« Colorful Christmas / 11 Idéer til en mere farverig jul
I got a thing for lamps »
19.12.2015INTERIOR

Gift wrapping ideas

giftwrap12

Sidste weekend inden jul, og jeg er sgu færdig med juleindkøbene! Det må være rekord tid, og det føles virkelig rart. Det er som om jeg i år har hygget mig ekstra meget med at købe julegaver i år – Nok fordi jeg ikke har stået i panik i allersidste sekund.

Weekenden skal derfor bl.a. bruges på at pakke gaver ind.. Jeg får stort set aldrig butikkerne til at pakke mine gaver ind, da jeg synes det er langt mere personligt at gøre det selv, så jeg er gået amok i Notre Dame og har indkøbt en masse forskelligt papir, silkebånd, pakkesnor, små fine ting man kan pynte med og smukke gavemærker.

Jeg har samlet lidt inspirationsbilleder nedenfor. Jeg kommer næppe til at tegne rensdyr på mine pakker, men jeg synes der er vildt mange fine idéer – især dem, hvor man bruger frisk grønt.

It’s the last weekend before Christmas and I’ve just bought the last Christmas present which means that it’s time for gift wrapping. I never ask the stores to wrap my presents since I think it’s way more personal to do it myself. 

So I’ve stacked my office up with different gift wrapping papers, gift ribbon and small decorative things that I can put on them. Here’s some different inspiration – I’m probably not going to paint my gifts with reindeers, but I love the idea of adding fresh spruce.

giftwrap2  giftwrap7giftwrap6    giftwrap4giftwrap9giftwrap10 giftwrap11giftwrap5giftwrap8

 

 

(Visited 1,316 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 19.12.2015 at 10:15

  Thanks for sharing the wonderful ideas! I use normally packaging paper for wrapping:)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Camilla - Cfashion 19.12.2015 at 10:39

  Så fine og gode ideer :-)
  Jeg mangler kun 2 gaver, det er super rart at være i god tid.
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

 • Reply Catarina 19.12.2015 at 20:09

  So beautiful, love every single one!
  http://www.silkypearl.com/

 • You Might Also Like