvandssprayen, som virkelig er god til mit hår!

 • Reply Louise M 25.09.2012 at 21:42

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve ‘Salt Water Spray’ :-)

 • Reply Kristina H. 25.09.2012 at 21:42

  Jeg vil især gerne prøve saltvandsprayen til et rodet look! :D

 • Reply Anna 25.09.2012 at 21:42

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din Argan Oil Conditioner. Mit hår ville virkelig værdsætte den!!

 • Reply Caroline 25.09.2012 at 21:42

  Kære Trine.
  Sikke en dejlig konkurrence! Dine hårprodukter er fantastiske. Jeg har i nogle måneder nu brugt din Argan Oil Serum og jeg er vild med den!! Jeg har de sidste par år tabt meget af mit hår og det har gjort at mit hår nu er meget kedeligt og tyndt – din Argan Oil Serum gør et eller andet godt ved mit hår, så det nu ser mere sundt og tykt ud. Så jeg tænker at en kombination af din Argan Oil Shampoo og conditioner ville bidrage til at mit hår vil se endnu mere sundt ud! :) Jeg krydser fingre!

 • Reply anja 25.09.2012 at 21:43

  jeg ville meget gerne prøve dem alle sammen :-) men aller aller helst tørshampooen

 • Reply Gitte Frigaard 25.09.2012 at 21:43

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Arigan oli conditioner, har naturkrøllet hår og har længe ville prøve netop denne:O)

 • Reply Helle 25.09.2012 at 21:43

  Super fed konkurrence!! Da jeg har prøvet din skønne shampoo og conditioner, og var godt tilfreds, vil jeg rigtig gerne prøve din Oil serum, og ved med sikkerhed at mit hår også kommer til at elske den :D

 • Reply Josefine 25.09.2012 at 21:44

  Jeg vil især gerne prøve Argan Oil Serum, mine spiser er simpelthen så tørre og ødelagte og ville elske hvis dette kunne gøre noget rigtig godt ;) saltvandssprayen stå allerede hjemme på hylden, og den er en favorit!

 • Reply Lea 25.09.2012 at 21:44

  Jeg går på universitet og er så utrolig heldig at være en af de få der har forlæsninger mv. fra 8-17 hver dag. Desværre går dette ofte udover udseendet om morgen, så jeg vil vildt gerne prøve Dry Shampoo’en, da jeg godt kunne bruge en opfriskning af håret mellem hårvaskene, så jeg kan føle mig lidt “hverdags-lækker”!

 • Reply Jane 25.09.2012 at 21:45

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo – til mit fine hår.

 • Reply Lykke 25.09.2012 at 21:46

  Din Argan Oil Conditioner står højst på min ønskeliste. Mine knastøre spidser kunne bruge en kærlig hånd i kampen om at blive sundt og stærkt. Mit mål er at få længere hår, men det vil ikke blive længere. Håber du kan hjælpe :)

 • Reply Rikke Kronborg Hansen 25.09.2012 at 21:46

  Jeg har hørt utroligt meget positivt, omkring dine hårprodukter fra andre bloggere, venner osv. Jeg kan jo også se at du har noget utrolig flot hår, som jeg selv misunder! Hvis jeg skulle vælge ét produkt ville det nok være ‘Trine’s Wardrobe Dry Shampoo’. Da jeg går til gymnastik 2 gange om ugen og der kommer jeg sent hjem, og så er det svært at nå i bad. Så ville det være fedt bare lige at kunne bruge tørshampoo om morgnen hvis det er helt slemt!:-)

 • Reply F. madsen 25.09.2012 at 21:47

  Jeg vil også gerne prøve den dryshampoo

 • Reply Cecilia 25.09.2012 at 21:47

  Jeg er en sucker for argan olie, så derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve serummen! Mit hår er farvet og tørt, og kan derfor altid bruge ekstra pleje. :-)

 • Reply rikke 25.09.2012 at 21:49

  Jeg vil virkelig gerne prøve din saltvandsspray :-)

 • Reply Ida R 25.09.2012 at 21:50

  Tørshampoo har reddet et utal af stressede morgener med fedtet hår for mit vedkommende! Så vil rigtig gerne prøve en parabene fri en af slagsen :-)

 • Reply Ditte 25.09.2012 at 21:50

  Jeg kunne suuper godt tænke mig at prøve Salt Water Spray, da jeg længe har været på jagt efter en saltvandsspray, der ikke bare har røvet mine penge istedet for at pimpe mit hår! Det er en god måde at få fremhævet de krøller/fald i håret, jeg har – og det er bare ikke altid, hårskum og jeg er venner. Kort sagt synes jeg, saltvandsspray giver et mere naturligt og vildt look, som mit hår helt sikkert skriger efter.

  Ps tak for en lækker blog, der næstefter How I Met Your Mother er mit yndlingstidsfordriv :-)

 • Reply Ida S B 25.09.2012 at 21:50

  Hej Trine, hvor ser produkterne bare lækre ud.
  Jeg kunne især godt tænkte mig at prøve serummet og Oil shampooen! (-:
  Hvor er det bare en dejlig blog! (-:
  Mvh Ida

  http://justdreeams.blogspot.dk/

 • Reply Karina 25.09.2012 at 21:50

  Jeg vil meget gerne prøve “Trine’s Wardrobe Dry Shampoo”. Mit fedtede hår er og bliver et problem – og jeg har endnu ikke fundet den perfekte tørshampoo :/

 • Reply Rikke 25.09.2012 at 21:51

  Jeg gad godt prøve serummet! Man har hørt så meget godt om serum til både hår og hud, og specielt med argan olie skulle det være fantastisk. Krydser fingre! :)

 • Reply Cornelia Glad 25.09.2012 at 21:52

  Din Argan Oil Shampoo! :)

 • Reply Rikke N 25.09.2012 at 21:53

  Jeg vil helst prøve saltvandssprayen :-) men tørshampooen og olien lyder også rigtig lækre!!

 • Reply Cecilia/copenhagencakes 25.09.2012 at 21:53

  Nej altså for en dejlig give-away!
  Jeg er en sucker for en god tørshampoo – men det er alt for sjældent jeg har det på lager. Sædvanligvis er det noget jeg køber med hjem når jeg har været i udlandet. Har dog aldrig prøvet din tørshampoo, så vil vildt gerne give den et forsøg.
  Men hvis jeg virkelig kun skal vælge ét produkt som jeg kunne tænke mig at prøve, så skulle det klart være Argan Oil Serum’et. Mit hår har desværre tendens til rigtig ærgerlige spaltede spidser – også selvom jeg passer meget godt på det og sjældent glatter eller slider i det på andre måder. Så håber sådan en serum ville gøre underværker for spidserne!
  Krydser fingre!

 • Reply Pernile Bystrup Holm 25.09.2012 at 21:56

  Har længe ønsket mig at prøve en tørshampoo, og nu øjner jeg muligheden. Har fødselsdag den 2. oktober, så vil være en skøn fødselsdagsgave at blive forkælet med!

 • Reply Britta 25.09.2012 at 21:56

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve conditioneren og saltvandssprayen!
  Mit hår er spaltet og slidt som aldrig før, så conditioneren ville falde i god jord.
  Og så har jeg lige brugt det sidste af min elskede saltvandssprayen, så det ville være lækkert med en ny af slagsen! :)

 • Reply Quyen 25.09.2012 at 21:58

  Jeg kunne godt tænkte mig at prøve “Argan Oil Serum”, da jeg har hørt fra så mange, at lige præcis din skulle virke! Jeg har bare endnu ikke taget mig sammen til at tage i matas..

 • Reply Eli Tiller 25.09.2012 at 21:58

  hej Trine. Jeg vil vildt gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mitt hår er tørt, slidt og kruset.
  Håber på et positivt svar fra dig.
  kh Eli

 • Reply Carina P 25.09.2012 at 21:59

  Jeg synes der tales rigtig godt om din tørshampo, så den kunne da være super spændende at afprøve selv.

 • Reply anne 25.09.2012 at 22:00

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Salt Water Spray

 • Reply Anne-Mette 25.09.2012 at 22:02

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampoo’en :)

 • Reply Patrick 25.09.2012 at 22:03

  Jeg vil virkelig gerne vinde det, så jeg kan give det i gave til min kæreste, er sikker på hun godt kan bruge din Argan Oil Serum!

 • Reply Anne Lotte 25.09.2012 at 22:05

  Jeg gad godt prøve conditioner. Den lyder helt super til mit tørre, farvede hår.

 • Reply Sarah 25.09.2012 at 22:05

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din salt water spray, har længe villet prøve den, da jeg synes saltvand giver et virkelig fint og rodet look:-)

 • Reply Rikke 25.09.2012 at 22:06

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Salt Water Spray, da jeg endnu ikke har fundet en jeg synes fungere som jeg gerne vil have det.

 • Reply Maria 25.09.2012 at 22:06

  Jeg ejer allerede din saltwater spray, din dry shampoo or argan olien, og jeg er så glad for det hele! Jeg kunne dog rigtig godt bruge en super god conditioner, da min spidser godt kan blive en smule tørre engang i mellem. :-)

 • Reply Pernille 25.09.2012 at 22:07

  Jeg kender ikke dine produkter, har faktisk først set din blog idag.. Me. Jeg synes det ser spændende alpå at prøve noget nyt :-) Jeg synes din Argan Oil serum er det jeg er mest nysgerrig efter at prøvet :-)…

 • Reply Camilla 25.09.2012 at 22:08

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve argan oil conditioner. Har olien og er rigtig glad for den.

 • Reply Natalie-nataliechristina 25.09.2012 at 22:12

  DN TØRSHAMPOO! Jeg har prøvet den en gang og den er sååå god. Jeg værdsætter din blog søde trine – den er seriøst så god! Du er sej og ligeså dine produkter :-)

 • Reply Mette 25.09.2012 at 22:12

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve dit serum da jeg har stort naturkrøllet, og dermed tørt, hår:-)

 • Reply Freia K 25.09.2012 at 22:13

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve tørshampooen! Jeg har endnu ikke fundet en jeg synes rigtig godt om!

