« New in – Customized Nike Cortez
Trine’s Wardrobe Care Webshop, ships within EU »
Copenhagen 27.11.2015INTERIOR ME THINGS

FriYAY with my new Sony X85C TV

sony

CHAIR Thonet Vintage – TV Sony X85C (here) – RUG Layered (here)

Det er fredag, og endda den sorte af slagsen! Det er jo nu personligt rimeligt ligeglad med, da jeg hverken får mulighed for at shoppe i fysiske butikker eller online. Jeg er i stadig i Århus, hvor jeg har stylet for en kunde de seneste 3 dage. Det har været nogle virkelig sjove, men også lange dage, og lige nu glæder jeg mig så meget til at stå ud af toget i aften i København, cykle hjem og så ligge foran mit nyt TV fra Sony. Min kæreste overbeviste os om, at vi godt kunne bruge et lidt større TV, og selvom jeg umiddelbart var skeptisk, så er jeg blevet så glad for størrelsen og ikke mindst det faktum, at jeg nu kan ligge i sofaen og surfer på nettet på en kæmpe skærm :D

Ønsker jer alle en rigtig god fredag <3

It’s Friday and it”s even Black Friday! I’m not going to care about that since I’m working all day. I’ve been working the last three days for a client in Aarhus, and even though it has been a lot of fun, all I can think about right now is getting back to Copenhagen and just chill in front of my new TV from Sony. My boyfriend convinced me that we needed a bigger TV, and I sure didn’t agree, but now I love it. Our new TV is so dope and I love the fact that you can lay on your couch and just browse the internet on a huge screen :D

Have a lovely Friday <3

Indlægget er lavet i samarbejde med Sony

(Visited 1,993 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

6 Comments

 • Reply Ditte 27.11.2015 at 09:04

  Hvor er det fine tv bord fra? :-)

  • Reply Trine 03.12.2015 at 08:43

   hej Ditte
   Det har jeg selv lavet udfra et Ikea bord :)
   kh Trine

 • Reply Celine 28.11.2015 at 09:31

  Er vild med kombinationen af alle tingene :)

  • Reply Trine 03.12.2015 at 08:44

   Tusind tak Celine

 • Reply Mathilde 29.01.2016 at 01:12

  Hvilket IKEA bord har du brugt? :-)

 • Reply Sille Bechgaard 25.04.2016 at 10:15

  Hvor er benene på tv bordet fra? det ser sååå fint ud det hele..

 • You Might Also Like