« MALAIKARAISS SS16
Zalando x Stockholm Fashion Week »
Sponsored Post 29.01.2016health THINGS

Gina Tricot Active

gina-workout2

Jeg har længe været fan af Gina Tricots træningstøj, som er virkelig godt til prisen og altid super opdateret på farver, mønstre og silhuetter. Dette forår er jeg ambassadør for Gina Tricot Active, og i onsdags var jeg inviteret til en træningssession i Sporting Health Club for at teste nogle af de nye styles.

Forårets Gina Tricot Active kollektion er både inspireret af bodymindtræning som yoga og dans, men også et energisk forår, hvor funktionen af træningstøjet er i fokus, så det er behageligt at have på, men også at svede i – for det skal man jo trods alt når man træner :)

_____

I’ve been a fan of Gina Tricot’s Active  for quite some time. It’s budget friendly, but without compromising on the quality, and I love how they always update the collection with great colors, patterns and silhouettes. This spring I’m the ambassador of Gina Tricot Active, and two days ago I was invited to test their new collection in Sporting Health Club.

Gina Tricot Active’s spring collection is both inspired by bodymind training such as yoga and dance, but also an energetic spring where the function of the sports wear is in focus.

gina-workout1

Materialerne egner sig både på yogamåtten og på løbebåndet, og for mig er det super fedt – for jeg træner både intensiv konditionstræning, styrketræning og yoga, og jeg synes det er allerfedest hvis jeg ikke behøver helt forskellige outfits til de forskellige typer træning.

Gina Tricot har videreudviklet på nogle af deres eksisterende oldies but goodies, og de kommer nu med nye detaljer, print og farve kombinationer.
Jeg valgte i onsdags mine to favoritsæts som I kan se her, og de bestod begge testen for efter vi havde skudt billederne stod det på 45 minutters hård træning med min træner Sara.

______

The materials are both suitable for the yoga mat and for the treadmill which I really love – since I’m both doing high intensive workouts and yoga. Gina Tricot has developed some of their existing oldies but goodies with new details, prints and color combinations, and here you can see some of my favorite styles.

Sara og jeg matchede så sødt i går i de her fantastiske bløde (og allervigtigst ikke gennemsigtige) tights HER – og min top fås HER

My PT and I were matching in these amazingly soft tights HERE, and you can get my top HERE

gina-workout3

Jeg elsker blå, som I nok ved. Toppen og tightsene her er i butikkerne i uge 10 og online HER.

I love blue, as you might have noticed. These tights and top will be in stores from week 10 and online HERE

(Visited 2,108 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Celine 29.01.2016 at 15:03

  Jeg er vild med de styles du viser, og har også selv brugt Gina Tricots træningstøj meget.
  Det er virkelig fint til prisen :-)

  • Reply Trine 01.02.2016 at 17:28

   Ja det er det virkelig!! :)

 • Reply Maria M. Larsen 31.01.2016 at 17:52

  Hej Trine!

  Er de tre-farvede tights også fra Gina Tricot?
  Jeg kan ikke se dem på hjemmesiden… :-(

  • Reply Trine 01.02.2016 at 17:28

   Hej Maria
   De kommer først i butikkerne i uge 10 :)

  You Might Also Like