 • Reply Martina 25.09.2012 at 22:14

  Sidste gang da jeg var i Matas, stod valget mellem din Salt Water Spray og Argan Oil Serum, hvor jeg så efter lang tid (Matas medarbejderen troede nok, at jeg var ved at udtænke en tyveri-plan) besluttede jeg mig på Salt Water Spray’en – som jeg er utrolig glad for! Derfor kunne jeg nu rigtig godt tænke mig Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. :)

 • Reply Pia Hansen 25.09.2012 at 22:14

  whauuu hvor lyder det lækkert, kender desværre ikke dine produkter, men kunne rigtig godt tænke mig at lære dem at kende :-)

  jeg faldt for
  1. Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo
  2. Trine’s Wardrobe Dry Shampoo
  det lyder til at være to gode produkter, jeg kunne få meget glæde af

  tak for en lækker konkurrence

  Kærligst Pia Hansen

 • Reply Sille 25.09.2012 at 22:15

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve din Salt water spray :-) Har længe overvejet at købe den, men har aldrig fået det gjort, kan rigtig godt lide det rodede, tilfældige look :-)

 • Reply Christina Høst 25.09.2012 at 22:16

  Din oil serum, da jeg har hørt rigtig godt om den fra flere bekendte :-) Ville være sååå lækkert, da mit hår bliver knastørt når kulden kommer..

  C
  http://www.byhoest.com

 • Reply Lilli Isabell 25.09.2012 at 22:20

  Lækker konkurrence! Jeg vil rigtig gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner fordi jeg har krøllet hår som hurtigt bliver tørt :)

 • Reply Janni 25.09.2012 at 22:22

  Jeg vil gerne prøve Argan Oil Shampoo for at se om den kan give lidt glans og spil i mit mørkeblonde hår :-)

 • Reply Rebecca 25.09.2012 at 22:25

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din saltvandsspray, da jeg har lyse naturlige krøller. Og så kunne det være dejligt at få en “gave” fra trines wardrobe, på sin fødselsdag d. 2 oktober ;-)

 • Reply Henriette 25.09.2012 at 22:29

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve :)

 • Reply Louise S 25.09.2012 at 22:29

  Fed konkurrence, Trine!! Jeg gav min søster argan oil, og hun er ret glad for den, så den står nu også på min ønskeseddel!!

 • Reply Simone 25.09.2012 at 22:29

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo – jeg synes at alle dine produkter ser rigtig gode ud, men jeg synes især at dry shampooen virker speciel. Jeg kommer ofte ud for en situation hvor jeg virkelig godt kunne bruge en dry shampoo til mit hurtig kommende fedtede hår og jeg vil rigtig gerne prøve din! :-)

 • Reply Sheila Hansen 25.09.2012 at 22:31

  Hej Trine

  Jeg kunne godt bruge en Argan Oil Serum – har dog ikke prøvet den før, men det lyder som noget mit hår kunne trænge til!

 • Reply Birgitte linstow 25.09.2012 at 22:31

  Jeg er vild med dry shampoo’en

 • Reply Helene S. 25.09.2012 at 22:31

  Salt Water Spray har jeg altid syntes lød så smart!

 • Reply Mette Bisgaard 25.09.2012 at 22:38

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve ALLE produkterne. Men hvis jeg skal vælge en, kunne jeg ekstra godt tænke mig at prøve tørshampooen, da jeg leder efter en god en af slagsen!

 • Reply Frederikke 25.09.2012 at 22:39

  dry shampooen er helt klart mit ynglingsprodukt! har prøvet den, og den er bare fantastisk :)

 • Reply Monika Afzali 25.09.2012 at 22:43

  Jeg ville gerne prøve olien til spaltede spidser tak :)

 • Reply Frederikke 25.09.2012 at 22:45

  Salt Water Spray – vil gerne mindes om sol og strandlokker i det her triste vejr, hvor man kun kan få klasket hår!;);)

 • Reply Julie S 25.09.2012 at 22:45

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din tørshampoo, da jeg er begyndt at skulle vaske hår oftere og oftere – så kunne det være så rart en vintermorgen at kunne friske det op med tørshampoo, og så skyde hårvasken til om aftenen:)

 • Reply Petra 25.09.2012 at 22:45

  Jeg kunne især godt tænke mig tørshampooen, da jeg er vild med konceptet at det kan bruges til alle hårfarver og som brunette, så går det ikke med hvide klatter i håret :)

 • Reply Naja 25.09.2012 at 22:47

  Jeg har længe overvejet at købe dine produkter, da de lyder rigtig lækre.
  Desuden synes jeg det er et kæmpe plus at de er paraben fri! Så hvis ikke jeg bliver den heldige vinder, køber jeg det nok selv. Kunne især godt tænke mig at prøve shampooen med argan oil.

 • Reply Augusta 25.09.2012 at 22:48

  Argan Oil Serum, da jeg har helt vildt og krøllet hår, ville dette skønne produkt gøre underværker:D Har købt den, og det er skønno til mit hår.

 • Reply Tine 25.09.2012 at 22:48

  Ih, det er jo svært kun at vælge ét produkt, men jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve tørshampooen, da mit hår nemt bliver fedtet – og jeg har ledt og ledt efter en god tørshampoo :-)

  /Tine
  http://madmusikmode.blogspot.nl/

 • Reply Naja 25.09.2012 at 22:49

  Jeg kunne super godt tænke mig at prøve både tørshampooen og og Argan Oil Serum’et. Tørshampooen til de dage, hvor jeg gerne vil trække hårvasken og olien til de dage, hvor mit hår trænger til ekstra glans :) Tak for en super lækker blog og massere af inspiration.

 • Reply Cecilie 25.09.2012 at 22:50

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Argan Oil Shampooen, og se hvilke vidunderting den kunne gøre for mit år :)

 • Reply Iben 25.09.2012 at 22:54

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at prøve tørshampooen, af den simple grund at jeg aldrig har prøvet en før og egentlig er lidt “bange” for det, fordi jeg slet ikke kan forestille mig at den kan fjerne fedtet hår.
  Pt vasker jeg hår hver dag, så kunne være rart med et supplement til det ;-)
  Håber at blive den heldige vinder :-)

 • Reply Ulla 25.09.2012 at 22:55

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din saltvands spray, da min datter (der er flyttet hjemmefra) har nogle af dine produkter og derfor er jeg lidt nysgerrig om de kunne passe til mig…. :-)

 • Reply Mia S 25.09.2012 at 23:01

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :)

 • Reply Malene 25.09.2012 at 23:04

  Fedt med noget give-away.
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Salt Water Spray, da jeg længe har ledt efter en god saltvandsspray. Har prøvet tørshampooen, som jeg er helt vild med :-)

 • Reply Cecilie P. 25.09.2012 at 23:06

  Årh, den olie! Hvis den dog bare kan fikse mit døde, ødelagte, kedelige hår efter en grum og lang hårfarvning fra sort til lyst hår som jeg er super glad for. Desværre så er mine spidser SÅ ekstremt slidte, og jeg har udelukkende hørt godt om din serie af hårprodukter smukke trine, så hvis den kunne fikse bare lide af mine spidser ville det være så dejligt :-)

 • Reply Frida Marie 25.09.2012 at 23:08

  Jeg har et sært og skørt hår, som aldrig gjorde hvad jeg sagde, før det mødte dine produkter. Fra det første møde var der lykke og fryd, men da det kun er få af produkterne som mit hår og jeg har snakket med, håber vi på, at kunne udvide vores forelskelse til din serie via denne konkurrence. Vi krydser alt hvad vi har for blandt andet at få fingrene i tør shampooen.

  Nyder at følge bloggen og den eksplosive udviklingen – ren fornøjelse !

 • Reply Mette K. Frederiksen 25.09.2012 at 23:15

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din Trine’s Wardrobe Dry Shampoo :-)

  – Mette

 • Reply Mia Dixon 25.09.2012 at 23:19

  Helt klart olien!

 • Reply Sia 25.09.2012 at 23:24

  Hej søde Trine, hvor lyder det dog bare lækkert med sådan en giveaway! Jeg kunne virkelig godt bruge din Argan Oil Serum, da mit hår (som så mange andres her ved årstidsskiftet) er ved at være godt slidt, tørt og konstant elektrisk, og jeg er ved at være godt irriteret på det, haha! Så sådan en lækker olie ville klart være min favorit! Var faktisk i Matas for at købe den forleden, men så var den udsolgt, og de får først varer om et stykke tid, æv altså.

  Tænkte på, hvordan finder man egentlig som blogger vinderen af sådan en giveaway? Der er jo SÅ mange “deltagere”, eller hvad man nu kalder det ;) Bare nysgerrig!

  KH. Sia :)

 • Reply Emilie 25.09.2012 at 23:31

  Jeg er SÅ glad for tørshampooen og vil rigtig gerne prøve saltvandssprayen :)

 • Reply Knudsen 25.09.2012 at 23:33

  Uhm….denne vil jeg gerne prøve : Argan Oil Shampoo

 • Reply Julie 25.09.2012 at 23:51

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve serum’en. Bare for at se hvad den kan gøre for mit hår. Mit hår er ikke slidt, men den smidighed du snakker om – den kunne jeg godt tænke mig at opleve i mit hår :)

 • Reply Mette K 26.09.2012 at 00:02

  Kunne vildt godt tænke mig at prøve “dry shampoo” da det er ideelt til en pige som mig der er på farten, og har travlt med skole, arbejde, mere arbejde og by! :-) Håber jeg bliver den heldige ejer af denne!

 • Reply Emilie 26.09.2012 at 00:03

  Jeg kunne så godt bruge Argon Oil shampooen!!! Er lige blevet klippet i dag da det virkelig trængte, men har nu fået den vildeste depression efter at kigge på dit flotte hår! Håber jeg vinder den så jeg får sundt hår der ikke skal klippes af!!!

 • Reply Anna 26.09.2012 at 00:12

  Hej Trine,
  Tak for en fed blog. Jeg er allerede indehaver af tørshampooen og saltvandsspray som jeg bruger hver uge :) Derfor kunne godt tænkte mig at prøve Argan Oil Serum til mine slidte spidser :)

 • Reply YS 26.09.2012 at 00:22

  Jeg har tænkt, at jeg vil prøve TWs Argan Oil Serum, da Argan olie har mange gavnlige effekter. Argan olie indeholder mange vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer, som har en gendannende effekt på håret, hvorfor jeg vil prøve med TWs Argan oil serum. Især da prisen er overkommelig og samtidig er produktet parabenefri og uden parfume. Massere af plusser!!

