« Red in Paris
Dyrberg Kern Favourites »
Copenhagen 10.10.2016OUTFITS shopping.

Getting a car.

På sådan en kold og våd mandag, er det svært at forstå, at det ikke mere end halvanden uge siden, at man kunne gå klædt sådan her. Billederne her er fra en dag lige før jeg tog til Paris, (min dagbog derfra kommer i øvrigt op i morgen) hvor min kæreste og jeg var noget så voksent som i Lyngby for at kigge på bil. Om en times tid skal vi faktisk afsted igen for at prøvekøre og forhåbentlig skrive under… jeg glæder mig helt vildt.

Udover det, så har jeg haft en aldeles fremragende weekend. Stille og rolig fredag aften med middag og vin herhjemme, og lørdag stod den på min veninde Saras 30 års fødselsdag, hvor vi ( som I nok så, hvis I følger mig på snapchat @trineswardrobe) startede dagen med at lege fangerne på fortet (mit hold vandt!!!), efterfulgt af partybus, middag på Fiat og efterfest på Chateau Motel. I går chillede vi med kæmpe brunch, gik tur og ordnede lidt herhjemme, inden vi spiste bøf, fritter og bearnaise på Retour og efterfølgende så Pretty in Pink.

_______

It’s hard to believe that these pictures were taken a couple of weeks ago, since right now it’s freezing and raining outside. My boyfriend and I went to Lyngby to look at cars, and later today we’re hopefully going to sign a contract. It feels so adult to have a car, but I can’t wait since it makes life so much more flexible. 

021016 021016a 021016b 021016c 021016d

| CAPE Baum und Pferdgarten | TEE H&M | JEANS 5 Units | SHOES BOYY |

(Visited 1,624 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like