« Things I Like #78
3 ting jeg vil lave i juni »
31.05.2017THINGS

French Riviera Style

Noget af det mest sommer-agtige for mig er den franske riviera. Særligt, da jeg var yngre tilbragte vi mange somre i Frankrig, og jeg har altid været betaget af alt hvad der var fransk – ikke mindst de franske kvinders fantastiske underspillede stil.

Når jeg skal forestille mig den perfekte sommergarderobe er det også altid de franske kvinder jeg betragter. Striber, slå-om-kjoler, hvide blondekjoler, kærnelæder sandaler og stråtasker. I dagens shopping indlæg er det netop Frankrig der er i fokus, og den helt perfekte feriekuffert i min optik.


I just love French women’s style. They are especially a huge inspiration to me during Summer time where all I want to wear is wrap dresses, stripes, white laces and straw bags. Therefore, today’s shopping post is dedicated to the French Riviera and what might be the perfect Summer wardrobe.

| 1. RELATION PAR (here) | 2. J. CREW (here) | 3. MARNI (here) |
|
4. SUNDAY SOMEWHERE (here5. ZARA (here | 6. ATP ATELIER (here) |
|
7. GINA TRICOT (here) | 8. TOPSHOP (here) | 9. GANNI (here) |
|
10. ZARA (here| 11. COMMES DES GARCONS (here | 12. GANNI (here) |
|
13. H&M (here)  | 14. PAUL & JOE (here) | 15. NO. 21 (here) |

Der er brugt reklamelinks
(Visited 2,134 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like