 • Reply Camilla Holm Hansen 26.09.2012 at 00:45

  Jeg kunne godt tænkte mig og prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum fordi jeg har farvet mit hår så meget, at jeg har mistet glansen i mit hår. Jeg kunne godt tænke mig og få mit dejlige smidige og glansfulde hår tilbage :)

 • Reply Malene Grove 26.09.2012 at 00:51

  Super lækker Give Away :-)
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo. Har prøvet noget andet tør-shampoo og det var ikke specielt godt – så kunne være fedt at prøve om din virker ;-)
  Alle produkterne lyder lækre, så det kunne være rigtig dejligt at være heldig at vinde.

 • Reply Bonnie Lundberg 26.09.2012 at 05:20

  Ej hvor lækkert, hvis jeg skulle vinde ville jeg gerne prøve Wardrobe Argan Oil Serum, for mit hår det er ekstrem ødelagt, da jeg har farvet hår i 18 år. Jeg er stoppet med det nu, men syndes ikke at jeg kan få sundt hår,med de produkter jeg har prøvet. så ville da være fedt hvis dit produkt kan redde mit noget så ødelagte og tørre hår:) eg sender en skøn deler afsted på facebook.:)

 • Reply Line 26.09.2012 at 06:22

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve ‘Argan Oil Serum’. Jeg har hørt meget godt om hårolier og kunne godt tænke mig selv at afprøve det ;)

 • Reply Iben Katrine 26.09.2012 at 07:14

  Saltvandsspray og tørshampoo er to jeg virkelig mangler.

 • Reply Camilla Larsen 26.09.2012 at 08:06

  Jeg har endnu ikke fået kastet mig ud i Argan Oil-bølgen, så det kunne være fedt at prøve med serummet, så mit hår kan blive fint og blankt:)

 • Reply Olivia 26.09.2012 at 08:07

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Salt Water Spray – elsker effekten det giver men har endnu ikke rigtig prøvet en der var super god, har på fornemmelsen det kunne være denne :)

  Tak for en fantastisk blog, jeg har fulgt med et par år nu og er vild med at følge med i dens og din udvikling!

 • Reply Camilla Larsen 26.09.2012 at 08:10

  Jeg har endnu ikke fået sprunget med på Argan Oil- bølgen, så det kunne jeg rigtig godt tænke mig at gøre med serummet, så mit har kan blive fint og blankt:)

 • Reply Toerning@live.dk 26.09.2012 at 08:12

  Ååååh – jeg må bare ej saltsvandssprayen!
  Du skrev engang hvordan du satte dit hår så fint med saltvandssprayen, og jeg har prøvet og prøvet, men får desværre ikke samme resultat, øv øv!
  Så måske det er selve sprayen som er GUD!
  Lad mig vinde – vil have dit hår :-)

  Fra Camilla

 • Reply Birgitte 26.09.2012 at 08:14

  Mit hår trænger SÅDAN til en omgang pleje, og din Argan Oil Serum er den jeg aller helst vil prøve! – Men hele serien vil være mere end fantastisk!! Knus

 • Reply Louise 26.09.2012 at 08:25

  Hej Trine! Jeg har et hår der er rigtig træt oven på sommeren, og nu hvor vi går vinteren i møde, får det kun endnu mere brug for fugt og pleje, så jeg ønsker mig din Argan Oil Serum. Jeg er i forevejen utrolig afhængig af olier til kroppen, og din til håret dufter simpelthen så dejligt og folk siger den er drøn-god. Så jeg krydser fingre :)

 • Reply Line Gade Mortensen 26.09.2012 at 08:36

  Hej Trine! vil bare sige af jeg har brugt din Argan Oil Serum i et stykke tid nu og elsker den! jeg kunne virkelig godt tænke mig og prøve din Argan Oil Conditioner og tør shampoo:) og tak for en god blog holder øje med dig hverdag!;)
  mange knus fra Line!

 • Reply Maria M 26.09.2012 at 08:46

  Kunne vildt godt tænke mig at prøve din saltvandsspray, synes det er noget at det flotteste med sådan en gang beach lokker :)

 • Reply Sarah 26.09.2012 at 08:47

  Jeg må indrømme, at jeg ikke har prøvet nogle af dine produkter endnu, men har altid godt kunne tænke mig at prøve “salt water spray” eftersom mit hår bliver mere og mere fladt og kedeligt med tiden. Måske en salt water spray kunne pifte det lidt op :)

 • Reply Frederikke 26.09.2012 at 08:49

  Jeg har altid haft EKSTREMT tørt og krøllet hår, og jeg har indtil nu ikke fundet noget, der har hjulpet på det.. Jeg vil rigtig gerne prøve din Argan Oil Serum, for at se, om det måske kunne hjælpe mig lidt :)

 • Reply ida 26.09.2012 at 08:51

  helt sikkert! juhu.
  jeg ku’ vildt godt tænke mig at prøve tørshampooen, da det er umuligt at finde den perfekte! :)

 • Reply Helene 26.09.2012 at 09:16

  Jeg vil rigtig gerne vinde din dryshampoo! Tørshampoo giver den flotteste fylde og det kan bestemt godt bruges når man har fint (læs: tyndt) skandinavisk hår som mig (:

 • Reply Sara Marie Stent 26.09.2012 at 09:19

  Alle produkterne ser virkelig lækre ud, men hvis jeg skal nævne et enkelt, som jeg især gerne vil prøve, er det Dry Shampoo. Jeg har endnu ikke oplevet en tør-shampo, som levede op til mine forventninger, så jeg vil rigtig gerne se om denne gør- :)

 • Reply Helene 26.09.2012 at 09:34

  Det må være din Dry Shampoo – har længe tænkt på at prøve sådan en, fordi jeg
  har hårbundspsoreasis, så det er ikke så smart at have fugtigt hår hele tiden, og når
  din dry shampoo nu er parabenefri og det hele, så er det jo bare bonus :D

 • Reply Liv 26.09.2012 at 10:03

  How to choose? :)
  Jeg vil se mest frem til at prøve Argan Oil Serum.. Jeg har endnu ikke fundet den helt perfekte til mit hår, og så er det jo verdens største plus, at der hverken er parabener eller parfume i..

 • Reply Mathilde S 26.09.2012 at 10:14

  Dry Shampoo’en :) den taler mange om!

 • Reply Maria Seidelin 26.09.2012 at 10:36

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve det hele – men specielt denne “Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo”. Jeg døjer meget psoriasis i hovedbunden – så det er ikke alle produkter jeg kan bruge. Men det ville være fantastisk at få lov at prøve din serie og så se om jeg kan bruge hele serien!! Ihhh….. krydser for jeg er den heldige XXX <3

 • Reply birdie 26.09.2012 at 10:37

  Jeg kan godt tænke mig at prøve dryshampooen, da jeg ofte mangler volume i mit hår, og på en travl morgen, vil jeg gerne have mulighed for at bruge den, fremfor at bruge lang tid på vask, føn og flade hår..Det er der ikke altid tid til..Og jeg har prøvet en hos
  en veninde – og det var virkelig en god løsning til et lidt sammenklappet hår..

 • Reply Sibilla 26.09.2012 at 10:40

  Kunne godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum, da mit hår er virkelig tykt (nok min fars italienske gen og min mors tykke røde hår der sparker ind) og tørt, selv frisørene skal bruge dobbelt mændge serum i mit hår, for at “mætte” det. Så tror virkelig at den her ville gøre mit hår godt og blødt! :-)

 • Reply Marie 26.09.2012 at 10:50

  Serum oil er lige noget for mit hår i disse efterårstider. Mit hår bluser tørt og kruset og trænger derfor til en ordenligt omgang kærlighed!:-)

 • Reply Marie 26.09.2012 at 10:51

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Salt Water Spray. Mit hår er kedeligt – og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med det. Derfor er jeg vild for at prøve din – mit hår er ret fladt og har brug for volumen. Og det kunne være skønt med etlækkert rodet beach look i det kedelige vejr :)

 • Reply Marie 26.09.2012 at 10:51

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Salt Water Spray. Mit hår er kedeligt – og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med det. Derfor er jeg vild for at prøve din – mit hår er ret fladt og har brug for volumen. Og det kunne være skønt med etlækkert rodet beach look i det kedelige vejr :)
  ps – har din dryshampoo, og er vild med det. Så mon ikke jeg blir vild med din salt water spray! :D

 • Reply Nadia A.Z. 26.09.2012 at 10:53

  Mit hår er mørkt og bølget, og jeg ville elske at forkæle det med fin Argan Oil Conditioner.

 • Reply Heidi Nguyen 26.09.2012 at 11:02

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din Argan Oil Conditioner, for at prøve og redde mine spaltede spidser samt tørt hår. Jeg har prøvet alverdens hår produkter, men har dog uden held fundet det rigtige produkt endnu.

 • Reply Pia Eriksen 26.09.2012 at 11:08

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum

 • Reply IdaV 26.09.2012 at 11:13

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve, om Argan Oil Conditioner kan hjælpe mit stakkels krøllede hår, som jeg udsætter for varmebehandling hver eneste dag. Tørt og slidt hår bliver vist aldrig et eftertraktet look ;).

 • Reply Louise Nielsen 26.09.2012 at 11:19

  Jeg kunne super godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, da dine beskrivelser af den i tidligere indlæg lyder som lige noget for mig ! :D
  At have det naturlige strand look hverdag , ved hjælp at din salt water spray – det vil jeg gerne ! :D

 • Reply Signe T 26.09.2012 at 11:30

  Kunne vildt godt tænke mig at prøve tørshampooen! Døjer nemlig meget med fedtet hår. Men selvfølgelig ville jeg elske at prøve dem alle :)

 • Reply Christine 26.09.2012 at 11:36

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din dry shampoo. Mit hår ser ofte fedtet ud, hvis jeg underlader at vaske det om morgenen. Jeg står fortiden op klokken 6, da jeg bor langt væk fra mit uddannelsessted, så det ville være rart, hvis jeg kunne finde et produkt, der kunne få mit hår til at se flot ud, uden at jeg absolut bliver nød til at vaske det hver dag. Desuden er jeg lige kommet hjem fra to år i udlandet og har en meget stram økonomi, det ville derfor gøre mig meget glad, hvis jeg kunne få muligheden for at prøve nogle af dine produkter, da jeg er helt vild med dit hår og har fulgt med i din blok fra den anden side af jorden, siden jeg for godt et år siden stødte på den.

  ønsker dig og de andre læser en dejlig dag! :)

 • Reply Frederikke Paulsen 26.09.2012 at 11:46

  Super lækker konkurrence! :)

  Alle produkter lyder gode, men jeg kunne godt tænke mig at prøve saltvands sprayen. Mit hår er mørk blond og er lidt slidt. Kunne god tænke mig noget mere volumen.

 • Reply Amalie 26.09.2012 at 11:55

  Jeg synes at Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, lyder som et rigtig lækkert produkt, til os hvis hår hverken vil være glat eller krøllet. Det lyder som om den passer perfekt til mit hår.

 • Reply Trine Nordsted 26.09.2012 at 12:10

  Jeg vil gerne pleje mit hår ekstra, så Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner ville være perfekt!

 • Reply Stine R 26.09.2012 at 12:25

  Jeg har læst din blog gennem noget tid nu, og synes at du har en rigtig fed stil! :-)
  Jeg har ikke prøvet dine produkter før, men efter at have læst dit oplag, kunne jeg godt tænke mig at prøve Argan Oil Conditioner eller Argan Oil Serum. Da jeg har et stort krøllet hår, så mine pidser bliver hurtigt tørre at se på. Jeg har prøvet lidt forskelligt, men synes ikke at der noget der har gjort underværker.. Så det kunne være lækkert, hvis dine produkter kunne ;-)

 • Reply Lisa 26.09.2012 at 12:29

  Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at prøve Dry Shampooen – en lifesaver på en dårlig hårdag!

 • Reply Katrine H. 26.09.2012 at 12:31

  Jeg ville virkelig gerne prøve din oil conditioner. Meget motion = mange bade – men jeg begrænser mit shampooforbrug. Alligevel er det hårdt for håret, synes jeg.

 • Reply Ida 26.09.2012 at 12:57

  Jeg har hørt godt om tørshampooen, så den vil jeg meget gerne prøve!

 • Reply Maja 26.09.2012 at 12:58

  Kunne godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo – den lyder til at være præcis det jeg behøver! Synes det er så sejt du har lavet det her projekt!

 • Reply Lisa 26.09.2012 at 13:14

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, ville være virkelig perfekt for mit hår. Jeg er født med naturlige krøller og olie kan være med til at gøre krøller mere glansfulde og ikke nær så tørrer. Så derfor ville jeg aller helst have den! og forresten, du gør det så godt! :-)

 • Reply Lea 26.09.2012 at 13:14

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve: Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner! :-)

 • Reply Sandra 26.09.2012 at 13:26

  Ville helt klart være din saltvandsspray! Det er et produkt der hurtigt kan pifte et hvert hår op, og få det til at se fyldigt ud på få sekunder! Især hvis man en morgen vågner op med kedeligt hår :-) krydser fingre!!!

 • Reply Amalie 26.09.2012 at 13:34

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve alle produkterne, men da jeg føler, at mit hår ofte ser kedeligt ud, er jeg meget interesseret i din Salt Water Spray! Vil så gerne have noget mere volume i mit hår :-)

 • Reply Mathilde 26.09.2012 at 13:43

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampooen! Har også planer om at skulle ud at købe den, når jeg løber tør for den halvfesne slags jeg bruger nu.. Men det ville da være endnu lækrere at vinde den, så jeg krydser fingre! :)

 • Reply Matilde Larsen 26.09.2012 at 13:44

  Jeg er fuldstændig besat af både saltvandsspray og dry shampoo og har lige netop brugt begge dele op, så en af dem ville være fantastisk :)

 • Reply Christine Jensen 26.09.2012 at 13:56

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo & Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner ville være perfekt til mit efterhånden slidte og lange hår! :-)

 • Reply Laura 26.09.2012 at 14:21

  jeg kunne helt vild godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray.. :)

 • Reply Xenia Heurlin 26.09.2012 at 14:35

  Kunne vildt godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo. Lækker konkurrence!

 • Reply Lea 26.09.2012 at 14:38

  Jeg kunne virkelig godt tænke min at prøve Trines Wardrobe Salt Water Spray!

 • Reply Maria 26.09.2012 at 14:38

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. Trods afprøvning af flere forskellige balsam og olier, har mine spidser altid en tendens til at spalter. GLæder mig til at prøve denne serum af :)

 • Reply Cecilie Nanna 26.09.2012 at 14:47

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner eller Argan Oil Serum, begge ting ville være perfekte til at give mit hår lidt liv igen, så det måske har en mulighed for at vokse ordenligt ud.

  – C. Nanna

 • Reply Miriam 26.09.2012 at 14:51

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Argan Oil Serum. :-)

 • Reply Malene 26.09.2012 at 14:52

  Kender ikke produkterne, men vil meget gerne prøve noget nyt…syntes ikke jeg er så heldig med de valg jeg gør mht shampoo og balsam
  Så gerne Argan Oil Conditioner

 • Reply Thea Sofie Brinks 26.09.2012 at 15:08

  Jeg har allerede shampoo’en og balsam’en, og de er begge rigtig gode. Jeg bruger dem til særlige lejligheder, når mit hår skal dufte godt og mit hår skal være ekstra lækkert, på den måde holder produkterne også længere!
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Argan oilen, jeg bruger nemlig tit olie, det er bare fantastisk!

 • Reply Nanna 26.09.2012 at 15:10

  Jeg kunne især godt tænke mig at vinde shampooen da mit hår mangler en virkelig god en af slagsen for at komme godt igennem vinteren uden at blive tørt og kedeligt at se på.

 • Reply Johanne Emilie 26.09.2012 at 15:29

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner kunne gøre mange gode ting for mit hår! Døjer med spaltede spidser der, selvom de bliver klippet ofte, ikke er til at slippe af med!

  – Johanne Emilie

 • Reply Katrine M. Andersen 26.09.2012 at 15:31

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, da jeg har nogle spidser som godt kunne trænge til en kærlig hånd.
  Har allerede din tørshampoo – og hold op hvor er den god! Og det skal lige siges, at jeg har prøvet en del efterhånden :-)
  Jeg har nemlig meget meget fint hår, som let klasker sammen uanset hvad jeg kommer i – lige indtil jeg fandt din tørshampoo, som sørger for at stive det af. Så tak fordi du opfandt den haha :-)

 • Reply Lica Nørby 26.09.2012 at 15:33

  Helt klart din Argan Oil Serum – olie til håret og kroppen er helt fantastisk :-)

 • Reply Linda 26.09.2012 at 15:34

  hejsa..
  jeg gad godt prøve din shampoo, har endnu ikke fundet et mærke der passer til mit hår..
  hilsen linda

 • Reply Marie Sommer 26.09.2012 at 15:43

  For at være helt ærlig, og det skal man jo helst, så har jeg snydt lidt og anskaffet mig din hårshampoo og conditioner med Argan oil. Det er til dato de bedste produkter jeg har benyttet. Mit hår har været farvet rødt siden jeg var 14, så blev det platinblondt i en periode og det er temmelig skrappe midler, der benyttes i den proces. Hvorom alting er; nu er mit hår så mørkebrunt det kan blive. Men desværre så mit hår også ud derefter. Jeg har forsøgt med en del forskellige produkter, men det er kun dit, der rigtigt har virket. Det ser ikke tørt ud på samme døde måde, som før.
  Ja, det lyder som om jeg ikke vil deltage i lodtrækningen, men tro mig, det vil jeg!
  Jeg forestiller mig nemlig at når jeg har så stor succes med dine to andre produkter, vil denne Argan Oil Serum være prikken over i’et. Den vil fjerne den sidste rest af ødelagt manke jeg render rundt med :-)

 • Reply Lærke 26.09.2012 at 15:50

  Eii hvor kunne jeg bare godt bruge Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, mit hår mangler virkeligt volume.

 • Reply Birgitte 26.09.2012 at 15:53

  Hej
  Saltwaterspray! Bruger blowdry spray fra Wella som er helt fantastisk, men har aldrig prøvet saltwater spray

 • Reply Rebecca 26.09.2012 at 15:59

  Wow, det var mange kommentarer! men det er jo selvfølgelig også en god konkurrence, så jeg prøver lykken.
  Jeg ville enormt gerne teste din dry shampoo, har efterhånden prøvet en del, men har endnu ingen yndlings..

 • Reply Nellie Chidawan 26.09.2012 at 16:05

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, da jeg hurtigt får fedtet hår, og ønsker volumen! :)

 • Reply Stine 26.09.2012 at 16:08

  Har længe tænkt på at prøve din tørshampoo da jeg altid leder efter den perfekt tørshampoo til mit hår! :)

 • Reply Katrine 26.09.2012 at 16:26

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve “Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo”, da tanken om smukt hår uanset vejr lyder fantastisk.
  Jeg har været i den uheldige situation, at jeg har måtte klippe mig rigtig lange hår af (jeg har altid haft langt hår), og få en kort page, fordi mit hår var blevet vidlt ødelagt og trist at se på, af blandt andet det skiftende vejr. Det eneste der kunne redde det var en klipning. Tanken om en shampoo der vil få mit hår til at være sundt, ville få mit håb om langt og flot hår tilbage..
  Vh Katrine.

 • Reply Anne 26.09.2012 at 16:34

  Har længe kigget på dine produkter i Matas, men har endnu ikke turde købe nogen. Men den dry shampoo lyder bestemt ikke dårligt, til mit hurtigt-fedtede-teenage-hår!

 • Reply Mette 26.09.2012 at 16:38

  Hej Trine!
  Jeg kunne VIRKELIG godt tænke mig (hele serien), men især Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum. Jeg har nemlig rigtig langt hår, og for da mine spidser og den nederste del af håret har groet længe på mit lille hovede, er de meget trætte og spaltede. Jeg tror på at denne kan rette op på det, og give mit lange hår flot glans igen! :)

 • Reply Marianne Aagaard 26.09.2012 at 16:44

  Jeg ville elske at eje hele serien, men skulle jeg vælge kun ET produkt skulle jeg prøve tørshampoo’en. Jeg har længe ledt efter den perfekte, men må indrømme at den ikke er let at finde :)

 • Reply Josefine G 26.09.2012 at 16:49

  Lækker konkurrence! Har hørt meget godt om saltvands sprayen, så den ville jeg klart gerne prøve :-)

 • Reply Andrea 26.09.2012 at 17:01

  Jeg vil rigtig gerne prøve din tørshampoo!

 • Reply Mucha-Lucha 26.09.2012 at 17:08

  Uhh, gad godt prøve alle produkterne, men især tør shampoo’en. Den lyder næsten for god til at være sand:)

 • Reply Nicoline 26.09.2012 at 17:16

  Jeg er storforbruger af tørshampoo, da jeg har fået at vide at det ikke er godt for håret at vaske det for tit, men når håret så til gengæld er fedtet.. Så er der ikke så meget andet at gøre. Kan virkelig ikke leve uden tørshampoo, og vil rigtig gerne prøve din :)

 • Reply EmilieHa 26.09.2012 at 17:17

  Jeg ville elske at eje tørshampooen, da jeg endnu ikke har fundet den perfekte (har desværre ikke prøvet din endnu) – og måske er det denne jeg leder efter? :)

  xx

 • Reply Frederikke 26.09.2012 at 17:25

  Hej Trine,
  Jeg synes det kunne sjovt at prøve din Salt water spray, da jeg har et bølget hår, men ikke rigtig får udnyttet det nok. Produktet ville forhåbentlig kunne hjælpe til en fin styling.

 • Reply Camilla Svane 26.09.2012 at 17:57

  Ihh, sikke en dejlig give-away! Jeg gad rigtig godt at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da mit hår er rigtig tykt og tit næsten kan se kedeligt ud. Derfor ville det at tilføje lidt glans være ideelt!

  Jeg krydser fingre!

 • Reply Ida 26.09.2012 at 18:04

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din saltvandsspray :)

 • Reply Simone 26.09.2012 at 18:12

  Åh, jeg ville gerne prøve tør-shampooen. Mit hår bliver alt for let fedtet, og for at skåne mit hår, ville Trine’s Wardrobe Dry Shampoo
  jo være helt perfekt.
  Fed blog!!
  Simone.

 • Reply Katrine 26.09.2012 at 18:17

  Jeg kunne allerbedst tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray – fordi jeg har langt og meget tykt hår, som meget gerne vil falde ned og blive super glad og kedeligt. Derfor er jeg altid på udkig efter alternativer, som kan gøre mit hår mere fyldigt og livligt. Og da jeg har hørt meget godt om netop din saltvands spray, er det denne jeg helst ville prøve :-)

  Knus – og en masse ros for dit flotte arbejde og unikke stil!

 • Reply Anna Ø. 26.09.2012 at 18:31

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve Argan Oil Serum, da jeg er løbet tør for hårolie og mit hår kan ikke så godt undvære det!
  Fedt fedt fedt! (:

 • Reply Simone S 26.09.2012 at 18:47

  Jeg har i forvejen dry shampoo og argan oil serum og er helt vild med begge produkter.
  – Denne konkurrence kommer helt perfekt, da jeg snart løber tør for begge dele.

  Men jeg har hørt så meget godt om Salt vands sprayen, så den kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve. :)

 • Reply Julie W Jensen 26.09.2012 at 18:57

  Jeg har faktisk allerede din Dry Shampoo som jeg bruger, når jeg ikke gider at gå i bad om morgen. Jeg ved det lyder ulækkert, men den er virkelig en lifesaver, fordi jeg vil bare gerne sove lidt længere om morgen. Jeg må altså sige at det er et virkelig godt produkt som du har produceret! ;)

  – Jeg vil gerne prøve/købe din “Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum”, fordi jeg har aldrig været særlig god til at pleje mit hår, og derfor er det tørt og mine spidser er også ødelagte. Desværre. Og det bedste er nok prisen også. Jeg har ikke pengene til frisørprodukterne..

  Knus Julie

 • Reply Maiken Vissing 26.09.2012 at 19:31

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo vil være lækkert at prøv

 • Reply Emma 26.09.2012 at 19:39

  Drømmer om arganolien da mine spidser har tendens til hurtigt at tørre ud. Jeg elsker elsker elsker alt oli til håret, men opererer lige nu med en mindre god en.
  :)

 • Reply Emma Nielsen 26.09.2012 at 20:00

  Det er godt nok svært at vælge, men jeg kunne nok aller helst tænke mig at vinde Arganolie Serumen for at se om der er noget om snakken! :-)

 • Reply Tine 26.09.2012 at 20:06

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tør shampooen, da jeg synes det er en genial opfindelsen, og den gør hverdagen meget nemmere!
  jeg synes selv jeg har oplevet at tør shampoo er med til at gøre håret sundere, da man ikke hele tiden skal vaske sit hår.
  derfor kunne det være mega cool hvis jeg kunne prøve den tør shampoo du har opfundet.
  de venligste hilsner fra mig! ;)

 • Reply Michelle 26.09.2012 at 20:18

  Da jeg har langt hår og som så mange andre langhårede kvinder, synes det gør en smule ondt hver gang jeg skal sige farvel til nogle centimeter, er jeg ikke så flittig til at besøge frisøren. Det fører desværre til spaltede spidser og derfor kunne jeg enormt godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum. Jeg har længe været på udkig efter en serum, men synes at størstedelen af produkterne på markedet er til svimlende høje priser. Din serum er til en langt mere budgetvenlig pris, og kvaliteten kan jeg jo sjovt nok ikke sige så meget om endnu, men flasken med det flotte design vil uden tvivl pynte på enhver hytte :-)

 • Reply Tine 26.09.2012 at 20:22

  Jeg kunne rigtig gerne tænke mig at prøve Argan Oil Serum.
  Jeg har for anden gang fået et barn og for anden gang tabt halvdelen af mit hår (pokkers hormoner – og lige da det ellers var kommet igen) og da jeg i forvejen har et meget tørt hår er det nu endnu mere vigtigt at jeg plejer det jeg har tilbage:) Jeg har endnu ikke prøvet en serum til håret, kun hårkurer, så krydser fingre for at jeg kunne blive den heldige:)

 • Reply emma 26.09.2012 at 20:24

  Vil særligt gerne have dry shampoo’en. Eller salt water spray’en! Er (stadig) hooked på tilfældigt, løst “jeg-er-bare-lige-stået-ud-af-sengen”-hår :-)

 • Reply sara 26.09.2012 at 20:27

  Kunne virkelig godt tænke mig at få fingrene i Trine’s Wardrobe Dry Shampoo, fordi den ville passe perfekt ned i min rygsæk som jeg skal have med til Australien i 7 måneder :-)

 • Reply StephanieHonore 26.09.2012 at 20:33

  Jeg har tyndt, tørt og slasket skandinavisk hår – og i og med det er det (<—) ender det oftest med at blive fedtet og klasket, og gør at jeg skal vaske mit hår ofte. Men i forhold til mit job skal jeg mange gange op rigtig tidligt, så det er ikke altid jeg gider at gå i bad hver eneste dag, for at få lækkert og nyvasket hår – jeg kunne dertil rigtig godt tænke mig at prøve din tørshampoo – måske den kunne hjælpe mig?! ;)

 • Reply Ida Gardel 26.09.2012 at 20:36

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray da jeg døjer med noget kedeligt glat hår :-( Har altid drømt om at få sådan et vildt rodet beach hair, da jeg synes det pifter looket rigtig godt op!
  Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde den :-)

  knus

 • Reply Mie 26.09.2012 at 20:37

  Den er jo lidt svær, da jeg godt kunne tænke mig, at prøve alle dine fine produkter… Men jeg må nok sige, at min absolutte favorit må være Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, da den giver volumen og struktur i håret. Selvom jeg har naturligt fald/krøller, synes jeg tit mit hår ser fladt og kedeligt ud, så din Salt Water Spray ville jeg meget gerne prøve :)

 • Reply laura 26.09.2012 at 20:40

  Jeg kunne utrolig godt ønske mig at prøve tør shampooen :) – har nemlig pandehår, så efter en lang dag har det ofte brug for lidt hjælp ;)

 • Reply Therese 26.09.2012 at 20:40

  Jeg er dybt afhængig to hårprodukter: saltvandsspray og tørshampoo til mit glatte, uvolumniøse hår. Jeg bruger allerede din saltvandsspray, og den er jeg helt pjattet med! Derfor vil jeg virkelig også gerne prøve din tørshampoo!

 • Reply Ida 26.09.2012 at 20:57

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve dry shampoo’en – har længe ledt efter en god én der kan redde håret en tidlig morgen :)

 • Reply Frederikke 26.09.2012 at 21:28

  Jeg er så heldig at have fint, skandinavisk hår (læs: fladt og tyndt), og jeg kæmper en kamp mod slidte spidser, der bare ikke vil se sunde ud. Så alle dine produkter ville være skønne at have, men især din Argan Oil Serum ville jeg elske at bruge hver morgen!

 • Reply Signe s. 26.09.2012 at 21:29

  Saltwater spray!
  Har hørt det skulle være fantastisk at bruge!!!
  og mit ualmindeligt slidte barbieblonde hår trænger til at blive forkælet!

  Fantastisk smuk indpakning på de lækre produkter!

 • Reply Mette 26.09.2012 at 21:34

  Jeg vil rigtig gerne prøve Dry shampoo’en – som mange andre skriver – håber jeg den vil kunne redde det fine skandinaviske hår på de tidlige morgner (c: Men Argan Oil Serum vil jeg også gerne prøve – i håb om at få et mere blankt hår.

 • Reply Maria S 26.09.2012 at 21:49

  Hej Trine!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve din Argan Oil, da jeg har ret slidt hår efter at have været syg og tabt det meste. Har allerede din dry shampoo og er SÅ glad for den! Du gør det sku godt :-)

 • Reply Sahra 26.09.2012 at 21:51

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner fordi jeg er igang med at prøve mig drem til den perfekte conditioner. Håber denne vil blive “the one”!!

 • Reply Matie 26.09.2012 at 22:08

  Hej Trine, jeg har prøvet din organ oil et par gange, fordi min søster har den – og den er virkelig god! Men jeg kunne aller bedt tænke mig at prøve din saltvandsspray, for jeg har nu prøvet at købe 3 forskellige, men ingen af dem har været gode i mit hår… Det har ikke haft den vilde effekt :-) så hvis jeg vinder, så vil jeg prøve den først!

 • Reply Gitte Seloy 26.09.2012 at 22:15

  Drømmer om shampoo, conditioner & oil.
  Så kan mit dumme hår vel blive pænt?
  Har så’n noget, der hverken er glat eller krøllet. Medmindre, jeg glatter eller krammer op med “noget”…
  Tissetrælst!

 • Reply Laura Tams B 26.09.2012 at 22:16

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve din saltvandsspray! Men alle produkterne ser nu altså bare rigtig lækre ud!

 • Reply Caroline 26.09.2012 at 22:18

  Sikke en dejlig give-away!
  Jeg har hørt rigtig godt om din argan Oil Serum – den kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve, så de slidte spidser kan få en kærlig hånd :-)

 • Reply Emilie 26.09.2012 at 22:44

  Virkelig lækre produkter! Nu har jeg hørt en helt masse positive ting omkring Trine’s Wardrobe Salt Water Spray.
  Jeg har i snart flere år gået og ledt efter en god saltvandspray, til mit meget tykke, let krøllet hår. Jeg mangler ligesom det sidste “lift” til mit hår, og tror derfor at din saltvandspray vil være perfekt til at fremhæve mine krøller på den fede måde :-)

 • Reply Katrine Seier 26.09.2012 at 22:46

  Fin give-away! Jeg vil nok allerhelst prøve saltvandssprayen, da jeg virkelig er imod parabener og parfume i plejeprodukter, og derfor længe har ledt efter en saltvandsspray uden disse :-)

 • Reply Dilan 26.09.2012 at 22:50

  Hej smukke Trine!

  Det er godt nok en lækker give-away!
  Jeg ville lige sige god blog’in day, og jeg simpelhen elsker din blog! Jeg har stemt på den til alle de awards man kan stemme på, også “respekt bloggen”, jeg håber du vinder, fordi det fortjener du godt nok! ;)

  Så tilbage til din lækker give away- jeg vil helts have din dejlige shampoo altså -Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo!

  Knus fra Dilan <3

 • Reply Emilie Lindhardsen 26.09.2012 at 22:54

  Oil serum!! Da det er lige hvad mit hår trænger til lige nu :)
  Lækker serie!

 • Reply Julie Søgaard 26.09.2012 at 22:57

  Nice! Vil vildt gerne prøve dine produkter, har lige invisteret i din Argan Oil serum som erstatning til Morroccan oil, den synes jeg er helt fantastisk!
  Jeg oplever at mit hår er tørt og slidt for tiden, og synes at jeg taber rigtig mange hår om dagen! Vil derfor rigtig gerne også prøve din Argan Oil Conditioner – måske den kunne hjælpe på det!!!! :-)

 • Reply Luna 26.09.2012 at 23:15

  Hej Trine

  Jeg ville virkelig gerne have fingrene i din saltvandsspray, da du tidligere har forklaret at det er med den du får så ultralækkert hår! Jeg elsker virkelig dit hår, og har selv ret skandanavisk hår der tit kan lægge sig som et fladt og trist gardin over hovedet. Ikke fedt. Derfor ville saltvandsspray’en give tekstur, lige hvad jeg har brug for :) Elsker din blog btw

 • Reply Katrine Marie 26.09.2012 at 23:59

  Hej Trine. Jeg er blevet rigtig glad for din saltvandsspray, som jeg bruger meget. Men derudover kunne jeg også rigtig godt tænke mig at prøve din Argan Oil Shampoo og din Argan Oil Serum. Mit hår er virkelig meget fint og tyndt. Det bliver hurtigt tørt og spaltet i spidserne, det vokser virkelig langsomt, og så falder det hurtigt sammen, hvis jeg ikke gør et eller andet ved det – eller hvis det ikke bare er enormt uglet, hvilket det også bliver let. Nå, men derfor ville det da være dejligt at prøve alle dine produkter og se, hvad mit hår siger til det:)
  Katrine Marie

 • Reply Line B. 27.09.2012 at 00:21

  Aaaaarh, sikke en konkurrence! har længe villet prøve dine produkter, men økonomien er ikke helt til det, desværre. Øverst på listen står din dry shampoo :)

 • Reply Tine 27.09.2012 at 00:40

  Jøsses – det er svært at vælge. Men valget falder nok på din Argan Oil Serum, det lyder som om det er et produkt min farvede manke vil labbe i sig.

 • Reply Louise Janner 27.09.2012 at 02:37

  Fed fed konkurrence! :D

  Jeg vælger nok din Argan Oil Shampoo :D

 • Reply Line 27.09.2012 at 07:38

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve dem alle! :)
  Men hvis jeg virkelig bliver nød til at vælge må det blive Dry shampoo , da jeg er meget på farten og ville elske et alternativ til et bad når jeg står op kl. lort om morgenen.
  Og ville også gerne prøve Argan Oil serum, da mit hår skriger på forkælelse og pleje, efter mange års farvning og en omgang permanente krøller! Mit hår tilgiver mig aldrig for alt det tortur jeg har udsat det for! Så jeg behøver faktisk hele serien ;)

 • Reply Sofie 27.09.2012 at 07:44

  Jeg vil gerne vinde Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :-)

 • Reply Signe L. 27.09.2012 at 09:26

  Jeg vil super gerne prøve Salt Water Sprayen, fordi jeg elsker rodet og skødesløst hår!

 • Reply Freya 27.09.2012 at 09:42

  Hvem elsker ikke lækkert strandhår?? Vil rigtig gerne prøve saltvands sprayen :-)

 • Reply nina davies 27.09.2012 at 09:55

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum
  -Vil jeg gerne prøve, da mit hår er tørt

 • Reply Pia 27.09.2012 at 10:28

  Jeg er sikker på, at mit hår vil elske Oil Serum <3

 • Reply Line 27.09.2012 at 10:32

  Jeg vil gerne prøe din saltvandsspray. Jeg har prøvet alle dine andre lækre produkter med stor tilfredshed, så nu mangler jeg bare at afprøve førnævnte :D

 • Reply Johanne Larsen 27.09.2012 at 11:01

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Oil serum – håber den kan få styr på mit flyvske hår :)

 • Reply Laura 27.09.2012 at 11:09

  Da jeg nu gerne vil springe i min nye tilværelse som single med flagrende lokker og mod på livet, ville det se lidt bedre ud med et lækkert beachlook end klasket huehår,så jeg er på saltvandssprayen! Tak for en lækker og anderledes blog :-)

 • Reply Michelle 27.09.2012 at 11:29

  Uhh.. Saltvandsspray kom til mig :-)

 • Reply Laura Toft 27.09.2012 at 12:17

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve den tørshampoo! Har hørt så meget godt om den :-)

 • Reply Cecilie 27.09.2012 at 13:14

  Jeg har Argan oil serum’et og er virkelig glad for resultatet! Ville rigtig gerne prøve de andre, især dry shampoo’en :)

 • Reply Renée 27.09.2012 at 13:39

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve; Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum.
  Mit hår er meget slidt efter et par afblegninger (Ja, man kan altid være bagklog) :O)) Så jeg prøver at få mit hår op at “køre” igen.

 • Reply Carina 27.09.2012 at 14:01

  Jubiii!! Saltvandsspray saltvandsspray saltvandsspray!! :D mit hår er så fint, at det har brug for et anderledes look, så det kan ser mere tilfældigt ud :)

 • Reply Caroline Rinfeldt 27.09.2012 at 14:22

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve dry shampoo’en da jeg rigtig ofte har lidt fedtet hår om morgen, men en gymnasie pige der skal tage bussen tidligt, har simpelhent ikke overskud til at vaske mit hår hver morgen, derfor kunne jeg rigtig godt tænkte mig at prøve din tør shampoo!

  carolinegenckel@hotmail.com

 • Reply Anna mørch 27.09.2012 at 14:35

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum :-)

 • Reply Miriam 27.09.2012 at 14:44

  JEG ER KED AF AT JEG HAR KOMMER TIL AT LAVE TO INDLÆG. Jeg mente jeg vill “tage” Dry shampoo. :-)

 • Reply Anne Mette S 27.09.2012 at 15:30

  Jeg kunne især godt tænke mig at afprøve din tørshampoo da min nuværende tørshampoo laver mit brune hår gråt når jeg bruger den, så det kunne være rart med en som siges at være usynlig! :)

 • Reply Agi 27.09.2012 at 16:12

  Det måtte nødvendigvis være din Argan Oil Serum, uden tvivl! Jeg synes mit hår så let bliver spaltet og slidt at se på, selvom jeg synes jeg gør riiigeligt for at få det til at se sundt og glansfuldt ud så længe som muligt efter en tur hos frisøren, men alligevel synes jeg stadig de pokkers til spaltede spidser dukker op i løbet af nul komma fem.
  Har tit tænkt på, om man burde give serummet en chance når jeg har stået i Matas, men længere blev den alligevel ikke i denne omgang. Den vil være det første jeg kaster mig over, hvis jeg er blandt de heldige vindere:-)

 • Reply pernille a 27.09.2012 at 16:38

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve din oil shampoo, den lyder super lækker!

 • Reply Narin 27.09.2012 at 17:03

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum,ja tak!

 • Reply Maja 27.09.2012 at 17:19

  Jeg vil elske at eje din hårserie, da jeg har hørt rigtig meget godt om den fra mine veninde. Jeg vil især gerne eje tørshampooen, da jeg har tendens til fedtet hår og endnu ikke har fundet den perfekte tørshampoo til mine lyse lokker.

 • Reply Lise 27.09.2012 at 17:45

  Hej Trine :)
  Jeg kunne faktisk rigtig godt tænke mig at prøve noget så simpelt som din shampoo, da jeg indtil videre ikke har haft held med at finde en shampoo, der kan trylle ved at rense håret UDEN at udtørre det samtidig. Jeg forestiller mig, at det nok netop er derfor, at du har indarbejdet argan olien? Tjaa, og så har jeg fødselsdag her den 3. oktober, så en lille overraskelse ville da bestemt bidrage til en festlig stemning! :)

 • Reply Dorthe L. 27.09.2012 at 18:06

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, den kunne mine spidser vidst godt trænge til :)

 • Reply Emilie M. 27.09.2012 at 18:13

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve din Dry Shampoo. Mit hår bliver hurtigt fedtet, og det er gør det bestemt ikke bedre at putte shampoo i det hver dag. Ville være dejligt med noget der kunne give det lidt mere volumen, og liiiidt mindre fedt-look. Tror nu aldrig det bliver på mode, ooor what? no, never :)

 • Reply Pernille 27.09.2012 at 18:24

  Jeg ville gerne prøve dem alle, men hvis jeg skal vælge en bliver det tør shampooen.
  Jeg synes det er svært at finde en der er god til mørkt hår og ikke gør det halv gråt.

 • Reply Mathilde Gøtke 27.09.2012 at 18:41

  Jeg ville elske at have “Trine’s Wardrobe Dry Shampoo” stående i mit skab, da jeg har haft problemer med tidligere tørshampooer – jeg har nemlig haft problemer med, at jeg har haft “gråt hår” efter brug. Jeg har kun hørt godt om “Trine’s Wardrobe Dry Shampoo”, men vidste ikke at den er usynlig! Den lyder perfekt :)

 • Reply Signe R. 27.09.2012 at 18:45

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve tørshampooen :-)

 • Reply Johanne 27.09.2012 at 18:50

  Jeg kunne godt tænke mig at se om saltvandssprayen vil kunne få mit naturlige fald mere frem og så har jeg aldrig prøvet tørshampoo før, så det ville heller ikke gøre noget, hvis den endte i mit skab :)

 • Reply gry hansen 27.09.2012 at 19:07

  Jeg ville elske at vinde en af disse to produkter:
  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, Trine’s Wardrobe Argan Oil Shampoo!
  Da jeg her i sommers valgte at afblege mit hår, hvilket er resulterede i spaltede spidser og fuldstændig knækket hår. Det kunne være lækkert at få glansen tilbage igen :)

 • Reply Ea 27.09.2012 at 19:32

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve din tørshampoo. Har endnu ikke fundet den perfekte. Men synes dine produkter virker super lækre, så skal helt sikkert prøve dem af :) tak for en super blog!

 • Reply Alberte 27.09.2012 at 20:15

  Jeg synes det ville være helt fantastisk at få lov til at prøveTrine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg uheldigvis har en kæreste som mener at jeg bør få dreadlocks, hvilket resulterer i en del uventede angreb på mit hår, og dermed en hel masse knækkede og spaltede spidser!
  Derudover bare tak for en masse dejlig inspiration – jeg synes aldrig jeg får kommenteret nok på det!

 • Reply Irene 27.09.2012 at 21:44

  Jeg har hørt din tørshampoo skulle være rigtig god, så den kunne jeg godt tænke mig at prøve :-)

 • Reply Anne Kathrine 27.09.2012 at 21:49

  Din Trine’s Wardrobe Salt Water Spray kunne jeg helt klart godt tænke mig at prøve! Jeg har altid gerne ville prøve at have sådan et rodet look, der holder HELE dagen. Det ville være super fedt hvis jeg kunne prøve det med din Spray. :)

 • Reply Trine 27.09.2012 at 21:49

  Dry shampoo – fordi det er helt genialt når man ikke lige orker fedtet hår, men har for travlt til at gøre noget ved det ;) Jeg vil især gerne prøve din fordi det er svært at finde én, der er både god og billig!

 • Reply Rikke 27.09.2012 at 22:28

  Kunne virkelig godt tænke mig at prøve din Argan Oil Serum. Fed konkurrence!

 • Reply Camilla Kruse 28.09.2012 at 00:10

  LÆKKER LÆKKER LÆKKER GIVE AWAY ;) Jeg har hørt så meget godt om dine produkter, og argan oliens fantastiske egenskaber, så det ville jo være skønt at få lov til at prøve dem.

 • Reply Charlotte Lindhardt 28.09.2012 at 01:29

  Jeg kunne godt tænke mig, at prøve din Argan Oil Serum til mit tørre og slidte hår.
  Er i øvrigt super glad for din dry shampoo :o)

  Kh.

 • Reply Marie 28.09.2012 at 08:29

  Deeejlig giveaway!
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at eje din Argan Oil Serum til mine tørre spidser.
  Tak for alle de skønne indlæg.

  Marie :)

 • Reply Emmeli 28.09.2012 at 09:36

  Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum!!!!
  Tak for en fed blog!

 • Reply Louise Rasmussen 28.09.2012 at 10:49

  Personligt kunne jeg rigtig godt taenke mig at proeve Trine’s Wardrobe Saltwater Spray, da jeg i et par aar nu har soegt efter den perfekte saltwaterspray til at give mit lange tunge roede haar lidt mere edge. Desvaerre har jeg ikke fundet en endnu, men maaske har du udviklet lige praecis den der passer til mit haar !

 • Reply Katrine Nielsen 28.09.2012 at 11:26

  Jeg ELSKER argan olie, og jeg ville elske at prøve det i en shampoo/conditioner, som bliver masseret helt ind i håret- det må virke fantastisk :) og så har jeg selv lidt fald i håret og har altid godt kunne tænke mig at prøve saltvandspray, men har aldrig rigtig vidst hvilken en jeg skulle prøve- denne fra Trine’s Wardrobe skal da være den første! :)

 • Reply Anna Christine 28.09.2012 at 12:45

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve din tørshampoo. Jeg synes det er en jungle, at finde en der bare dur’ når hårkrisen rammer – så din skal da prøves ! :)

 • Reply Natalia 28.09.2012 at 13:04

  Tørshampooen :-)
  Jeg er afhængig af at vaske mit hår konstant fordi det så hurtigt fedter, og so far er jeg ikke blevet imponeret over de tør shampooer jeg har prøvet! Din shampoo er nu heller ikke dårlig :-))

 • Reply Kristine L. Tvermoes 28.09.2012 at 16:24

  Helt klart Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum! :))

 • Reply Nanna Frederiksen 28.09.2012 at 17:20

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner, da mit hår er rigtig ødelagt, fordi jeg glatter mit krusede krøllede hår hver evig eneste dag, og derfor har brug for en hjælpende hånd. ;)

 • Reply Kamilla Tipsmark 28.09.2012 at 18:35

  uhh den er svær! jeg går rigtig meget op i mit hår er sundt og ser velplejet ud så der er flere produkter der ville gøre sig godt på min hylde. men på den anden side er jeg nødt til at bruge produkt for ikke at få fladt og kedeligt hår, derfor falder mit valg på Trine’s Wardrobe Saltwater spray :-)

 • Reply Thilde 28.09.2012 at 18:52

  Uh, hvis jeg jeg havde chancen ville jeg enormt gerne prøve din shampo. Duftede til den inde i Matas og syntes den duftede skønt, men havde desværre ikke råd (..fattig studerende). :)

 • Reply Ida 28.09.2012 at 20:39

  Jeg vil især gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum da mine spidser trænger gevaldigt til lige pleje..

 • Reply cille 28.09.2012 at 22:30

  Trine’s Wardrobe Dry Shampoo :)

 • Reply Meyye 28.09.2012 at 22:38

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo.. :)

 • Reply Nina 28.09.2012 at 22:41

  Dry Shampoo, kunne mit hår godt bruge!!

 • Reply Kristine 28.09.2012 at 23:07

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo! :-) Tror at det kunne give både en dejlig ren fornemmelse, fylde og struktur i mit fine skandinaviske hår. Tak for en god blog!

 • Reply Laura SH 29.09.2012 at 00:19

  Det ser virkelig lækkert ud! Jeg ville være rigtig glad for at få saltvandssprayen hjem på badeværelseshylden – tænk, at kunne få det, jeg forbinder med ægte sommerhår, hele året!

  Vh. Laura

 • Reply Mathilda 29.09.2012 at 09:59

  Kære Trine
  Ønsker helt vildt at eje din Salt Water Spray! Efteråret sniger sig langsomt ind og det ku være helt fantastisk at gå det i møde med en anelse beach look og sommer følelse! Har også hørt mig at dine produkter dufter super lækkert, så de skal under alle omstændigheder prøves på et eller andet tidspunkt :)
  Varme hilsner herfra

 • Reply Anna 29.09.2012 at 10:45

  Uh, “Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner” lyder rigtig lækker, især når man har enormt tykt hår, der har tendens til at blive kruset :-(

 • Reply Nanna Kirstine 29.09.2012 at 13:13

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve saltvandssprayen! Mit hår er fint og meget glat, kunne godt tænke mig noget mere “vildskab” i det.. :-D

 • Reply Maja K 29.09.2012 at 13:47

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo. Jeg leder stadig efter den perfekte dry shampoo, som bare fungere til mit hår, og måske det er din?

 • Reply Anna 29.09.2012 at 15:14

  Jeg ville så gerne prøve tørshampooen. Står voldsomt tidligt op om morgenen for at pendle fra København til Odense, så det ville være rart at kunne springe hårvasken over :)

 • Reply Trine 29.09.2012 at 15:27

  Jeg ville allerhelst have saltvandssprayen stående ude på mit badeværelse, mit hår er så kedeligt, glat og fint, så det må bestemt være denne jeg allerhelst ville have.

 • Reply Martina 29.09.2012 at 16:27

  WHAT DOES IT MEAN THAT THIS POST IN ONLY FOR DANISH READERS?! I am an Italian reader who lives in Copenhagen and I always check your blog. By reading it I have started to buy your products. Think more international and be more open. ;)

 • Reply Julie 29.09.2012 at 20:50

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Salt Water Spray, som forhåbentlig vil give mit fine og glatte hår en smule mere fylde og tekstur. Jeg tror at den vil give et godt løft, forhindre det i bare at falde fladt og give mit hår meget mere liv. Lige hvad det har brug for.

 • Reply Josefine Bang 29.09.2012 at 22:53

  Jeg kunne især godt tænke mig at prøve tørshampooen, fordi jeg endnu ikke har fundet en god én. Mit hår er ret mørkt, så tørshampooen har kunnet ses i mit hår og har gjort det meget tørt, hvilket absolut ikke er det resultat jeg ønsker :)

 • Reply Amalie Søndergaard 29.09.2012 at 23:12

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve din argan Oil serum, da jeg tit synes mine spidser ser slidte ud, og det kunne godt trænge til en opfriskning. Og så også for at få noget mere liv i håret, så det ser mere sundt og velplejet ud. Jeg har aldrig prøvet dine produkter før, så jeg håber rigtig meget, de kan hjælpe mit hår ;-)

 • Reply Eva 30.09.2012 at 06:51

  Jeg bruger shampoo+balsam flittigt og er rigtig glad for dem, men kunne godt tænke mig at prøve dryshampoo’en :)

 • Reply Maria Silje 30.09.2012 at 08:42

  Hold da helt op en lækker give away!
  Jeg kunne særligt godt tænke mig at prøve dry shampooen :)

  Har hørt så meget godt om den.

  // Maria Silje
  http://Www.hairbymariasilje.dk

 • Reply Amalie B. 30.09.2012 at 10:31

  Iiiiiih, det er svært at vælge!! Men jeg kunne især godt tænke mig at prøve Trine’s Wardrobe Dry Shampoo – det lyder spændende! og så er jeg VILD med at det hele er parabenefrit!

 • Reply Sigrid Nielsen 30.09.2012 at 11:23

  Jeg kunne faktisk godt tænke mig at prøve hele serien, da det alt sammen lyder så godt! Især shampoo’en og conditioner’en, fordi jeg synes mit hår tit bliver tørt og trist i de kommende vintermåneder.. Saltvands sprayen ville jeg især også gerne have fingre i, da jeg elsker “beach-looket” når ens hår bare er dejligt rodet, krøllet og naturligvis sommeragtigt.

 • Reply Sophie 30.09.2012 at 13:09

  Hej Trine, jeg kunne især godt tænke mig at prøve din Argan oil shampoo. -selvfølgelig også alt det andet.. ;-)

 • Reply Louise H 30.09.2012 at 13:29

  Mit lange hår (det længste i klassen) ville smile sammen med mig, hvis vi fik mulighed for at prøve den lille serum olie:) HIlsen Louise H

 • Reply Caroline 30.09.2012 at 13:31

  Jeg ville ønske at jeg havde Argan Oil Shampoo, da jeg har prøvet den et par gange og den virker bare perfekt. Den er især dejlig da man aldrig ved hvilket vejr vi har her i Danmark!:-)

  Ellers synes jeg at Dry Shampooen er så smart lige at have med op farten..
  ELSKER DIN BLOG, DIG OG ALLE DINE PRODUKTER.. LOOOOOVE HERFRA!

 • Reply Nicoline 30.09.2012 at 16:30

  Hej Trine. Jeg kunne især godt tænke mig din salt water spray, for min gamle fra Matas er godt brugt op:) eller argan oil serumen kunne også være lækkert!

 • Reply Cecilie 30.09.2012 at 17:26

  Hvor er det en skøn konkurrence – jeg har gerne villet prøve produkterne længe, især Argan Oil Serum, da mit hår har tendens til spaltede spidser og bære præg af at have været farvet i mange år. Det tror jeg ville gøre underværker! :-) Jeg krydser fingre – og tak for en god blog, som altid inspirerer lige meget.

 • Reply ana 30.09.2012 at 18:50

  Saltvandsprayen!! helt klart!! Elsker din blog, og er sikker på at dine produkter er vildt gode!. Så jeg krydser fingre:-)

 • Reply Anna Amalie 30.09.2012 at 20:08

  Din argan oil. Har brug for noget der kan forebygge spaltede spidser, om ikke andet, så holde dem lidt hen. Er igang med projekt “langt hår” og så må der jo gerne være lidt længere mellem turen til frisøren :)

 • Reply Amalie Bruun 30.09.2012 at 20:09

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve saltvandssprayen!
  Ville faktisk have købt den, men jeg har ikke råd i denne måned, desværre.
  Har ikke været så heldig med saltvandsprays, så håber og tror dette er den rette!
  Btw din blog er så cool!

 • Reply Freja 30.09.2012 at 20:12

  Fed konkurrence! Har selv prøvet Argan Oil Serum, som virkelig er fantastisk! Jeg kunne især godt tænke mig, at prøve saltvands-sprayen. Hvem elsker ikke det naturlige Beach-look? Jeg synes virkelig også det fedt, at det hele er parabene-frit! Min hud har altid været overfølsom, når der er for meget parfume og lignende i skønhedsprodukter. Og vi ved alle, at neutral og de andre 100% parfume-frie produkter ikke ligefrem er fantastiske… Så det er godt med nogle milde, men effektive produkter! Tak :-)
  Knus

 • Reply Andrea 30.09.2012 at 20:55

  Jeg vil gerne prøve Trine’s Wardrobe Salt Water Spray, fordi jeg ville ønske jeg kunne lave lækkert skødesløst strandhår, der kan minde mig om at selvom det er vinter kan man bære noget sommerfølelse i sit hår.

 • Reply Jenny C. 30.09.2012 at 21:08

  jeg kunne godt tænke mig at prøve argain oil shampooen:-)

 • Reply Stine Eimerdal 30.09.2012 at 23:10

  Hej Trine

  Jeg elsker saltvandsspray da det gør jeg bruger mindre hårspray og så det mere miljøvenligt mod ozonlaget. Så klart saltvandssprayen ville være mit største ønske at prøve:)

  Tak for god blog :)

  Hilsen Stine

 • Reply Elian Eid 01.10.2012 at 11:15

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Trines Wardrobe tør shampoo, da jeg endnu ikke har kunnet finde en god tørshampoo, og jeg døjer med hurtig fedtet hår efter badet. Jeg har derudover forhørt mig lidt omkring om en god tørshampoo, og har kun hørt gode ord om Trines wardrobe tørshampoo!

  Mvh Elian Eid

 • Reply Sofie 01.10.2012 at 11:24

  Hej Trine,

  Jeg vil super gerne prøve denne
  “Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner
  Trine’s Wardrobe Argan Oil Conditioner er parabenefri, og ideel til spaltede spidser, kemisk ødelagt hår og tørt hår eller hvis man blot ønsker at bevare sit allerede sunde hår.”

  Jeg har sart hovedbund, derfor er parabenefri ideelt for mig og kemisk ødelagt hår – Så det kunne vel ikke være mere oplagt for mig? :-)

 • Reply Sophie M. 01.10.2012 at 13:06

  Kunne især godt tænke mig, at prøve din Dry Shampoo.. Har hørt så meget godt om den og har ikke selv fundet den perfekte endnu, så det ville jo bare være fantastisk hvis din var den rette ;-)

  Krydser fingre!

 • Reply Sabrina 01.10.2012 at 13:43

  Nu har jeg allerede shampoo og balsam, så kunne godt tænke mig at prøve enten tørshampooen eller olien. Leder stadig efter den ultimative tørshampoo ;-) Både shampooen og balsamen er utrolig gode, har været ret glade for dem indtil videre!

 • Reply Sofie P. 01.10.2012 at 21:46

  Uha, det er svært at vælge!!
  Men jeg ville nok vælge dit Argan Oil Serum, og så forære den til min søde søster, da hendes lange hår virkelig trænger til en omgang pleje!

 • Reply Johanne L 01.10.2012 at 22:01

  Uhhh svært! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve saltvandssprayen! Mit hår bliver afhængig af hjælp til vinter og et beachy-look er definitivt det der skal til, for at mindes sommeren gennem vinteren:-)
  Krydser fingre!
  x. Johanne

 • Reply Katrine Larsen 01.10.2012 at 23:03

  Jeg kunne super godt tænke mig at prøve saltvandssprayen! Er vild med faldet / krøllerne i dit hår, og har læst at du selvfølgelig selv bruger produkterne, så den må vel hjælpe en på vej til selv at få det :-)

 • Reply Frk. Hansen 01.10.2012 at 23:17

  Jeg ville rigtig gerne prøve shampooen og salt water sprayen fra din serie!
  Og så vil de passe fantastisk fint ind på mit badeværelse ;-)
  Hilsen Frk. Hansen

 • Reply Julie Hansen 02.10.2012 at 08:03

  Jeg vil rigtig gerne prøve Trine’s Wardrobe Argan Oil Serum, da jeg synes mit hår trænger til en omgang pleje, og mine spidser er så triste og slidte :-)
  Krydser fingrer for at jeg har heldet med mig! :-)

 • Reply Pernille 02.10.2012 at 11:09

  Jeg vil meget gerne prøve salt water spray så mit meget fine hår kunne få noget struktur :) håber jeg er heldig. Er vild med din dry shampoo

 • Reply Emma 02.10.2012 at 23:20

  Tørshampooen eller saltvandssprayen ville stå øverst på min liste, hvis de ikke allerede var blandt mine favoritprodukter. Jeg bruger dem hele tiden og er virkelig begejstret for dem!
  Så derfor vil jeg også rigtig gerne prøve dine andre produkter, men nok især serumen. Hvis den er lige så fantastisk som de andre to, kunne det jo være den kunne rette op på mit ret skadede hår. Efter at have farvet det helt hvidt, er det begyndt at se lidt slidt og tørt ud.

 • Reply Cecilie 04.10.2012 at 22:53

  ååååh DET HELE!! Nej argan oil serum kunne være fantastisk at prøve da mit hår er blevet noget så ødelagt efter jeg i mine teenage år synes jeg skulle ødelægge det med diverse kemikalier (hårfarvning med efterfølgende affarvning) derfor kunne det være fedt at prøve den og se om den ikke kunne hjælpe :)

 • Reply TW Hair Care at TRINE'S WARDROBE 05.10.2012 at 14:55

  […] faktisk på vej ud af døren, men tænkte lige at jeg inden det, vil informere om at vinderne af Trine’s Wardrobe Hair Care giveaway er fundet og fik besked i går! tusind tak til alle der deltog – det var helt overvældende […]

 • Reply Adina 21.01.2013 at 09:38

  Hej Trine,

  Jeg har læst en masse om dine produkter, som mange steder får meget ros. Jeg går selv op i at bruge produkter uden såvel parabener og parfume. Desværre er hverken din shampoo eller balsam uden parfume (så vidt jeg kan se). Kunne du forestille dig at udvikle disse produkter uden parfume på et tidspunkt? Dine produkter signalerer jo både kvalitet og prisvenlighed og derfor ville det være super fedt, hvis de alle var uden parfume :)

 • Reply http://google.com 14.02.2013 at 00:39

  This is really the 3rd blog, of yours I went through.

  However I love this particular one, “GIVE AWAY – Trine

 • Reply Maria 17.09.2014 at 21:46

  Argan Oil serum – mit skandinaviske hår er total ødelagt efter alt for meget afblehning. Nu er desperate midler taget i brug, ved at farve det mørkt. Det mangler bare en masse pleje. Vil rigtig gerne prøve den, så mit hår kan blive flot igen.

 • Reply Mathilde emmelie 25.08.2015 at 19:37

  Hej Trine elsker din serie har både din shampoo balsam og hår kur og facescrub og er løbet tør for shampooen elsker dine produkter jeg kan faktisk nærmest kun tåle dine produkter da jeg har en svær kamp mod eksem i hele hoved bundet kunne også godt tænke mig at prøve de andre dine produkter giver mig en lækker start på dagen da jeg elsker at gå i bad om morgen bare duften af dine produkter gør mig glad så fed giveaway??????????

 • You Might Also Like